Digidexo.com

kur nervesmerter

Nerve smerte kur

Kroppen din vil ikke fungere skikkelig hvis nervene er ikke sunt og fungerer. Hvis du har opplevd nerveskader som følge av skade eller sykdom, kan du bli opplever nervesmerter, eller nervesmerter.

Sykdom

Sykdom står for et høyt antall mennesker opplever perifer nerve smerte. De som lider av cancer, diabetes og autoimmune sykdommer er mest utsatt for nerveskade. De som lider av kreft kan oppleve nerve smerte for en rekke årsaker, for eksempel en svulst presser mot en nerve eller behandlinger som kjemoterapi som skader cellene. For en kreftpasient, herding nervesmerter avhenger av hvilken type kreft og hvor du kan være i behandling. For diabetikere, kontrollere insulin og holde diabetes under kontroll er den beste måten å stoppe nerveskader. For de med autoimmune sykdommer, er den beste kur smertebehandling. Dette kan være narkotiske medisiner, antiepileptika eller antispasticity agenter. Nerve stopper som hindrer smerte fra å bli avfølt av hjernen er også brukt. Hvis symptomene er ny, bør du rådføre deg med legen din umiddelbart for å finne den riktige løpet av handlingen.

Muskel- og skjelettproblemer

Du kan oppleve nerve smerte som et resultat av en muskel-skjelett problemet. Disse inkluderer herniated plater i ryggsøylen, senebetennelse i albuen eller håndleddet eller annen skade plassere press på en nerve. Disse skadene kan føre til permanente nerveskader, men det er ofte bare et midlertidig problem hvis skjelett justeringen er dyktig og skaden behandles raskt. Mens du kan ta smertestillende medisiner for å redusere smerter, nummenhet og prikking ved utbruddet av problemene, bør du finne mange av symptomene går bort kort tid etter at du slipper trykket på nerven.

Toksiner

Narkotika og gifter kan skade nervesystemet. Dette omfatter narkotika, kjemoterapi, bly, arsen eller kvikksølv. Hvis en person får behandling raskt er det mulig at nerveskader ikke vil være permanent. Rask handling er en kur når du arbeider med gift og giftstoffer. Hvis nerveskader er ikke helt kan repareres, kan legen se på medisiner og nerveblokkere for å lindre og kontrollere din smerte.

Graft og Transfer

I noen tilfeller der kroppen ikke er i stand til å regenerere nerve, kan en kirurg koble nerveendene. Dette kan fylle hullene for å gjenopprette nerve funksjon via en nerve pode. En nerveoverføring er en annen mulighet hvor nervefibre fra en annen del av kroppen kan bli tatt for å erstatte skadede nerver.

Interkostalrom Nervesmerter Smerte

Interkostal nevralgi er en sjelden lidelse som ofte innledning misdiagnosed på grunn av tvetydigheten i noen av symptomene. Mellom ribbeina er musklene som kontrakt når du puster inn. Disse kalles intercostals muskler. Interkostalrom nervesmerter er smerter i disse musklene, ofte krampaktig i naturen.

Fakta

Interkostalrom nevralgi er forårsaket av nerve kompresjon i thorax / buk-området (brystkasse-området). Ulike forhold kan forårsake dette klemt nerve som: brudd i abdominal vev, en oppblåst mage, arrvev rundt nerve, used muskler i mage og andre forhold i muskel-skjelettsystemet, som en uregelmessig krumning av ryggvirvler eller å ha ett ben kortere enn den andre. Den resulterende smerten er skarp og krampaktig i brystkasse-området.

Symptomer

The No 1 symptom er krampaktig smerte oppstår rundt ribbeina. På grunn av plasseringen av nerve, kan smertene forårsake puste, ler eller nyser å være smertefullt. Andre symptomer inkluderer venstre sided smerter i ryggen, smerter i venstre side av ribbeina, prikking, nummenhet, tap av matlyst, lammelser og atrofi av musklene. I alvorlige tilfeller kan smerten føles som et lyn, og kan strekke seg til baksiden.

Behandling

Behandlinger for intercostals nevralgi er lik de for isjias. Analgetika, ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler, blodfortynnende, vekttap og pasientopplæring er noen av de dominerende behandlinger. Injisere lokalbedøvelse, for eksempel Xylocaine eller Lidokain, inn i området har hatt en viss suksess, men bør gjøres bare være en lisensiert lege. I visse tilfeller må nerve som genererer smerten bli ødelagt. I tilfelle av arrvev, må vevet bli skåret ut for å frigjøre nerve og frigjøringstrykk.

Alternative behandlinger

Invasive prosedyrer og sterke medisiner er standard for behandling intercostal neuralgia smerter, men mange pasienter utforske alternative terapier og mer naturlige måter å lindre symptomene. Is, kulde terapi, akupunktur og akupressur har alle vist lovende resultater. Det har ikke vært påvist kurer, og ingen av de alternative behandlingsformer har blitt studert for langsiktig lindring av smerter forbundet med intercostal nervesmerter.

Konklusjon

Krampaktig, lyn-lignende smerter i rib-buret området, sammen med andre symptomer som nedsatt appetitt, rygg og side smerter og nummenhet eller prikking kan være symptomer på intercostal nervesmerter. Smertene kan komme og gå, men hvis du mistenker at du lider av denne tilstanden, bør du søke legehjelp for å diagnostisere tilstanden din og for å bestemme riktig behandling plan for deg.

Legemidler for diabetisk nervesmerter

Diabetisk nevropati er nerveskader forårsaket av diabetes. Symptomer på nevropati er smerter, nummenhet og kribling. Hender og føtter er oftest rammet, men nerveskader kan også påvirke hvert organ system, inkludert hjertet og fordøyelseskanalen. Det finnes ingen kur for diabetisk nevropati, så medisiner er ment å redusere symptomer, lindrer smerte og behandle komplikasjoner.

Anti-anfall medisiner

Anti-anfall medisiner gi lindring fra nevropatiske smerter hos noen mennesker. Disse medikamentene ble opprinnelig utviklet for folk som har epilepsi. Siden disse stoffene har nerve-dempende egenskaper, kan de gi smertelindring forårsaket av nerveskade. Eksempler på disse medikamentene er Neurontin, Lyrica og Tegretol. Medisiner i denne kategorien kan forårsake døsighet og svimmelhet.

Antidepressiva

Trisykliske antidepressiva, for eksempel amitriptylin og nortriptylin, gi avlastning for mild til moderat diabetisk nervesmerter, men også har ganske mange bivirkninger, inkludert tørr munn, forstoppelse, tåkesyn, hodepine, vektøkning, kvalme og svakhet. Antidepressiva som er klassifisert som SSRI, slik som Paxil og Prozac, har færre bivirkninger, men er ikke like effektiv i behandling av neuropatisk smerte.

