Digidexo.com

sammenheng divertikulitt ryggsmerter

Hjertesykdom & Back Pain Symptomer

Å kunne gjenkjenne tegn og symptomer på hjertesykdom, hjerteinfarkt og hjerneslag kan redde livet ditt. Mens brystsmerter automatisk forbundet med hjertesykdom, er det andre tegn og symptomer som er mindre vanlig, men ikke mindre alvorlig. Noen ganger er en advarsel tegn på hjertesykdom kan være ryggsmerter.

Typiske hjertesykdom Symptomer

Brystsmerter eller tetthet er det vanligste symptomet for hjerteinfarkt hos både kvinner og menn. Imidlertid kvinne er mer sannsynlig enn menn for å ha ryggsmerter i tillegg til, eller i stedet for brystsmerter.

Betraktninger

Studier publisert i British Medical Journal har funnet en sammenheng mellom ryggsmerter og hjertesykdom. Ryggsmerter kan være et resultat av åreforkalkning i arteriene i korsryggen. Se lenken under.

Andre hjertesykdommer

Smerter i midten av baksiden kan være fra en aortaaneurisme. I denne situasjon oppstår det aneurisme i den delen av aorta som passerer gjennom brystet.

Andre årsaker til ryggsmerter

Du kan oppleve smerter i ryggen hvis du har betennelse eller infeksjon i veggen eller slimhinnen i hjertemuskelen. Dette omfatter forhold som perikarditt eller endokarditt.

Smertereseptorer

Når det ikke er noen form for skade på legemet, releer kroppen dette til hjernen ved hjelp av smertereseptorer som er lokalisert så nært til området som mulig. Når hjertemuskelen er skadet smertereseptorer i ryggen kan aktiveres til å svare.

Divertikulitt & Back Pain

Divertikulitt & Back Pain


Ifølge Web MD, om lag 80 prosent av amerikanerne oppleve ryggsmerter på et tidspunkt. Den kommer i mange former (lav, middels eller øvre smerte) og inneholder mange årsaker. Den magesmerter forårsaket av divertikulitt kan stråle ut til korsryggen, og dermed forårsaker ryggsmerter.

Definisjoner

Diverticulosis er en tilstand som forårsaker poser for å utvikle seg i tykktarmen. Divertikulitt oppstår når disse posene blir smittet, forårsaker problemer i tykktarmen og fordøyelseskanalen.

Ryggsmerter er definert som enhver form for smerte følte i ryggen. Denne smerten kan være kjedelig eller verkende, skarp, akutt eller kronisk.

Divertikulitt g Back Pain

De to er relatert på at smerten fra divertikulitt kan stråle opp til ryggen. Ifølge Relief Back Pain, kan divertikulitt føre til ryggsmerter.

Videre Relief Back Pain bekrefter også sammenhengen mellom divertikulitt og ryggsmerter, sier "de fleste av problemene i fordøyelseskanalen kan føre til ryggsmerter en gang eller en annen." Når vi føler magesmerter, som med divertikulitt, vanligvis lokalisert i ryggen blir smerten.

Symptomer

De vanligste symptomer assosiert med divertikulitt er magekramper, forstoppelse og diaré. Medisin Net lister mer alvorlige komplikasjoner som ansamling av puss i bekkenet, generalisert infeksjon i bukhulen og blødning i tykktarmen.

Årsaker

Diverticulitis er forårsaket av betennelse i de lommer som dannes i tarmveggen. Ifølge Web MD, poser typisk dannes ved den "høye trykk (i tykktarmen) presser mot svake punkter i tykktarmen hvor blodkar passerer gjennom muskelen lag av tarmveggen til å levere blod til den indre veggen."

Andre årsaker til ryggsmerter inkluderer rygg belastning, anstrengt ligaments, tilbake muskel skader, anstrengt ryggmuskler, rygg muskelspasmer, overdreven anstrengelse, overdreven løfting, skive lidelser og skiveprolaps. Det finnes flere typer ryggsmerter, inkludert isjias, coccydynia (smerter i halebenet), smerter i korsryggen, midt ryggsmerter og øvre rygg smerter.

Behandling

De med milde symptomer på divertikulitt trenger kanskje ikke noen behandling i det hele tatt. Ifølge Medisin Net, "et høyt fiber diett og fibertilskudd er tilrådelig å hindre forstoppelse og dannelse av mer diverticula." Behandling for milde symptomer inkluderer anti-spastisk medikamenter (for å avlaste de muskulære spasmer i det området av diverticula-). Disse stoffene omfatter Librax (chloran diazepoxide), Bentyl (dicyclomine), Donnatal (atropin, phenobarb) og Levsin (hyocyamine).

Behandling for ryggsmerter inkluderer hvile, aspirin, fysioterapi, kiropraktikk manipulasjon, NSAIDs (en anti-inflammatorisk agent), steroidinjeksjoner, smertestillende, anti-depressiva, ispose, lokal varme og varmeflaske.

Hjem Fysioterapi øvelser for nedre ryggsmerter

Nedre ryggsmerter er en av de mest vanlige plager, og det ofte tar tid å helbrede. Heldigvis, kan trening bidra til å lindre stramme muskler og fremme blodstrømmen til det berørte området. Utøve rutiner bør inkludere stretching og styrketrening bevegelser. Det er også viktig å bygge opp styrke på tilstøtende muskler, for eksempel setet og buk, fordi de også understøtte den nedre del av ryggen.

