Digidexo.com

Hvordan å holde barna fra å bli bilsyk - 10 tips

Hvordan å holde barna fra å bli bilsyk - 10 tips


En lang biltur med barn kan være en utfordring hvis de er utsatt for carsickness. Her er 10 tips for å forebygge reisesyke på fremtidige turer.

Hvordan å holde barna fra å bli bilsyk - 10 tips

Bruk Dramamine eller Benadryl. Be dem ta det før du reiser. Vær oppmerksom på at Dramamine forårsaker tretthet. Noen mennesker det virkelig slår ut. For barn under 12, bryte en pille i to og som bør være tilstrekkelig. Selvfølgelig lese instruksjonene først eller be apoteket når du kjøper det hva dosering de anbefaler. Benadryl har mindre bivirkninger, men igjen lese etiketten.

Sea Bands fungerer godt og er mer en naturlig løsning. De virker ved å legge press på punkter på håndleddene. Du kan få dem på de fleste apoteker i den samme delen som reisesyke medisin. Hvis barna er utsatt for bilen sykdom, anbefaler jeg å holde et sett eller to i bilen. De er trygge å bruke for barn og voksne.

Pakk et kulere med kald drikke for turen. Jeg anbefaler klare og ikke-koffeinholdige brus eller drinker. Holde kjølig og hydrert hjelper. Carbonation i brus bidrar til å bekjempe kvalmen. Kullsyreholdig vann på flasker er like bra og mindre søl problem. Sannsynligvis det beste er ingefærøl, som ingefær hjelper bekjempe kvalmen.

En del av din bil sykdom forebygging kit bør være noen ingefær godteri av samme grunn som ginger ale. Pakking ingefær snap cookies som snacks for veien er nyttig, og barna liker dem. Peppermynte candies er gode til å bosette opprørt magene også.

Har barnet sitte i det midterste setet eller opp foran hvis mulig. Denne måten de ser ut foran vinduet, snarere enn å se bevegelse av natur farende sidevinduene. Ikke la dem sitte bakovervendt i baksetet hvis de er utsatt for reisesyke.

Ikke la dem lese et kjøretøy i bevegelse, bør dette gå uten å si. Noe som krever fast oppmerksomhet i et kjøretøy i bevegelse som et videospill eller DVD kan føre til problemer etter en stund også. Be dem ta en 10 minutters pause fra filmer eller videospill hver 30 til 45 minutter.

Oppbevares kjølig. Å bli overopphetet i et kjøretøy kan føre til problemer. Dette gjelder i vinter så vel som sommer. Hvis de er alle samlet opp og varmen er på høy, kan de starte følelsen syke raskt. I sommer, bruke air condition og har dem sikte AC lufthull slik at de kan føle kjølig bris på deres ansikt hvis mulig. Kontroller at du bruker den bakre AC samt fronten. Det kan bli tett i ryggen, spesielt langt bak seter. Investere et par dollar i en mini softbladed reise fan som barna kan holde vil hjelpe. Det er en annen god sak å ha i din bil reise kit.

Kjør casually og opprettholde en konstant hastighet. Ikke hastighet opp til trafikken foran deg, så må bruke bremsene. Kjør så det er ikke mye stopp og gå. Hvis du er på svingete veier, ta det med ro, slik at passasjerene ikke blir vugget fra side til side. Ikke bølge i landeveiskjøring. Det er når du bruker gass, deretter gå av gassen når du når hastigheten din, og deretter bruke det igjen og igjen og igjen. Det skaper en gynge sensasjon for passasjerene som er ubehagelig.

Stopp fra tid til annen for å la barna strekke på beina og få litt luft. Det hjelper bosette magen, og bidrar til å holde dem fra å bli urolig og kramper av å sitte i samme stilling over lengre tid.

Hvis du har en kulere med kald brus i det, også holde en ziploc bag med en våt vaskeklut i den. Hvis noen begynner å føle dårlig, trekk ut vaskeklut og tørk ansiktet deres og få dem holde det mot deres panne. En kald pakke holdt mot pannen eller nakken for noen minutter hjelper.

Hint

  • Pakke våtservietter og en spray flaske Febreze bare i tilfelle.
  • En plastboks med toppen, som en 3 pund plast kaffe kan, er bra å ha for hånden i tilfelle du trenger det, og du kan forsegle den opp lett før det kan bli renset ut.