Digidexo.com

kosthold og vannlating

Grunner til hyppig vannlating hos barn

Grunner til hyppig vannlating hos barn


Barn som arbeider med pottetrening kan urinere så ofte som en gang i timen, men for de fleste barn bruker badet mer enn en gang annenhver time kan indikere et problem. Det finnes flere vanlige og behandles problemer som fører et barn å må tisse oftere enn normalt. Rådfør deg med barnelege hvis du er bekymret for barnet ditt opplever kanskje en av disse problemene.

Urinveisinfeksjon

Urinveisinfeksjoner, eller UVI, er vanlig hos barn. Om lag 8 prosent av jentene og 1 til 2 prosent av guttene vil ha en i en alder av 5. En UTI er forårsaket av bakterier i urinveiene, som inkluderer blæren. Hos spedbarn og småbarn, kan symptomene være feber eller oppkast. Et barn som er førskole-alder eller eldre og har en UTI kan føle at hun trenger å urinere ofte. Hun kan bruke badet ofte, men vil trolig bare produsere en liten mengde. Hun kan også klage over brenning når hun går på do, sengevætere om natten eller har feber. Du kan bidra til å forhindre en UTI ved å lære barn hvordan du skal rense seg selv etter bruk av badet. En lege kan forskrive antibiotika som vanligvis vil rydde opp infeksjonen i to til tre dager.

Type 1 Diabetes

Ca 13.000 barn er diagnostisert med type 1 diabetes hvert år. Denne sykdommen forekommer når bukspyttkjertelen slutter å gjøre insulin, som er et hormon som hjelper legemet bryte ned glukose i blodet. Barn som utvikler type 1 diabetes kan urinere ofte, gå ned i vekt, begynne å tisse i sengen eller være unormalt trøtt eller tørst. Det finnes ingen kur for diabetes, men det kan kontrolleres med et sunt kosthold som ikke er for høy i sukker. Barn må også sjekke blodsukkeret et par ganger om dagen ved å kjøre en dråpe blod gjennom en liten maskin, og må få insulin injeksjoner ofte. I tett samarbeid med barnets lege er også svært viktig å håndtere sykdommen.

Blindtarmbetennelse

Blindtarmbetennelse oppstår når vedlegget blir betent. Det forekommer oftest hos barn i alderen 11 og 20, og er ikke veldig vanlig hos små barn. Symptomer inkluderer alvorlig mage smerter, kvalme, feber, diaré og hyppig vannlating. De mest sannsynlige symptomene for barn under to år har oppkast og en hoven mage. Blindtarmbetennelse er svært alvorlig. Hvis vedlegget ikke er kirurgisk fjernet innen 24 til 72 timer med symptomer starter, kan det sprekke og spre smitte i hele kroppen, men barnet skal komme seg helt etter at tillegget er fjernet.

Overaktiv blære

Overaktiv blære er en slags paraplybegrep for en rekke problemer som forårsaker hyppig vannlating. Et barn kan ha blæren muskler som ikke har fullt utviklet og har spasmer, forårsaker behovet for å urinere ofte. Hun kan også bli stresset eller engstelig om noe; for eksempel starten av et nytt skoleår eller slåss mellom hennes foreldre. Hun kan også være allergisk mot noe i hennes diett, eller være forbruker koffein. Mange barn med en overaktiv blære vil vokse problemet etter alder 5. Hvis ikke, kan en lege foreskrive medisiner eller øvelser barnet kan gjøre for å styrke blæren muskler.

Vitaminer som forårsaker hyppig vannlating

Et sunt, balansert kosthold rikt på essensielle næringsstoffer gir mange fordeler, blant annet urin helse. Spise sunn mat og drikker mye vann vil gå langt i å fremme normal frekvens og kvalitet av urin. Noen vitamintilskudd, da tatt i overkant, kan føre til hyppig vannlating.

Vitamin C

Som med alle vitaminer, er det mulig å få for mye vitamin C. Dette gjelder spesielt for folk som laster opp på dette vitaminet under kalde og influensasesongen. Men den gode nyheten er at det ikke er alvorlige rapporterte bivirkninger av overdoser på vitamin C, per Mayo Clinic. Men å ta et overskudd av 1000 milligram vitamin C kan føre til hyppig vannlating, så vel som mild diaré og magekramper. Andre symptomer inkluderer en blussende ansiktet, hodepine, kvalme og oppkast.

Vitamin C og urin Helse

Men vitamin C spiller en rolle i urin helse. Ved warding av bakterier i urin, har denne vitamin har vist seg å bidra til å forhindre blære infeksjoner og skylle ut giftstoffer. En annen positiv urin helse aspekt av dette næringsstoffet er at vitamin C kan redusere blære kreftrisiko blant røykere og de som drikker alkohol.

Interessant, er et symptom på vitamin B6-mangel økt vitamin C i urinen. Dette betyr en mangel på vitamin B6 kan bety dårlig absorpsjon og utnyttelse av vitamin C. Siden C er så viktig i urin helse og beskytte mot infeksjoner, får for lite B6 er dobbelt skadelig.

Vitamin B

Vitamin B har også en innvirkning på urinering. Kroppen fjerner overflødig vitamin B gjennom urin. Mens skytende vitamin B, vil ikke nødvendigvis føre til hyppige eller økt urinmengde, vil det føre til en endring i urin selv. Snart etter å ha tatt vitamin B, eller et multivitamin høy i denne vitamin, vil urinen være en lys gul eller grønn i fargen. Urinen kan også være sterkere i lukt. Verken fargeendring eller lukt endring, hvis forårsaket av sunne doser av vitamin B, garanterer bekymring.

