Digidexo.com

Hvordan Skyll bihulene med natriumklorid og natriumbikarbonat

Lider av hyppige bihulebetennelse vil være enig i at det kan være en av de mest kummerlige forhold i livet. En bihulebetennelse kan gi smerter, feber og ubehag, og forstyrrer din pust, konsentrasjon og smakssans. Over-the-counter rettsmidler noen ganger gi midlertidig lindring. Forebyggende allergi medisiner kan bidra til å gjøre deg mindre utsatt for infeksjoner ved å omgå den allergiske reaksjon mekanisme. Men en tilstand som gjør et stort bidrag til infeksjon vanligvis blir oversett. Tørre slimhinner er en yngleplass for bakterier. Du bør holde bihulene fuktig med følgende praksis.

Bruksanvisning

•  Kjøp en hjemme sinus vask verktøyet som en Neti Pot eller NeilMed merkevare sprut flaske. Du kan også bruke en pære sprøyte.

Hell åtte gram av destillert vann i en gryte og varm opp til kroppstemperatur. Du kan teste dette ved å dyppe håndleddet i vannet etter et par minutter. Du vil ikke ha det for varmt. Alternativt kan mikrobølgeovnen være en mer praktisk måte å varme vannet ditt. Hell vannet i en mikrobølgeovn trygt kopp og varme på høy i 45 sekunder.

Bland 1/4 ts salt og 1/4 ts natron i vannet. Rør til det er oppløst helt.

Hell saltblandingen i enten Neti Pot eller NeilMed flaske eller pære sprøyte.

Stå med hodet over en vask, med munnen åpen. Hvis du bruker Neti, tilt hodet litt til venstre og hell en liten mengde av saltvann inn i høyre nesebor. Sniff lett og la løsningen renne ut fritt fra nese og munn. Bøy hodet til høyre og gjenta med venstre nesebor. Hvis du bruker flaske eller sprøyte, tilt hodet forover og forsiktig presse en liten mengde av løsningen i høyre nesebor. Igjen, la den løpe fritt ut av nese og munn. Gjenta på den andre siden. For hver metode, vil du gjenta den ene siden og deretter den andre til all løsningen brukes.

Tørk overflødig saltløsning av nese og munn. Du kan oppleve at løsningen løsnet og presset ut overflødig slim. Dette er et ønskelig resultat. Vask potten, flaske eller sprøyte med bare vann og la det lufttørke.

Tips og advarsler

  • Hvis du prøver en leveringsmetode og ikke synes det er behagelig, kan du prøve en av de andre. Denne metoden for sinus vasking kan være ganske nyttig for lindrende sinus smerte, og forebygge bihulebetennelse. Gjør dette en gang daglig i løpet av de tørre vintermånedene.
  • Tving aldri for mye oppløsning inn i bihulene. Fortsett forsiktig. Bihulene er koblet til øregangen, så ikke blåse nesen hardt umiddelbart etter vask. Du kan tvinge noen left saltvann inn i øregangen, forårsaker ubehag.