Digidexo.com

Pediatric Nutrition Training

Pediatric Nutrition Training


Pediatric ernæring er en spesialisert opplæringsprogram for familier som trenger kosttilskudd assistanse og dietitians som ønsker å arbeide med barn og unge. Studentene må allerede være en registrert kostholdsekspert eller i en næring graduate program.

Typer

Pediatric ernæring trening utdanner studenter på å opprette og administrere dietter for barn og unge med en rekke helsemessige forhold, inkludert fedme, anemi, kronisk forstoppelse, fôring problemer, cystisk fibrose og diabetes. Sessions også lære grunnleggende ernæring ferdigheter for å identifisere og screening utsatte barn og unge.

Time Frame

Tidsrammen for å fullføre en pediatrisk ernæring opplæringsprogram varierer mellom skoler. For eksempel tilbys treningsprogrammet gjennom Pediatric Nutrition Diet Practice Group, som er tilknyttet den amerikanske Dietetic Association, kan være fullført innen 10 til 12 måneder, mens programmet tilbys ved Universitetet i Colorado kan være ferdig i seks til 12 måneder .

Financial Assistance

Økonomisk bistand er vanligvis tilgjengelig for pediatrisk ernæring treningsprogrammer. Hver skole og programmet vil gi kontaktinformasjon for å fullføre de nødvendige skritt for å bestemme økonomisk valgbarhet og motta hjelp.