Vitamin D-toksisitet

Når for mye vitamin D er i kroppen, er dette kjent som vitamin D-toksisitet eller hypervitaminosis D, per Google Health. Det er mange symptomer på vitamin D-toksisitet, og blant dem er hyppig vannlating, særlig om natten. Overdreven tørste er et annet symptom på denne tilstanden.

Vitamin B12 Injeksjon

Tar for mye vitamin B12 i supplement form har ikke vært assosiert med hyppig vannlating. Men dette kan være en av de mange bivirkninger av å få en B12 shot. Hvis du er lege foreslår å få en B12 shot, sørg for at du diskutere alle mulige bivirkninger med ham slik at du vet hva du kan forvente, per Mayo Clinic.

Kosthold for barn med diabetes

Diabetes er preget av en overdreven mengde av glukose i blodet. Det er to typer av diabetes hos barn, kalt type 1 og type 2 diabetes. Type 1 diabetes oppstår når bukspyttkjertelen ikke klarer å lage insulin. Type 2 diabetes oppstår når kroppen ikke klarer å forbrenne sukker riktig. Symptomer på diabetes inkluderer økt tørste, økt vannlating, overdreven sult, vekttap, utmattelse, syns komplikasjoner, slow-healing sår og hyppige infeksjoner i hud og tannkjøtt. Det er noen ernæringsmessige endringer du kan gjøre i ditt barns kosthold for å bidra til å håndtere diabetes av begge typer.

Chromium

Et barn med type 2 diabetes trenger krom, et mineral, for å hjelpe balanse glukose i blodet. Krom regulerer insulin og reduserer behovet for insulin hos barn med type 1 diabetes. Krom hjelper også kroppen din bruker insulin for å trekke glukose fra blodet inn i kroppens celler for energiproduksjon. Gi barnet ditt krom gjennom naturlige matkilder som ølgjær, grønnsaker, frukt, fisk, ost, kjøtt og hele korn. Barnet kan også få krom fra korn, krydder, melasse, kli og svinekjøtt nyrer. Barn i alderen 1 til 3 krever 11 mcg daglig; barn i alderen 4 til 8 trenger 15 mcg av krom daglig. Barn i alderen 9 og 13 trenger 25 mcg av krom per dag, og ungdom krever 35 mcg av krom daglig.

Magnesium

Barnet ditt trenger magnesium, som er et mineral som bidrar til å forbedre type 2 diabetes. Lave magnesiumnivåer kan redusere blodsukkeret i blodet. Barn med type 1 og type 2 diabetes bør ta magnesium for å forbedre insulin action. Magnesium-rik mat kilder inkluderer: agar tang, mandler, bakte poteter, bananer, basilikum, bete greener, svart valnøtter, blackstrap melasse, kli frokostblandinger, paranøtter, cashewnøtter, selleri frø, sjokolade, kakao, koriander, spisskummen frø, dill luke, tørket sennep, fennikel frø og grønne bladgrønnsaker. Barnet kan også få magnesium fra belgfrukter, merian, nøtter, havre mel, havregryn, peanøtter, pinjekjerner, pistasj, valmuefrø, gresskar, salvie, salt, strimlet hvete, soyabønner mel, spinat, squash frø, estragon, tofu, hvete kli, hele korn og hel-hvetemel.

Barn opp til 3 år krever 40 til 80 mg magnesium daglig. Barn i alderen 4 til 6 krever 120 mg magnesium daglig. Barn i alderen 7 til 10 krever 170 mg i døgnet, og ungdom trenger 270-400 mg magnesium daglig for optimal helse.

Fiber

Din type 2 diabetiker barn krever mye fiber for å bidra til å redusere blodsukkeret og insulinnivået. Diabetiker barn bør også konsumere rikelig fiber for å redusere kolesterolnivået og triglyseridnivåer. Mat kilder for fiber inkluderer frukt, havre, bygg, erter, tørkede bønner, og psyllium frø skall. Fiber kan også bli funnet i korn hjernen, korn korn og grove kornvarer samt grønnsaker. Det er ingen anbefalt daglig inntak av fiber for barn. Øk barnets fiber forbruket sakte over en periode på noen få dager for å unngå problemer med forstoppelse eller gastrointestinal opprørt.

Vitamin H

Vitamin H, eller biotin, er et vitamin som er faktisk en del av B-kompleks vitaminer. Dette vitamin er utmerket for barn med type 2 diabetes, og det fungerer i samklang med krom for å senke blodsukkeret og regulere insulin. Rikelig mat kilder til biotin inkluderer eggeplomme, nøtter, sardiner, kokte egg, valnøtter, peanøtter, mandler, pekannøtter, mutter Butters, belgfrukter, soyabønner, peanøtter, blomkål, sopp, bananer og hele korn. Barn 7-12 måneder gammel trenger 5 mcg av vitamin H daglig; barn 1-3 år trenger 6 mcg av vitamin H om dagen; barn i alderen 4 til 8 behovet 8 mcg en dag. Barn i alderen 9 til 13 trenger 20 mcg av vitamin H hver dag, og ungdom trenger 25 mcg daglig.

Behandlinger for hyppig vannlating

Ifølge MedicineNet.com, en i 11 voksne opplever hyppig vannlating, en pinlig tilstand forårsaket av ufrivillige sammentrekninger i blæren. Hyppig vannlating gjør det vanskelig for folk å gå til aktiviteter eller arrangementer i frykt et bad kanskje ikke tilgjengelige. Flere behandlinger og terapier kan redusere eller eliminere hyppig vannlating, inkludert bekken omskolering metoder, medisiner og i alvorlige tilfeller, kirurgi.