Analgetika

Smertestillende medikamenter, også kjent som smertestillende, kan fungere for noen mennesker på en kortsiktig basis. For de fleste mennesker med nevropati, gir de liten eller ingen lindring. Eksempler på slike medisiner er aspirin og ibuprofen. Reseptbelagte smertestillende, for eksempel kodein eller oksykodon, kan være foreskrevet for alvorlige smerter, men denne typen medisiner har alvorlige bivirkninger, inkludert potensialet for avhengighet.

Aktuelt Behandlinger

Aktuelle behandlinger kan gi en viss kortsiktig lindring av smerte. Den mest kjente av disse er lidokain lapp der Lokalanestetikumet lidokain brukes på plasseringen av de mest alvorlige smerter. Capsaicin kremer, for eksempel Zostrix, kan redusere følelsen av smerte hos noen mennesker.

Betraktninger

Legen kan anbefale en kombinasjon av medisiner for å prøve å kontrollere symptomene på din nevropatisk smerte. Husk at god blodsukkerkontroll er det viktigste du kan gjøre for å hindre ytterligere skade nerve.

Alternativ medisin

En antioksidant som finnes i mat som kalles alfa-liponsyre har vist seg å være nyttig for å redusere smerte av diabetisk nevropati. Ifølge ekspertene ved Mayo Clinic, forskning ved hjelp av en intravenøs form av denne antioksidanten har vist seg å være effektive i å redusere nevropatisk smerte. Det er ennå ikke kjent sikkert om over-the-counter kosttilskudd har samme effekt. Noen studier har også vist nattlysolje kan føre til forbedret nerveleding.

Hva er behandlingen for diabetisk nervesmerter?

Diabetisk nervesmerter, eller diabetisk neuropati, er en vanlig bivirkning av diabetes. Ifølge Diabetes.org, er det mer vanlig hos pasienter som har hatt diabetes i en lang tidsperiode. Det finnes to hovedtyper av diabetisk nervesmerter sensorisk nevropati og autonom nevropati. Sensorisk nevropati refererer til nervesmerter som fører til prikking eller nummenhet i hender eller føtter. Autonom nevropati påvirker nervene som styrer kroppsfunksjoner og kan føre til oppkast, blæren kontroll problemer og andre alvorlige problemer.

Unngå Ytterligere Nerve Damage

Diabetes.org antyder at administrasjon av diabetes effektivt kan være en av de beste behandlinger for nevropati, fordi det kan redusere symptomene på nervesmerter og hindre ytterligere nerveskader som ville føre til ytterligere nervesmerter. Diabetes.org anbefaler regelmessig sjekke blodsukkeret og holde blodsukkernivået innenfor målområdet.

Å forholde seg til spesifikke forhold knyttet til nervesmerter, anbefaler Diabetes.org sjekke dine hender og føtter veldig nøye hver dag for å se etter tegn på infeksjon. Du bør bruke et speil for å se etter problemer på bunnen av føttene og bruk hendene til å føle for uvanlige flekker på føttene. Diabetes.org anbefaler ser nøye etter kutt, tørr hud, støt, varme eller kalde flekker, sår og brudd i huden. Hvis noen av disse symptomene er tilstede, bør du rådføre deg med en lege raskt. Nerveskader kan føre til amputasjon av foten i alvorlige tilfeller, så det er best å fange og behandle infeksjoner i foten tidlig.

Behandling Nerve Pain

Det finnes ingen kur for smerter, prikking, nummenhet og andre symptomer forbundet med diabetisk nervesmerter. Imidlertid er en rekke ulike over-the-counter og reseptbelagte smertestillende medikamenter som brukes i behandling av diabetisk nevropati. Helse i Aldring sier at en vanlig dose på over-the-counter ikke-steroide antiinflammatoriske medisiner, forkortet NSAIDs, kan være nyttig. For mer alvorlige nervesmerter, kan leger forekrampestillende medikamenter, antidepressiva, lokalanestetika eller Capsaicin kremer.

Trening

Mens Diabetes.org advarer at noen treningsprogrammer kan være farlig for personer med diabetes, spesielt de som lider av nervesmerter, Joslin Center for Diabetes sier at trening kan bidra til å avlaste nerve smerte. Joslin Center for diabetes siterer Dr. Hare, en Harvard tilknyttet lege, som sier at noen pasienter med nervesmerter har opplevd en betydelig forbedring bare ved å begynne et treningsprogram.

Mens man må være forsiktig, kan en lege som forstår din medisinske historie og som er erfarne i diabetesomsorgen kunne hjelpe deg å tenke ut en øvelse plan for å minimere nervesmerter trygt.

Occipital Nervesmerter Teeth Pain

Occipital Nervesmerter Teeth Pain


Selv bakhodet Nervesmerter er uvanlig, kan det være smertefullt. Det er ofte feildiagnostisert fordi en person kan føle smerter i tennene og ser ut til å trenge tannarbeid når årsaken er nevropatisk.

Funksjoner

En person med bakhodet Nervesmerter kan føle en bankende smerte eller verke på den ene siden av ansiktet hans, ligner på en tannpine.

Årsaker

Noen årsaker til bakhodet Neuralgia tann smerter er tidligere traumer, leddgikt eller en svulst trykke på occipital nerve. For å finne den underliggende årsaken, kan en lege foreta en medisinsk eksamen, gjennomgå pasientens historie og vurdere symptomer og smerte plassering.

Behandlinger

Anti-anfall medisiner eller trisykliske antidepressiva kan hjelpe undertrykke smerter i tennene, spesielt hvis det er skarpt. Hvis smerten er matt, kan et topisk smertestillende middel benyttes, eller i noen tilfeller, kan kirurgi være nødvendig.

Forebygging / løsning

Den trigeminusnevralgi Association UK anbefaler å unngå ekstreme mat og drikke temperaturer og mat som er vanskelig eller crunchy å bidra til å redusere angrep. Skyll munnen etter måltider også.

Betraktninger

Occipital trigeminusnevralgi tann smerter er ofte det første symptomet på multippel sklerose, ifølge National Multiple Sclerosis Society.

Greater bakhodet Nervesmerter syndrom

Greater bakhodet Nervesmerter syndrom


Sjansen er at du har hatt utallige hodepine i din levetid. Dessverre, hodepine florerer i vår kultur. Om lag 90 prosent av alle voksne har opplevd, eller vil oppleve, en spenningshodepine, som er klassifisert som en primær hodepine, sammen med migrene, cluster hodepine og større occipital nervesmerter syndrom. Sekundære hodepine oppstå fra andre sykdommer, slik som hjernetumorer og hjerneslag. Den tredje kategorien omfatter ansikts smerter og andre typer hodepine smerte. Denne tre-lags system for å snakke om hodepine ble utviklet i 2007 av International Headache Society, melder MedicineNet.com.

