Digidexo.com

Differin bivirkninger

Differin er et medikament brukes direkte på huden for å behandle alvorlig akne ved å stimulere huden-fornyelsesprosess. Den kan brukes av de som er 12 år eller eldre. Som med alle medisiner, kan pasienten oppleve visse bivirkninger fra differin og bør rådføre seg med lege før bruk.

Vanlige bivirkninger

Vanlige bivirkninger av differin inkluderer en mild brennende følelse, rødhet, kløe og mild irritasjon.

Alvorlige bivirkninger

Alvorlige bivirkninger av differin inkluderer hevelse i ansiktet, pustevansker og elveblest. Disse effektene indikere en allergisk reaksjon har oppstått og krever legehjelp.

Overdose

Ved mistanke om overdose, kontakt lege. Tegn på en differin overdose inkluderer alvorlig hudirritasjon, utslett og hud skalering.

Graviditet

Det amerikanske Food and Drug Administration klassifiserer differin som klasse C stoff. Kvinner som er gravide eller som kan bli gravide bør oppsøke lege før du bruker differin som det kan være skadelig for et ufødt barn.

Advarsel

Differin bør ikke brukes i forbindelse med produkter som inneholder alfa-hydroksy eller glykolsyre. Vent til forhold som solbrenthet, tørr hud eller hudirritasjoner leges før du bruker differin. Ved hjelp av differin vil føre til at huden blir mer følsom for sollys og kunstig UV-strålene i solarium.