Bekken Muscle Rehabilitering

Hyppig vannlating er behandlet gjennom bekken muskel rehabilitering, noe som reduserer det haster å urinere ved å styrke bekkenmuskulaturen. Styrking bekken musklene minsker også utilsiktet lekkasje. Ifølge MedicineNet.com, kegel øvelser, biofeedback og bekkenbunnen elektrisk stimulering er metoder som brukes i bekken muskel rehabilitering. Disse metodene gjør det lettere å forlenge tiden mellom urinering ved å lære kvinner og menn hvordan å kontrollere bekkenmusklene. Kvinner kan også bruke en annen metode som kalles vaginal vekttrening, der små vekter blir holdt inne i skjeden for å øke vaginal styrke.

Diett

Endring av kosthold kan også redusere hyppig vannlating. Ifølge Mayo Clinic, spise et fiberrikt kosthold reduserer forstoppelse, som vanligvis er forbundet med blæreproblemer. Fiber regulerer fordøyelsessystemet, forebygge forstoppelse og underliggende blæreproblemer.

En lege kan også anbefale å unngå koffein drikke, som bidrar til hyppig vannlating. Overvektige personer bør prøve å opprettholde en sunn vekt, siden overvekt gjør hyppig vannlating verre.

Gjør Regelmessig Toalett Trips

Planlegge turer på do styrker også blæren. For å gjøre dette, urinere hver to til tre timer i stedet for når vannlating er presserende. Dette tillater at blæren til å tilpasse seg en normal arbeidsdag og dermed redusere hyppig vannlating episoder.

Bruk medisiner

Ifølge ConsumerReports.org, medisiner bidra til å behandle alvorlige episoder av hyppig vannlating. Oxybutynin hindrer hyppig vannlating ved å slappe av lukkemuskelen, mens tolterodin behandler hyppige vannlating, trang til å urinere og utilsiktet lekkasje. Darifenacin hjelper også hindre hyppig vannlating.

Medisinske prosedyrer

Medisinske prosedyrer, inkludert botox injeksjoner og noen operasjoner, kan korrigere alvorlig urinering frekvens. Botox-injeksjoner redusere hyppig vannlating ved lammende vevet rundt blæren. Sakral nervestimulering, en type impuls behandling, reduserer vannlating haster ved å stimulere de sakrale nerver mellom ryggmargen og blæren. Den siste typen medisinsk behandling, styrking cystoplasty, øker kirurgisk størrelsen på blæren, slik at det å få plass til mer avfall. Denne operasjonen er kun ment for personer med alvorlig vannlating haster som ikke responderer på annen behandling.

Kosthold for blære infeksjon

Kosthold for blære infeksjon


Blære infeksjoner (også kalt urinveisinfeksjoner eller urinveisinfeksjoner) er en vanlig tilstand, spesielt blant gravide kvinner, eldre og barn. Symptomene er små og tilstanden kan behandles relativt enkelt. Hvis venstre ubehandlet, kan en blære infeksjon spre seg inn i nyrene. Nyre infeksjoner kan være alvorlige, smertefulle tilstander som krever sykehusinnleggelser og forårsake uopprettelig skade. Den beste behandlingen for blære infeksjoner er forebygging, og kosthold spiller en viktig rolle i å forebygge urinveisinfeksjoner.

Blære infeksjon

En blære infeksjon er en betennelse i kroppens urin produserende system, inkludert nyrer, urinblæren og urinrøret. Blære infeksjoner vanligvis sted i blæren eller urinrøret, røret som fører urinen fra blæren til utsiden av kroppen din. Blære infeksjoner vanligvis behandles med en runde med antibiotika foreskrevet med veibeskrivelse til å drikke mye vann for å skylle ut systemet.

Årsaker

Blære infeksjoner er forårsaket av vanlige bakterier som finnes på huden, i tarmen eller avføring. Seksuelle handlinger, katetre og normal avføring kan alle føre til urinveisinfeksjoner. Gravide kvinner er utsatt for blære infeksjoner fordi deres forstørrede uteruses trykke ned på blæren og hindre urin fra å bli fullstendig tømt. Når bakteriene finne sin vei inn i blæren eller urethra, fester det til foring og begynner å formere seg og forårsake infeksjon.

Symptomer

Både den plutselige behovet for å urinere ofte og manglende evne til å urinere er symptomer på en urinveisinfeksjon. Hvis urinen er blodig, skyet eller stinkende, kan det også være et tegn. Nedre del av magen eller ryggen kramper eller en brennende følelse ved vannlating også er tegn på en blære infeksjon. Hvis du opplever noen av disse symptomene, se din lege for en profesjonell diagnose.

Diett

Drikk mye væske, særlig vann. Vann vil skylle giftstoffer og bakterier fra urinveiene. Du bør ta en multivitamin som inneholder vitamin C og sink, samt vitamin A og kalsium. Det kan øke immunforsvaret og hjelpe deg å bekjempe alle slags infeksjoner, inkludert blære infeksjoner. Du kan prøve å drikke 2-4 kopper urtete, for eksempel grønn te eller melk tistel. Begge er antatt å øke immunforsvaret og inneholder antioksidanter.

Studier viser at tyttebær og blåbær inneholder epicatechin, en antioksidant som hindrer bakterier fra å feste seg blæren vev. Fordi bakterier ikke kan feste til blæren fôr, har det å passere gjennom kroppen din med urinen din i stedet for å multiplisere og forårsaker infeksjon. Innlemme disse matvarene i kostholdet ditt for å unngå opphoping av bakterier og påfølgende urinveisinfeksjoner.