Betydning

Selv om det ikke er et begrep som folk er vant til, er nervesmerter syndrom en ganske hyppig årsak til hodepine smerte. Det bør bemerkes at occipital nevralgi syndrom, en primær årsak til hodepine kan også falle inn under den sekundære kategorien hodepine, spesielt når tumor, blødning eller osteoartritt oppstå.

Funksjoner

Syndromet har fått navnet sitt fra de berørte spinalnerver. Jo større occipital nerver - to nervesammenkoblinger - befinner seg i regionen i det andre og tredje ryggvirvler i nakken. Smerten mennesker opplever er filt bak øynene, og spesielt i nakken, flytte til fronten, bak og på sidene av hodet. Mange tilfeller av større occipital nervesmerter syndrom kan være skylden på nakkemusklene som er kronisk kontrahert, men andre kilder har vært fant.

Årsaker og symptomer

Blant de tallrike årsaker til neuralgi syndrom er viral infeksjon, inflammasjon av blodkar, diabetes, gikt, svulster som påvirker det andre og tredje virvler, cervical disk sykdom og komprimering av de større eller mindre occipitale nerver eller andre og tredje vertebrale nerverøtter degenerasjon.

Smerten av større occipital nervesmerter syndrom er ikke ulikt det av en migrene eller cluster hodepine mennesker opplever en smerte som både brenner og banker og kommer og går. Basen av skallen og på siden av hodebunnen blir påvirket for en stor del. Det er noen ganger skalp ømhet ved palpasjon.

Diagnose

Målrettet nevralgi syndrom kan være vanskelig i beste fall, gitt alle typer hodepine smerte en person kan oppleve, sier NeurosurgeryToday.org. Din lege vil bestille diagnostiske tester, men ikke før du utfører en fysisk eksamen og få en medisinsk historie. Uvanlig funn kan be din lege for å teste videre. Magnetic resonance imaging (MRI) og CT scan (CT) er verdifulle verktøy i diagnostisering nervesmerter syndrom, som de gir et klart bilde av de større occipital nerver og grensesnittet med ryggmargen og kanalen.

Behandling

Nonsurgical behandling av valg tjene til å døyve eller drepe smerte. Blant disse er anvendelsen av varme samt fysioterapi og massasje. Muskelavslappende og betennelsesdempende legemidler er ofte nyttig. Blokkerer nervene med steroider er en mer invasiv tilnærming som ikke anbefales for langsiktig lettelse.

Når alt annet svikter, er kirurgi et alternativ. Mikrovaskulær dekompresjon kirurgisk eksponerer de berørte nerver slik at de kan flyttes bort fra regionen av komprimering. Occipital nerve stimulering feeds elektriske impulser til occipital nerver, blokkerer smerte meldinger.

Finnes det en kur for Muscular sklerose?

Muskel sklerose eller multippel sklerose er en sykdom som påvirker millioner av mennesker over hele verden. Dens effekter kan være mindre eller de kan være ødeleggende. Noen MS ofrene ender opp helt lammet av sin sykdom. Men er det er en kur for multippel sklerose?

Hva er MS?

Multippel sklerose er en sykdom som angriper det sentrale nervesystemet. Det er en meget uforutsigbar sykdom. Noen pasienter lider av liten eller ingen problemer, mens andre mister kontrollen over hele kroppen. MS angriper myelinet i nervene, som forårsaker nervene til å miste funksjon. Årsakene til MS er ukjent. Noen tror det er en autoimmun sykdom som angriper kroppen. Andre tror det er et virus. Tidlige symptomer inkluderer tåkesyn eller blindhet. Nummenhet og svakhet i armer og ben er vanlig, som er nedsatt koordinasjon og balanse. Dette kan svekke gå eller i ekstreme tilfeller føre til lammelser. Konsentrasjon, oppmerksomhet, hukommelse og dømmekraft kan alle bli påvirket av MS. MS fører ofte depresjon. Angrep av MS er tilsynelatende tilfeldig med lite faresignaler. En person kan være greit for år uten forverring av sine symptomer når et plutselig anfall av MS gjør ham miste flere evner.

Finnes det en kur for multippel sklerose?

Dessverre er det ingen kur for multippel sklerose. Gjennom årene har mange falske kurer blitt annonsert av enten velmenende mennesker eller svindlere. Noen leger har hevdet at å fjerne fyllinger med kvikksølv vil kurere MS, men dette har vist seg å være falsk. Kalsium og hydrogenperoksid har også vært spioneringen som mirakelkurer for MS. Det er godt kjent over hele det medisinske miljøet at ingen kur for MS nå eksisterer. Hvis du kjører i en nettside eller utøver som hevder å ha en kur for MS, er det anbefalt å unngå bruken. Mange av "herder" som kalsium er ufarlig, men noen av dem, inklusive marihuana bruk, kan være skadelig. Symptomene på MS kan behandles og sykdommen kan bli bremset ned av medisiner.

Behandlinger

Mange MS-pasienter leve et fullverdig liv uten terapi. De er de heldige. Mange MS-pasienter må ta medisiner nesten hver dag for resten av livet. Det er tre beta interferon narkotika at FDA har godkjent for bruk mot MS. Disse inkluderer Avonex, Betaseron og Rebif. Disse stoffene redusere antall angrep i en MS pasient og bremse utviklingen av sykdommen. Angrep vil også være kortere og mindre alvorlig. En myelin protein kalt kopolymer I eller Copaxone hjelper behandle relapsing MS, og har blitt vist å redusere relapsing med en tredjedel. Avansert MS er behandlet med et legemiddel behandling som kalles Novantrone. Dette stoffet undertrykker immunforsvaret, så det er bare brukes i alvorlige eller kroniske tilfeller av MS. Tysabri er et annet stoff som bremser immunsystemet. Kortikosteroider bidra til å redusere betennelse i angrep, men ikke behandle selve sykdommen. Fysisk behandling som turgåing, jogging og andre fysiske aktiviteter er ofte foreskrevet for å holde bena aktivt.

Slik unngår du at Nervesmerter

Nervesmerter er en intens brennende eller stikkende smerte forårsaket av irritasjon eller skade på en nerve. Smerten kan være kort, men kan være alvorlig. Det finnes forskjellige typer nervesmerter. Glossopharyngeal nevralgi er skarp smerte rundt halsen og mandel området. Migrene nervesmerter er skarp smerte rundt pannen og rundt øynene. Occipital nevralgi oppstår når det er smerter på den ene side av baksiden av hodet. Postherpetisk nevralgi er vedvarende smerte som oppstår som en komplikasjon til en helvetesild smitte. Trigeminusnevralgi er korte episoder av alvorlig skyting smerter på den ene siden av ansiktet.

