Digidexo.com

Hvordan forebygge og behandle hårtap Naturligvis

Hvordan forebygge og behandle hårtap Naturligvis


Håravfall er noe som oppleves av både menn og kvinner på et tidspunkt i livet. Hårtap kan stamme fra stress, hodebunnen infeksjoner, dårlig kosthold, hormonelle forstyrrelser og naturlig aldring. Androgen alopeci og alopecia areata er vanlige former for hårtap. Den gode nyheten: Det finnes måter å forhindre håravfall i noen tilfeller.

Hvordan forebygge og behandle hårtap Naturligvis

•  Spis et sunt kosthold. En diett som består av hele korn, frukt, grønnsaker og magert kjøtt vil gi kroppen din med alle vitaminer, mineraler og aminosyrer som den trenger. Sørge for at du er riktig næring vil sikre at håret ditt holder seg sunn og sterk.

Tren regelmessig for å opprettholde god blodstrøm og forsvarlig helse. Dette vil også hjelpe deg å forebygge visse sykdommer som kan forårsake hårtap.

Bruk produkter beregnet for din type hår. Forstå hva slags hår du har vil bidra til å forebygge eller behandle hårtap naturlig. Rett hår ser skinnende og glatt når det er sunt. Bølgete hår kan klassifiseres som fine, medium og tykk eller grovt hår. Medium krøllete hår har tre teksturer: løse krøller, strammere krøller og krøllete med en kinky utseende. Kinky coily har to mønstre; en ligner en "S", og den andre ligner en sikk-sakk-mønster.

Se din lege, hvis du lider av hårtap som følge av en sykdom. Noen sykdommer, for eksempel lupus eller diabetes, kan føre folk til å miste håret. Dessuten kan forhold som polycystisk ovariesyndrom (PCOS), menopause eller graviditet forårsake hår tap i tillegg.

Unngå iført frisyrer som tett trekke håret, fordi disse kan forårsake trekkraft alopecia. Frisyrer som normalt får denne tilstanden er cornrows, skjøte fletter og trange hestehale.

Unngå bruk av sterke kjemikalier i håret. Ved hjelp av kjemikalier som skader hodebunnen kan også føre til at trekk alopeica, i noen tilfeller i hodebunnen vil være så sterkt skadet at hår re-vekst er umulig. Bruke sterke kjemikalier som kan relaxers, perms og fargestoff forårsake dette. Gå til en frisør, som er opplært til å arbeide med din type hår, for å bruke kjemikalier.

Velg mild sjampo, hvis du vasker håret hver dag. Personer med fett hår bør bruke produkter som er designet spesielt for deres hårtype. Ikke overforbruk disse produktene, fordi de kan skade håret ditt. Personer med krøllete eller bølgete hårtyper oppleve mer skade og tørrhet enn folk med rett hår. Personer med krøllete eller bølgete hår trenger for å unngå varme og stylingprodukter, fordi de vil føre til at håret brekker.

Hold håret rent og tørt. Soppinfeksjoner som ringorm kan kjøre tøylesløs i fuktig, skittent hår. Forhindre denne tilstanden ved å holde håret og hodebunnen ren og tørker håret grundig.