Andre forebyggende metoder

Du kan ta ytterligere skritt, som ikke involverer kostholdet ditt, for å unngå blæren infeksjoner. Unngå stramtsittende undertøy eller bukser. Tørk alltid forfra og bakover etter avføring for å hindre at avføring fra å finne sin vei inn i urinveiene. Unngå å bruke såpe, deodoranter eller parfyme på kjønnsorganene og vask alltid med varmt vann etter samleie. Hold aldri urinen, heller. Urinere så snart du føler behov til og tømme blæren helt å unngå stagnere urin i blæren.

Slik hindrer hyppig vannlating

Slik hindrer hyppig vannlating


Hyppig vannlating er et vanlig symptom på mer alvorlige helsemessige forhold, inkludert blære infeksjon, urinveisinfeksjon, bekken inflammatoriske sykdommer og veneriske sykdommer, som alle kan føre til komplikasjoner og bør diagnostiseres og behandles tidlig av profesjonelle medisinsk helsepersonell. Imidlertid kan hyppig vannlating påvirke friske individer også. Denne artikkelen gir informasjon om hvordan å stoppe hyppig vannlating for generelt friske mennesker ved å forbedre kvaliteten på væske forbruk, beroligende en overaktiv blære med urter og frukt, og å styrke bekkenmuskulaturen med trening.

Bruksanvisning

Stopp Hyppig vannlating Naturligvis

Fjern all koffein fra kostholdet ditt. Slutte å drikke grønn te, svart te, kaffe og brus som inneholder koffein. Koffein er en kraftig vanndrivende som suger væske ut av cellene og direkte stimulerer vannlating. Uten koffein, vil du ikke føle deg så dehydrert og det samlede væskeinntak vil avta.

Erstatt alle koffeinholdige drikker med alle naturlige frukt smoothies, fruktjuice, urtete eller hele frukter. Kroppen kan bruke fukt og væske fra frukt og naturlige kilder mer effektivt enn det kan trykke vann og produsert drikker, fordi naturlige kilder til fuktighet generelt har mer biotilgjengelige molekyl størrelser (mindre og lettere å absorbere) og inneholder bedre elektrolytt og nærings profiler. Prøv å spise en mandarin orange heller enn å gå for at brus når du er tørst.

Drikk tranebærjuice og ta tranebærekstrakt å tone og rense urinveiene og bidra til å rydde opp mindre betennelse. En overvekst av bakterier i urinveiene kan ikke forårsake sykdom, men kan stimulere blæren å overreagere. Tranebær er en kraftig naturlig rensemiddel for den menneskelige blære og bekkenorganer, inkludert reproduktive organer, som kan bli forbedret din hyppig vannlating.

Legg kjerringrokk ekstrakt til kosthold. Horsetail er en naturlig blære tonic, og å ta denne urten vil forbedre den generelle helsen til urinveiene.

Do Kegels. Kegel øvelser utføres ved å klemme baken og lavere bekkenmusklene sammen så stramt som mulig i minst 10 sekunder, frigjøre og deretter klemme igjen. Den enkleste måten å starte er å bevisst stoppe vannlating midtstrøms, telle til 10, deretter gjenoppta urin flyt. Du kan også praktisere denne øvelsen utenfor badet, eller hvor som helst og når som helst du vil, så lenge du vil, for å styrke bekkenmuskulaturen og øke kontroll over vannlating.

Hint

 • Hvis du er gravid, er hyppig vannlating vanskelig å stoppe på grunn av trykket i livmoren din er å øve på blæren. Viserne i denne artikkelen vil hjelpe, spesielt Kegel-øvelser.
 • Denne artikkelen er ikke ment å være medisinsk råd som diagnoser, hindrer eller behandler eventuelle medisinske tilstander og sykdommer. Se etter tegn på sykdom, og ta kontakt med lege og medisinsk omsorg leverandøren.

Kosthold og ernæring for forebygging av osteoporose

Osteoporose er en tilstand karakterisert ved porøse knokler og forårsaket av kalsium, fosfor og mineral uttømming. Ifølge National Institutes of Health, 10 millioner amerikanere lider av tilstanden, hovedsakelig kvinner over en alder av 50. Etter overgangsalderen, kvinners bein begynner å raskt svekke og bryte down.Signs og symptom på benet tilstanden inkluderer vekttap og frakturer. En person kan virke kortere over tid på grunn av ryggen buet eller lutende. Gjennomføring av konkrete kosthold og ernæring endringer kan bidra til å holde skjelettet sterkt, ifølge Mayo Clinic.

Kosttilskudd

Inneholder kalsium og vitamin D i ditt daglige kosthold for å holde bein sunt. Pre- og postmenopausale kvinner bør konsumere 1000 mg kalsium og 800 mg vitamin D per dag, ifølge Mayo Clinic. Se etter kalsiumtilskudd som inneholder vitamin D. Kalsium kosttilskudd kan føre til forstoppelse; drikke rikelig med vann gjennom hele dagen for å unngå tarm uregelmessigheter. Kalsium fosfat og citrat ikke forårsaker høye mengder av forstoppelse i sammenligning med andre kalsiumtilskudd. Legg en liten mengde fiberrik mat til dietten; for mye fiber, men kan forstyrre kalsium absorpsjon.

Mat Kilder

Inkluder mat med høyt kalsium og vitamin D i kosten. Melk, cottage cheese og yoghurt er alle matvarer som inneholder kalsium. Brokkoli, soya og selv havre er også gode matvarer for å legge til din diett. Sjømat som sardiner, kveite, tunfisk og laks er høy i kalsium. Bruk melk i stedet for vann når du lager pannekaker, potetmos eller pudding.
Tofu og soya er høy i kalsium. Legg soya til chili, suppe og oppstuss frites. Alltid lese produktetiketter til å lære de daglige kalsium og vitamin D-verdier for hver matvare.

