Digidexo.com

Hvite Tenner Tips

Hvite Tenner Tips


Den daglige slitasje som vi utsetter våre tenner til kan gjøre dem ser gulnet eller snusket. Du kan dra til tannlegen for en profesjonell tannbleking økt, eller du kan spare penger og bruke enkle tips for å holde tennene ser sitt hviteste.

Kosttilskudd endringer

Visse ting som du forbruker gjennom dagen kan la flekker på tennene, forårsaker dem til å se gul eller kjedelig. Kaffe er en av de viktigste gjerningsmannen, som det kan la flekker på tennene. Bytt til vann om morgenen, eller, hvis du må ha kaffe, følger den opp med en stokk med sukkerfri tyggegummi, slik at kaffen ikke har tid til å sitte på tennene og beis dem.

Hvis du er en røyker, sluttet. Røyking fører tennene til å se gule og selv svart.

Hvis du finner deg selv uten en tannbørste, ta et eple. Spise epler holder tennene rene.

Hjem Rettsmidler

Hvis du noen gang har renset en flekk å bruke en natron løsning, så vet du hvor effektivt det er på retur ting til sine tidligere stater. Det er derfor en ukentlig børste med natron kan gjøre munnen godt. Bare blande en spiseskje med natron med nok vann til å danne en lime, konsistensen av tannkrem. Slipende handling av natron sammen med det kjemiske renseevne betyr at den kan hjelpe deg å få hvitere tenner, eller holde hvitnet tennene ser sitt beste. Bare husk å ikke svelge løsningen.

Du kan også lure folk til å tro du har hvite tenner ved iført rød leppestift med blå undertoner. Den blå tone vil bringe ut hvithet i tennene, å lure alle til å tro at du har feilfri Pearly hvite.

Over-The-Counter Whitening Kits

Mange forbrukere har stor suksess med over-han-counter bleking kits. Den mest effektive typen er de som kommer med strimler eller skuffer som holder seg på tennene for en kort periode. De er formulert med peroxide, som betyr at du får rask bleking handling. De fleste mennesker ser resultater i syv dager, med to daglige behandlinger. kan imidlertid denne løsningen gjøre tennene føler seg mer sensitive. Hvis dette er tilfelle, er det bare gjøre behandlingen bare en gang om dagen. Det vil ta litt lengre tid å bleke, men tennene dine vil ikke føle så følsomme.