Slik unngår du at Nervesmerter

•  Spis sunn mat. En årsak til nevralgi er en fattig diett. En person bør spise rikelig med hele korn og grønne grønnsaker for B-vitaminer viktig for nerve helse. En hel mat diett med tilstrekkelig protein, karbohydrater og fett som også inkluderer gjær, lever, og hvetekim kan også være nyttig for å hindre nervesmerter. Tiamin (vitamin B1) er spesielt viktig. Uten tiamin, nervene er i stand til å bruke karbohydrater for energi.

Børst tennene regelmessig og holde god tannhygiene. En av årsakene til trigeminusnevralgi er smerter i tennene. Det kan være på grunn av uoppdaget tann abscesser og andre infeksjoner. Hvis en person har god tannhygiene kan det hindre trigeminusnevralgi.

Hold streng kontroll av blodsukkeret. Siden diabetes kan føre til nervesmerter, forebygge diabetes eller kontrollere diabetes kan bidra til å forhindre utviklingen av nervesmerter.

Besøk legen å behandle helvetesild. Personer med helvetesild bør se en lege innen tre dager å utvikle utslett fordi aggressiv behandling av blemmer kan minimere risikoen for å utvikle postherpetisk nevralgi.

få vaksinert. To vaksiner kan bidra til å forhindre helvetesild og hindre den fra å lede til postherpetisk nevralgi. Både vannkopper (varicella) vaksine og helvetesild (varicella-zoster) vaksine kan hindre noen fra å få helvetesild, og til slutt postherpetisk nevralgi.

Hint

  • De fleste neuralgias er ikke livstruende. Imidlertid kan smertene være alvorlig og uutholdelig. For sterke smerter, kan du se en smerte spesialist for behandling.
  • Milde over-the-counter smertestillende, for eksempel aspirin, paracetamol eller ibuprofen, kan være nyttig for mild smerte.
  • Narkotiske smertestillende midler, så som kodein, kan benyttes for en kort tid til å kontrollere store smerter.
  • Kirurgi kan være nødvendig å behandle noen former for neuralgias.

Fysioterapi for bakhodet Nervesmerter

Fysioterapi for bakhodet Nervesmerter


Occipital nevralgi er en medisinsk tilstand som fører til kronisk smerte i den øvre hals, på baksiden av hodet og bak ørene. Disse er de områder som tilsvarer plasseringene av occipital nerver, og occipital nevralgi er forårsaket av skade på disse nerver. Skaden kan være fra traumer, fysisk stress på nerver, eller et resultat av en medisinsk komplikasjon slik som en tumor av benet. Symptomer omfatter kroniske hodepine og er ofte feildiagnostisert som spenningshodepine eller migrene.

Fysioterapi for bakhodet Nervesmerter

Occipital nevralgi er oftest behandlet med en kombinasjon av ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler for å lindre inflammasjon, til injeksjoner av steroider i kombinasjon med lidokain rundt nerveroten lindre smerte og nummen området, og fysioterapi.

Fysioterapi for occipital nevralgi involverer ulike teknikker som varme, manuell terapi og elektrisk stimulering av større occipital nerve med titalls enheter.

Manuell fysioterapi innebærer å bruke bare hendene i stedet for noen enheter. I manuell terapi, fysioterapeuter bruke hendene til å legge press på muskler og manipulere ledd for å redusere smerte. Transkutan elektrisk nervestimulering, også kjent som TENS, er en ikke-invasiv metode for smertebehandling. En enhet TENS lindrer smerter ved å sende elektriske impulser gjennom små elektroder anbragt på huden til nerver, som deretter blokkere smerte signaler til hjernen.

Varme fungerer på en lignende måte. Det stimulerer de sensoriske reseptorer som reagerer på varme og kulde, som hjelper til med å blokkere overføringer av smerte signaler til hjernen. Heat terapi øker også blodsirkulasjonen, noe som reduserer stivhet og slapper såre muskler.

I noen tilfeller av occipital nevralgi, er kiropraktisk manipulering av det øvre ryggraden anbefales, og i meget sjeldne alvorlige tilfeller kan en kirurgisk dekompresjon av nerveroten bli utført for å avlaste trykket på nerven.

Alle disse typer behandling bør diskuteres med legen din for å finne ut hva som fungerer best for deg.

Nyrekreft kur rate

The American Cancer Society anslår at det vil være 57 760 nye tilfeller av nyrekreft i USA i 2009 Hos voksne den vanligste typen av nyrekreft kalles nyrecellekarsinom. Hos barn er det Wilms tumor. Den kur rate avhengig av stadium av kreft da diagnosen.

Symptomer og Diagnose

Mange nyre kreft blir ikke oppdaget i den tidlige fasen, fordi det er få symptomer. Som kreften vokser det kan gi symptomer som for eksempel blod i urinen, smerter i korsryggen på den ene siden, en klump i nedre rygg, tretthet, vekttap, hevelse i bena eller ankler, og feber av ukjent årsak. En diagnose begynner med imaging tester (CAT scan, MR, ultralyd, røntgen, bein skanner), laboratorietester, og deretter en biopsi tatt gjennom en teknikk som kalles en tynn nål aspirasjon. Under biopsi, vil en patolog ser på cellene under et mikroskop for å bestemme graden og scenen. Bedømmelsen er basert på utseendet av cellene, og angir hvorvidt deres vekst er fort eller sakte. Staging bestemmer sin størrelse og om den har spredt seg.

Staging

Den amerikanske Joint Committee on Cancer utviklet en iscenesettelse system kjent som TNM-systemet. Den beskriver størrelsen av tumor ("T"), den grad av spredning til lymfeknuter ("N"), og hvorvidt det har spredning til andre organer, eller metastasert ("M"). Etter at TNM kategori har blitt bestemt, blir den informasjon som benyttes for å tildele en samlet trinn 1, 2, 3 eller 4. Forskjellen i alvorlighetsgraden varierer fra trinn 1, hvor tumoren er liten og begrenset til nyrene, til trinn 4 , hvor svulsten kan være hvilken som helst størrelse og har spredd seg til fjerntliggende eller lokale lymfeknuter og / eller organer.

Survival priser

Den kur rate er uttrykt som en overlevelsesrate fordi tilbakefall er alltid en mulighet hvis noen kreftcellene har spredd seg. The American Cancer Society gir fem-års overlevelse basert på scener. De fem-års overlevelse for trinn 1 er 96 prosent, trinn 2 er 82 prosent, scene 3 er 64 prosent, og stadium 4 er 23 prosent. Disse tallene representerer prosentandelen av mennesker som lever i minst fem år etter å ha blitt diagnostisert.

University of California bruker en mer avansert system for staging nyrekreft som også vurderer personens generelle helse. Deres system deler folk inn i lav-, mellomliggende-og høyrisikogrupper. De har funnet fem-års overlevelse for de med kreft som ikke har spredd seg til andre organer til å være 97 prosent for lav-risiko-gruppen, 81 prosent for middels, og 62 prosent for pasienter med høy risiko.

