Digidexo.com

ashworth skalaen

Hva Er Ashworth skala?

Muskler bære spenninger og tone. Noen muskelgrupper har en høyere tone enn andre. Spastisitet er når hjernen får normal tone på musklene for å minske. En skala for å vurdere dette kalles Ashworth skalaen. En viktig årsak til nevrologisk invaliditet er spastisitet.

Hva er Muscle Tone

Muskeltonus er definert av motstanden i en muskel som strekkes uten motstand.

5-punkts skala

Ashworth skalaen har fem punkter som er enkle å forstå. De er: 1) ingen økning i muskeltonus; 2) liten økning gi en fangst når en del er flyttet i fleksjon eller forlengelse; 3) mer markert økning i tone, men bare etter at deler er lett bøyd; 4) betydelig økning i tone; og 5) passiv bevegelse er vanskelig og berørte delen er stiv i fleksjon eller forlengelse.

Ashworth Scale

Den Ashworth skala er en av de mest brukte metoder for måling av spastisitet, grunnet for en stor del til enkelhet og reproduserbar metode.

Modifisert til seks poeng

Ashworth skalaen er endret. Modified Ashworth Scale (MAS) har en 6-punkts skala som bistår med slagpasienter.

Modifisert Ashworth Scale

MAS bedre tiltak muskel hypertoni i stedet for spastisitet.

Hvordan bruke en Spring skalaen til å måle vekt

Våren skalaer er de mest brukte skalaer for måling av vekt. De badevekt operere på en fjær, oversette den kraft som utøves på fjæren i den numeriske verdi av individets vekt. Ved hjelp av en fjær skala for å måle vekt, er lett.

Hvordan bruke en Spring skalaen til å måle vekt

•  Plasser vekten på et hardt, flatt, jevnt underlag, for eksempel en hard eller linoleum gulv.

Vei deg ved å stå på toppen av skalaen og fordele vekten jevnt. Prøv å være så stille som mulig for å hjelpe skalaen beregne vekten din.

Vent til skiven har sluttet å bevege seg, eller LED-skjermen har sluttet i endring.

Vei deg to ganger til, ved hjelp av den samme prosessen. Hvis du får flere forskjellige tall, legge dem sammen og gjennomsnittlig dem ut. For eksempel, hvis du veide deg selv tre ganger og fikk lesninger av 110, 108,6 og 110,1, vil du legge dem sammen. Del totalt 328,7 ved 3. Dette resulterer i et endelig svar på 109,56.

Denne gjennomsnitt tallet vil være det nøyaktig vekt.

Hint

 • Veier deg på samme tid hver dag uten overflødig klær vil gi de mest nøyaktige avlesninger.

Hvordan administrere Modified Ashworth Scale

Hvordan administrere Modified Ashworth Scale


Modified Ashworth Scale (MAS) måler muskel spastisitet som ofte oppstår som et resultat av øvre motor neuron syndrom. MAS er vanligvis administreres av en fysioterapeut eller annet kvalifisert utøver. Hver posisjon er målt på en skala fra 0 (ingen økning av tonen under bevegelse) til 4 (meget stivt ved bevegelse). Rate muskelstivhet etter hvert trinn.

Hvordan administrere Modified Ashworth Scale

fullt bøye albuen. Gradvis utvide albuen til poenget med maksimal mulighet for forlengelse. Spill inn en poengsum for muskelstivhet i denne posisjonen.

Hold albuen så rett som mulig. Utvid håndleddet til poenget med maksimal mulighet for forlengelse. Spill inn en poengsum for muskelstivhet i denne posisjonen.

Fortsett å holde albuen så rett som mulig. Flytt alle fingrene til poenget med maksimal forlengelse og registrere en score. Gjenta denne fremgangsmåten, bare bevege tommelen, ikke resten av fingrene.

Sitt ned med foten henger i en fremskutt posisjon og forlenge kneet til poenget med mulig forlengelse. Registrere en score muskelstivhet i hamstrings for denne stillingen.

Flytt hele etappe opp til det punktet av maksimal forlengelse. Spill inn en poengsum for muskelstivhet i quadriceps i denne posisjonen.

Flytt foten slik at tærne peker like mye i retning nedover uten å flytte beinet. Rate muskelstivhet i gastrocnemius (kalv område av benet) i denne stilling.

•  Flex kneet til en vinkel på 15 grader. Rett foten nedover uten å flytte resten av benet og gradvis bevege foten slik at den peker oppover uten å flytte resten av benet. Spill inn en poengsum for muskelstivhet i soleus.

Hvorfor er det viktig å varme opp før du synger?

Hvorfor er det viktig å varme opp før du synger?

Stemmebåndene er tale musklene i halsen, og som alle musklene i kroppen, kan de bli forstuet og anstrengt, under sang. Varmer dem opp med lette øvelser, for eksempel strekke, puste og skalaer, vil slappe av og forberede dem for å synge.

Whole Body Stretch

Stretching kroppen først vil slappe av nakke, rygg og brystmuskulaturen, noe som åpner for bedre pust og pusten kontroll. Begynn med "rag doll." Bøye seg fremover i livet, la armene og hodet henger løst, deretter forsiktig svinge fra side til side som en "filledukke", gjør dette et par ganger. Deretter stå opp høye, armene langs siden, ta et dypt åndedrag som du heve armene over hodet. Reach for taket, deretter sakte puster ut mens bringe armene til sidene.

Lip Roll --- The Buzz

Denne øvelsen varmer lepper og svelg. Pust ut gjennom rynket leppene mens du oppretter en lyd som en motorbåt, gjør det et par ganger. Deretter må du gjøre buzz lysbilde mellom toner. Basen tone, opp en fjerde, og tilbake til basen i C-dur, (gjør-fa-do). Høres ut som "ee" eller "oo". Flytt opp et halvt trinn hver gang til D, G og E. Dette tvinger god pust støtte.

