Digidexo.com

Hvordan fikse Blomkål Ear

Blomkål øret er en vanlig skade påført bryting og rugby-spillere. Denne smertefulle tilstanden forårsaker øret til å hovne opp og bli fylt med væske. Hvis den ikke behandles raskt og riktig, kan øret bli infisert. For å sørge for at øret er skikkelig drenert og behandlet, bør du alltid gå til en lege. Det er aldri anbefalt at du drenere øret selv, da dette drastisk øker risikoen for infeksjon. Når du spiller rugby eller bryting, bør du alltid ha på seg beskyttelseshodeplagg for å beskytte mot blomkål øret.

Bruksanvisning

Utøve hardt, direkte press på øret så snart skade oppstår ved å holde isen posen mot den. Dette vil bidra til å redusere hevelse samt nummen smerten.

Ha væske buildup i øret drenert av en lege. Prøver å drenere øret selv vil trolig gjøre tilstanden verre. I tillegg bør legen gi deg en kompress, som brytes tett rundt øret og holder konstant trykk på den.

Ha på kompress i 10 dager. Dette vil bidra til øret leges raskt og naturlig. Du bør også ta noen medisiner eller antibiotika foreskrevet av lege for å redusere risikoen for infeksjon.