Digidexo.com

Den beste fiske Low carb dietter

Dietter lav i karbohydrater kan være sunn eller usunn. Noen av de mest populære av disse dietter, som Atkins, fokuserer på å eliminere karbohydrater og øke protein ennå innlemme mye usunn fett. Følgelig American Medical Association og American Heart Association enig at dietter som Atkins er usunn og potensielt farlig.
Low-carb dietter som inkluderer fisk, men kan være veldig sunt. Her er en oversikt over de beste fiskene å legge til den nye kosten.

Tilapia

Denne søte smaker fisk er eksentrisk i tekstur, lite fett og karbohydrater og mye protein. Kjøttet er hvitt, og huden har en rosa eller gull tone. Tilapia er lett å finne og kan stekt, bakt, grillet eller sauteed. Fordi fileter er vanligvis små de koker raskt. En fire-unse servering av tilapia inneholder rundt 100 kalorier, 25 av disse er fra fett, sammen med 20 gram protein og 1 gram karbohydrat.

Laks

Deilig mild med et høyt innhold av sunne omega-3 fettsyrer, er laks et utmerket valg for en lav-karbo diett. Fersk laks er funnet helt eller filet eller biff skjema. Kjøttet er rosa i fargen, og huden kan være ulike nyanser av rosa og oransje. Smaken er mild, og mange mennesker som vanligvis ikke liker smaken av fisk finner de liker laks på grunn av den milde, "non-fisk" smak. Det kan fremstilles med nesten en hvilken som helst metode. En 4-unse servering inneholder nesten 30 gram protein, og mens laks er høyere i fett enn mange andre fisk, er det umettede, hjerte-sunn slag.

Skalldyr

Skalldyr, for eksempel reker, krabbe, østers og muslinger, er gode sjømat alternativer som kan brukes i ulike oppskrifter. De er lav i kvikksølvinnhold (en felles interesse med sjømat), høy på protein og lavt på fett. I tillegg kan de bli spist alene eller i supper, salater og hel hvete-og lav-carb pasta. Kledd i bare olivenolje og sitronsaft, de forblir en low-carb, lav-fett ernæringsmessig alternativ.