The Fifth Slide Warm-Up Scale

Neste er den femte lysbilde warm-up. Begynn på den femte tonen med stavelsen "wee" og skyv ned til basen, (så-do), i C-dur igjen. Gjenta på de samme toner med "zoo", deretter flytte opp et halvt trinn og gjenta, "wee-zoo." Fortsett å flytte opp i halve trinn.

Fem toneskalaen Warm-Up

Begynn på den femte tone og ned ved trinn til basen: så, fa, mi, re, gjør. Først gjøre stavelsen "na" og deretter "nei", "noh" og "noo" flytte opp et halvt trinn og gjenta skalaen på hver stavelse. Flytt opp et halvt trinn med hver rapport. Følger det med en synkende arpeggio: do, se, mi, gjøre på stavelsen "nah." Gjenta på "nei", "nee", "noh" og "noo", deretter fortsette å gå opp halve trinn og gjenta på hver stavelse igjen.

Oktav Slide Warm-Up

Bruk Buzz og begynne på basen notat; skyv opp en oktav og tilbake ned til basen: gjør, gjør, gjør. Repeat "oo," flytte opp et halvt trinn, gjør buzz, og "oo". Fortsett opp halve trinn. Utført på riktig måte en god oppvarming vil forberede deg for din sang praksis.

Fordeler og konsekvenser

Oppvarming av stemmebåndene forbereder dem for anstrengende aktivitet. Stemmebåndene er som muskler, de trenger blod flyte, avslapping og luft som strømmer glatte over dem, for å forberede dem for sang. Plus, varme-ups trene stemmebåndene og styrke dem for en sterkere stemme. Skade på stemmebåndene som en forstuing eller belastning kan forekomme, noe som kan føre til hevelse og heshet hvis du tvinge dem til å synge før de er varme.

Hvordan få sertifisering for pH

Hvordan få sertifisering for pH


PH-skalaen går fra null til 14, og den måler hvor sur eller base et stoff er. Rent vann er nøytral og har en pH på 7. tall mindre enn 7 representerer syre, med null som en ren syre, mens tall høyere enn 7 representerer baser. Den foretrukne pH for et svømmebasseng er 7,5, med en rekkevidde 7,2 til 7,6 som nødvendig for sunn svømming vann. Mens du kan teste vannets pH deg selv med en vann-testing kit, kan du ønsker å ha sertifisering i verifisere pH.

Hvordan få sertifisering for pH

•  Ring en pool vedlikehold selskapet. Du kan finne en i telefonboken eller ved å se på nettet, men de kan teste vannet ditt og ta skritt for å sikre at det forblir i riktig pH-område.

Be om en pH test for din vann. Mens du kan få et hjem kit for å teste pH-nivået på noen bassenget butikken, bør den profesjonelle lesing være mer nøyaktig, og de kan gi en skriftlig erklæring om hva pH-nivået var på det tidspunkt den ble testet.

Be om pH å være skriftlig på arbeidsordren eller at en bestemt sertifikat utstedes. Dette gir deg juridisk bekreftelse på at den pH-verdier ble sjekket og var innenfor trygt område.

Hva øker hvis du ned i vekt?

Hva øker hvis du ned i vekt?


Vekttap er ikke alltid vanskelig, men for mange mennesker trade-off av å spise riktig og trene er verdt det. Folk som er overvektige har høyere risiko for å utvikle kroniske sykdommer som høyt blodtrykk og diabetes. Når du mister vekt, vil nummeret på skalaen slippe, men en rekke helsemessige fordeler vil øke for å holde deg leve sterkere og lengre.

Heart Health

Hjertesykdommer øker med vekttap i mange mennesker. De som er overvektige er mer sannsynlig å ha høyt blodtrykk og høyt kolesterol, to risikofaktorer for hjertesykdom. Å miste vekt kan redusere både til normale nivåer, som igjen reduserer risikoen for hjerteinfarkt, hjerneslag og andre hjerte-problemer.

Glukosetoleranse

Å miste vekt kan føre til økt glukosetoleranse. Glukosetoleranse har å gjøre med hvordan kroppen behandler sukker for å gjøre den om til energi. Folk som er overvektige ofte har høyere-enn-normal glukosenivåer på grunn av kroppens manglende evne til å behandle glukose effektivt. Dette er referert til som svekket glukosetoleranse, eller pre-diabetes. Uten endringer i livsstil eller behandling, kan de med IGT utvikle diabetes. Diabetes kan øke risikoen for hjertesykdom, hjerneslag og blindhet, ifølge American Diabetes Association. Vekttap kan senke blodsukkernivået hos mange mennesker, og dermed øke glukosetoleranse.

Self-Esteem

Vekttap kan øke følelsen av egenverd og trivsel i mange mennesker. En 2007-utgaven av "Journal of Health Psychology" rapporterer at voksne studert under vekttap behandling viste høyere selvfølelse når de gikk ned i vekt. Purdue University studier viste lignende resultater blant afrikansk-amerikanske tenåringsjenter. Hvit, gjorde tenåringsjenter ikke viser en markert økning i trivsel, men indikerer at kultur kan spille en rolle i koblingen mellom psykisk og fysisk helse.

Forventet levealder

Fremfor alt, kan mange mennesker som slanker nyte et lengre liv. Å være overvektig øker risikoen for en rekke helsemessige forhold som i noen tilfeller kan kutte livet ditt kort med opp til 10 år, ifølge University of Oxford. Ifølge Oxford forskere, moderat fedme eller å ha en kroppsmasseindeks på 30 til 35 kan redusere forventet levealder med tre år, mens alvorlig overvektige personer med en BMI på 40 til 50 kunne dø ti år tidligere enn sine gjennomsnittlige vekt jevnaldrende.

Hvordan få et høyt stoffskifte

Hvordan få et høyt stoffskifte


Å vite hvordan å få en høy metabolisme vil hjelpe deg å forbrenne mer kalorier og gå ned i vekt du ønsker å miste. Du kan øke stoffskiftet ved å starte noen nye sunne trening og kosthold rutiner. Du vil gå ned i vekt mens de spiser mer og føler stor. Selv naturlig lave metabolisms kan økes med gode daglige vaner.