Alkohol og koffein

Begrense alkohol til to drinker per dag; alkohol kan redusere absorpsjonen av kalsium. Drikke koffein, 02:58 kopper om dagen, er OK så lenge kalsium forbrukes daglig.
For mye alkohol eller koffein kan føre til økt vannlating, forårsaker kalsium skal skilles ut.

Matvarer for å unngå

Noen matvarer som inneholder oksalsyre nedgang kalsium absorpsjon. Blant de matvarer er spinat, rabarbra, mandler og chard. Unngå store mengder bønner, som inneholder fytater, et annet stoff som forstyrrer kalsium absorpsjon, ifølge helpguide.org, en medisinsk og informasjons guide.

Grunner for økt vannlating

Grunner for økt vannlating


Hyppig vannlating kan være en irriterende og potensielt pinlige tilstand. Økt vannlating kan være et resultat av en endring i kosthold eller reseptbelagte medisiner. Vanlige årsaker er også en urinveisinfeksjon, overaktiv blære og aldring. Økt vannlating, derimot, er ofte et symptom på en mer alvorlig problem, for eksempel en hjertesykdom eller diabetes, så du bør søke lege hvis du merker at du oftere må urinere.

Kosthold og medisiner

Drikkevarer som inneholder koffein, en naturlig vanndrivende, kan øke vannlating. Kaffe, te og koffeinholdige brus er alle diuretika. Greater drikke forbruk generelt fører til hyppigere vannlating som gjør matvarer som inneholder store mengder vann, for eksempel vannmelon. Diuretika, ofte foreskrevet for hjertelidelser eller glaukom, kan også resultere i behov for å eliminere urin oftere.

Urinveisinfeksjon

En vanlig årsak til hyppig vannlating er en urinveisinfeksjon, eller UTI, noe som kan ramme alle deler av urinveiene, inkludert blære og nyrer. I tillegg til hyppig vannlating, kan en UTI også forårsake urin som vises skyet eller avgir en sterk lukt, ifølge Mayo Clinic. En UTI i blæren forårsaker smerter ved vannlatning, blod i urinen og smerter i magen. Nyre infeksjoner er alvorlige og krever umiddelbar medisinsk behandling. Symptomer er feber, kvalme og oppkast.

Overaktiv blære

En overaktiv blære kan også øke ditt behov for å urinere, ofte resulterer i utilsiktet vannlating. Personer som lider av denne tilstanden urinere mer enn åtte ganger om dagen og får ofte opp i løpet av natten for å bruke badet, bemerker Mayo Clinic. Behandlinger for denne tilstanden er tilgjengelig.

Age

Som vi alder, bekken musklene som kontrollerer blæren svekkes, som ofte resulterer i en manglende evne til å lagre urin i lange perioder. Hyppig vannlating og urin ulykker er forbundet med aldringsprosessen.

Prostata

Prostataforstørrelse, eller benign prostatahyperplasi, er et vanlig symptom på aldring, bemerker Mayo Clinic. Når forstørres, kan prostata blokkere urin fra å gå ut av kroppen, noe som resulterer i hyppig vannlating og, som en konsekvens, urinveisinfeksjoner. Prostatitt er en sykdom som rammer prostata og forårsaker hyppige, smertefull vannlating og kan føre til smerter i penis, testikler, mage og korsrygg, ifølge Mayo Clinic.

Ernæringsmessig kosthold for diabetesnevropati

En ernærings diett for diabetisk nevropati omfatter en sunn balanse av matvarer som kan benyttes til forebygging av hyperglykemi. Nevropati er nerveskader som oppstår hos diabetikere på grunn av hyperglykemi (høyt blodsukker). Det finnes tre typer nevropati: perifer, autonome og focal. Symptomene består av brenning, nummenhet eller prikking i ekstremiteter. Det kan også være fordøyelses og vannlating problemer, problemer med temperaturregulering og seksuell dysfunksjon.

Hva Foods å spise

Forhindre nevropati krever blodsukkerkontroll. Sammen med medisiner og mosjon, en diabetiker opplever eller ønsker å forebygge nerveskader bør spise en næringsrik tett kosthold. Dietten vil inneholde grønnsaker, frukt, magert kjøtt og hele korn. Spis fiberrik mat for å bremse glukose utgivelse. Erter, bønner og hele korn brød er gode valg. Inkluderer magert kjøtt, som kylling bryst og fisk i kostholdet. Havrekli hjelper med effektiv bruk av insulin og bør inngå i kostholdet. Velge et bredt utvalg av matvarer. Ikke bare vil dette hjelpe med monotoni, men det vil også sikre at ernæringsmessige behov blir møtt. Får nok vitaminer og mineraler hjelper med generelle helse, slik at kroppen til å bedre håndtere glukose.

Hva Foods Unngå

En ernæringsmessig kosthold for diabetisk nevropati vil utelukke enkelte matvarer. Unngå mettet fett siden de har vært knyttet til nevropati. The American Diabetes Association anbefaler at diabetikere med nerveskader ikke drikke alkohol fordi det kan øke skaden. Drikke alkohol i ekstrem moderasjon. Et glass vin på en spesiell hendelse vil ha liten effekt, men ikke la det bli en vane. Vet glykemisk indeks, som er hvor mye karbohydrater heve blodsukker, matvarer og velge matvarer som har en lavere indeks. Se porsjonsstørrelser når du spiser høy glykemisk mat og pare de matvarer med andre matvarer som vil bremse fordøyelsen. For eksempel vil et sunt og balansert måltid består av et 3-unse del av magert kjøtt, 1/3 kopp pasta, og en full kopp grønnsaker. Ikke for å konsumere drinker med store mengder sukker og tomme kalorier, slik som brus. De har ingen nytte og gjøre blodsukkerkontroll vanskelig å vedlikeholde.

