Digidexo.com

Utarbeidelse av Plant Extract av Centella Asiatica

Utarbeidelse av Plant Extract av Centella Asiatica


Centella asiatica kalles også pennywort og gotu kola. Det er en liten, spre, jord-hugging plante med lys grønn rund, tunger blader. Det sies å bidra til å forbedre hukommelse hvis tatt på en jevnlig basis, men Food and Drug Administration har ikke bekreftet denne påstanden. Plante ekstrakt av Centella asiatica kan være i form av en te eller tinktur.

Fordeler med planteekstrakter

Planteekstrakter er en lett-å-ta stoff som inneholder en høyere konsentrasjon av en plante kjemiske egenskaper enn om du skulle lage en te fra samme plante eller bare spise den i en salat. Noen sier at hvis du spiser seks Centella blader i en salat hver dag, vil hukommelsen bedre. Men hvis du er borte fra hjemmet, eller ikke har den friske planten tilgjengelig, eller hvis du glemmer, vil den terapeutiske nytten av anlegget gå tapt. Du må ta alle planteekstrakter med jevne mellomrom for at de skal ha den tilsiktede effekt.

Utpakking av Plant for Tea

Urtete er enkle å lage, og utgjør en av de vanligste metodene for å ta anlegget medisin. Hvis du vil trekke Centella til en te, samle 12 friske blader eller bruke 1 ss. av tørkede blader, og oppbløtes dem kort i en morter. Hvis du ikke har en morter, enkel knuse bladene i en bolle med baksiden av en skje. Plasser bladene i en tekopp, og hell kokende vann over bladene. La din te å bratt i 10 minutter, deretter press den og drikke 3 kopper om dagen. For å spare tid og krefter, lage en større mengde te og lagre leftovers i kjøleskapet i opptil to dager.

Trekke ut anlegget i en tinktur

Et skjær er en sterkere formel enn en te. Det er også laget av plantemateriale, som kan brukes enten fersk eller tørket. Tinkturer kan gjøres fra vodka, rom, brandy, eddik eller vegetabilsk glyserin, men alkohol gir den sterkeste konsentrasjonen av plantens ingredienser. Du tar bare en liten mengde, slik at alkohol ikke vil ha noen merkbar effekt på din bevissthet. Det er praktisk å gjøre minst én halvliter skjær fordi bryggeprosessen tar en måned-vil du ønsker nok tinktur å vare i den tiden du har tenkt å ta den. Fyll en halvliter glasskrukke en tredel full med skylt, hakket Centella blader, deretter fylle med væske av ditt valg. Cap blandingen tett og rist det daglig i en måned. Oppbevar den ut av solen. Etter en måned, sil væsken. Ta det med full dropper: ta 03:58 drop to til tre ganger hver dag for best resultat.