Hvordan få et høyt stoffskifte

vekttrening - Begynn en vekttrening rutine tre til fem dager per uke.

Vekt trening er det beste du kan gjøre for å øke stoffskiftet. Muskelen som du bygger vil holde stoffskiftet i gang lenge etter at du er ferdig med å trene.

Muskler forbrenner mer kalorier enn fett gjør. Musklene dine vil fortsette å brenne fett selv når du sover. Bygge mer fettforbrenning muskler i dag.

kardiovaskulær trening - Begynn en kardiovaskulær trening rutine fem til syv dager i uken.

Øvelse 30-60 minutter per dag i tillegg til vekttrening øvelser.

Kardiovaskulære øvelser består av gåing, løping, ski, hoppe roping, jogging, sykling og andre aktiviteter.

Trening kan være en morsom måte å øke stoffskiftet, finne noe som du liker og gjør det hver dag.

krydret mat - Spis krydret mat å gi stoffskiftet et løft. Krydret mat som chili pepper eller karri vil turbo lade stoffskiftet.

Grønn te - Drikk minst fire glass grønn te hver dag for å få fart på stoffskiftet. Grønn te har vist seg metabolisme forsterke egenskaper.

MILK - Drikk minst tre glass melk hver dag. Melk øker stoffskiftet og hjelper deg å forbrenne mer kalorier. Drikke melk hver dag, og du vil merke resultater på skalaen.

acai berry juice - Drikk minst ett glass acai berry juice for å gi stoffskiftet og energinivået ditt et løft. Acai berry juice er deilig og vil også hjelpe deg å føle deg mett etter måltider.

VANN - Drikk rikelig med vann hele dagen. Drikk minst åtte glass vann spredt jevnt utover dagen.

varm drikke - Drikk din favoritt varm drikke om vinteren eller når det er kjølig ute. Drikker varme drikker når det er kaldt vil hjelpe deg kroppen øke metabolismen og brenne mer fett.

Å vite hvordan du kan få høyt stoffskifte vil hjelpe deg å nyte mat og likevel gå ned i vekt.

kald drikke - Drikk kald drikke på varme eller varme dager. Kroppen din vil varme opp drikke og brenne flere kalorier gjør det.

Hvis du ønsker mer informasjon om hvordan du kan få høyt stoffskifte, kan du se i Resources nedenfor.

Kjennetegn på Analysere Acid Base Balance

Kjennetegn på Analysere Acid Base Balance


Syre-base-balanse er definert som forholdet mellom syre og alkalitet i kroppen. Blod pH måler graden av surhet eller alkalitet i blod. Det luftveiene, og den renale system fungerer som buffersystem for å opprettholde blodets syre-base-balanse. Kroppen regulerer blodets syre-base balansen minutt for minutt fordi selv et mindre avvik fra normalområdet kan skade organsystemer.

Syre-base balansen

Det luftveiene, og den renale system virker sammen for å regulere kroppens syre-base-balanse. Karbondioksid kombineres med vann for å danne karbonsyre. Kullsyre brytes ned til hydrogenioner og bikarbonat. Bevegelse gjennom karbonsyre-systemet er flytende og konstant. En arteriell blodgass tiltak syre-base balansen i arterieblod. Denne testen analyserer blod-pH, mengden av oppløst karbondioksid (pCO2) i blodet og mengden av bikarbonat (HCO3) i blodet.

pH Scale

PH-skalaen går fra null (sterk syrlig) til 14 (sterk grunnleggende, eller alkalisk). En pH på 7,0 er nøytralt. Blod har et pH-område mellom 7,35 og 7,45. Legemet opprettholder en pH i blodet nær 7,40. Hvis blod pH er under 7,35, er det sure; Hvis blod pH er over 7,45, er det alkalisk.

Luftveiene

Det luftveiene regulerer syre-base-balanse. Karbondioksid er svakt surt og er et biprodukt av oksygenmetabolismen. Normal pCO2 nivåer er 35-45mmHg. En pCO2 lesing under 35 er alkalotic, mens en pCO2 leser over 45 er acidotisk. Lungene regulere blod pH ved å regulere hastigheten og dybden av pusting. Rask, dyp pusting senker karbondioksid nivåer; omvendt, treg, grunne pust øker karbondioksid.

Nedsatt System

Den renale systemet regulerer syre-base-balanse. Normal urin har en pH-verdi på 6,0 (svakt sur). En normal HCO3 nivået 22-26mEg / L. Dersom HCO3 nivået er under 22, er pasienten acidose; hvis HCO3 er over 26, er pasienten alkalotic. Nyrene skiller ut overflødig hydrogenioner for å balansere pH-nivået. Dette kan imidlertid ta flere dager.

Kompensasjon

Kroppen bruker den motsatte system for å regulere pH. For eksempel, hvis den forstyrrer luftveiene pH, motvirker den renale system den. Motsatt, hvis den renale system forstyrrer pH, motvirker luftveiene den. Denne prosessen kalles kompensasjons og returnerer til det normale pH-balansen.

Kids Blood Sugar Count

En gutt jobb er å ha det gøy, leke og gå på skole. Barn med diabetes har i tillegg ansvaret for å lære om blodsukker teller - hva som er normalt, hva er ikke, og hvordan du kan regulere sine nivåer. En del av jobben av JDRF - Juvenile Diabetes Research Foundation - er å lære barna om blodsukkeret på enkle måter at de vil forstå.

Normale Counts

Ifølge JDRF, en normal blod sukker teller for et barn varierer 75-165 mg per desiliter (mg / dl). Barn i ulike aldre og helsetilstand vil falle på ulike punkter på denne skalaen, som alle regnes som normalt (se Ressurser nedenfor).

Høye Counts

Hyperglykemi er ordet brukt for å beskrive blodsukkernivå som er for høyt. Et barns blod sukker teller er for høy når den når mer enn 165 mg / dL.

Lave Counts

En blod sukker telle som faller under 75 mg / dL kalles hypoglykemi. Farlig lavt nivå på 50 mg / dL og under garanterer en telefon til legen.

