Digidexo.com

Hvordan kan jeg identifisere Må piller etter beskrivelse

Med tusenvis av medisiner på markedet, er det vanskelig å identifisere en pille uten assistanse. Det finnes flere verktøy tilgjengelig på Internett som lar deg identifisere piller ved å skrive inn hvor mange tall eller bokstaver vises på p-piller, form, størrelse og farge. The Food and Drug Administration (FDA) gir også en ressurs for å hjelpe til med å identifisere medisiner. Her er en guide til å identifisere piller etter beskrivelse.

Hvordan kan jeg identifisere Må piller etter beskrivelse

•  Sjekk ut Drugs.com (se Ressurser). Dette er en gratis ressurs som lar deg identifisere piller etter beskrivelse. Du kan legge inn informasjon om p-piller (form, farge, størrelse), og verktøyet søk over 3000 reseptbelagte legemidler for å identifisere pillen.

Tast inn pille beskrivelse på WebMD (se Ressurser). WebMD verktøy lar deg legge inn decription informasjon om pillen inkludert hvor mange bokstaver vises på p-piller, størrelse, form og farge. Den søker da en omfattende database for å produsere navnet på medisinen.

Skriv forlaget, farge og form på pillen på RX List (se Ressurser), en online medisinering database. Etter inn denne informasjonen, vil det produsere navnet på medisiner basert på informasjonen du har angitt.

Kontakt Food and Drug Administration. Når jeg prøver å identifisere en pille etter beskrivelse, kan du også sende en e-post med pille størrelse, form, farge og bokstaver på pillen til [email protected]

Ta pillen til ditt lokale apotek. Hvis du ønsker å være positive for identifisering av en pille, ta det med til din lokale apotek. De vil undersøke medisiner, og gi deg det nøyaktige navnet på medisinen.

Hint

  • Bruk et par forskjellige verktøy og sammenligne resultatene. Dette vil hjelpe i dobbelt sjekke at du har gjort riktig identifikasjon.
  • Selv om du tror du har korrekt identifisert pillen, aldri fordøye det uten å snakke med legen din.