Digidexo.com

Hva å unngå i Natural Cures for gjær infeksjoner

Det er en overflod av naturlige botemidler for gjær infeksjoner som involverer bruk av felles matbutikk elementer og urte tinkturer. I beste fall er slike kurer avhengige anekdotiske støtte. Hvis du ønsker å raskt lindring fra gjær infeksjon, er det best å unngå naturlige kurer og hold deg til hva medisinske eksperter kan forsikre deg er prøvd og sanne.

Gamle koner 'Cures

Det er så mange naturlige botemidler som hensikt å bli kvitt gjær infeksjoner, er det vanskelig å sortere ut potensielt nyttig fra downright ubehagelig. Ett middel instruerer kvinner til å skyll en tampong i yoghurt og sett den inn i vagina, eller bruke yoghurt direkte inn i vaginal kanalen med en bomullspinne. Andre naturlige rettsmidler inkluderer bruk av et eple cider eddik eller kaliumsorbat (mat konserveringsmiddel) douche, sette inn skrelte hvitløksfedd inn i skjeden i 10 dager, eller bruke borsyre, tea tree olje eller honning til vagina i minst en uke.

Mer moderne holistiske kurer knytte vaginal gjær infeksjoner til en kvinnes kosthold. A "candida rens" diett hensikt å kurere gjær infeksjoner ved å eliminere sukker og karbohydrater fra kostholdet, inkludert melasse, honning, hvitt mel, hvit ris og kornprodukter. Det er mange naturlige botemidler som markedsføres på internett, men vær forsiktig: The Federal Trade Commission har utstedt pålegg mot mange markedsførere for å selge falsk gjær infeksjon botemidler (se Ressurser).

Hva sier ekspertene

Hvis du ønsker å effektivt behandle gjær infeksjon, er det best å unngå noen form for behandling eller kur som ikke har den amerikanske Food & Drug Administration godkjenningsstempel. Ifølge Mayo Clinic, er den eneste naturlige kur for gjær infeksjoner som har en snaut mengde troverdighet metoden med å bruke vaginale stikkpiller som inneholder L. acidophilus, som reduserer gjær infeksjon symptomer. Men studier utført på inges L. acidophilus - usøtet yoghurt - viste at det ikke forhindre eller kurere gjær infeksjoner.

Som Mayo Clinic påpeker, har suksess med hjem rettsmidler bare anekdotisk støtte. Naturlige botemidler er ikke støttet av vitenskapelige studier. Mayo Clinic eksperter også forsiktig kvinner mot candida rens dietter, som det har vært noen studier for å bevise at de Candida albicans i kroppen forårsake noen andre symptomer eller plager, og heller ikke at kosthold påvirker antall Candida i kroppen.

En sikker kur

Hvis du vil ha en sikker rette for gjær infeksjon, er det best å unngå "hit eller savner" naturlige kurer og hold deg til hva som effektivt behandler dem: FDA-godkjente soppdrepende kremer eller stikkpiller, for eksempel mikonazol, klotrimazol og tioconazol. Disse går av merkenavnene Monistate, Gyne-lotrimin og Vagistat på ditt apotek. Legen kan også foreskrive en oral medisin som heter Diflucan å kurere din gjær infeksjon.

Det er mange fordeler med å kjøpe en over-the-counter behandling for å behandle gjær infeksjon. De er billig, arbeide raskt og ikke krever en lege besøk. Men hvis dette er første gang du har opplevd symptomer på en gjær infeksjon (vaginal kløe, svie og utflod), se din helsepersonell før du behandler den. Hvis du ikke har en gjær infeksjon, kan behandle symptomene med soppmidler eller hjemme rettsmidler føre til helsemessige komplikasjoner.