Symptomer

Når et barns blodsukkernivået er for høyt, kan hun være overdrevent tørst og oppleve kvalme og irritabilitet. Lave nivåer av blodsukker kan indusere en følelse av skjelving eller generell svakhet. Begge forhold kan gjort et barn føler seg sliten.

Handling

Når opplesninger komme tilbake for høy, gi barnet drikkevann og en dose av insulin hvis han er insulinavhengige. En liten, karbohydrat-laden snack kan bidra til å bringe lave blodsukkernivået tilbake til det normale området.

Forordning

Kontrollere blodsukkeret med en meter og teststrimler som anvist av barnets barnelege er et viktig skritt for å regulere symptomene på diabetes.

Hvordan sette opp Flow Meter på en oksygenkonsentrator

Hvordan sette opp Flow Meter på en oksygenkonsentrator


Luften i jordens atmosfære inneholder omtrent 21 prosent oksygen og 79 prosent nitrogen, sammen med andre gasser. Ved å filtrere nitrogen og andre gasser fra luften, kan en oksygenkonsentrator du å puste ren oksygen, enten gjennom en oksygenmaske eller en kanyle, et plastrør med utstikkerne som passer inn i neseborene. En oksygenkonsentrator hjelper deg få ekstra oksygen hvis du har hjerte-eller lungesykdom, anemi eller skader som brannsår. Lungene dine overføre oksygen til blodet, som bærer oksygen til alle cellene i kroppen din. Kroppen trenger oksygen for å kjøre effektivt og for å overleve.

Hvordan sette opp Flow Meter på en oksygenkonsentrator

Vri oksygenkonsentrator oppringt av strømningsmåler til du ser metall ball økning på strømningsmåler skalaen til den numeriske nivået anbefalt av legen din eller omsorgsperson, hvis strømningsmåler bruker en metallkule. Vri bryteren mot klokken for å løfte ballen til riktig nummer, øker oksygenstrømmen, og med klokken for å senke ballen, redusere oksygenstrømmen. Strømningsmåleren er plassert på forsiden av den oksygen konsentratoren.

2 Midt metal ballen på linjen ved siden av nummeret foreskrevet av legen din. Den styrer strømningsmåler hvor fort oksygen frigjøres fra oksygen konsentratoren eller oksygentank i liter per minutt (LPM), typisk representert ved tall fra 0 til fem.

Drei skiven av oksygenkonsentrator strømningsmåler direkte til antall anbefalt av legen din eller omsorgsperson hvis modellen bruker en nummerert oppringt eller en nål strømningsmåler.

Hint

 • Aldri røyke eller la andre folk røyker rundt oksygen din. Fordi oksygen forårsaker rask brenning eller forbrenning, kan det føre til brann å spre seg raskt i ditt hjem. Hold oksygenkonsentrator vekk fra gassovner, åpen ild og andre varmekilder også. Hold en fungerende et brannslukningsapparat i nærheten.
 • La umiddelbart og ringe 911 hvis en brann bryter ut i ditt hjem. Fortell brannvesenet du har oksygen i huset. (Se Referanse 2)
 • Aldri satt strømningsmåleren til en høyere strømningshastighet uten tillatelse fra lege eller omsorgsperson. En høyere strømningshastighet vil levere for mye oksygen, noe som kan være farlig hvis du har visse medisinske tilstander, som for eksempel hjertesykdom, hjertesvikt, pulmonal hypertensjon, emfysem og astma. (Se referanse 3 og 4)

Blood Pressure retningslinjer for barn

En endring av livsstil eller en plutselig økning av et barns vekt kan gjøre det nødvendig for foreldre å overvåke sine barns blodtrykk så tidlig som tre år gammel. Selv spedbarn kan utvikle høyt blodtrykk, noe som kan utgjøre alvorlige komplikasjoner for barnet som hjertesykdom eller utbruddet av hjerneslag.

Fakta

Det er visse retningslinjer i USA for å avgjøre om et barn har høyt blodtrykk. Disse retningslinjene blir ofte oppdatert, avhengig av landets politikk for å ta vare på barn med hypertensjon. I 2004 Houston University of Texas implementert nye retningslinjer som inkluderte lesing blodtrykket hos barn fra tre år og oppover under rutinesykehusbesøk. De nye retningslinjene inkluderer reviderte blodtrykk klassifikasjoner, en guide til å vurdere høyt blodtrykk hos barn og en beskrivelse på hvordan du kan oppdage organskade hos barn.

Hypertensjon hos barn

En studie i JAMA, som inkluderte en befolkning på 5582 barn, viser at hypertensjon hos barn er stadig økende basert på undersøkelser foretatt 1988-1994 og 1999 til 2000 Blodtrykk registrert i 1999-2000 undersøkelsen er 1 og 2,9 mmHg høyere enn i den første undersøkelsen utført fra 1988 til 1994 Dette illustrerer virkningen utgjøres av endring i livsstil, kosthold og fysisk aktivitet blant barn fra slutten av 1980-tallet opp til de siste årene.

Blood Pressure Klassifisering

Skalaen for å bestemme hypertensjon hos barn er målt i prosentiler, ligner hvordan barneleger måle IQ rangering. De oppdaterte blodtrykk tabeller inkluderer den 50., 95. og 99nde prosentiler. 50-persentilen ble opprettet for å måle midtpunktet av normalt blodtrykk rekkevidde, mens 95-persentilen måler over gjennomsnittet punkt av hypertensjon hos barn. Endelig er den 99nde persentil det høyeste punktet av hypertensjon.

Terapi

De nye retningslinjene nevnt ovenfor også detalj metoder for behandling for barn med høyt blodtrykk. Normotensive, eller barn med normalt blodtrykk, er fortsatt oppfordres til å ta opp fysiske aktiviteter, opprettholde en ønskelig vekt, ha et balansert kosthold og få nok søvn. For prehypertensive barn, er endring i livsstil og kosthold anbefales. Imidlertid, dersom de oppviser andre indikasjoner slik som diabetes eller nyresykdommer, er farmakologisk terapi rådet.

