Digidexo.com

Hvordan kan jeg løs om seks pounds i en uke?

Hvordan kan jeg løs om seks pounds i en uke?


Plutselig, trenger klærne ikke passer rett. Det skjer: Bare noen få pounds kan forårsake alt i garderoben din til å passe litt for tettsittende. Å miste vekt trenger ikke å være en stor, langsiktig ildprøve. Du kan miste omtrent seks pounds i en uke med lite problemer.

Hvordan kan jeg løs om seks pounds i en uke?

•  Drikk mer vann. Dette fungerer som en naturlig kropp flush og hjelpemidler kroppen i Shedding giftstoffer og natrium buildup, hjelpe deg å miste disse seks pounds. Plus, med en mage full av vann, vil du være mindre tilbøyelige til å snack og unødvendig konsumere mat.

Curb karbohydrat inntaket. Karbohydrater fungerer som kroppens drivstoff og er først i køen for kroppen å brenne. Når færre karbohydrater er fortært, vil kroppen din være mer sannsynlig å slå til fett deponert i hele kroppen din til å brenne som drivstoff. Foods høy i karbohydrater omfatter de fleste brød eller bearbeidet korn, mat med høyt sukker og mest bearbeidet mat.

Konsumere en høy-fiber diett for å hjelpe deg å miste six pounds i en uke. Fiber bidrar til å kontrollere appetitten, øke stoffskiftet og fjerne fett fra kroppen din. Det fungerer som en intern scrubber og hjelpemidler i toksin fjerning. Foods høy i fiber inneholder de fleste frukter og grønnsaker, hele korn, kli og nøtter.

Hold kroppen din pH balansert. Å ha et nivå for høyt i surhet eller alkalisk kan føre til at kroppen til å være ute av balanse og ikke operere optimalt. Foods høy i protein, fett og karbohydrater er syredannende matvarer, og alkaliske-forming matvarer er frukt og grønnsaker, som inkluderer sitrus. Test urinen med en pH testing stripe for å hjelpe deg å opprettholde en sunn balanse --- og i sin tur en kropp mer tilbøyelige til å droppe six pounds i en uke.