Digidexo.com

Hvordan erstatte naturlige bakterier på grunn av den overusage av antibiotika

Hvordan erstatte naturlige bakterier på grunn av den overusage av antibiotika


Antibiotika er viktige for å bekjempe skadelige bakterier, men ifølge ActionBioscience.org, kan de forårsake skade ved å drepe gode bakterier også, upsetting balansen av mikrober i fordøyelseskanalen. Med overforbruk av antibiotika, er det lurt å fylle opp de gode bakteriene i kroppen. Dette kan gjøres med naturlige matkilder samt probiotika og prebiotics kosttilskudd.

Hvordan erstatte naturlige bakterier på grunn av den overusage av antibiotika

Nærings og kosttilskudd Behandling

•  Legg mat kilder til gode bakterier til kosthold. Den mest kjente av disse matvarer er yoghurt og kefir, som er en yoghurt-lignende drikke. Andre kilder til gode bakterier, ifølge Helse 24, er miso, en soyabønner pasta mest populært brukt i japansk miso suppe, surkål og tempeh, en gjæret soyabønner mat.

Ta en probiotiske supplement, som kan finnes på helsekostbutikker eller på nettet. Det finnes mange merker og typer å velge mellom. Det kan komme i en pulver formel eller i kapsler og ofte krever nedkjøling. Ifølge kvinner til kvinner, vil kjøpe mindre mengder probiotika på regelmessig basis bidra til at kulturer er så aktiv som mulig. Kvinner til kvinner anbefaler også kosttilskudd med toner av Saccharomyces, Lactobacillus acidophilus, og bifidobakterier i milliardklassen.

Ta en prebiotisk supplement. Prebiotika er et kostfiber som er en kilde til energi for gode bakterier i tarmen, stimulere deres vekst. Som probiotika, kan de bli funnet en helsekostbutikker og på nettet.

Hint

  • Velg yoghurt og kefir merker som er lav i sukker, søtet med alternative søtningsstoffer som agave nektar, eller ren, som sukker kan stimulere veksten av dårlige bakterier eller gjær.