Stretching øvelser for nedre ryggsmerter

Hvis du opplever noen skarp smerte under en spesifikk øvelse, slutte å gjøre det. Lavere ryggskader kan variere så mye som kilde for skade, og hva som lindrer en person kan skape smerte for en annen.
Legg deg ned på ryggen på et hardt gulv med begge føttene utvidet. Grab ett kne med begge hender og trekk den mot brystet. Hold denne posisjonen i et par sekunder, deretter tilbake beinet til den opprinnelige posisjonen. Gjenta bevegelsen med det andre beinet. Alternative ben for totalt 10 repetisjoner, deretter slappe av.
Neste, fortsatt ligge på ryggen, bøy begge knærne og plasser føttene på gulvet. Denne gangen trekker begge knærne opp mot brystet samtidig. Hold denne posisjonen i et par sekunder, og deretter gå tilbake til startposisjon. Har totalt 10 repetisjoner.
Mens på ryggen, vri kroppen din til venstre og krysse det ene beinet over det andre, deretter strekke benet så langt du kan utover beinet på gulvet. Hold denne posisjonen i noen sekunder, og deretter utføre den samme bevegelsen på den andre siden. Gjør 10 repetisjoner på hver side.

Styrketrening for Nedre Back Pain

Som tøyningsøvelser, kan styrketrening bidra til å fremme blodtilførselen til korsryggen for å lindre smerte og bidra til å forhindre fremtidige skader. Disse øvelsene kan utføres med tøyningsøvelser eller på forskjellige dager.
Ligge på en hard overflate med bena bøyd og føttene på gulvet. Sakte, men bestemt trykk korsryggen i gulvet. Hold stillingen i noen sekunder, deretter slappe av. Gjenta denne bevegelsen 10 ganger.

Mens han fortsatt på ryggen og knærne bøyd og føttene på gulvet, dytte bort begge føttene og løft setet og nedre og midtre tilbake opp fra gulvet. Denne øvelsen lindrer tetthet i thoracolumbar fascia (bindevev) området. Bevegelsen krever mer styrke enn andre øvelser, og fungerer også tilstøtende muskelgrupper.
Til slutt, knele på en matte eller mykt underlag med hendene på gulvet. Sakte løfter det ene kneet opp fra gulvet og strekker beinet bakover så langt du kan. Gjenta med det andre beinet.

Øvelser for Tilstøtende Muskler

Leg heiser kan være effektive for å bygge mage og korsrygg styrke. Med føttene utvidet, løfter begge føttene ca 6 inches fra gulvet og hold posisjonen i flere sekunder. Slapp av og gjenta ni flere ganger. Arbeide magen og ryggen i sammenheng er fordelaktig på grunn av deres sammenkopling.

Walking trapper kan bidra til å bygge rumpe, ben og nedre ryggmuskulaturen. Prøve å gå opp trinnene et par om gangen. Dette ligner gjør lunges, som kan være vanskeligere for folk med ryggproblemer.

Ryggsmerter forårsaket av Synthroid

Synthroid er en FDA-godkjent syntetisk skjoldkjertelhormon som brukes til å behandle hypotyreose, eller treg skjoldbruskkjertelen. Det går også av det generiske navnet tyroksin. Synthroid er den tredje hyppigst forskrevne legemiddelet i USA. Ifølge American Thyroid Association, er Synthroid tatt av 2/3 av pasientene som er foreskrevet tyroksin for hypotyreose.

Hva er Hypothyroidism?

The Mayo Clinic definerer hypotyreose som en tilstand der skjoldbruskkjertelen ikke produserer nok av enkelte viktige hormoner. Disse hormonene er tyroksin (T-4) og trijodtyronin (T-3). Når skjoldbruskkjertelen ikke produserer nok T-3 og T-4 metabolismen er bremset ned. På grunn av dette, kan hypotyreose føre en person til å oppleve kulde, tretthet, smerter, forstoppelse og depresjon.

Synthroid funksjon

Hvis du har blitt diagnostisert med hypothyreose, vil legen forskrive en syntetisk skjoldbrusk hormon som Synthroid å erstatte de hormoner som ikke blir produsert naturlig i kroppen. Pasientene er som regel startet på laveste dose og har sine hormonnivået sjekkes etter to eller tre måneder. Dosering blir justert etter behov. Syntetiske skjoldbrusk hormoner er vanligvis tatt for livet.

Side Effects

De vanligste bivirkningene som er oppgitt av skaperne av Synthroid er: uregelmessig hjerterytme, brystsmerter, kortpustethet, leggkramper, hodepine, nervøsitet, irritabilitet, søvnløshet, skjelvinger, endring i appetitt, vektøkning eller tap, oppkast, diaré, dreven svetting, varme intoleranse, feber, endringer i menstruasjonen, elveblest og utslett. Ryggsmerter, som sådan, er ikke blant de vanligste bivirkningene er oppført av skaperne av Synthroid.

Back Pain

Fordi symptomene på artritt hypotyreoidisme kan omfatte lignende leddsmerter og stivhet, så vel som muskelsmerter, ømhet og stivhet, ryggsmerter er ikke uvanlig i en person med hypotyroidisme. Synthroid, som behandling for hypotyreose, hjelper vanligvis lindre ledd- og ryggsmerter. Mens noen mennesker kan oppleve en uvillig reaksjon på noen av de ikke-aktive ingredienser i synthroid, er det ingen eksplisitt kobling mellom Synthroid og ny ryggsmerter. The Food and Drug Administration (FDA) ikke viser noen sammenheng mellom Synthroid og ryggsmerter.

Expert Insight

The American Thyroid Association (ATA) understreker at pasienter bør fortsette å ta hva merket av syntetisk skjoldkjertelhormon de ble foreskrevet. Dosen kan bli justert av en lege, men å endre merker eller bytte til et generisk navn syntetisk hormon kan føre til uønskede medisinske bivirkninger. ATA streker at stoffskiftesykdommer "ofte krever livslang behandling og er best forvaltes med konsekvent og presis behandling." Pasienter som tar Synthroid bør fortelle sine leger hvis de opplever nye ryggsmerter, da det kan være et symptom på noe annet, eller doseringen må kanskje justeres.

