Digidexo.com

Slik fjerner Dental finer

Slik fjerner Dental finer


Finéring er en vanlig tann prosedyre for de med tenner stygge. Dental skallfasetter er tynne, spesialdesignede skjell som passer over tennene til å dekke opp sprekker, flekker eller mellomrom. Men etter flere år, kan skallfasetter bli chipped, knust eller misfarget, og kan trenge å bli fjernet. En du har skallfasetter, må du permanent bære dem fordi front lag av emaljen er fjernet fra tennene. Siden finer er bundet av sementen til tennene, er de ikke å bli fjernet av en person, men bare av en profesjonell tannlege.

Bruksanvisning

Slik fjerner Dental finer

•  Ta kontakt med tannlegen din umiddelbart hvis du har brutt eller chipped din finér, fordi det må fjernes og erstattes så snart som mulig. Diskuter med din tannlege hva som skjedde med din veneers som fikk dem til å trenge å bli fjernet.

Innse at hvis du har for lite emalje igjen på tennene etter skallfasetter er fjernet, kan kronene være det eneste alternativet. Men hvis det er en betydelig mengde av emalje fortsatt bevart på tennene dine, gjøre om finer bør ikke være et problem.

Planlegge en avtale med tannlegen din å ha veneers fjernet. Tannlegen vil hakk dem, forårsaker dem til å stikke av, og deretter pusse tennene før liming skallfasetter på igjen. Nye inntrykk av tennene må gjøres hvis skallfasetter må være helt erstattet.