Overlevelses Faktorer

Selv om scenen er den beste indikatoren for å overleve, visse aspekter forkorte overlevelsestiden. To av de faktorer som er et høyt nivå av kalsium i blodet og anemi. Hvis kreften har spredt seg til to eller flere steder i kroppen, og hvis mer aggressiv kjemoterapi trengs mindre enn ett år fra diagnose, er sjansen for å overleve går ned. Leger også vurdere personens generelle evne til å fortsette å utføre normale daglige aktiviteter som en potensiell indikator på overlevelse.

Trender

En uheldig utvikling i kur priser ble publisert i september 2006 Journal of the National Cancer Institute. Forskere har studert data fra 34 503 pasienter med nyrekreft og oppdaget at 1983-2002, dødelighetsratene i USA steg 1,2 til 3,2 dødsfall per 100.000 mennesker. Den ledende forsker, Dr. John Hollingsworth ved University of Michigan Medical School, sa at dette var på grunn av en økning i større, mer dødelige svulster.

Spedbarnsmassasje instruktør kurs

Spedbarnsmassasje instruktør kurs


Massasje gir et fundament av kjærlig berøring mellom en forelder og et barn. Touch forsterker båndet mellom barnet og forelder eller omsorg giver. Instruksjon i baby og spedbarnsmassasje er tilgjengelig på mange måter. Licensed Massasje terapeuter ta kurs i spedbarnsmassasje som en del av videreutdanning og å tilby en spesiell modalitet til potensielle arbeidsgivere. Retten instruksjon gjør opplevelsen hyggelig og nyttig til babyen.

Fordeler for foreldre

Foreldre nytte av å styrke foreldre-barn bindingen ved å massere barnet i alle aldre. Grunnlaget for foreldre-barn-forholdet er forbedret i stor grad med øye-til-øye-kommunikasjon, tale, berøring, lukt og assistert bevegelse. Spedbarnsmassasje gir barnet og forelder med en-mot-én rolig tid med ingen utenfor distraksjoner. Massasje tilbyr også en ekstra verktøy for en far å høyne sitt bånd med babyen.

Fordeler for baby

Spedbarn oppleve et stort utvalg av fordeler fra massasje. Effektene er fysiske, mentale og emosjonelle. Noen av fordelene baby erfaringer er et styrket immunforsvar, bedre søvn, avslapping, fordøyelse og avfall eliminering, og en generell følelse av å være elsket. Spedbarnsmassasje stimulerer frigjøring av oxytocin. Dette er et hormon som hjelpemidler i smertelindring og avslapping. Babyer og småbarn har en økt tilbøyelighet til å binde seg til foreldre som implementerer berøring terapi som massasje.

Usertifisert Instruction

Foreldre som er interessert i å lære det grunnleggende av spedbarnsmassasje har muligheten til å lære i personvernet til sine egne hjem. Flere produsenter tilbyr opplæring gjennom DVD og tekst for foreldrenes bruk i sitt eget tempo. Instruksjons DVDer sammen med riktig informasjon om oljer og kremer utstyre foreldre med grunnleggende kunnskap om spedbarnsmassasje. Det er ingen sertifisering er nødvendig for å lære hjemme og kostnadene er mye mindre enn å ta en omfattende sertifisering kurs.

Sertifisert Instruction

Foreldre er ikke de eneste som har nytte av å ta et kurs i spedbarnsmassasje. Kursene tilbys over hele landet rettet mot fagfolk og foreldre alike. Massører, sykepleiere, doulas og allierte helsepersonell kan alle ha nytte av spedbarnsmassasje sertifisering. Kurs for fagfolk er tatt som videreutdanning studiepoeng. Massører som ønsker å spesialisere seg i spedbarnsmassasje kan fullsertifiseringskurs slik at de kan tilby denne modalitet i terapeutisk omsorg. Instruksjon kurs er tilgjengelige slik at fagfolk til å øve og lære spedbarnsmassasje.

Naturlig antibiotika kur for Strep

En sår hals er ikke alltid strep. Standard sår hals er forårsaket av virusinfeksjoner og kan ikke behandles med antibiotika. Strep hals imidlertid er forårsaket av streptokokker (strep) bakterier, og det må behandles med naturlige eller antibiotika.

Strep Symptomer

Strep hals er preget av en veldig sår hals. I de fleste tilfeller er det ledsaget av høy feber, hovne lymfeknuter, hvite blister type knuter på baksiden av halsen, sårhet og leddsmerter - spesielt i nakken.

Strep hals kan føre til feber å gå så høyt som 102 til 103. Disse nivåene kan være farlig for barn spesielt, og kan ikke stå ubehandlet.

Naturlig antibiotika

Det er mange kraftige naturlige antibiotika som fungerer godt til å drepe bakterier, men tare er det best å bruke for å drepe strep bakterier. Tare er meget høy i naturlig jod, jod og dreper bakterier og andre sykdomsfremkallende organismer.

Siden strep bakterier finnes ofte på baksiden av halsen, er den beste måten å sikre at de raskeste resultater med en naturlig antibiotika er å ta det i oral flytende form, slik at legemidlet kommer i kontakt med bakterier selv.

Du trenger ekte tare for at dette skal fungere skikkelig. Enhver hard pille eller supplement som sier "includes" tare kan ikke fungere godt fordi det er vanligvis ikke nok tare i dem. Kjøpe økologisk tare gelcaps i stedet - de har tørket bakken tare inni dem.

Svelge tare gelcap hele vil hjelpe, men det tar lengre tid å drepe strep bakterier. Den raskeste måten å få resultater er å skape en tare te.

Lag en kopp sterk varm te, og oppløse tare gelcap inn i den. Tare vil gjøre te modig og litt ubehagelig, men belegg halsen med det er avgjørende for å lykkes.

Drikk så mye av te som du kan - snurr den rundt i munnen litt for å sikre at alle områder er belagt. For å sikre at jod har hatt en sjanse til å gjøre sitt arbeid, må du vente minst 20 minutter før du drikker noe annet eller skylle munnen.

Advarsler

Naturlig antibiotika og kurer blir ikke gjenkjent eller godkjent av Food and Drug Administration (FDA), og strep hals kan føre til alvorlige medisinske problemer hvis det er venstre ubehandlet.

Hvis du bestemmer deg for å prøve de naturlige antibiotika strategier nevnt ovenfor, og du ikke ser forbedringer i løpet av 24 timer, kan du oppsøke lege for reseptbelagte antibiotika med en gang.

Naturlig Apple Cider som en kur for høyt blodtrykk

Naturlig eple cider ble kjent som en helse tonic i 1950, og siden da har det vært brukt som behandling for mange sykdommer, inkludert gjær infeksjoner, eksem og høyt blodtrykk. Det blir vanligvis oppfattet som naturlig eple cider eddik. De som favoriserer det si at inntaket av eplecider kan senke blodtrykket raskt og i en lang tidsperiode.

