Digidexo.com

Hvordan legge til Iron til korn

Hvordan legge til Iron til korn


De fleste frokostblandinger er beriket med nok jern til å lage en bulk i National Institute of Healths anbefalt daglig inntak. Lucky Charms, for eksempel, har ca 4,5 mg jern per porsjon, og det anbefalte inntaket for voksne menn mellom 19 og 50 er 8 mg. Men hvis du er bekymret for at du ikke inntar en tilstrekkelig mengde jern, kan du legge til mer jern til frokostblanding.

Hvordan legge til Iron til korn

•  Bestem din anbefalte kosten kvote for jern. Vanligvis inntak for kvinner er høyere enn for meg, og inntak for gravide kvinner er mye høyere enn noen av de to foregående kategoriene. For eksempel er menn mellom 19 og 50 anbefales å konsumere 8 mg jern per dag, er kvinner i samme aldersgruppe anbefales å innta 18mg per dag, og gravide kvinner i samme gruppe skal ta 27 mg per dag.

Finn ut hvor mye jern er i frokostblandingen din allerede. Denne informasjonen er tilgjengelig i produktets ernæringsmessige fakta. Hvis du har gjort produktet selv, legge jerninnholdet som er oppført i de ernæringsmessige fakta fra alle korn er bestanddeler.

Grind opp jern supplement og dryss den over frokostblandinger, eller kombinere det med de andre ingrediensene hvis du lager frokostblanding selv. Ikke bruk mer enn forskjellen mellom den anbefalte kosten kvote og beløpet som allerede finnes i din frokostblanding.

Pass på at du følger de anbefalte daglige kvoter av jern. Voksne menn og postmenopausale kvinner opplever sjelden jernmangel, og bør bare bruke tilskudd hvis de er foreskrevet av lege. For mye jern i kosten kan føre til jernoverskudd, noe som kan føre til flere sykdommer, samt organsvikt. Iron toksisitet kan også forekomme.

Hint

  • Spre jern supplerende inntak ut i løpet av dagen. The Center for Disease Control anbefaler at de fleste tar bare 50 eller 60 mg peroralt elementært jern to ganger om dagen i tre måneder. Femti eller 60 mg peroralt elementært jern tilsvarer 300mg av jern sulfat, innholdet i de fleste kosttilskudd.
  • Vær forsiktig med å innta for mye jern. Fordi jern er utbredt i de fleste matvarer, blant annet grønnsaker og korn, de fleste ikke krever en supplerende inntak av jern.