Digidexo.com

Ulike tips for å komme å sove om natten

Ulike tips for å komme å sove om natten


Noen ganger er det vanskelig å sovne, sove gjennom natten og våken med en følelse av forfriskninger. Dette kan skyldes stress, dårlige livsstilsvalg eller sykdom. For noen mennesker, har søvnløshet blitt en livsstil. Mangel på søvn kan føre folk til å være på kanten, mister produktivitet på grunn av trøtthet og mister sin mentale årvåkenhet. Dette trenger ikke å være tilfelle, men. Det er visse tiltak som kan bidra til å levere en god natts søvn.

Unngå å spise tunge måltider

Unngå å spise mat rett før du går til sengs. Gi deg selv minst to eller tre timer før sengetid. Spesielt unngå å spise tunge måltider. Dette er fordi kroppen bruker energi til å fordøye maten. Hvis du gir deg selv minst to timer før sengetid, da fordøyelsesprosessen ville ha vært godt i gang, og du trenger ikke å holde kaste og slå, prøver å få komfortable.

Unngå å spise krydret mat

Prøv å unngå å spise altfor sterk mat hvis du har problemer med å sovne om natten. Krydret mat kan forårsake halsbrann, noe som kan holde deg våken.

Begrense væskeinntak

For mye inntak av væske før søvn uunngåelig fører til flere turer på do i løpet av natten. Denne typen avbrudd er noe som folk med søvnvansker ikke trenger, som det kan være vanskelig å falle tilbake i søvn etter en for mange turer på do.

Unngå koffein, alkohol og nikotin

Koffein, alkohol og nikotin er sentralstimulerende midler som kan holde deg våken, så unngå dem i kveld. Bortsett fra det faktum at røyking kan holde deg våken, røyking i seng er en brannfare.

Hold deg til et Schedule

Skape og opprettholde en tidsplan for å sove. Hvis det er mulig, å sove på samme tid og kjølvannet på samme tid. Dette hjelper kroppen satt en naturlig rytme, som fungerer som en slags intern av / på bryter.

Ta et varmt bad

Ta et varmt bad eller dusj før sengetid kan bidra til å slappe spente muskler. Bruk andre avslapping hjelpemidler, for eksempel beroligende urte boble bad eller badeolje og avslappende dusj geleer. En behagelig lukt kan hjelpe i avslapping. Dette er grunnen beroligende luktene er en viktig del av kroppsmassasje.

Invester i en behagelig madrass og puter

Hvis madrassen er klumpete og puter er forbi sin beste alder, vil ikke mengden av avspenningsteknikk hjelpe deg å sove hvis du har et søvn problem Dette er fordi du vil tilbringe hele natten kaste på sengen, prøver å finne en behagelig sted. Invester i en kvalitet madrass og puter, og hvis madrassen din er 10 eller flere år gammel, så det er absolutt på tide med en ny.