Digidexo.com

Hvordan behandle en nese som ikke vil stoppe blødninger

Neseblod kan være skremmende ting, og det er flere foreslåtte måter å stoppe nesen fra blødning. Den mest aksepterte, og den eneste metoden akseptert av store medisinske eksperter er pinching metoden, som er den som brukes i denne rask steg-for-steg for å stoppe nesen fra blødning.

Hvordan behandle en nese som ikke vil stoppe blødninger

•  Hold deg rolig. Sørg for at du holder din puste selv og dyp. Du ønsker ikke å begynne å få panikk, og uansett hva du gjør, om du ikke ønsker å bøye hodet bakover mens nesen er blødning, vil du ende opp med å svelge blod og la den reise til spiserøret, noe som vil føre til at du ikke bare muligens choke, men du vil kaste opp hvis du får i deg for mye blod.

knipe Method. Denne metoden er ganske enkel, og kan lett bli praktisert av alle som har en neseblødning. Bare klype like under broen på nesen, noe som legger press på blodåre i nesen som ofte er den skyldige av en neseblødning. Gjøre det for fem til ti minutter, og prøver ikke å lette på trykket før da, fordi du kan bare starte opp å blø igjen.

Medisinsk Attention! Hvis nesen ikke stoppe blødning på det tidspunktet, så må du gå til sykehuset og søke legehjelp umiddelbart! Faktum er, hvis du klarer å bremse blødningen fra klemming, så det bør stoppe, men hvis den ikke gjør det, kan det være tegn på en mer alvorlig neseblødning som legen må se.

Hint

  • Hvis nesen ikke stoppe blødninger søke medisinsk hjelp.