Livsstilsvalg

En ernæringsmessig kosthold alene er ikke nok til å forhindre diabetes komplikasjoner. Livsstilsendringer vil også være nødvendig. Få tid til å trene i minst 30 minutter hver dag. Trening hjelper med blodsukkernivået og med vekt. Inkluder aerob trening, styrketrening og stretching for en balansert treningsprogram. Monitor blodsukkernivået jevnlig for å lære hvilke matvarer føre pigger og justere kostholdet deretter. Det er viktig å raskt kunne rapportere eventuelle symptomer eller helsemessige bekymringer til en medisinsk faglig.

Hvordan å behandle hyppig vannlating

Hyppig vannlating er trangen til å urinere mye oftere enn normalt. Dette er ledsaget flest ganger med en brennende følelse og ubehag. Om natten er hyppig vannlating kalt nokturi, og kan være forårsaket av flere forhold, for eksempel urinveisinfeksjon (UVI), diabetes, en overaktiv blære, i både mannlige og kvinnelige, forstørret prostata kreft hos menn, og sent stadium av svangerskapet hos kvinner . Andre årsaker er bruk av diuretika (ellers kalt vanndrivende, som brukes til behandling av hypertensjon) og urininkontinens. Behandlingen er basert på alvorligheten av tilstanden.

Bruksanvisning

Behandling

omskolere blæren, over en 12-ukers periode, med gradvis avtagende turer på do for å urinere.

Øvelse bekken-området for fem-minutters intervaller, tre ganger daglig, for å styrke musklene rundt urinrøret og blæren. Disse øvelsene føre til en reduksjon av både blære symptomer og hyppig vannlating.

Endre ditt kosthold ved å unngå mat som forverrer blæren symptomer. Matvarer som kan være irriterende inkluderer alkohol, tomat-baserte produkter, krydret mat, brus, sjokolade og kunstige søtstoffer.

Monitor væskeinntak ved å drikke nok væske, for å redusere konsentrasjonen i urinen. Også avstå fra å drikke om kvelden før sengetid, for å unngå vannlating om natten.

Hvis symptomene vedvarer eller blir verre, bør du kontakte lege for å diagnostisere årsaken til hyppig vannlating.

Legen bestiller vanligvis en urinalysis for å fastslå om det er en positiv diagnose for urinveisinfeksjon (UVI). Hvis positiv, er antibiotika foreskrevet, og hvis negativ, vil andre diagnoser bli forfulgt.

Tips og advarsler

 • Livmoren legger press på blæren under graviditet og resulterer i hyppig eller haster vannlating.
 • Medisiner som diuretika, som brukes til å behandle høyt blodtrykk, skylle overflødig vann fra kroppen, forårsaker hyppig eller haster vannlating.
 • Hyppig vannlating kan være forårsaket av type 1 eller type 2 diabetes, som kroppen frigjør overflødig glukose.
 • Prostata sykdom steder trykket mot urinrøret, (rørene som transporterer den urin som skal elimineres). Dette irriterer blæren, noe som resulterer i hyppig urinering eller presserende.
 • Skadede nerver som forsyner blære kan føre til slag eller andre nevrologiske tilstander og hyppig eller haster vannlating.

Kosthold for blærestein

Blærestein kan stille eksistere i lange perioder, så plutselig gjøre seg kjent med noen dramatiske, urovekkende symptomer. Selv om de er svært smertefulle, er blærestein lett behandles og ikke la noen varig skade i blæren. Disse formasjoner kan forårsakes og forhindres ved hjelp av diett og livsstil.

Om Blære Stones

Ifølge University of Iowa Sykehus og klinikker nettsted, "Blærestein er krystallmasser laget av mineraler og proteiner som finnes i urin." Disse steinene danner mens urinen passerer gjennom urinveiene, men forbli i blæren etter urinen passerer gjennom. Enhver person er i stand til å ha hundrevis av steiner i blæren på en gang.

Årsaker

I de fleste tilfeller begynner blæresten som kalsiumsalter. Som saltene passerer gjennom en konstant strøm av urin, samle de flere molekyler og blir større. The University of Iowa Sykehus og klinikker nettstedet sier at disse steinene kan vokse til over en tomme i diameter. Blærestein kan være sekundært til nyre og urinveisinfeksjoner. Alle disse sykdommer kan være forårsaket av direkte diett.

Symptomer

Blærestein kan forårsake ingen symptomer overhodet, men i de fleste tilfeller føre til ekstreme problemer med vannlating. Stones kan få fast i mellomrommet mellom blæren og urinrøret og blokkere effektivt urin fra spennende kroppen. Hvis denne blokkeringen er fullført, kan blæren hovne opp og overløp. Blærestein forårsake smerte og stamming urin bekker, samt blodpropper og blod i urinen.

Kosthold og blærestein

Ifølge University of Iowa Sykehus og klinikker nettstedet, kosthold og væskeinntak er de viktigste faktorene i å forårsake blærestein. Dietter som inneholder mye kalsium og protein kan føre til blærestein. Mangel på væske inntaket synes også å øke sjansene for blære stein formasjon. Livsstilfaktorer som ufullstendig eliminasjon av urin og holde urinen i lengre perioder også bidra.