Høyt blodtrykk

Høyt blodtrykk er en sykdom i den moderne verden. Den raske tempoet i hverdagen øker adrenalin i blodet, slik at trykket stiger. Et lavt nivå av blodtrykket vanligvis er sunt. Høyt blodtrykk er gjort verre av innsnevring av små blodkar kalt kapillærer. Symptomer assosiert med høyt blodtrykk er hodepine, kvalme, tåkesyn og svimmelhet. Hvis venstre ubehandlet høyt blodtrykk kan føre til kronisk organsvikt som resulterer i hjerteinfarkt, hjerneslag, hjertesvikt, øyeskade og nyresvikt.

Apple Cider Eddik

På 1950-tallet DC Jarvis, MD offentlig de helsemessige fordelene av eple cider som helse-tonic. Det antas at det å gjøre naturlige søt epler i eplecider legger helsemessige fordeler ved fremgangsmåten kjent som eddiksyre-fermentering, som omdanner alkoholen som skapes i fermentering av eplecider i eddiksyre. Naturlig eplecider eddik inneholder vitamin C, A, E, B1, B2 og B6, samt kalium, magnesium og kobber; denne blanding av naturlige vitaminer og mineraler er sagt å adressere høyt blodtrykk for lider i noen tilfeller i bare timer, og kan opprettholde et lavere nivå av blodtrykket i mange måneder.

Dosering

Fortynne eple cider eddik i vann og til tider blidgjøre det med honning for å gjøre det mer spiselig. Bland to ts. eple cider eddik med åtte oz. vann tre ganger om dagen. Blandingen skal være nippet, ikke svelget ned raskt. For kroniske tilstander kan doseringen økes til to ss. eple cider eddik i åtte oz vann.
En annen versjon av høyt blodtrykk kur er å fortynne to ts. av eple cider eddik i 16 oz. vann og nipp blandingen i løpet av dagen.

Hvordan behandle Postherpetisk Nervesmerter

Også kjent som herpes zoster, er postherpetisk nevralgi en viral infeksjon. Etter at den akutte fase, beveger viruset til sensoriske nervesystemet. Viruset kan ligge i dvale i mange år, inntil alder eller en tilstand som svekker immunsystemet kan føre til at det å bryte ut i en smertefull utslett, også kalt helvetesild. Mens det er svært ubehagelig, er det ikke kritisk og er noe behandles.

Hvordan behandle Postherpetisk Nervesmerter

Dorsal Root Entry Zone (DREZ)

En gå til en lege for en riktig diagnose. Selv om du har alle symptomene, er det alltid best å sjekke med en lege for å sikre at du ikke misdiagnosing selv.

Snakk med legen din om flere måter som postherpetisk nevralgi kan behandles. En av disse behandlingene kalles rygg root entry sone (DREZ).

Gjennomgå dorsal root entry zone kirurgi. Denne operasjonen har en langsiktig forbedring på 20%.

Drug Treatment

gå til en lege for en riktig diagnose og slik at hun kan vurdere hvilke behandlingstilbud passer best for din tilstand.

Snakk med legen din om flere måter som postherpetisk nevralgi kan behandles. Ett alternativ for behandling av postherpetisk nevralgi tar ulike typer reseptbelagte legemidler.

Diskuter den rette kombinasjonen av anti-depressiva, anti-convulsants, anestetika, kortikosteroider og antivirale midler. Det finnes mange forskjellige typer hvert medikament, og derfor mange kombinasjoner. Du må kanskje eksperimentere for å finne ut hvilke medisiner fungerer bra for deg.

Hint

  • Det er verdt å merke seg at mens det er ingen kjent kur for postherpetisk nevralgi, nyere studier tungt tyder det finnes måter å hindre den i sin akutte fasen. Disse inkluderer kombinasjoner av antivirale medecines og trisykliske antidepressiva.
  • Det er noen flere behandlinger fleste tar for postherpetisk nevralgi. Disse inkluderer å ta epidural steroider og nerve blokker.
  • Spør legen din om helvetesild vaksine og informere kjære som det er mulig å hindre smitte gjennom vaksinasjon.
  • Studier har vist at 12% av pasientene som gjennomgår DREZ kirurgi for å behandle postherpetisk nevralgi lider av forstyrrelser gangart etter operasjonen.

Hva er en kur for hepatitt B?

Ordet "hepatitt" betyr leverbetennelse, og det er brukt for en rekke leverkomplikasjoner, men en av de mest kjente typer hepatitt er hepatitt B. Hvis du har kronisk hepatitt B eller kjenner noen som gjør det, så du kan lure på om det er en kur for tilstanden. Fordi kronisk hepatitt B er en viral tilstand, er det ingen måte å bli kvitt det, men det finnes måter å redusere mengden av virus i kroppen.

Identifikasjon

Hepatits B er et virus som angriper leveren, oppflamming den og gjør den ute av stand til på riktig måte leveren behandle kroppens avfallsprodukter. De fleste som får hepatitt B vil ha det som kalles en akutt infeksjon - viral infeksjon vil gå bort av seg selv etter en periode på noen få dager eller uker. Men noen mennesker utvikler en kronisk infeksjon som ikke går bort (en kronisk hepatitt B-infeksjon er definert som en som varer lenger enn seks måneder). Disse menneskene er i fare for alvorlige komplikasjoner.

Transmission

Hepatitt B kan spres på en rekke måter. Disse inkluderer å ha ubeskyttet seksuell kontakt med en smittet person (hepatitt B kan spres gjennom blod, sæd, skjedesekret og spytt) og dele intravenøs nål med en infisert person. Helsearbeidere kan også være i fare for infeksjon hvis de jobber med nåler. Hepatitt B-infeksjon kan også spres fra mor til barn, selv spedbarn sterkt redusere sjansene for å utvikle hepatitt B hvis de får hepatitt B immunglobulin og en hepatitt vaksine ved fødselen. Hepatitt B kan ikke spres gjennom uformell kontakt som klemming eller skjelvende hender, eller gjennom vann slik som i et svømmebasseng eller toalett.

Symptomer / Komplikasjoner

Hepatitt B-symptomer kan faktisk være svært mild; hvis du har en mild akutt tilfelle, kan du aldri engang merke symptomer eller forvirre dem med magen influensa. Symptomer på hepatitt B inkluderer mørk urin, magesmerter (spesielt i nærheten av leveren), svakhet, tretthet, leddsmerter, gastrointestinale plager og gulsott. Disse symptomene vanligvis vises ca 12 uker etter eksponering. Komplikasjoner av ubehandlet kronisk hepatitt B er mer skremmende - syke kan utvikle skrumplever (arrdannelse i leveren vev), som setter dem i fare for leversvikt og leverkreft. I tillegg er de i fare for å pådra hepatitt D, et virus som forverrer virkningene av hepatitt B. Hepatitt D smitter på samme måte som hepatitt B.

