Digidexo.com

Slik unngår du at Diaré Naturligvis

Diaré kan være pinlig og smertefull. Alle må forholde seg til diaré på et eller annet tidspunkt, men det de ikke vet er at det finnes mange naturlige forebyggende tiltak der ute som kan tas. Enten du har tidvis diaré eller alvorlig kronisk diaré, her er noen trinn du kan ta for å stoppe diaré naturlig.

Slik unngår du at Diaré Naturligvis

•  Vask hendene ofte. Diaré kan være forårsaket av smittestoffer, virus, parasitter og bakterier som du plukker opp på hendene. Alle disse tingene vil "spise opp" på en måte avføring og forårsake løs vandig diaré. Rene hender betyr mindre skadelige bakterier introdusert inn i kroppen din.

Les baksiden av eventuelle medisiner du kan ta. Visse antibiotika vil føre til alvorlig diaré etter hele lengden av deres behandling. Hvis dette er tilfelle, ikke bekymre deg, det er helt normalt og skal passere så snart du er ferdig med antibiotika.

Unngå å spise under tilberedt mat. Under tilberedt kjøtt og egg kan inneholde levende bakterier og parasitter som kan føre til kronisk diaré. Hvis du har en parasitt som bor i deg, kan en enkel antibiotika foreskrevet av legen din drepe den i et par dager og stoppe diaré symptomer.

Unngå å spise store mengder sure frukter og krydret mat. Nå alle har ulike matvarer som vil føre dem til å ha diaré, men mat med høyt syre som appelsiner og grapefrukt vil bryte ned avføringen og forårsake diaré symptomer i de fleste mennesker. Det er viktig å vite hvilke matvarer forårsake diaré for deg og begrense inntaket av dem for å hindre diaré.

Hvis du opplever blodig diaré eller oppkast og diaré samtidig, bør du kontakte lege. Begge disse symptomene er vanligvis tegn på en influensa virus eller mer alvorlig tilstand. Diaré årsaker for begge disse kan variere, så det er viktig å få det sjekket ut så snart som mulig.