Digidexo.com

Hvilke matvarer kan du spise med Optifast?

Hvilke matvarer kan du spise med Optifast?


Den Optifast vekttap programmet er en omfattende plan. Snarere enn bare en diett, dette er en medisinsk tilsyn vektkontroll plan som inkorporerer ernæring utdanning, med et team av behaviorister, rekreasjon terapeuter og ukentlig veiledning. Den Optifast Programmet passer for personer som har mer enn 50 lbs av vekt å tape eller som har mer enn en kroppsmasseindeks på 30. Det innebærer en kalori klarte flytende diett, med inkludering av bestemte matvarer som du flytter sammen i programmet .

Suppe

Suppe er en matvare som er tillatt og spist på Optifast programmet. Ettersom programmet er strukturert og tilpasset for hver person, kan den aktuelle ernæringsfysiolog at du arbeider med har visse anbefalinger for deg. Men supper som du kan spise med Optifast er tomat og kylling. Noen varianter av kyllingsuppe som du kan spise er kylling noodle soup og kylling og ris suppe.

Ernæring barer

En del av Optifast programmet inkluderer muligheten til å spise perfekt balansert ernæring barer. Stolpene vil bli anbefalt for deg og gitt til deg av ernæringsfysiolog eller dietetiker som følger med programmet. Barene kommer i ulike smaker, for eksempel bær, peanøttsmør og sjokolade. De blir spist ganske sparsomt gjennom hele Optifast programmet.

Måltid erstatning vibrering

Måltid erstatning vibrering er en annen matvare som du spiser med Optifast. De tilbyr de riktige næringsstoffene og sammensetningen i at de er et fullverdig måltid på egenhånd. Det er spesifikke de som er for Optifast planen bare. Det rister og pulver kommer i standard smaker av jordbær, sjokolade og vanilje.