Digidexo.com

Hvordan å miste vekt med sitron Tea

Hvordan å miste vekt med sitron Tea


Sitron te er varmt vann med sitron skall eller en skvett sitronsaft lagt. Sitron te hydrater samtidig øke immunitet. Det er næringsrikt og kan supplere din sunn diett for å gå ned i vekt. Å drikke sitron te regelmessig vil hjelpe dempe suget.

Hvordan å miste vekt med sitron Tea

•  Drikk sitron te å lindre stress. Vitamin C i sitron er kjent for å hemme kortisol - også kjent som "fight or flight" hormon - som er ansvarlig for svulmende buk. Både menn og kvinner får magen bule fra stress hjemme og jobbe. Faktisk, selv slanke mennesker er utsatt for å få magefett på grunn av stress. Så, drikke sitron te minst en gang om dagen for å bekjempe stress og kortisol at stress produserer. Forresten, lindre stress vil også gjøre deg mindre utsatt for over-spise eller snack som en mekanisme for å bekjempe stress.

spise færre kalorier ved å drikke sitron te. Sitron te har en triviell mengde kalorier, så lenge du ikke legger til sukker eller melk. Ved å drikke sitron te, kjemper du sukker cravings og føler deg uthvilt uten å ta i ekstra kalorier. Det er derfor sitron te er en god drink å ha i mellom måltidene når du ønsker å nå for en matbit.

Fight bloat med sitron te. Ved å drikke sitron te, kan du hydrat kroppen din og skylle ut overflødig natrium som kroppen ikke trenger.

Fight fett med sitron te. Sitroner er kjent for å forbedre kroppens opptak av cachetins, som er antioksidanter som bekjemper magefett. En studie utført av Purdue University rapportert at vitamin C - som er i sitroner - hjelper kroppen å absorbere cachetins tre ganger så fort inn i blodstrømmen. Cachetins finnes i grønn te, så drikker grønn te med sitron er en fin måte å øke aktiviteten av fettforbrennende antioksidanter.

Detox med sitron te. Sitronsyre hjelpemidler i avgiftning av nyrene og leveren ved betydelig nøytralisere surheten i mage-tarmkanalen. Sitronsyre også hjelpemidler i riktig fordøyelsen. Ved å drikke sitron te, kan du bekjempe overdreven bloat og forstoppelse.

Hint

  • Å drikke sitron te under måltider fraråder også over-spising, siden vannet fyller magen opp og gjør at du føler deg mer full.