Akutt Divertikulitt Symptomer

Akutt divertikulitt er når de små poser i fordøyelseskanalen kalt diverticula bli betent eller infisert. Diverticula kan utvikle hvor som helst i fordøyelseskanalen, men de er oftest funnet i tykktarmen. I de fleste tilfeller diverticula utgjør ingen problemer, men i tilfelle av divertikulitt, er nødvendig medisinsk behandling. Behandlingstilbud er avhengig av alvorlighetsgraden av tilstanden. Når symptomene er milde, til en endring i dietten inkluderer flere high-fiber matvarer kan være alt som er nødvendig. I andre tilfeller kan det være nødvendig medisinering eller sykehusinnleggelse. De mest alvorlige tilfeller kreve kirurgi.

Pain

Et vanlig symptom på akutt divertikulitt er smerter i nedre, venstre side av magen. I mange tilfeller smerte er alvorlig og utvikler plutselig, men noen mennesker kan oppleve mild smerte som blir verre i løpet av noen dager eller en uke. Smerten kan også svinge mellom mild og alvorlig.

Kvalme og oppkast

Noen mennesker med akutt divertikulitt vil oppleve anfall av kvalme og oppkast som et symptom på tilstanden.

Krakk Symptomer

Personer med akutt divertikulitt ofte lider av enten diaré eller forstoppelse. I noen mennesker, kan en endring i sine regelmessig avføring være et tegn på tilstanden.

Fever

Fordi divertikulitt er en infeksjon, kan noen mennesker får feber.

Mindre vanlige symptomer

I begrensede tilfeller kan noen mennesker med akutt divertikulitt oppleve abdominal oppblåsthet eller ubehag eller rektal blødning. Disse symptomene er ikke på langt nær like vanlig som andre, for eksempel kvalme og oppkast og magesmerter. Rektal blødning krever øyeblikkelig legehjelp.

Matvarer som forårsaker Divertikulitt

Divertikulitt er en sykdom som først kom frem i lyset i USA på begynnelsen av 1900-tallet. Tilstanden er hyppig i utviklede land, for eksempel USA eller England, og er ofte forbundet med bearbeidet mat. En lav-fiber diett har vist seg å forverre og selv rask divertikulitt hos voksne i alderen 50 år og eldre.

Divertikulitt Definert

Divertikulitt er en tilstand som oppstår hos voksne over 50 år som lider av betennelse eller en infeksjon av veggene i tykktarmen. Små lommer dannes i tarmen, oftest der musklene er frailest. Infeksjonen oppstår når avføringen blir fanget i lommene, men det klarner opp vanligvis med en endring i kosthold og antibiotika.

Effekt av en lav-fiber diett

Forbruket av bearbeidede matvarer senker inntaket av fiber. En lav-fiber diett kan bidra til forstoppelse. Forstoppelse og tilhørende belastende kan føre til økt press i tykktarmen, og dermed svekke tarmveggen og fører til divertikulitt.

Virkningen av nøtter og frø

Opprinnelsen til divertikulitt er ukjent. Imidlertid er det ofte antatt at matvarer som nøtter og visse frø, slik som sesam, solsikke, og gresskarfrø, kan føre til divertikulitt, fordi disse små partikler kan irritere veggen av tykktarmen. Mens disse matvarene kan forårsake irritasjon, er det ingen vitenskapelige bevis små matrester er den skyldige for divertikulitt.

Irritasjon fra andre matvarer

Litt mat høy i fiber forårsaker flatulens, som kan være en agitator til divertikulitt. Matvarer som løk, kål, grønnsaker og frukt skins, erter, bønner og kokos kan forårsake oppblåsthet. Non-fibrøs mat som brus og øl kan også irritere fordøyelsessystemet.

Krydret mat

Vanligvis kan krydret mat irritere fordøyelsessystemet. For de som lider av divertikulitt, bør indisk, meksikansk og thai mat unngås. Krydret mat kan føre til rektal ubehag under en avføring. Jo større belastning på tarmen, desto større sjanse veggene kunne svekke, en forløper til divertikulitt.

Ryggsmerter forårsaket av prostata

Ryggsmerter

Selv om de fleste tilfeller av ryggsmerter er direkte knyttet til en skade eller abnormitet til plater eller vertebrae av ryggraden, det er mulighet for at ubehaget du opplever er faktisk grunn til noen sak som involverer prostata. Dette er i stor grad på grunn av plasseringen av prostata og effekten det kan ha på nerver av ryggraden din når du opplever noen form for utvidelse av denne kjertelen.

Prostatitt

En mulig gjerningsmann av ryggsmerter er en tilstand som kalles prostatitt. Og avhengig av typen av prostatitis som påvirker helsen, kan prostatakjertelen begynner å lide av en betennelse. Denne utvidelsen ikke bare kan hindre urinrøret, forårsaker en endring i frekvens, konsistens og haster av vannlating, men det kan også øke trykket i bekkenet, spørre smerte å manifestere i korsryggen av ryggraden (også kjent som korsryggen ). Men for prostatitt å være årsaken til smerter i korsryggen, du mer enn sannsynlig opplever andre symptomer på tilstanden, for eksempel bekkensmerter og urin endringer.

Prostata infeksjon

En annen mulig årsak til ryggsmerter på grunn av prostata er en bakteriell infeksjon. Og mye som prostatitt, kan denne infeksjonen forårsake betennelse i prostata, øke trykket i bekkenet av kroppen din. Vanligvis utløser trykket noen grad av ubehag i bekkenet samt din perineum, som er området mellom pungen og anus, men det kan også diffuse opp i korsryggen.

Prostate Cancer

Prostatakreft, spesielt i senere stadier av sykdommen, kan være årsaken til ryggsmerter. I denne situasjonen er smerte slutt et resultat av en spinal kompresjon forårsaket av metastase av kreftceller. Hvis kreften utvikler seg inn i etapper III eller IV, unormale celler som er knyttet til sykdommen er ikke lenger inneholdt innenfor veggene i prostata. De kan begynne å invadere nærliggende vev, for eksempel ryggmargen, og forårsake dannelse av en ondartet vekst som legger press på nervene i ryggraden.

