Digidexo.com

Hjem rette for Jock Irritasjon

Working ut har sine fordeler. Trening kan hjelpe deg å ha en sunnere kropp og bedre kroppsbygning, men når du trener hardt, svetter du. I områder av kroppen der svette synes å somle, som lysken, kan økningen i fuktighet føre til en eskalering i veksten av sopp. Denne soppen forårsaker en brennende følelse etterfulgt av utviklingen av et rødt, kløende utslett. Hvis venstre ubehandlet, kan utslett føre til peeling og sprekkdannelse i huden. Ved å reagere på de første tegn på irritasjon, du kan benk denne infeksjonen før den kommer ut av kontroll.

Hygiene

Når du er ferdig med arbeidet ditt ut, traff dusjer umiddelbart heller enn å sitte rundt i svett klær og sørg for å hvitvaske alle plagg før du setter dem på igjen. Når du er i dusjen, vask med en antibakteriell såpe, med særlig vekt på områder hvor svette synes å samle. Etter dusjing, tørke hele kroppen. Briskly gni håndkleet over noen faresonene flere ganger for å sikre at alle områder er helt tørre. Deretter kaste håndkleet inn i vask og grip din hårføner. Bruke laveste tilgjengelige innstillingen, føn noen områder av dagens hudirritasjon og deretter påføres med et lag av talkum. Hvis pulveret ikke er din greie, bør du vurdere å kjøpe en soppdrepende fotkrem, for eksempel Lotrimin, og bruke det til det berørte området minst en gang om dagen.

Hvitløk

Å spise mat med mye hvitløk eller ta hvitløk kapsler har vist seg å bidra til å hindre vekst av sopp på huden, så hvis jock irritasjon er et tilbakevendende problem for deg, bør du vurdere en liten endring i kostholdet. Hvis du ikke liker å spise hvitløk, dra nytte av sin naturlige soppdrepende egenskaper ved å trykke på et par fedd og pålegging av masse infiserte områder av huden. Alternativt kan du blande hakket hvitløk med honning og spre det over hudirritasjoner. De soppmidler i hvitløk fungere godt med antibakterielle og antiseptiske stoffer som forekommer naturlig i honning.

Tea Tree Oil

Tea tree olje er en av disse mirakel forbindelser som synes å være bra for alt hud relatert. Jock irritasjon og soppinfeksjoner er intet unntak. En naturlig soppdreper, er ren tea tree olje giftfri så det kan bli brukt direkte til noen områder eller irritasjon eller det kan fortynnes med eple cider eddik og dytter på med en bomullsdott. Oljen bør brukes minst to ganger om dagen i to uker for å sikre at infeksjonen er helt borte.