Digidexo.com

Har Baking Soda fungerer godt som en tenner whitener?

Ved hjelp av natron å bleke tennene er billig og enkelt å gjøre hjemme. De fleste tannleger vil anbefale pasienter å ikke bruke natron på tennene som det kan fjerne det ytterste laget av tannemalje.
En gjennomgang av tenner-Whitening produkter indikerte noen forbedringer, men studien ikke evaluere natron.

Identifikasjon

Baking soda har blitt brukt som en billig dental pulver siden 1930-tallet. Mange kommersielle tannkrem inkluderer natron som en ingrediens.
Børsting med natron og hydrogen peroxide kan også forbedre hvithet av tenner, men det vil ta betydelig lengre enn å bruke tann strimler eller dental skuffer med sterkere bleking løsninger.

Betydning

Baking soda er en nøysom måte å sakte og gradvis bleke tennene.
En annen måte å bleke tennene, er å bruke dyrere kommersielle tann strimler eller skuffer slitt over natten. De er fylt med en løsning av hydrogenperoksid og andre ingredienser til mer raskt og kraftig bleke tennene.
Noen mennesker med sensitive tenner er ikke i stand til å bruke disse sterkere kommersielle produkter og kan være i stand til å bruke natron i deres sted.

Fordeler

Baking soda kan holdes på hånden for lange perioder av gangen, og det er lett kjøpt nesten overalt.
Anvende natron til tennene en gang i uken er sannsynlig å være nyttig i hvithet tennene hvis du bruker mye te, kaffe eller andre drikker eller matvarer som flekker tenner.

Advarsel

Baking soda kan slite på ytre tannemaljen og bør ikke brukes daglig. Mange kommersielle tannkremer kan omfatte natron som en ingrediens, sammen med andre elementer for å redusere dens slipkvaliteten.

Misforståelse

Når du pusser tennene med natron kan gjøre munnen føler "squeaky clean", natron er ikke laget for å hindre hulrom.
De fleste tannleger vil anbefale å bruke en kommersiell tannkrem å pusse tennene etter hvert måltid minst, tanntråd regelmessig og se en tannlege for profesjonell omsorg.
Ikke stole utelukkende på natron for tannpleie.