Hvordan finne årsaken til et barns ryggsmerter

Hvordan finne årsaken til et barns ryggsmerter

Ryggsmerter er vanlig hos voksne, men barn blir sett av leger oftere klaget over ryggsmerter. Problemer med ryggraden som skoliose kan føre til ryggsmerter. Medisinske tilstander som ikke er relatert til ryggraden som nyreproblemer kan også være årsaken til et barns ryggsmerter. Noen smerter kan ha blitt forårsaket på grunn av skader fra sport eller traumer. Det er viktig å finne årsaken til et barns ryggsmerter slik behandling kan starte.

Hvordan finne årsaken til et barns ryggsmerter

•  Se en pediatrisk ortopedisk spesialist. En spesialist vil gjøre en fysisk undersøkelse for å se etter strukturelle unormalt i justeringen av ryggraden. En medisinsk historie vil også bli tatt. Legen vil sjekke ditt barns holdning og utføre tester for å sjekke for skader på nerver i ryggen.

2 Se symptomer. Ryggsmerter kan være ledsaget av andre problemer som for eksempel endringer i holdning eller smerter i nakke og skuldre. Be barnet ditt å beskrive smerten. Spørre om det er en brennende eller stikkende smerter. Husker når smertene startet, og avgjøre om det blir verre.

Spot alvorlige medisinske tilstander. Visse medisinske tilstander som svulster kan føre til ryggsmerter. Selv om de ikke kan være vanlig er det viktig å utelukke alvorlige problemer. Finn ut om barnet hadde feber eller problemer med å gå. Andre symptomer å være klar over er nummenhet i ben eller problemer med å kontrollere tarmer eller blæren.

har de nødvendige testene. Barnets lege vil trolig bestille en rekke røntgenbilder og muligens et bein scan. En CT-skanning eller MR kan også bestilles for mer detaljert informasjon. Barnets lege kan bestemme blod arbeid er nødvendig for å utelukke en infeksjon. Snakk med barnet ditt, og forklare hvilke tester eller prosedyrer han blir nødt til å bidra til å lindre frykten.

Finn ut om ditt barns ryggsekken er for tung. Mange barn har problemer med ryggen på grunn bære en ryggsekk som er for tung. Look for holdning endrer seg når barnet ditt går med ryggsekk. Avrundede skuldre og smerter i nakken er også symptomer et barns ryggsekk kan være for tung.

Hvordan hjelpe en lavere side Ryggsmerter

Hvordan hjelpe en lavere side Ryggsmerter


Amerikanerne bruker ca $ 50 milliard hvert år på behandlinger for smerter i korsryggen, inkludert smerte som oppstår på sidene av ryggen, ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag. Smerter i sidene av korsryggen varierer fra mildt irriterende for ødeleggende og vil forstyrre en persons hverdag, inkludert å ta vare på barn, jobber og nyter livet. Det er flere måter å behandle nedre side ryggsmerter for å komme tilbake til virksomheten for å leve.

Hvordan hjelpe en lavere side Ryggsmerter

•  Bo i seng for én til to dager eller lenger hvis rådet til å gjøre det av en lege, hvis nedre side ryggsmerter er forårsaket av et traume. Legg deg ned på den siden som ikke er berørt, hvis mulig. I løpet av denne tiden, komme ut av sengen noen få timer og gå rundt i 15 til 20 minutter.

Ta over-the-counter smertestillende medikamenter i henhold til pakken retninger eller en legens ordre. Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler eller NSAIDs, for eksempel naproxen natrium eller ibuprofen vil redusere eventuell hevelse som ledsager den nedre ryggsmerter.

•  Påfør varme til området i form av en varmematte eller et varmt bad. Bruk en varmepute på det berørte området for 15 til 20 minutters intervaller hver tredje til fjerde time. Denne terapi er brukt alene eller i forbindelse med daglige varm dusj eller bad.

Bruk is i mellom økter av varme. Etter at varmeputen er fjernet, anvende en pakkisen etter 20 til 30 minutter. Den vekslende is og varme kan også gi en viss lettelse.

Utfør lette øvelser så snart som mulig etter skaden oppstår. Svømming, gå eller sykle alle er måter å strekke musklene i korsryggen og hjelpe deg å unngå å gjøre skaden verre eller forårsaker sekundære problemer, for eksempel muskelsvakhet og blodpropp.

Snakk med en lege hvis nedre ryggsmerter forverres eller varer lenger enn tre måneder. Ifølge WebMD, ryggsmerter som vedvarer i mer enn tre måneder anses kronisk og er behandlet med andre former for terapi, for eksempel fysioterapi, sterke medisiner, massasje, akupunktur, kirurgi eller biofeedback. Biofeedback er en prosedyre som tillater folk å kontrollere muskler og kroppsfunksjoner som ellers er ufrivillig, for eksempel blodtrykk, puls og hud temperatur.

Er det en sammenheng mellom gjær infeksjoner og nyrestein?

Er det en sammenheng mellom gjær infeksjoner og nyrestein?


Nyrestein kan være en svært smertefull tilstand, som ofte krever kirurgi. I de senere årene har det vært økende bevissthet om ødeleggende sett av symptomer assosiert med mikroben candida albicans, som forårsaker gjær infeksjoner som spenner fra trost til langt mer alvorlige lidelser. Mange eksperter nå tyder på at det faktisk kan være en kobling mellom candida albicans og utvikling av enkelte vanlige typer nyrestein.

Candida albicans

Candida albicans er en gjær finnes vanligvis i mage-tarmkanalen. I en frisk person, kan det føre til noen skade, men i pasienter med lav immunitet eller et svekket fordøyelsessystemet har det vist seg å spre seg og forårsake mange helseproblemer. Studier har vist at et underskudd på "gode" bakterier i magen, som er ofte forårsaket av en antibiotikakur, kan tillate candida albicans gjær til å spre og negativt påvirke helsen.

