Digidexo.com

Acid reflux Hjem Cures

Acid reflux eller halsbrann, forårsaker en brennende følelse i brystet på grunn av saltsyre fra magesekken rømmer forbi esophageal sphincter og fører til betennelse i spiserøret. Symptomer oppstår vanligvis etter å ha spist, fastsettelse og om natten. Den sporadiske halsbrann blusse opp er ikke grunn til for mye bekymring; Men hvis du har hyppige anfall så kan du være i fare for å ha gastroøsofageal reflukssykdom (GERD), som forårsaker skade på spiserøret. Finn ut hva hjem botemidler kan forebygge, redusere eller lindre symptomer på syre reflux.

Diet

Ifølge National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer, er vanlige matvarer vanligvis forbundet med halsbrann. Disse matvarer inneholder krydret mat, sitrusfrukter, fet og fritert mat, sjokolade, alkohol, koffein, løk, hvitløk, mynte og tomat-baserte matvarer. Noen av disse matvarene kan forårsake ingen halsbrann symptomer i deg, mens andre kan indusere problemer. Hold en food journal for å finne ut hvilke matvarer føre til acid reflux. Skriv ned alt du spiser og eventuelle symptomer. For å unngå sure oppstøt, National Institutes of Health anbefaler å spise mindre måltider, unngå bøyd over etter å ha spist, avstå fra å legge ned etter et måltid og å miste vekt hvis du er overvektig. I tillegg kan bruk stramme klær presse syren opp til spiserøret. Prøv å spise i en avslappet atmosfære, fordi stress kan være en medvirkende årsak til acid reflux. Unngå stressende samtaler ved å sette på musikk og å skape et rolig miljø.

Drinker

Å drikke et glass vann så snart du føler brenning i brystet kan lindre acid reflux. Vann kan fortynne syre og fjerne spiserøret. Drikk en 8-oz. glass vann når symptomene oppstår. Potet juice har basiske egenskaper som nøytraliserer magesyre og redusere mengden av syre i gastrointestinalsystemet. Lage juice fra en potet og tilsett samme mengde vann. Drikk blandingen tre ganger om dagen. Leo Galland, MD, forfatter av "Power Healing," antyder drikke kål eller gulrot juice en gang om dagen. Han anbefaler også å drikke 4 oz. av aloe vera juice om dagen. Aloe vera er i stand til å berolige og reparere en irritert spiserøret. Vær forsiktig når du tar denne urten, men fordi det kan være et kraftig avføringsmiddel.

Urter

Mange antacida inneholder aluminium og natrium. For personer med høyt blodtrykk problemer, kan overskytende natrium forverre disse problemene. Aluminium har vært knyttet til Alzheimers sykdom, og en hvilken som helst forbruks bør være på et minimum. Omgå disse problemene ved å ta urter. Marshmallow er i stand til å belegge spiserøret, beskytter den mot syre og beroligende betent spiserør fôr. En annen urt å bruke er glatte alm. Mye som marshmallow, inneholder denne urten mucilage, som kan frakk spiserøret. Andre urter som brukes for å hjelpe fordøyelsen og redusere utbrudd av halsbrann inkluderer ingefær, fennikel, kattemynte og kamille te.