Digidexo.com

Detox Herbal Cleanser

Det er mange måter å rense kroppen for giftstoffer. Rense ut lever, tykktarm og nyrer er noen av de mest avgjørende for å holde seg friske. Sammen med urte rensemidler, det finnes andre naturlige metoder for å hjelpe avgifte viktige organer.

Liver Cleanse

En svak leveren kan være en forløper til mange kroniske helseproblemer som søvnløshet, tretthet, leddgikt, hypoglykemi og økt mottakelighet for infeksjoner. Gentian og bupleurum er et par av urter som mange bruker for å bidra til å styrke leveren. Kineserne har brukt dem i tusenvis av år, som de er sagt å dra nytte leveren fungerer og hjelpe på fordøyelsen. Gentian rot og bupleurum ekstrakter er ikke standard issue urter og må søkes på spesialitet helsekostbutikker eller kjøpes over Internett.
Mer kjent urter til hjelp i leveren detox er B-vitaminer, betakaroten, melk tistel og selen. Disse kosttilskudd kan tas daglig for å forbedre leverfunksjonen. De fleste stoff butikker og supermarkeder har disse tilgjengelig enkeltvis eller de fleste kan kombineres til et multivitamintilskudd.

Colon Cleanse

Tykktarmen hjelper rense kroppen for avfallsstoffer, samt absorbere vann og essensielle næringsstoffer. Å rense ut tykktarmen, er det viktig å bruke en urte supplement slik som linfrø eller avføringsmiddel psyllium å løsne giftstoffer buildup langs kolon vegger. Linfrø kan finnes i mange former: jord, som en olje, eller som et supplement pille. Psyllium er en bulk forming fiber avføringsmiddel som hjelper flush toksiner ut i avføring. Følg opp med probiotika, når en eller begge av disse har blitt inntatt. Probiotika erstatte de gode bakteriene i tykktarmen, forbedre sin evne til å fungere skikkelig. Disse kan bli funnet i yoghurt, soyaprodukter, melk, miso og i supplement pille form også.

Nyre Cleanse

Nyrene er en av de mest vitale organer i kroppen. Det filtrerer giftstoffer ut av blodet og regulerer vann og elektrolyttbalansen. Dannelse av nyrestein er en smertefull opplevelse, og kan unngås ved å drikke rikelig med væske. Vann er viktig for nyre rensing som de strømmer gjennom nyrene, plukke opp giftstoffer og spyle dem ut av kroppen. Drikk en halv unse av vann for hver kilo du veier. For eksempel, hvis du veier £ 200, drikke minst 100 gram vann daglig.

Tranebær og løvetann rot kosttilskudd er også gode valg for optimal nyre støtte. Disse kan finnes på de fleste dagligvarebutikker og helsekostbutikker.

Natural Cleanse

Bortsett fra urte kosttilskudd, er det mange måter å rense kroppen hjemme. Svette hjelper rense kroppen for giftstoffer. Dette kan oppnås gjennom et treningsprogram eller fra sitter i en badstue eller dampbad. Ikke røyk, og begrense mengden alkohol du drikker. Disse aktivitetene kan skade indre organer, forårsaker dem ikke til å fungere også. Dette er hovedsakelig en miljøsaken, men tilgang til frisk luft bidrar til å eliminere miljøgifter evne til å gå inn i kroppen. Endelig er tilstrekkelig søvn den mest naturlige selvrenselsesprosess tilgjengelig. Vi må ha god hvile slik at organene kan regenerere daglig og fungere godt.