Nyrestein

Den eneste funksjon av nyrene er å fjerne avfall fra blodet. Avfall blir overført til blæren til å bli utskilt i urinen. Imidlertid kan visse avfallsstoffer utkrystallisere innenfor nyrene, og til slutt danne smertefulle nyrestein. De fleste nyrestein er hovedsakelig sammensatt av kalsium forbindelser, særlig kalsium oxalates. Oksalater er naturlig forekommende forbindelser som finnes i mange forskjellige matvarer, for det meste av frukt og grønnsaker, men i lave nivåer. Candida albicans, så vel som andre gjær og sopp er kjent for å være kilder oksalater.

Oxalates

Siden oxalates forekommer naturlig i mat er det vanskelig å unngå sitt forbruk, men det er noe som tyder på at candida albicans overvekst øker tilstedeværelsen av oxalates. Den naturopathic lege Tracy Tranchitella tyder på at ikke bare er candida albicans en direkte kilde til oksalater, men også at mangel på normal "gode" fordøyelses bakterier-forårsaket av candida overvekst-kan forverre opptak og effekt av oxalates.

Lavt immunforsvar

Det er ytterligere bevis på at oksalater hemmer immunsystemet. Når dette skjer, er kroppen mindre i stand til å forsvare seg mot patogener som candida albicans. Indirekte kan dette føre til spredning av candida gjær, som igjen øker nivået av steindannende oxalates. Kliniske studier har funnet noen nyre-og blærestein for å være infisert med candida gjær, utfelt med oksalat krystaller og invadere de omkringliggende områdene.

Bevis

Det er overbevisende bevis for en sammenheng mellom gjær infeksjoner og kalsium oksalat nyrestein. Oksalat nivåer økes ved tilstedeværelsen av Candida, og i sin tur candida overvekst stimuleres av økt oksalat aktivitet. Men mens forskningen viser en ond sirkel som forbinder de to lidelser i noen tilfeller, er det ingen bevis som tyder på at de to lidelser alltid eksistere.

Hvordan å spise godt på en Divertikulitt Diet

Divertikulitt er en alvorlig tilstand som involverer infeksjon eller tarmene, ofte forårsaker betydelig smerte. Noen ganger kirurgi er nødvendig, men ofte fremtidige angrep kan reduseres eller forebygges med et sunt og fiberrikt divertikulitt kosthold. Mens legens anbefalinger skal alltid tas hensyn til, kan disse tipsene hjelpe deg å spise godt på divertikulitt kosthold, uten å ofre smak.

Hvordan å spise godt på en Divertikulitt Diet

Følg legens ordre eksplisitt under og etter en divertikulitt angrep. Frem til infeksjon og betennelse er løst, vil pasienter først være på en lav-fiber diett. Sjekk etikettene nøye som matvarer som kan virke lik kan variere i sitt fiberinnhold.

Begynn å legge fiber gradvis som bestilt. Som du gjør, øke vann eller klar væske inntak. Hvis du ikke er en typisk vann drinker, prøv smakstilsatt vann, te som tillatt, juice uten fruktkjøtt og andre uncarbonated, koffein-fri drikke. Alternere disse drikkene med vann for å gradvis møte dine daglige anbefaling på en divertikulitt kosthold.

Spis grønnsaker og frukt som du liker om det er godkjent på divertikulitt kosthold. Hvis du ikke liker grønnsaker mye, spise mer frukt og vice versa. De fleste pasienter kan spise frukt og grønnsaker frø, slik som finnes i agurker og tomater, men noen kan ikke uten økte symptomer. Tenk grønnsaksjuice hvis du liker smaken, men rådføre seg med legen din først.

Bli kreativ med måltider for å legge mer fiber uten å ofre smak. Hvis du ikke liker tunge korn brød, prøv fullkorn hvitt brød til forrett. For lite fiber matvarer, som kjøttpudding, prøve å legge litt av hvetespirer, linfrø eller kli. Selv chocolate chip cookies kan forbedres med hensyn til fiberinnholdet med en bit av bakken havregryn.

Få en jump start på fiber telle tidlig på dagen. Noen frokostblandinger og barer merket med ordet "fiber" kan inneholde 1.3 til 1.2 av fiber du trenger på en divertikulitt diett, mens andre frokostblandinger som høres næringsrik inneholder bare et gram eller to. Etiketten lesing er viktig.

Lær hvordan du gjør en rekke bønne oppskrifter hvis din nåværende kosthold er begrenset i denne high-fiber matkilde. Et mangfold av bønner eksisterer, hver med en unik smak, så kanskje du foretrekker noen fremfor andre. Når du lager chili for eksempel prøve nyre, svart og pinto bønner for en ny smak. Bean fall lage en velsmakende matbit og du kan krydre det opp med hvitløk og ost, hvis ønskelig.

Sett lite fiber snacks som chips med fullkorn kjeks. Også, kan du spørre legen din om å spise popcorn uten skrog, hvis du er en popcorn fan. Corn chips er en annen velsmakende alternativ for vanlig chips på en divertikulitt diett.

Hint

  • Hvis du opplever symptomer eller problemer med tarm ubehag, lage en enkel journal med notater på ditt daglige kosthold, og diskutere dette med legen din.
  • Gå aldri mot legens ordre på en divertikulitt diett uten medisinsk konsultasjon.

Divertikulitt Symptomer Relief

Divertikulitt er en tilstand der små poser i fordøyelsessystemet bli infisert. Resultatet er en rekke symptomer som smerte og ømhet i området for bukhulen, kvalme, feber og drastiske endringer i avføringsvaner, inkludert diaré og forstoppelse. Dette gastrointestinal lidelse er mest vanlig hos personer over 40 år De som lider med divertikulitt kan få lindring gjennom en rekke metoder.

Medisinsk behandling

Diverticulitis er en bakteriell infeksjon. Derfor kan legen forskrive antibiotika for å hjelpe bli kvitt bakteriene. Du kan bli bedt om å bare konsumere væske for et par dager og til å hvile i sengen mesteparten av tiden. Smertestillende medikamenter som paracetamol og ibuprofen kan bidra til å redusere ubehag under restitusjonsprosessen.

