Digidexo.com

Aleve dosering instruksjoner

Aleve dosering instruksjoner


Aleve, eller naproxen natrium, er en potent medisin som fikk FDA-godkjenning på midten av 1990-tallet for over-the-counter salg. Opprinnelig foreskrevet for leddgikt smerte, er det nå markedsført som en smertestillende for hodepine, ryggsmerter og menstruasjonssmerter, rivaling Tylenol, Motrin, Advil og andre medisiner.
Mens du tar Aleve er en trygg og effektiv metode for smertebehandling, bør produktets instruksjoner følges nøye for å unngå bivirkninger eller mulige interaksjoner.

Dosering

En av Aleve populære produkt mottoer er "Hele dagen, hele dagen sterk." Dette refererer til stoffets evne til å bli tatt en gang ved begynnelsen av dagen, og frembringe smertestillende effekter i åtte til 12 timer. Ikke mange over-the-counter medisiner kan gjøre det samme kravet. På grunn av sin styrke, har medisinen bestemte retninger for riktig dosering.

Aleve produkt informasjon indikerer at en voksen ved hjelp av medisiner bør ta en tablett, tablett eller gelcap hver åtte til 12 timer for smerte. Hvis smerten er alvorlig, kan du ta to piller som en første dose og en mer etter åtte til 12 timer; imidlertid ikke overstige tre tabletter, gelcaps eller caplets i 24 timer.

Tar Aleve

Ifølge nettsiden, drikk et fullt glass vann når du tar Aleve. Hvis magesyke oppstår, ta medisiner med melk eller mat i tillegg til glass vann. Aleve bør ikke tas sammen med andre smertestillende medikament - foreskrevet eller over-the-counter - uten legens godkjennelse. Dette for å hindre interaksjoner eller uønskede effekter når to eller flere legemidler i kroppens system kombinere. Aleve hjemmeside råder voksne mot å bruke medisiner i mer enn 10 dager uten å snakke med legen sin. Denne medisinen er heller ikke egnet for barn under 12 år, med mindre regissert av en lege.

Advarsel

Selv om svært effektive når de brukes for smertelindring, det er noen grunn til bekymring når du tar en dose på Aleve, spesielt på en jevnlig basis. Ifølge det amerikanske National Institutes of Health, ved hjelp Aleve eller generisk naproxen ikke utgjøre noen alvorlig helserisiko for enkelte individer. I en generell uttalelse på sin MedlinePlus nettside, advarer NIH at folk som bruker naproxen har en høyere risiko for koronar sykdom og hjerneslag enn de som ikke gjør det.

Fortell legen din dersom du eller noen i din familie har en historie med hjertesykdom, diabetes eller slag. Også, hvis du er en røyker, si ifra til legen din før du tar Aleve, da dette kan forverre risikoen nevnt.