Fordeler

De nevnte retningslinjer gi barn og leger både med fordelen av å oppdage hypertensjon på et tidlig stadium. Overvåking av økning og reduksjon av trykket av et barn blod gir foreldre muligheten til å endre barnets livsstil så tidlig som mulig og også kurere hypertensjon mens den fortsatt er på et tidlig stadium.

Hvordan sjekke Trykk i en Spinal Tap

Hvordan sjekke Trykk i en Spinal Tap


Cerebrospinal fluid (CSF) er inneholdt i en membranpose, hjernehinnene, som omgir hjernen og reiser ned i ryggmargen til å gi demping mot skade. CSF fjerner også avfallsstoffer fra hjernen. Tilstedeværelsen av sykdommer, så som meningitt eller skader, som for eksempel en lekkasje i hjernehinnene, kan diagnostiseres ved å måle væsketrykket i løpet av en prosess som kalles spinal springen. Økt væsketrykket opplesninger kan tyde på unormalt høyt intrakranielt trykk inne i skallen. Redusert målinger kan tyde på svulster på ryggmargen eller andre forhold.

Hvordan sjekke Trykk i en Spinal Tap

•  Etablere CSF flyt i spinalpunksjon (LP) nål. Den enkelte blir liggende på sin side i en avslappet foster (lateral decubitus) posisjon med nålen på plass. Fest den lukkede stengeventilen til kanylen så snart som mulig for å unngå fluidtap som kan gi en unøyaktig lavtrykks lesing.

Koble manometeret til vannkranen. Nullmerket av manometeret skala skal være på nivå med LP nål.

åpne stengeventilen og tillate spinalfluid å strømme inn i trykkmåleren, og når et stabilt nivå på skalaen. Les åpningstrykket og registrere opplysninger om den enkeltes diagram. Små variasjoner i trykket lesing bør være tilstede fra den enkelte puls og åndedrett.

Sammenlign den enkeltes CSF åpningstrykk til normal voksen åpningstrykk 65-200 mmH2O (5-15 mmHg), 50 mmH2O for nyfødte, 85 mmH2O for små barn og 250 mmH2O for ekstremt overvektige voksne.

Lukk vannkranen og koble manometeret fra stoppekran for å tillate CSF prøver som skal tas.

Lukk stoppekran etter prøvene er tatt og koble manometeret til stoppekranen til å ta den avsluttende press lesing. Nullmerket av manometeret skala skal være på nivå med LP nål. Gjenta trinn 3 og 4. Koble manometeret og stoppekran etter stengetid trykket har blitt lest.

Hint

 • Ikke prøv en spinalpunksjon og CSF trykket lesing med mindre du er en lisensiert lege opererer i et sterilt sykehusmiljø og har fått opplæring i prosedyren.

Hvordan beregne Pediatric BMI

Beregning av ditt barns kroppsmasseindeks kan være en bedre indikator på om han er i riktig vekt rekkevidde enn å bare bruke sin vekt alene. BMI målinger også ta høyde i betraktning, noe som gjør resultatet et mer komplett bilde av hvor barnet faller i forhold til sin vekt. The Centers for Disease Control finner at BMI beregninger er den beste måten å screene for fedme hos barn. Det er imidlertid viktig å merke seg at mens en høy BMI kan være en indikasjon av fedme, er det ikke uten videre en diagnose. Hvis ditt barns BMI faller i rekken av fedme, er ytterligere testing og undersøkelse av barnelege nødvendig.

Hvordan beregne Pediatric BMI

Vei barnet ditt på skalaen, skriver resultatet på papiret.

Mål barnets høyde ved hjelp av målebånd. Legg merke til resultatet på papiret.

Bruk kalkulatoren, multiplisere høyden måling i inches, av seg selv, i hovedsak kvadrere figuren. Legg merke til den resulterende figuren på papiret. For eksempel, hvis barnet er 4 meter, to inches tall, multipliserer du hennes høyde i inches, 50, av seg selv: 50x50 = 2500.

Del vektmåling, i pounds, ved høyden kvadrerte figuren. Notere ned resultatet. Så, hvis barnet veier £ 75 på høyden av 4 meter, 2 tommer, deler du 75 av 2500, tilsvarende 0,03.

Multipliser tallet fikk fra dele vekten med høyden squared med 703. Fortsetter med eksempelet, multipliserer du .03 med 703 ​​til lik 21.1.

Skriv ned denne endelige tallet. Dette er ditt barns BMI. Barnet ditt, på 4 meter, to inches og veier 75 pounds, har en kroppsmasseindeks på 21,1.

Hint

 • Online BMI kalkulatorer er tilgjengelig på nettsteder som CDC.gov å gjøre regnestykket for deg.
 • Resultatene av ditt barns BMI kan oversettes ved å konsultere CDC vekstkurver for barn, og sjekke for å se i hvilken prosentil barnet ditt faller. Hvis ditt barns BMI faller under femte persentilen, er han regnet som undervektig. Hvis han faller mellom 5. og 84. persentil, er han regnet som normalt. Faller mellom det 85. og 94. persentil, er han regnet som overvektig. En BMI over 95-persentilen regnes som overvektige.
 • Hvis du har noen bekymringer over resultatene av ditt barns BMI, snakke med barnelege.

Gjør det vondt når en nyre stein Passes?

Det er ingen vei rundt det: ja, vanligvis gjør det vondt når en nyre stein passerer. For å minimere smerte og hindre fremtidige steiner fra forming, er det nyttig å forstå hva en nyrestein er og hvordan den kan behandles.

Hva er en nyre stein?

En nyrestein er en solid samling av krystaller som kommer fra oppløste mineraler i urinen. Vanligvis er disse krystallene ikke form, fordi kjemikalier i urinen holde dem i flytende tilstand, men for en rekke årsaker, noen ganger disse kjemikaliene ikke fungere riktig.

Hvorfor gjør det vondt?

Nyrestein kan være forsvinnende liten, og da kan de beveger seg gjennom nyrene, ureter, blære og urinrøret uten å forårsake noen smerter. På den andre enden av skalaen, kan nyrestein når størrelsen av en golfball.