Kirurgi

Divertikulitt kan føre til andre komplikasjoner, for eksempel intestinal hindringer og abscesser. Disse alvorlige forholdene krever sykehusinnleggelse og ofte kirurgi. En kirurg kan ha å tømme ut en hindring eller abscess og / eller reparasjon kompromittert intestinal vegger. Vellykket operasjon og forsiktig bedring bør gi lindring fra smertefulle symptomer som følger den underliggende divertikulitt.

Forebygging

For å redusere sjansene for å håndtere ubehagelig av divertikulitt, kan forebygging være svært gunstig. Spise en diett som er høy i fiber. For lite fiber kan forårsake forstoppelse, som i sin tur kan føre til divertikulitt. Drikk rikelig med vann. Tren regelmessig for å hjelpe fordøyelsessystemet utføre optimalt. Opprettholde en sunn vekt også.

Divertikulitt og tarmsykdom

Divertikulitt og tarmsykdom


Det finnes mange forskjellige typer av inflammatoriske sykdommer. Diverticulitis og tarmsykdom, ofte kalt inflammatorisk tarmsykdom, eller IDB, er to typer av fordøyelsessykdommer.

Divertikulitt

Du utvikler divertikulitt når små poser, kalt diverticula, utvikle og bli betent eller infisert. Denne sykdommen forekommer oftest i tykktarmen, men kan utvikle seg hvor som helst i fordøyelsessystemet.

Symptomer

Magesmerter, oppblåst mage, forstoppelse, diaré, kvalme, rektal blødning og oppkast kan være tegn på divertikulitt.

Årsaker

Kroppen din utvikler disse små poser (diverticula) når svake steder i kolon "kollaps under press", ifølge Mayo Clinic. Den eksakte årsaken er ikke kjent. En teori er at små åpninger i diverticula kan felle og hold avføring, forårsaker infeksjon.

Tarmsykdom

Inflammatorisk tarmsykdom er når er når tarmen blir betent eller hovne. Det vil gjentatte ganger komme tilbake og vil ikke gå bort raskt.

Symptomer

Magekramper, smerte, diaré og vekttap er typisk for inflammatorisk tarmsykdom.

Årsaker

Akkurat som med divertikulitt, er årsaken til inflammatorisk tarmsykdom ukjent. Det kan være forårsaket av et problem med immunforsvaret eller fra en bakterie, ifølge The Family Doctor.

Hjem rettsmidler for divertikulitt

Divertikulitt er en vanlig tilstand som oppstår når det er en infeksjon eller betennelse i diverticula som ligger i fordøyelseskanalen. Divertikler er små poser som kan danne hele fordøyelsessystemet. Du kan oppleve kvalme eller magesmerter med denne tilstanden. Det er flere hjem rettsmidler for å behandle denne tilstanden.

Matvarer og næringsstoffer

Fiber er et viktig mineral for å normalisere fordøyelseskanalen. Divertikulitt kan være forårsaket av overdreven press på kolon. Et fiberrikt kosthold bidrar til å dempe presset fra avføringen på tykktarmen samt normalisere avføringen. Korn, hel-korn brød, bønner, frukt og grønnsaker er høy i fiber. Det beste er å øke fiber forbruket gradvis å få fullt utbytte og hindre oppblåsthet.

Du kan også ta psyllium som er høy i fiber og fremmer sunn bevegelse i tarmen. Du bør drikke mye vann. Vann er svært viktig å myke opp avføringen og lindre andre symptomer på divertikulitt som forstoppelse.

Du bør spise en pære daglig for å redusere betennelse i divertikler. Ananas inneholder enzymet bromelain som fremmer helbredelse i kolon så vel som å redusere inflammasjon. Hvis du lider av diverticula, kan du lette symptomer ved å spise mange små måltider om dagen. Dette reduserer presset på kolon vegger, som fremmer et sunnere fordøyelsen.

Trening

Det er viktig å opprettholde en regelmessig mosjon rutine. Trene øker flommen av blod gjennom kroppen din, inkludert kolon, som bidrar til å regulere avføring. Enhver rutine som øker hjertefrekvensen - som løping, svømming og gåing - er effektiv. Trene også avlaster presset på tykktarmen som kan føre til betennelse i divertikler.

Ting du bør unngå

Hvis du er en røyker, er det viktig å slutte å røyke for å lindre symptomer på kramper. Røyking virker mot kroppen og øker symptomene på kramper. Dette skjer når røyken er inhalert dine blodtilførselen reduseres gjennom kroppen din. Du bør også unngå kaffe. Kaffebønner kan forårsake kramper og koffein vil forverre symptomene på diaré.

Matvarer som inneholder frø bør unngås fordi de kan sette seg fast i diverticula poser som kan føre til betennelse. Eksempler på seeded matvarer for å unngå er nøtter, popcorn, sesamfrø og valmuefrø.

Du bør også unngå bearbeidet mat fordi det legger press på kolon vegger. Når det er press på kolon vegger, blir avføringen tørr, noe som gjør det vanskeligere å passere.

Hypoglykemi & Divertikulitt Diet Tips

Hypoglykemi og divertikulitt er forhold som kan utvikle seg fra et dårlig kosthold. Forbruker store mengder sukker, men svært lite fiber kan resultere i mild eller ganske alvorlige tilfeller av hver tilstand. Begge lar seg behandle ved å fokusere på utdanning og gjennomføring av et riktig kosthold. Senke sukkerinntak samt koffein, alkohol og tobakk samtidig øke fiber i kosten er sterkt anbefalt for behandling, samt for å redusere tilbakefall av begge forhold.

Definisjoner

Hypoglykemi er manglende evne i kroppen til å behandle primært store inntak av sukker. Å spise for mye sukker skaper en situasjon der bukspyttkjertelen sender ut for mye insulin i kroppen og blodsukkernivået liggende for lavt. Med høyt forbruk, kan sukker ikke lenger bli brutt ned skikkelig i fordøyelsesprosessen. Symptomer kan være både følelsesmessig og fysisk. Divertikulitt er en tilstand der pouches i tykktarmen eller tykktarmen bule og bli betent. Forstoppelse er vanlig. Smerter og ømhet oppstår vanligvis i nedre venstre side av magen.