Behandling

Uheldigvis, på grunn av hepatitt B-viruset er en, er det ingen måte for å "herde" den. I tilfelle av akutt infeksjon, kroppens immunforsvar er i stand til å utrydde hepatitt B-viruset. Hvis sykdommen blir kronisk, da det dreier seg om styring av hepatitt B-virus i stedet for å eliminere den. Antivirale medisiner kan bidra til å forhindre hepatitt B fra videre angripe kroppen din, selv når du stoppe behandlingen symptomene kan betydelig forverre og noen antivirale medisiner kan etter hvert produsere en motstandsdyktig stamme av hepatitt B. I noen tilfeller kan en levertransplantasjon være nødvendig.

Vaksine

Du kan bidra til å forhindre hepatitt B overføring ved å få hepatitt B-vaksine. Hepatitt B-vaksine er gitt til spedbarn og deretter vanligvis gitt til ungdom i to doser. Hvis du ikke har fått hepatitt B-vaksine booster i tenårene, er det en god idé å gå inn for vaksine nå - det gir 90 prosent beskyttelse mot hepatitt B, og det varer i vel 23 år, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å få skudd igjen for en stund. Andre måter å hjelpe unngå å få hepatitt B inkluderer bruk beskyttelse under sex, ved hjelp av en nål utveksling og være forsiktig når du reiser i utlandet - noen steder har endemisk hepatitt B.

Den beste kur for Hep C

Hepatitt C er en tilstand forårsaket av hepatitt C-viruset som negativt påvirker leveren. The American Liver Foundation hjemmeside melder at mer enn fire millioner amerikanere er smittet med hepatitt C, og at tilstanden forårsaker minst 8000 dødsfall hvert år. Mens ingen kur nå eksisterer, kan enkelte medisiner bidra til å forsinke symptomer og progresjon av viruset.

Medisiner

De mest vanlige behandlinger for hepatitt C Bruk peginterferons og interferoner. Disse stoffene er ofte tatt sammen. The American Liver Foundation hjemmeside heter det at disse medisinene ha alt fra en 40 til 80 prosent suksessrate på å redusere virus, avhengig av hvor alvorlig infeksjonen er. Bivirkninger kan være slapphet, depresjon og håravfall.

En påminnelse

"Vellykket" behandling betyr ikke at du er kurert, men heller at mengden av aktiv hepatitt C-virus i kroppen din er lav og er mest sannsynlig ikke forårsake noen legemsbeskadigelse.

Som alltid med alvorlige sykdommer, diskutere alle tilgjengelige behandlingsalternativer med legen din.

Occipital Nervesmerter Behandling

Occipital neuralgia er en type hodepine som har sin opprinnelse i bunnen av hodeskallen. Den er karakterisert ved en følelse som er beskrevet som en syklus av smerte deretter spasmer som stråler rundt hele hodet, og med baksiden av øynene. Vanligvis forårsaket av traumer, klemming eller sammenpressing av occipital nerver som går fra toppen av ryggraden til baksiden av hodet, er behandlingen henvist til smertebehandling.

Symptomer

Occipital nevralgi kjennetegnes typisk ved det som er beskrevet som en "ram hode" følelsen av smerte, som begynner på baksiden av halsen, og som stråler inn opp på siden av hodet. Dette kan være ledsaget av en sensitiv hodebunn, tilhørende smerter bak øynene, og en lysfølsomhet som ofte er verre med en hodepine.

Ikke-medisinsk behandling

Før ty til medisinsk behandling, kan enkel seng resten brukes til å behandle symptomer forbundet med occipital nervesmerter. Skulle dette vise seg å være ineffektiv, vil behandling med medisiner bli gjennomgått.

Utover enkel hvile, ikke-medisinske, alternative behandlinger inkluderer akupunktur, som brukes til å balansere energien, eller "chi," i kroppen; varme, som kan hjelpe til med reduksjon av betennelse; og lette massasje av hodebunnen.

Medisinering

Grunnleggende behandling innebærer vanligvis ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler som ibuprofen og paracetamol eller omvendt, kortikosteroid injeksjoner som prednison brukes i forbindelse med nerveblokkere. Denne blandingen av stoffer kan føre til permanent smertelindring etter en injeksjon, selv om mer enn en er vanligvis nødvendig. Disse er utformet for å redusere inflammasjon i området, og kontrollere smerte. Sterkere behandlinger inkluderer bruk av antidepressiva eller antiepileptika, som fungerer ved å hemme smertefremkallende nerveimpulser.

Forebygging og behandling av bakhodet Nervesmerter

Occipital nevralgi er en spesiell form av hodepine. Dens egenskaper er smerter i den øvre hals, på baksiden av hodet, bak ørene, og vanligvis på den ene side av hodet. Hodebunnen kan være øm å ta på; det kan være smerter bak øynene og pannen; og hodepine kan forårsake lysfølsomhet. Smerten er piercing, bankende, eller som elektriske støt. Symptomene starter som regel i nakken og flytte opp i hodet og hodebunnen. Behandlingen består av å kontrollere eller lindre smerten.

Forebygging

Sjefen forebyggende tiltak i behandlingen av occipital nevralgi er antidepressiv behandling. Bruken av antidepressiva er en hovedbehandling i forebygging av flere typer hodepine, inkludert occipital nevralgi, i henhold til neurologi informasjon clearinghouse Sara Neurology. Bruken av antidepressiva på denne måten har ikke noe forhold til depresjon.

Nonsurgical behandlinger

Hodepine forårsaket av occipital nevralgi ikke svare på de samme behandling som noen andre hodepine, for eksempel migrene eller lomme hodepine. Det er nonsurgical, konservative behandlinger som har vist seg å være effektive i reduseres occipital nervesmerter eller lindre den helt. Disse inkluderer bruk av varme, fysioterapi, massasje, hvile, anti-inflammatoriske medisiner, muskelavslappende og krampestillende medisiner. I tilfeller av ekstrem smerte, har antidepressiva vist noen effekt, så vel.

En annen nonsurgical behandling innebærer perkutane nerveblokkader påføres enten occipital nerver eller C2 og / eller C3 ganglion nerver. Den nerveblokker ikke bare bidra til å avlaste smertesymptomer, men er også nyttig i diagnostisering tilstander forårsaker smerte. Hvis blokkene er ferdig med steroider gjentatte ganger, kan betydelig risiko være involvert. Pasienten og legen bør diskutere disse i detalj.

Kirurgiske behandlinger

Når nonsurgical behandling ikke er effektiv og smerten av occipital nervesmerter er kronisk, kan en av to typer kirurgi være et alternativ. Pasienten og behandlende leger bør veie risiko og fordeler av kirurgi for å se om en slik framgangsmåte er i pasientens beste interesse.