Når de er i størrelsesorden 2-3 mm i diameter, eller større, strekker de veggene av ureter og nyrebekken (åpningen fra nyren til ureter). Disse musklene svarer ved spasming i et forsøk på å presse nyrestein ut. Dette strekker og spasming er hva som forårsaker noen ganger uutholdelig smerte forbundet med en nyrestein. Når steinen er gjennom ureter, opphører smertene vanligvis, og kort tid etterpå, vil nyrestein være bestått, sannsynligvis ved vannlating. Dersom stenen er større enn omtrent 6 mm, kan det imidlertid behov for medisinsk intervensjon for å passere. Om én av ti nyrestein trenger en lege hjelp til å passere.

Typer

Det finnes flere forskjellige typer av nyrestein. Det mest vanlige er dannet fra kalsiumoksalat. Kalsium fosfat steiner også skje ganske ofte. Disse steinene kommer fra hverdagens næringsstoffene vi tar inn. Personer med urinveisinfeksjoner kan få struvitt, eller infeksjon, steiner, som følge av handlingen av bakterier i urinen. Personer med metabolske forstyrrelser kan også få nyrestein, som kan barn på en spesiell høy-fett diett for å hindre epileptiske anfall. Avhengig av deres makeup, nyrestein ser veldig forskjellige fra hverandre, noe som kan hjelpe lekmann å finne ut hva hans nyrestein er laget av.

Behandling

Hvis du mistenker at du har en nyre stein, bør du oppsøke lege så snart du kan. Hvis du er i en mye smerte, besøk Urgent Care eller legevakt. Når du gjør det, vil du sannsynligvis motta en CAT scan eller en ultralyd for å finne ut om du faktisk har nyrestein, og hva deres anslått størrelse er. Legen vil vanligvis ta blod-og urinprøver, for å måle nyrefunksjonen din. Du kan også få IV eller muntlig smertestillende medikamenter.

Med mindre en nyre stein er spesielt stor (vanligvis mer enn ca 6mm), leger vanligvis anbefaler at du lar det passere på egen hånd - med andre ord, la det komme ut med din flyten av urin. Hvis det er for store til å passere denne måten, er det flere alternativer for å fjerne den. Den vanligste måten er ved hjelp av sjokkbølger til å dele det opp i mindre biter, som deretter kommer ut i urinen. En lege kan også fjerne steinen kirurgisk, enten ved kirurgi eller nøkkelhull konvensjonelle midler. Det avhenger av hvor steinen er: hvis det er i nyrene, kan et snitt må gjøres i din side for å fjerne den. En stent kan også settes inn i urinleder, som vil holde den åpen, slik at steiner kan passere gjennom uten det spasming eller strekke.

Hvis legen din har anbefalt deg la steinen passere på egen hånd, kan du ta ibuprofen å hjelpe med smerte. (Spør legen din hvor mye du skal ta og hvor ofte du skal ta det.) Varme bad kan lindre smerte også, som kan varmeputer. Pass på at du også drikke mye vann. Legen din kan be deg om å urinere inn i en liten sil for å fange nyrestein når den passerer. Han vil samle stein og analysere det: avhengig av type, kan han deretter foreslå endringer i kostholdet eller annen behandling.

Time Frame

Hvis en stein er liten nok til å gå over av seg selv, leger vanligvis gi det rundt fire uker å gå før de griper inn. Hvis en stein ser ikke ut som det vil passere av seg selv, vil legene utføre handlinger for å fjerne den så snart som mulig.

Forebygging / løsning

For å minimalisere risikoen for å danne nyrestein, leger anbefaler drikking minst tre liter vann daglig. Avhengig av hvilken type nyrestein du har, vil behandlingen være annerledes. Du kan være foreskrevet en spesiell vanndrivende, noe som vil bidra til å forhindre fremtidige steiner fra forming. Det kan også være plassert på en lav-protein, lav natriumdiett eller beskjed om å spise begrensede mengder av næringsmidler inneholdende oksalsyre, slik som søte poteter.

Normale Vital Signs for en fire år gammel

Normale Vital Signs for en fire år gammel


På nesten hvert legebesøk, vil medisinsk personell sjekk pasientens vitale tegn. Dette gjelder hvis pasienten er en nyfødt eller en 100 år gammel person eller en hvilken som helst alder i mellom. Selv for foreldre, vel vitende om normale vitale tegn på sine barn for sine tilsvarende aldre kan være livreddende. Vitale tegn inkluderer følgende: åndedrett, puls og blodtrykk. Normale tall er uttrykt i en skala som det vil være en viss mengde svingninger mellom barn i tillegg til forskjellene mellom kjønnene. Den normale kroppstemperaturen for alle mennesker er ca 98,6 grader Fahrenheit.

Respirasjon

Ifølge Dr. Ronald Pirrallo, en nødsituasjon lege, pustefrekvens, også kjent som den normale pustefrekvens, for en fire år gammel er vanligvis mellom 20 og 40 pust per minutt.

Puls

Ifølge nettstedet www.kidsgrowth.com, bør normal puls, noe som indikerer hjertefrekvensen, for de fleste fire åringer varierer mellom 80 og 130 slag per minutt. De indikerer også at hjertefrekvensen justerer lag ti prosent per grad Celsius og fem prosent per grad Fahrenheit. I varmere vær, vil en persons hjerte slå fortere, mens i kaldere vær, vil hans hjerte slå saktere.

Blood Pressure

Ifølge www.kidsgrowth.com, bør normal diastolisk, eller minimum, blodtrykk for en fire år gammel være mellom 45 og 65. Det samme nettstedet viser at de fleste fire åringer bør ha en systolisk, eller maksimal blodtrykk mellom 70 og 110.

Andre hensyn

Ifølge Center for Disease Control (CDC), er barns helse ikke lenger vurdert ved hjelp av vekt. For mange variabler påvirker et barns vekt inkludert noen vekst, forskjeller mellom kjønnene og månedlige endringer. I stedet anbefaler CDC bruk av Body Mass Index (BMI) for å fastslå overvektige eller fete barn, inkludert fire-åringer. Men på grunn av svingninger, BMI er ikke brukt som et diagnostisk verktøy.