Sukker

Forbruker for mye sukker og bearbeidet mat forårsaker begge forhold. Hypoglykemi oppstår med en blanding av store mengder av sukkere (ofte inneholdt i prosessert mat) og høyt forbruk av koffein, alkohol og tobakk. Legg i en stor porsjon stress, og hypoglykemi kan utvikles. Samme gjelder for divertikulitt. Et stort inntak av bearbeidet mat (de fleste inneholder mye sukker), lite eller ingen trening, og svært lite fiber i kosten er vanlige årsaker til denne lidelsen.

Diet

Redusere inntaket av sukker er først på listen til å behandle begge forholdene og deretter å opprettholde generelt god helse. Også redusere koffein, alkohol og tobakk. Økende fiber forbruk er også svært viktig. Spise store mengder bønner, hele korn korn, de fleste frukt og stivelse eller grønne grønnsaker, sammen med å ta noen lege-godkjent gastrointestinal fibertilskudd, skal hjelpe til med behandling av både forhold og bidra til å sikre at de ikke gjentar seg. Øvelsen vil også forbedre fordøyelsen.

Halsbrann & Ryggsmerter Symptomer

Halsbrann er en smerte vanligvis forbundet med å spise og drikke mat med høyt syreinnhold. Ryggsmerter er en generalisert begrep som folk lenker til en rekke rygg sykdommer. Smerter fra begge kan variere fra mild til uutholdelig. Disse medisinske tilstander har spesifikke årsaker og symptomer.

Halsbrann

Smerten av halsbrann faktisk ikke medfører hjertet, til tross for uttrykket. Smerten er vanligvis følte rundt hjerteområdet, konsentrert på brystbenet. Magesyre blir kastet opp i spiserøret er den viktigste årsaken til halsbrann. Når åpningen mellom spiserør og mage ikke lukkes etter at maten passerer, er overdreven magesyre tvunget inn i spiserøret. Dette er hva som er kjent som tilbakeløp. Også, spise mye eller sure matvarer, som frukt, kan utløse halsbrann med over stimulere magesyre.

Backaches

Ryggsmerter, som navnet indikerer, refererer til smerter som kommer fra baksiden. Ryggsmerter ikke stammer fra ett bestemt sted; Snarere kan det komme fra muskler, bein og nerver som ligger i ryggen regionen. Dessuten kan smerten kommer fra flere områder av baksiden, slik som den nedre del av ryggen, den øvre del av ryggen og halebenet området. Smerte kan også stråle ut til halsen. Årsaker til ryggsmerter varierer. Tilbake traumer, muskelbetennelse, skivebrokk, kramper i musklene, skadet ryggvirvler og anstrengt tilbake muskel kan alle være årsaker til ryggsmerter.

Symptomer på halsbrann

Det er ulike symptomer for halsbrann. Prime symptomet er varm, brennende følelse som oppleves av brystbenet. Andre symptomer er brystsmerter, svie i halsen, og følelsen av mat setter seg fast i brystkassen, hoste, svelgeproblemer, øker brystsmerter når fastsetter, sår hals, mage kvalme og konstant hikke.

Symptomer på Ryggsmerter

Ryggsmerter symptomene er som følger-stivhet i korsryggen og hoftene, manglende evne til å bøye uten smerter i ryggen eller manglende evne til å bevege seg uten ryggsmerter, kronisk stikkende smerte, nummenhet i rygg og ben, prikking (stikking følelse) i ben, smerte når du hoster eller nyser, svakhet i bena, kvalme, oppkast og ryggrad kurvatur.

Konklusjon

Når det gjelder enhver medisinsk tilstand, er det alltid best å søke råd fra en profesjonell lege. En lege vil gi behandling, medisiner for å lindre smerte og diagnostisere for å fastslå om det er en underliggende medisinsk tilstand. Medisinsk behandling kan være nødvendig for å hindre ytterligere komplikasjoner også.

MSM for divertikulitt

Methylsulfonylmethane (MSM) er et svovel supplement som er nyttig i mange forhold, inkludert de som involverer betennelse og smerter, som for eksempel leddgikt, migrene, muskelkramper, forstoppelse, astma og fordøyelsessykdommer som divertikulitt.

Divertikulitt

Ifølge National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer, er divertikulitt betennelse i diverticula; små svake flekker i slimhinnen i tykktarmen som danner poser.

Supplement

Natural Health and Longevity Resource Center sier at MSM gir støtte til muskler, leddbånd og sener.

Effect

MSM gir lindring fra betennelse og smerter ved å fjerne giftstoffer og væske fra cellene i kroppen din, og senke cellenes press, ifølge Natural Health and Longevity Resource Center. Det tillater også næringsstoffer og vann trenger inn i cellene.

Mat Kilder

Alternativer til MSM kosttilskudd inkluderer mat kilder som hvitløk, linser, solsikkefrø, yoghurt og soyabønner, ifølge Natural Health and Longevity Resource Center.

Dosering

Natural Health and Longevity Resource Center sier at den anbefalte daglige dosen er mellom to og seks tusen milligram.

Betraktninger

Natural Health and Longevity Resource Center viser at MSM er ikke anbefalt for personer med nyre forhold på grunn av sin effekt på metabolismen.

Dietter for divertikulitt

Diverticulitis er en betennelse i lommer kalt diverticula- som er dannet i veggen av tarmen. I løpet av en betennelse, er en lav-volum diett anbefalt. Å følge en diett som er lav i fiber samtidig unngå visse matvarer er nøkkelen til å håndtere denne vanskelige og ofte smertefulle helseproblem.

