Digidexo.com

Bivirkninger av Tri-Creatine Malate

Bivirkninger av Tri-Creatine Malate


Tri-kreatin malat er et hvitt pulver som er opprettet fra kreatin monohydrat og eplesyre og er mest brukt som et supplement for de som ønsker å øke muskelmasse. Tri-kreatin malat stimulerer produksjonen av adenosin tri-fosfat, som er ansvarlig for muskelvekst og sammentrekning. Tri-kreatin malat kan øke lean body mass, muskuløs evne, og generell fysisk utvinning. Noen brukere har rapportert bivirkninger ved bruk av tilskudd.

Vannretensjon

En av de mest vanlige bivirkninger av tri-kreatin malat (eller en hvilken som helst form av kreatin) er vannretensjon. Dette kan føre til følelser av oppblåsthet, kvalme og ubehag i magen. Økt væskeinntak kan redusere oppblåsthet og magesmerter.

Dehydrering

Fordi tri-kreatin malat trekker vann fra resten av kroppen til musklene, kan enkelte individer bli dehydrert når du tar tilskudd. Øke den samlede væskeinntak ved inntak av tri-kreatin malate.

Nedgang i energi

Enkeltpersoner som tar tri-kreatin malat og deretter avvikle bruken kan merke en endring i energinivået. Dette bør gå tilbake til normalt som kroppen tilpasser seg baseline funksjon.

Uvanlige bivirkninger

Noen mindre vanlige bivirkninger av tri-kreatin malat kan inkludere uregelmessig hjerterytme, forandringer i hudens pigment, og skader på lever, nyrer eller hjerte. Alltid konsultere en lege før du tar noen kosttilskudd. Gravide eller ammende kvinner bør ikke ta kreatin i noen form fordi ikke nok er kjent om sikkerheten av kreatin under graviditet eller amming. Barn under 18 år bør også unngå å konsumere kreatin i noen form. Det er viktig å merke seg at det amerikanske Food and Drug Administration (FDA) ikke overvåker kosttilskudd effektivitet eller sikkerhet.