Digidexo.com

Hvordan finne gluten gratis mat i dagligvarebutikker

Innkjøp av mat kan være en skremmende oppgave for folk som trenger å unngå gluten. En normal tur til butikken kan ende opp med å ta dobbelt så lang tid som du søker aisles og vurdere å forsikre deg om produktene du kjøper er glutenfrie. Den gode nyheten er at det er noen enkle ting du kan gjøre for å begrense søket ditt.

Hvordan finne gluten gratis mat i dagligvarebutikker

•  Undersøke økologisk eller naturlig mat delen i din lokale matbutikk. Med populariteten til økologisk mat og forekomsten av personer med spesielle dietter, mange dagligvarebutikker tilbyr nå deler dedikert til spesielle ingrediens matvarer. Du er sannsynlig å finne pasta, supper, knekkebrød og frokostblandinger som er fri for gluten i denne delen.

Spør en butikk arbeidstaker hvor du finner glutenfri mat på din dagligvarebutikk. De fleste matbutikk ansatte er godt trent om hvor du finner forskjellige typer mat, og spørre noen om hjelp vil spare deg for en god del tid i søket.

Se etter glutenfrie alternativer i den samme delen som ikke-spesialprodukter. Hvis du er ute etter glutenfritt mel for eksempel ser i baking midtgangen for å se om et glutenfritt mel produktet er plassert med de andre melprodukter.

opplyse deg om matvarer som er tradisjonelt laget uten gluten. Det finnes en rekke produkter på markedet som er tradisjonelt glutenfri. For eksempel, mange mais-basert snack chips er gluten gratis og lagerføres i snack delen. Gjøre deg kjent med disse glutenfrie matvarer kan spare deg for tid og penger.