Kosttilskudd Endringer for Prevention

Når blæren steiner er behandlet, er en av de viktigste aspektene økt vanninntak. Alle som er utsatt for blærestein bør drikke mer væske. Forskning viser at blærestein er mer sannsynlig hos mennesker som er konsekvent dehydrert. Forebygging eller behandling av nyre- eller urinveisinfeksjoner med økte mengder vann og kosttilskudd som tranebærjuice kan også redusere sjansen for blærestein.

Om Kosthold og MS

Selv om leger og forskere har foreslått kosttilskudd endringer som en effektiv metode for behandling av multippel sklerose (MS), er det ikke noe bevis for at disse forandringer er virkelig effektive. Noen dietter, særlig de som er for høy i visse vitaminer, faktisk kan vise seg å være skadelig for MS pasient.

Dessverre er en av de mest vanlige bivirkninger av MS er vektøkning på grunn av en mangel på mobilitet. Til tross for funn om kosthold generelt, er det noen endringer i kostholdet MS-syke kan gjøre for å opprettholde optimal helse til alle tider.

Porsjonskontroll

For å opprettholde det beste nivået av helse til alle tider, er det viktig for deg å holde et tett øye på porsjonskontroll. Alt som selges i butikkene i dag, selv i fast food-restauranter, selges i utrolig store porsjoner. Hvis du er i stand til å kontrollere hva du spiser, vil du ha en enklere tid på klipping kalorier fra kosten for å opprettholde en sunn vekt, spesielt hvis du er mindre aktiv på grunn av tilstanden din.

Lese etikettene på pakkene før du gjør dine måltider. For eksempel kan du oppleve at varme opp en boks med kondensert suppe gjør nok til å tilfredsstille din appetitt. Hvis du leser kan, men vil du finne at det hele kan er utformet for å gjøre 2 1/2 fulle porsjoner. Multipliser kalori teller på kan med 2,5 og du vil raskt se hvor mange kalorier du egentlig spiser.

Kjøpe single-størrelse porsjoner av alt du spiser. Ikke "super-size" noen av dine måltider eller drikke. I butikkene, kjøpe enkelt porsjoner med ost, yoghurt og til og med lunsj kits. Du kan finne massevis av matvarer pakket i enkelt porsjoner, noe som gjør det enklere for deg å hente maten på rømmen uten å måtte stoppe og måle.

Du bør selvsagt måle porsjoner av maten du spiser. Pass på at du spiser 1/2 kopp kokte grønnsaker (eller 1 kopp rå) som en enkel servering. Størrelsen av et såpe representerer størrelsen av en 3-oz. kutt av kjøtt. Har en craving for iskrem? Et scoop på størrelse med en tennisball er en servering (ikke hele bollen).

Karbohydrater

Mens du kan bli fristet til å plukke opp en lav-karbohydrat diett for å administrere symptomer på MS, stoppe opp og tenke på nytt. Vi vet at karbohydrater øker insulin og kan i sin tur føre til vektøkning. Vi vet at å kutte karbohydrater fra kostholdet får kroppen til å bruke sine interne butikker for energi, noe som vil føre til at du mister vekt. Vi vet også at etter kroppen bruker opp de interne lagre av glykogen, vil du begynne å miste fett. Når kroppen begynner å brenne fett vil du produsere biprodukter som kalles ketoner som vil dempe appetitten og føre til at du spiser litt mindre.

Selv om disse er alle positive sider ved en lav-karbohydrat diett, er det noen spesielle hensyn hvis du har multippel sklerose. Ketoner, for eksempel, kan dempe appetitten, men de vil også gjøre deg sliten. De fleste mennesker med MS allerede kjemper tretthet, så en lav-karbohydrat diett vil bare gjøre dette symptomet verre. Tilleggs tretthet vil dermed legge til redusert mobilitet og kan føre til ytterligere vektøkning.

Pasienter med multippel sklerose ofte ta steroider for å kontrollere sine symptomer. Imidlertid redusert mobilitet og bruk av steroider kan føre til osteoporose. Lav-karbohydrat dietter har en tendens til å være høy i protein og lavt på kalsium, noen ganger også bidra til overmål kalsium tap.

Lav-karbohydrat dietter har også en tendens til å være lav i fiber. MS-pasienter har en tendens til å ha problemer med kronisk forstoppelse. Som sådan, må du innlemme rikelig med matvarer rike på fiber samt væsker i kostholdet ditt. Lav-karbohydrat dietter begrense frukt og grønnsaker du kan spise og slik reduserer fiber kilder du har tilgjengelig.

Som en MS-syke, må du tenke på dine langsiktige kosthold og vekt vedlikehold mål. Lav-karbohydrat dietter har en tendens til å begrense antall og type sunn mat du kan spise. Det kan være mer gunstig for din generelle helse å se del kontroll og telle kalorier enn det ville være å kutte ut en bestemt matvaregruppe helt.

Omega-3

Vi vet alle at noen fett, som mettet fett og transfett, er dårlig for kroppen vår, men at "gode" fettet, som flerumettet fett inneholder omega-3 fettsyrer, er faktisk bra for kroppen. Leger med National Multiple Sclerosis Society, som publisert på foreningens hjemmeside, har forsket på fordelene av omega-3 fettsyrer på MS-pasienter, og har funnet ut at de kan bidra til å kontrollere MS når det gjelder tilbakefall og remittering.

Studien fulgte 312 MS-pasienter. En gruppe tok 10 g fiskeolje per dag, mens den andre gruppe tok en placebo. Gruppen som tok fiskeolje daglig hadde mindre progresjon så langt som muskulær funksjonsnedsettelse ble bekymret. De som ikke tok p-piller hadde litt mer progresjon.