Mikrovaskulær dekompresjon kirurgi eksponerer occipital nerver og fartøyene rundt dem. Skipene er flyttet bort fra nervene, og dette kan føre til mindre press på nerver slik at de kan fungere mer normalt, fremfor å sende smertesignaler til pasientens hjerne.

Occipital nerve stimulering er en annen kirurgisk inngrep for å behandle occipital nervesmerter. Smerten fra hodepine oppstår i områdene nær banen til occipital nerver. Isolerte ledninger festet til en neurostimulator er satt inn under huden. Ledningene sender elektriske pulser som kan blokkere smerte meldinger blir sendt til hjernen. Denne prosedyren er mindre invasiv enn dekompresjon og ikke skade nerver eller områdene rundt dem.

Mulig kur for AIDS

Forskere over hele verden, som arbeider med privat og offentlig støtte, søker å fremme behandling av HIV, som er viruset som kan føre til AIDS. Det er imidlertid viktig å forstå at slike fremskritt vil skje sakte og at en kur for HIV er ikke en sannsynlig realitet i nærmeste fremtid. Virus er vanskelig å utrydde, og håpet om en vaksine kan være den neste store fremskritt i kampen mot hiv og aids.

Fremskritt i behandling

De siste årene har sett en spredning av nye legemidler som stanse HIV på forskjellige måter fra sine forgjengere, og som gir håp for mennesker som har utviklet resistens mot andre antiretrovirale legemidler. Disse inkluderer fusjons inhibitorer, som hindrer hiv fra smelte sammen med vertsceller; kjemokin coreceptor antagonister som binder til HIV coreceptor på målcellen; og integrasehemmere hemmere, som forstyrrer funksjonen av integrase, enzymet HIV bruker for å integrere sin genetiske informasjon i det av vertscellen. Selv om disse medikamentene gir bedre behandling for mange mennesker, kan ingen antiretroviral medikament kurere HIV.

Vaksine konsortier

Det finnes en rekke organisasjoner som har kommet sammen for å fremme arbeidet med å finne en effektiv vaksine mot HIV. Disse inkluderer HIV Vaccine Trials Network (HVTN) og Global HIV Vaccine Enterprise. Begge organisasjonene fremme internasjonalt samarbeid innen forskningsfinansiering og direkte gjennomføring av denne forskningen. Selv om en vaksine ikke kunne kurere HIV hos personer som allerede var infisert, kan det muligens stanse nye infeksjoner, et viktig fremskritt i å kontrollere epidemien.

Canadian Vaccine

Det ble rapportert i juli 2009 at et team av forskere ved University of Western Ontario ble sende en vaksine for HIV til US Food and Drug Administration for godkjenning til å teste på mennesker. Vaksinen er kjent som SAV001-H som allerede har blitt testet på en sikker måte i dyr. Selv om vaksinen er godkjent for testing og funnet å være trygg, kan det være litt tid før det blir tilgjengelig for allmennheten.

University of Texas-teamet

I 2008 kunngjorde en gruppe forskere ved University of Texas Medical School at de hadde funnet en ny måte å målrette HIV. Gjennom bruk av abzymes, som er antistoffer med enzymatiske egenskaper, mener teamet medisin og en mulig vaksine mot hiv kunne utvikles; disse abzymes målrette en del av HIV som ikke muterer, et stort problem i behandling av HIV. Selv om lokalisering av en statisk del av HIV markerer et stort fremskritt innen forskning, vil disse funnene krever mye mer forskning og tid til å gi en medikament eller vaksine.

Tyske laget

The Advocate rapporterte i 2007 at et lag i Tyskland hadde annonsert utviklingen av et enzym som kalles Tre som kan kutte HIV-1 (form av viruset som forårsaker de fleste infeksjoner utenfor Vest-Afrika) ut av vertsceller. Dette er en av de få fremskritt som gir håp om en kur for folk som allerede er smittet med HIV. Som med andre funn, men denne behandlingen, selv om det syntes å være effektive, og som er godkjent for bruk i mennesker, ville ikke bli tilgjengelige i noen tid.

Hva er en kur for gikt?

Hva er en kur for gikt?


Urinsyregikt er en kronisk lidelse forårsaket av en mangel i purinmetabolismen, noe som fører til forhøyet urinsyre i kroppen. Denne lidelsen er preget av krystallisert urinsyre innskudd samler rundt leddet området, forårsaker smertefull hevelse i leddene. Svellingen forekommer vanligvis rundt den nedre lem og fot-området. Det er for øyeblikket ingen FDA-godkjente kur for gikt. Behandling av sykdom symptomer består av individuelt tilpasset medikamentkombinasjoner og ernæring anbefalinger rettet lindring av smerte og hevelse, forebygging av fremtidige angrep og reduksjon av urinsyre krystall innskudd i leddene.

Lindring av smerte og hevelse

Ikke-steroide antiinflammatoriske midler (NSAIDs), adrenokortikotropt hormon (ACTH) og kortikosteroid medisiner er ofte foreskrevet for å redusere hevelse og lindre smerter og ubehag av det infiserte området. Colchicine er ikke godkjent av FDA, men er også foreskrevet som en anti-inflammatorisk behandling for gikt. Bivirkninger av NSAIDs inkluderer mage og tarmsmerter, magesår og blødninger. Bivirkninger av Colchicine inkluderer kvalme og oppkast.

Forebygging av fremtidige angrep

Long-term medisiner som probenecid og sulfinpyrazon er ofte foreskrevet for å redusere nivå og mengden av akutte angrep over tid. Disse medikamentene arbeide for å redusere urinsyre i blodet ved å fremkalle rate på utskillelsen av urinsyre i urinen. En bivirkning, fra disse stoffene, er nyrestein.

Ernærings Forebygging av fremtidige angrep

Moderat inntak av høy-purine inneholder matvarer som animalske produkter, noen grønne grønnsaker, skalldyr og belgfrukter er sterkt anbefalt for å kontrollere nivåer av purinmetabolismen og urinsyre produksjonen i kroppen. Lavt forbruk av alkoholholdige drikkevarer er også anbefalt.

Behandling av urinsyrenivå og Crystal Innskudd

Allopurinol kontrollerer produksjon av urinsyre gjennom hemming av purin-metabolismen. Fubuxostat krymper urinsyre krystall innskudd i vev og ledd. Noen bivirkninger er alvorlig utslett, leverskader og nyresykdommer

Hjem Utbedring forslag

I tillegg til lege veiledning og reseptbelagte legemidler, en rekke over-the-counter smertestillende midler og teknikker for eksempel øke vanninntaket, og hever leddene, redusere vekten, iført komfortable sko og skape en lav stresset miljø er nyttig for midlertidig lindring av akutte anfall smerte.