Digidexo.com

Hjertesykdom Tegn i Women

Hjertesykdom Tegn i Women


Hjertesykdom er nummer én morder av kvinner over 40. Faktisk en kvinne i hver fjerde dør av hjertesykdom. Derfor påhviler det alle kvinner å lære om tegn på hjertesykdom og ikke å ignorere symptomer hvis de skulle oppstå. Det er også ting som du kan gjøre for å forebygge hjertesykdom. Iverksette tiltak i dag for å redusere risikoen.

Historie

I 1991, Dr. LENFANT sitert på at det finnes en rekke viktige forskjeller i hjertesykdommer mellom kvinner og menn. I 1993 kardiologer sa at kvinners hjerter er forskjellige fra menns hjerter. I 2000, legene skjønte at familiens historie spiller en rolle i hjertesykdom hos kvinner, og legene skjønte i 2004 at kvinner og menn deler like risikofaktorer for hjertesykdom. Selv i dag kvinner er mindre sannsynlig enn menn for å få behandling for hjertesykdom.

Typer

Det finnes flere typer hjertesykdom kvinner kan få. Den vanligste typen er koronarsykdom. Hvis ignoreres, er et myokardialt infarkt, hjerteinfarkt, kan forekomme. Atrieflimmer er den vanligste form for hjerteproblem som fører til en uregelmessig hjerterytme. Mitralklaffprolaps, utvidelse, er et hjerte ventil sykdom som rammer seks prosent av kvinnene. Tre ganger flere kvinner enn menn har mitralstenose, som er en innsnevring av mitralklaffen. Kardiomyopati, eller sykdom i hjertemuskelen, er en type progressiv hjertesykdom funnet hos noen kvinner. Enhver av disse hjerte sykdommer kan føre til hjertesvikt.

Klassiske symptomer

Det er noen symptomer på hjertesykdom som er vanlig i både menn og kvinner. Et slikt symptom er trykk eller smerte i brystet kalt angina, den vanligste symptomet på hjertesykdom. Et annet symptom er kortpustethet, spesielt etter trening eller anstrengelse. Andre tegn er en uregelmessig hjerterytme, hjertebank, svakhet eller svimmelhet, og overdreven svetting. Problemet er at alle disse symptomene kan være et resultat av andre ting, slik at folk har en tendens til å ignorere dem.

Tegn mer vanlig hos kvinner

Kvinners hjertesykdom symptomer er ofte subtil. Mange kvinner aldri opplever brystsmerter. Kvinner vanligvis utvikle hjertesykdom omtrent ti år senere enn menn. Uforklarlig tretthet synes å være et vanlig symptom. Å ha kald svette, smerte eller ubehag i en eller begge armer, en brennende følelse i brystet eller øvre del av magen, kvalme og følelse av forestående undergang er tegn på hjertesykdom hos kvinner.

African American kvinner

Ifølge United States Department of Health and Human Services, afroamerikanske kvinner er mindre sannsynlig å bli diagnostisert med hjertesykdom, men de er mer sannsynlig å dø av hjertesykdom. Dette er fordi afroamerikanske kvinner er mer utsatt for å utvikle hjertesykdom som en komplikasjon av andre helseproblemer. De kan være gjenstand for dårligere helse, fattigdom og språkproblemer. Som hjertesykdom utvikler, afroamerikanske kvinner har mer intense og hyppig hodepine, synsproblemer og pustevansker når du ligger nede.

Risikofaktorer

De fleste risikofaktorer deles av både menn og kvinner. Derfor, hvis du røyker, har høyt blodtrykk, høyt kolesterol over 200 mg / dl, har en familiehistorie med hjertesykdom, har diabetes, er overvektig eller er fysisk inaktive, du er i faresonen for å utvikle hjertesykdom. Kvinner som er i overgangsalderen på grunn av østrogen tap har økt risiko for å få hjertesykdom.

Forebygging / løsning

Nummer én ting du kan gjøre for å redusere risikoen for hjertesykdom hvis du er en kvinne, er å unngå eller slutte å røyke. Nesten like viktig er å ta vare på dine andre helseproblemer. Gå ned i vekt hvis du er overvektig. Spis et sunt kosthold rikt på frukt, grønnsaker, hele korn og fisk. Spise sunt vil redusere risikoen for hjertesykdom tegn uansett hva vekten din er. Trening, minst 30 minutter tre ganger i uken, vil hjelpe deg å miste vekt og holde hjertet sunt.