Blusse opp diett

Under en oppblussing av divertikulitt er det viktig at et lavt volum av maten passerer gjennom tarmen, slik at inflammasjon kan leges. Kutte ned på fiber i løpet av denne tiden. Ikke mer enn 10 gram fiber per dag er best.

Spis karbohydrater som hvitt brød og hvit ris. Brus kjeks eller frokostblanding Cream of Wheat er også gode valg.

For frukt, nyte applesauce, vannmelon, fersken eller druer. Fruktjuice er en utmerket lav-fiber måten å få næringsstoffer. Sørg for å unngå sviske juice.

Grønnsaker i kosten er viktig og kan fås ved å drikke grønnsaksafter. Andre valg inkluderer grønne bønner, selleri, gulrøtter og agurk. Poteter er greit så lenge skinnene er fjernet.

Kjøtt er en fast kilde til protein og ikke bør unngås. Bare sørg for at kjøttet er mørt og godt tilberedt. Sørg for å spise rikelig med fisk og egg i tillegg.

Hva du skal unngå

Matvarer som inneholder mye fiber bør unngås under en oppblussing av divertikulitt. Hold deg unna alle matvarer som inneholder hele korn. Også unngå tørket frukt, nøtter og frø. Grønnsaker som brokkoli, kål og rosenkål kan være vanskelig på fordøyelsessystemet, og bør unngås. Mens holde protein i kosten er viktig, holde seg borte fra bønner og linser.

Forebygging diett

Mellom flare-ups, vil en diett høy i fiber bidra til å holde divertikulitt under kontroll. Hele korn er viktig og inkluderer havregryn, fullkornsbrød og kli. Fersk frukt er også en utmerket kilde til fiber. I tillegg til fiber, sørg for å drikke mye vann.

Enema Hjelp for divertikulitt

Divertikulitt er en sykdom som har å gjøre med en eller flere små lommer som utvikler seg i tarmveggen disse lommene kalles diverticula. Når diverticula blir betent og infisert er det da kalles divertikulitt. Divertikulitt vanligvis oppstår når bakterier har bygget opp i diverticula grunn av ekskrementer blokkering. Å ha sunne avføring er nøkkelen til å hindre divertikulitt, og fiber, mosjon og væsker er en viktig nøkkel til god avføringsmønster.

Forebygging

Divertikulitt kan forebygges ved å tilpasse sunne livsstilsvalg som å drikke mye vann, trene i minst 30 minutter om dagen for så mange dager som du kan, og spise 20 til 35 gram av høy fiber rik mat om dagen ifølge American Dietic Association. Visse korn, grønnsaker, frukt, kli og brun ris er blant noen av fiber rik mat valg som en person med divertikulitt kan spise. Fiber er avgjørende for bevegelse langs kroppslige avfall i tarmen. Imidlertid kan for mye fiber og for lite vann forårsake forstoppelse.

Symptomer og Enema Prosedyre

Symptomene på divertikulitt inkluderer ubehag i det berørte området, magekramper i nedre del av magen, sporadisk diaré og forstoppelse, frysninger og feber. Siden symptomene kan ikke alltid være til stede hos personer som lider av divertikulitt det er ikke uvanlig for mer divertikulitt å bli funnet av en lege gjennom tilfeldige tester som er utført for helt urelaterte medisinske grunner.

En lavere gastrointestinal (GI) eksamen eller barium klyster er en annen måte å oppdage divertikulitt. Barium klyster tillater tarmen for å bli sett på en røntgenundersøkelse fordi tarmen er fylt med barium materiale. Materialet blir så innsatt inne i anus gjennom et rør. The X-ray bidrar til å identifisere eventuelle betennelser. Du må forberede seg på de barium klyster prosedyren flere dager i forveien fordi tykktarmen må være helt klar av kroppslig avfall og gass, så må du gå på en klar væske diett for en til tre dager. Enhver drikk som er ikke-kullsyreholdig og klart er i stand til å bli konsumert. Noen ganger avføringsmidler brukes i kombinasjon med en klar væske diett være sikker på at all ekskrementer som tømmes ut av kroppen. Divertikulitt er oftere enn ikke funnet gjennom tilfeldige tester som er utført under legens ordre for urelaterte grunner. Tester som kan gjøres for å oppdage divertikulitt er CT-skanning, ultralyd, koloskopi eller en X-ray. I noen tilfeller en angiografi prosedyre vil bli gjort til folk som opplever intense rektal blødning.

Hvordan behandle Divertikulitt

Hvordan behandle Divertikulitt


Blir diagnostisert med divertikulitt trenger ikke å være ødeleggende. Et par enkle endringer i livsstil kan bidra til å lindre symptomene dine. Diverticulitis er en infeksjon eller betennelse i poser i fordøyelseskanalen, som oftest påvirker sigmoid kolon, som er en del av tykktarmen. Det påvirker hovedsakelig de som er over 40, men det er ikke uvanlig for en yngre person å oppleve divertikulitt.

Hvordan behandle Divertikulitt

•  Gjør en avtale med legen din dersom du har smerter og ømhet i nedre nedre venstre kvadrant av ryggen, feber, blødning, forstoppelse, kramper, frysninger eller oppkast. Dette kan være tegn på divertikulitt eller en annen alvorlig sykdom.

Ta alle antibiotika legen forskriver og hvile din kolon for et par dager ved å unngå hele korn, frukt og grønnsaker.

hvile i noen dager før symptomene avta.

Legg til dine high-fiber matvarer i dietten din etter at symptomene har avtatt, vanligvis minst to til fire dager.

Start en avføring rutine ved å prøve å gå rundt samme tid hver dag.

6. Drikk på minst fem til seks glass væske om dagen. Dehydrering kan gjøre det vanskelig å ha en komfortabel avføring.

Hint

  • Du må kanskje legges inn på sykehus for oppkast, forstoppelse eller høy feber.
  • Slippe noen pounds kan hjelpe deg med å håndtere divertikulitt.
  • Ikke press under en avføring.
  • Unngå tunge og stekt mat.