Digidexo.com

Om Prevacid

Prevacid er en protonpumpehemmer. Ifølge Mayo Clinic, er det i stand til å redusere mengden av syre i magen og forebygge og behandle magesmerter, sår, sure oppstøt, erosive øsofagitt og gastroøsofageal reflukssykdom (GERD). Erosiv øsofagitt er noen skader på spiserøret fra syre fra magesekken. GERD oppstår når magesyre bli sikkerhets opp i spiserøret, og ofte føre til halsbrann. Når Prevacid helbreder skader på spiserøret, kan denne medisinen brukes til å hindre den fra å komme tilbake.

Diagnose

Det er viktig å kjenne symptomene på acid reflux eller magesyre problemstillinger, for å vite når du skal ta kontakt med lege og ta Prevacid. Acid reflux og andre mage syre problemer føre en sur smak i munnen, problemer med å svelge, raping, hoste, gulpet opp og brystsmerter.

Funksjoner

Prevacid kan finnes i en kapsel, tablett eller flytende form. Det anbefales at denne medisinen tas før du spiser. Det er viktig å ta medisinen på samme tid hver dag, for å opprettholde balansen i kroppen. Prevacid bør aldri tygges, splitt eller knust, og vil ikke fungere riktig med mindre tas som foreskrevet av lege.

Funksjon

Det er celler lokalisert i slimhinnen i magesekken som inneholder pumper som produserer syre. Den syre i magesekken er brukt i kroppen under fordøyelsen. Når magesyre sikkerhetskopierer, det fører til acid reflux sykdom og skaper en brennende følelse i magen. Prevacid er i stand til å slå av pumpene og hindre syre fra forming. Dette reduserer mengden av magesyre og reduserer smerten i magen og spiserøret.

Fordeler

Prevacid bidrar til å behandle og forebygge magesyre fra å bygge opp og å produsere halsbrann smerte, halsbrann og kan gi lindring i 24 timer. Denne medisinen kan også helbrede noen skader på spiserøret. Hvis medisinen er videreført som foreskrevet, kan det stoppe skader fra å komme tilbake. Det kan ta 4 til 8 uker for skader på spiserøret for å leges helt.

Bivirkninger

Vanlige bivirkninger av Prevacid er kvalme, magesmerter, hodepine, diaré eller forstoppelse. Allergiske reaksjoner kan forekomme mens du er på Prevacid, og det er viktig å kontakte en lege eller dra til legevakten hvis det er problemer med å puste, en opptreden av utslett eller hevelse i ansikt, tunge, svelg eller lepper.