Ytterligere vurderinger som hudfold tykkelse målinger er nødvendig. I tillegg tilsettes CDC at to barn kan ha samme BMI mens man kan betraktes obese og den andre ikke er det. Tatt i betraktning forskjellene i aldre og kjønn vil føre til en annen persentil rangering på BMI skalaen. Ifølge CDC, gjennomsnittlig utvalg i høyden for en fire år gammel gutt spenner 37 til 43,5 inches. For en jente på samme alder, er den gjennomsnittlige høyden utvalg 36,5 til 43 inches.

Mulige Bekymringer

Ifølge informasjon finnes på www.kidsgrowth.com, medisinsk personell blir bekymret når inkonsistente svingninger i vekt og høyde oppstå. Vanligvis vil vekt og høyde øker i jevn jevn hastighet. Ekstreme svingninger i temperatur, respirasjon, blodtrykk eller puls av en fire år gammel gir grunn til umiddelbar bekymring og garanterer en tur til legevakten.

Hvordan beregne høyde og vekt Persentiler for Boys

Hvordan beregne høyde og vekt Persentiler for Boys


Det medisinske establishment har en forutbestemt måte å måle barnas høyde og vekt mot andre barn i deres aldersgruppe. Dette er persentil regelen. Et barn som er i 50-persentilen i vekt er mid-range for aldersspesifikke gruppering. Dette betyr å telle alle barna i denne gruppen, 49 prosent er tyngre mens 49 prosent er lysere. Det samme gjelder for høyde prosentiler.

Hvordan beregne høyde og vekt Persentiler for Boys

Barnet bør være uten sko og har minimal klær for å tillate for nøyaktig høyde og vekt resultater. Forbered barnet ditt før denne prosedyren slik at de ikke blir skremt. Informere dem om hva du har tenkt å gjøre, og at det vil være smertefritt.

•  Be barnet trinn på en balansert skala (som leser null). Følg skalaens produsentens instruksjoner om riktig bruk. Etter skalaen har flatet ut og gjøres opp på en vekt, dokumentere at vekten.

Mens plassere ryggen mot veggen, må du kontrollere barnets hæler er flat og ryggen hans er erigert. Observer at hodet er vendt forover, uten vinkler opp sidelengs eller ned. Bruk målebånd for å måle fra bakken til den øverste del av hodet. Dokumentere høydemåling.

Se vekstskjema. To ulike diagrammer brukes avhengig av barnets alder. Den ene er fra Verdens helseorganisasjon og brukes for barn 0 til 2 år, den andre er av Center for Disease Control for barn i alderen fra 2 til voksen. Se Ressurser for disse listene.

Hvordan finne ut hva mitt barn bør veie

Hvordan finne ut hva mitt barn bør veie


Fedme er blitt et stadig vanligere problem blant barn og tenåringer og kan føre til diabetes, høyt blodtrykk og kolesterol, og kan øke risikofaktorer for hjertesykdom. Et barn som er undervektig kan ikke være å få riktig ernæring eller kunne ha helse eller følelsesmessige problemer. Bestem ditt barns idealvekt rekkevidde og foreta justeringer til sin fysiske aktivitet og matvaner hvis det er nødvendig for å hjelpe ham å bli en sterk, sunn og aktiv voksen.

Hvordan finne ut hva mitt barn bør veie

Skaff et barn og ungdoms BMI kalkulator eller vekstskjema. Du kan spørre lege for dette; Centers for Disease Control and Prevention gir også en kalkulator på sin hjemmeside.

Ta barnets sko og noen store klær.

Mål barnets høyde. Har henne stå oppreist med ryggen til en vegg, hælene berører gulvet og veggen. Lag en liten blyant mark der toppen av hodet hennes møter veggen.

Bruk målebånd for å måle avstanden fra gulvet til blyantstreken. Måle nøyaktig og skrive ned nummeret til nærmeste 1/8 tommer.

Stå barnet ditt på skalaen. Måle vekten hennes og skrive det ned.

Plot barnets vekt og høyde på et vekstskjema eller skriv tallene på barn og ungdoms BMI kalkulator. BMI kalkulator vil gi deg en umiddelbar resultat. Hvis du plotte på et vekstskjema, finn ditt barns alder på toppen og hennes vekt eller høyde på høyre eller venstre side. Mark stedet der hennes alder og vekt eller høyde møtes.

Se resultatene dine. Barnets høyde og vekt bør falle mellom 5. og 95. persentilen.

Kontakt barnelege hvis resultater angår deg, eller hvis du har spørsmål.

Hint

 • Du må kanskje konvertere barnets høyde fra inches til fot og inches avhengig av kalkulator eller vekst diagram du bruker.
 • Hvert barn er forskjellig; noen barn kan være mindre eller større på grunn av genetikk. Kontakt barnelege med eventuelle bekymringer.
 • Bruk riktige vekstskjema. Jenter og gutter har ulike diagrammer.

Hvordan måle Barnas Høyde og vekt

Hvordan måle Barnas Høyde og vekt


Som forelder er en av de mest tilfredsstillende ting sporing barnets høyde og vekt over tid. Ikke bare er denne informasjonen nyttig for legebesøk eller generell helseinformasjon, men du kan sammenligne vekstratene for dine barn eller se hvor vekst spruter er. Informasjonen kan også være nyttig for å finne riktig størrelse klær.

Hvordan måle Barnas Høyde og vekt

Høyde

Ta barnets sko, sokker, hår band og alt annet som kan forstyrre en god måling.

Stå barnet ditt med ryggen mot en vegg på et plant gulv uten tepper. Pass på at barnets hode og rygg berøre veggen og at skuldrene er rette. Har barnet satte føttene sammen og ha hælene berører veggen. Til slutt bør barnet stå oppreist og se rett frem.

Plasser en flat stykke papp eller andre flate, tynne element på toppen av barnets hode lage en rett vinkel med veggen bak ham.

