Digidexo.com

Hjem Løsning for Øresus etter å være på høyt klubber

Hjem Løsning for Øresus etter å være på høyt klubber


Tilstanden til ringing ørene kalles tinnitus. Det er ofte forårsaket av eksponering for høye lyder som for eksempel høy musikk på en klubb. Den ringing kan føre til depresjon, stress, svimmelhet, og en svak immunsystem. Tinnitus går som regel bort av seg selv, men det er flere måter å behandle det å minimere ubehag av ringing ørene.

Rene ører

Fjern eventuell ørevoks. Noen ganger ringing i ørene er et symptom på ørevoks buildup. Øredråper er tilgjengelig for å oppløse voks.

Spis sunt

Avstå fra å spise mat med høyt natrium eller drikker koffeinholdige drikker og alkohol, noe som kan endre sammensetningen av væske i øret, noe som resulterer i hevelse og trykkøkning. I stedet, spise mat rik på vitamin B12 som egg, kjøtt, fjærkre og fisk. Vegetarianere og veganere kan ta vitamin B12 tilskudd. Forskere fra University of Michigan fant at 47 prosent av personer med tinnitus ble også funnet å være mangelfull i vitamin B12.

Hvis du ikke har andre helseproblemer, ikke ta medisiner. Ifølge David Marty, MD, en otolaryngologist og forfatter av The Ear Book, kan ta aspirin gjøre tilstanden verre. Bivirkninger av andre anti-inflammatoriske medikamenter kan også forårsake tinnitus.

Unngå høyt støynivå

Unngå eksponering for høye lyder. Avstå fra å delta klubber og rockekonserter, eller bruke ørepropper designet for å dempe den høye enden støy som kan skade følsomme øret membraner. I stedet kan du slappe av med musikk på et lavt nivå som kan gjøre ringing mindre merkbar. Bruk riktig hørselsvern når du arbeider i et miljø med utstyr som jackhammers, jetmotorer eller gressklippere. Forstå at tilstanden er kumulative. Ear skade oppstår med hver eksponering for høy lyd.