Digidexo.com

Er Lavender Body & Massage Coconut Oil bra for Isjias?

Massasje som bruker kokosolje med lavendel kan være nyttig i behandling av isjias, men avdekke den underliggende årsaken til isjiasnerven smerte er din første prioritet. Isjiasnerveskader kan resultere i smerter som ofte blir referert til som isjias. Dette nerve er den største i kroppen din, derfor noen impingement kan være ødeleggende. Årsakene til isjias er varierte, derfor noen behandling, bør vurderes av en lege.

Behandling av Isjias

Behandling av isjias selv kan vise seg vanskelig. Kjenn dine begrensninger. Skulle du oppleve sciatic smerte når du utfører regelmessige bevegelser, oppsøke en henvisning for terapeuter opplært til konkret adresse behandling av korsryggsmerter.

Denne tilstanden har en rekke mulige årsaker, og behandling er svært spesifikk for hver enkelt. Kvinner kan oppleve isjias i siste trimester av svangerskapet som vekten av barnet presser mot nerven. Andre tilfeller innebære forskyvning av en spinal disk som klyper isjiasnerven. Isjias smerte er ofte skarpe, konstant og alvorlig. Isjias smerte kan være intense, og hvile uten trening er ikke anbefalt. Arbeide med en dyktig fagperson (massasjeterapeut, yoga terapeut eller fysioterapeut) for å behandle denne type nervesmerter er den beste metoden for individualiserte behandlinger.

Massasje

Massasje kan tjene som en ledning for økt sirkulasjon. Det hjelper også avlaste spenningen å gjøre øvelsen tryggere. Muskler og fascia vev må være manipulert og riktig justert for å lindre isjias smerter.

Konsekvent, daglig selvtillit massasje av korsryggen og beina kan være nyttig. Effektiv selvtillit massasje kan vise seg vanskelig for å justere en impingement av isjiasnerven. Ta kontakt med en utdannet terapeut til å legge press på musklene i rumpe og korsrygg. Spør din terapeut om hva slags bevegelser vil forbedre justering. Din terapeut kan foreslå øvelser som reduserer muligheten for re-skader.

Lavendel og Coconut Oil

Virgin kokosolje har antimikrobielle egenskaper som gjør den egnet for massasje, samt kosttilskudd. Kokosnøttolje har fettsyrer som absorberes gjennom huden. Kokosolje gir et smøremiddel for selvtillit massasje av ryggen av bena. Effektene av lavendel essensielle oljen er synergistisk til avslappende og beroligende på nervesystemet når den brukes med kokosolje. Den essensielle olje av lavendel er anti-krampaktig og anti-krampaktig. Den beroligende effekten av lavendel og trans-dermal absorpsjon av kokosolje kan slappe av musklene som er kronisk kontrakt med massasje. Spesifisere bruken av disse oljene når du gjør din avtale.