Mark veggen med en blyant på det punktet hvor bunnen av papp møter veggen. Barnet kan gå bort fra veggen på dette punktet.

Mål høyden fra gulvet til merket på veggen ved hjelp av en metallmålebånd. Skriv ned høyden til nærmeste 1/8 av en tomme.

Måle Vekt

Plasser en digital skala på et hardt gulv som fliser eller tre i stedet for på et teppe.

Har barnet ditt fjerne skoene hennes og andre tunge klær. Det er best å måle vekt uten klær på.

Har barnet ditt skritt på skalaen med begge føttene i midten av skalaen og hold i ro mens du får en lesing.

9. Skriv ned vekten til nærmeste desimal.

Hint

 • Hold en permanent logg over dine barns høyde og vekt i en notatbok eller på datamaskinen. Du kan markere veggen med barnets høyde og vekt som han eller hun vokser.

Barn Evalueringsverktøy for emosjonell helse

Barn Evalueringsverktøy for emosjonell helse


Det er flere faktorer som kan negativt påvirke et barns emosjonelle helse, som for eksempel sykdom, skilsmisse eller et dødsfall i familien. Som mange barn har problemer med å uttrykke den fulle omfanget av sine følelser før de får mye eldre, er det ikke alltid lett å vite om et barn trenger ekstra hjelp til å takle problemer. Heldigvis finnes det ulike psykologiske vurderingsverktøy som er spesielt utviklet for å bestemme barnets emosjonelle helse.

Coping Inventory and Early Mestring Varelager

Den Mestring Varelager benytter en form for foreldre, lærere eller terapeuter til å vurdere sine observasjoner om mestringsevne for barn 3 til 16 år. Det bidrar til å bestemme et barns evne til å tilpasse seg omgivelsene og ta vare på hans behov. Den bruker tre skalaer av mestringsstrategier, inkludert "Fleksibel-Rigid", "Produktiv-uproduktiv" og "Active-passive." The Early Mestring Varelager er beregnet for svært små barn i alderen 4 og 36 måneder gammel.

Bar-On Emotional Quotient Inventory (Youth Version)

Designet for ungdom i alderen 7 til 18, vurderer dette verktøyet et barns sosiale og emosjonelle fungering, mens også teste for sosial og emosjonell intelligens. Denne 30-minutters test er fylt ut av barnet og omfatter 133 varer. Noen av de spesifikke trekk det tester for er tilpasningsdyktighet, stressmestring, optimisme og empati.

Følelsesmessig forstyrrelse beslutningstre (EDDT)

Dette verktøyet bidrar til å avgjøre om et barn mellom 5 og 18 kvalifiserer for spesialundervisning - under kategorien følelsesmessig forstyrrelse - ved hjelp av føderale kriterier. Noen av skalaene som er inkludert er "Pervasive Mood / depresjon", "Manglende evne til å bygge eller opprettholde relasjoner" og "Cluster og Mulig Psykose / schizofreni." Denne testen bør ikke gis mindre det er tilstrekkelig grunn til å tro at det er en alvorlig følelsesmessige forstyrrelser hos barnet. Testen krever omkring 20 minutter for å fullføre, og består av 156 elementer.

Atferd og emosjonell Rating Scale (BERS-2)

Denne vurderingen verktøyet er laget for barn i alderen 5 til 18 år, og er derfor et nyttig verktøy for å sjekke den langsiktige utviklingen av et barn. Det betyr ikke bare se etter problemområder, men identifiserer også følelsesmessige styrker og evner. En klar fordel er dens multimodale evner - den bruker perspektivet til foreldre, barn og lærere for å oppnå en tredimensjonal forståelse av barnet. Dette verktøyet tester for affektive styrke, engasjement med familie og skole fungerer, blant andre.

Observasjonsverktøy brukes til å observere Spedbarn og småbarn

Observasjonsverktøy brukes til å observere Spedbarn og småbarn


Spedbarn og småbarn krever nesten konstant observasjon, som de vokser opp svært raskt. Men det finnes også verktøy og systemer som er utviklet for å hjelpe observere og vurdere barn for å sikre deres sikkerhet, så vel som for å markere fremdriften som barn vokse og utvikle seg.

Kameraer og skjermer

Det er viktig at du holder et øye med dine små, selv når de er ment å være sovende. Babymonitorer, en enveis walkie-talkie, tillate foreldre å holde et øre for gråtende barn hele natten. Kameraer kan hjelpe foreldre se hva som skjer i huset og rekord handlinger av barn. De har den ekstra fordelen holde barnepiker og hushjelper på nivået på samme tid.

Medisinsk verktøy

Fordi spedbarn og småbarn er fortsatt i de raskeste stadier av vekst og endring, er det viktig at deres helse overvåkes regelmessig. Leger har en rekke verktøy og skjermer, alt fra det enkle stetoskop til MR-maskiner og røntgenstråler. Disse verktøyene brukes til å sjekke om et barns utvikling fysisk og å undersøke eventuelle områder der barnet ser ut til å være å utvikle en annen måte enn forventet innvendig og utvendig.

Utviklings Scales

En utviklings skala er ment å vise et barns utvikling. For eksempel kan et merke på skalaen være forming tvingende tanker i fullstendige setninger, og skalaen kunne liste at et barn bør være i stand til å gjøre dette etter alder 3 til 4. Det finnes et mangfold av disse skalaene, og ulike skalaer er godkjent av forskjellige utøvere eller systemer. Men de er ment å representere gjennomsnittet for barn, og de er ikke det endelige ordet på utvikling.

Watching

Kanskje den enkleste verktøy å bruke for å observere barn er egne øyne. Foreldre se sine barn hver dag. Dette tillater dem å se barnas atferd på en vanlig tidslinje, slik at de kan bedømme hva som er normalt og hva som ikke. Leger og fagfolk kan derfor oppfordrer foreldre for sine observasjoner om barnas atferd for å få et mer nøyaktig bilde, siden fagfolk ikke kan være i stand til å observere barn på samme måte.