Omega-3 fettsyrer finnes i laks, makrell og annen fet fisk. De kan også bli funnet i linfrø olje, valnøtter og i pille eller supplement form.

Ikke legg til et omega-3 tilskudd til kosten din uten først å rådføre deg med lege. Omega-3 tilskudd kan ha en innvirkning på effektiviteten av andre legemidler du tar for å kontrollere dine MS-symptomer, antikoagulerende medisiner og noe du tar for å kontrollere diabetes. Legen din vil hjelpe deg å avgjøre om en fiskeolje supplement er et trygt tillegg til MS kosthold.

Multippel sklerose kosthold anbefalinger

Multippel sklerose er en sykdom i sentralnervesystemet som kan variere i graden av svekkelse det fører til pasienten. Men når et angrep treffer, er pasienten ofte sengeliggende i lange perioder. Mens de fleste medisinske fagfolk er enige om at MS er forårsaket av både miljømessige og genetiske faktorer, mange behandlinger fokus på kosthold i troen på at bearbeidet mat forårsaker mange medisinske problemer, inkludert MS.

Den Swank Diet

Den Swank Diet ble popularisert av Dr. Roy Laver Swank i "The Multiple Sclerosis Diet Book." Den Swank diett hevder å eliminere symptomene på MS ved å senke mettet fett, rødt kjøtt og meieri inntak, mens den øker mengden av fiskeolje i dietten.

Å følge Swank kosthold, ikke spiser rødt kjøtt for et år. Dette inkluderer alle biff og de mørkeste kjøtt av de tradisjonelt slankere kjøtt, som kylling og kalkun. Etter det første året, spiser ikke mer enn 3 oz. av rødt kjøtt per uke, selv om forbruket av rødt kjøtt er oppfordret til å være reservert for kun spesielle anledninger.

Den Swank diett forbyr også noen meieri som har 1 prosent smør eller høyere, og all bearbeidet mat som har noe mettet fett i det hele tatt. Reduser umettet fett på 20 til 50 gram per dag. Reduser mettet fett til mindre enn 15 gram per dag.

Konsumere daglige tilskudd av fiskeolje i form av fire kapsler med tran sammen med en multi-vitamin.

I sin bok, rapporterer Swank en 5 prosent dødelighet av pasientene som fulgte hans diett over en periode på 34 år. De som ikke følger hans diett opplevd en dødsrate på 85 prosent. Hans studie inkluderte mer enn 150 deltakere.

Andre dietter

I tillegg til Swank diett, har andre dietter blitt foreslått for å behandle MS. I motsetning til Swank diett, har de fleste av de gjenværende dietter har ikke blitt vitenskapelig dokumentert. I stedet er de avhengige personlige anekdotiske suksesshistorier fra MS-pasienter.

Mens hver diett er forskjellige, basert på de allergier av den enkelte pasient, har hver et par faktorer felles. De har også fasetter felles med Swank diett. Den store forskjellen er at fokus for Swank kosthold er på fett og mettet fett, mens andre dietter fokuserer på mulig følsomhet for matvarer.

Andre dietter oppfordrer pasienten til å konsentrere seg om å konsumere frisk frukt og grønnsaker. Ta produsere fra produserer delen, ikke fra hermetisert delen av dagligvarebutikk. Spis hvitt kjøtt og fiskeprodukter bare.

Eliminer bearbeidet mat. Dette inkluderer hvitt mel og behandlet sukker.

Eliminere noen matvarer som kan forårsake allergi. Rådfør deg med en lege for å ha en allergi test gjort om nødvendig. Spesielt eliminere matvarer som inneholder hvete, melkeprodukter, gjær og belgfrukter.

Migrene og kosthold

Migrene hodepine påvirke om lag 28 millioner mennesker som bor i USA. Det er anslått at migrene koste bedrifter $ 50 milliard per år fra fravær og medisinske utgifter, ifølge National Headache Foundation. Ingen vet hva som forårsaker migrene, men det synes å være en genetisk kobling. Personer med en genetisk predisposisjon har ofte omstendigheter eller triggere som forårsaker migrene.

Triggere

Et bredt spekter av ting kan utløse migrene. Noen av disse inkluderer: mangel på søvn, trøtthet, trening, sterkt lys, angst og stress. Miljømessige faktorer som vær eller høyden kan spille en rolle. Hos kvinner kan hormonell aktivitet øke sannsynligheten for en migrene. Diet kan også være en faktor.

Noen ganger, en trigger i seg selv er ikke nok til å forårsake en migrene, men den kumulative effekten av to eller flere vil føre til en.

Hold en dagbok

For å fastslå hva som forårsaker migrene, er det viktig å holde en dagbok. Den dagbok bør inkludere aktivitet knyttet til den ovennevnte listen trigger, så vel som en fullstendig matforbruk listen. Der det er hensiktsmessig, inkluderer merkenavn av maten du spiser. For eksempel ikke bare ta opp vin, men spesifisere type og merke av vin, som noen druer kan være problematisk, der andre ikke. I analysere dagboken, hvis en migrene ikke har funnet sted innen seks timer etter inntak av et næringsmiddel, er at maten mest sannsynlig ikke et problem, i det minste ikke i seg selv. Igjen vurdere behovet for flere triggere. Noen mennesker kan drikke vin på ferie når de er avslappet, men ikke når du arbeider eller i et stressende miljø.

Fasting

For mange som lider av migrene, er det viktig å spise regelmessig. Et fall i blodsukkeret kan utløse migrene. Dr. J. Gordon Millichap, i nevrologi ved Children Memorial Hospital ved Northwestern University Medical Center i Chicago, forteller at studier viser om lag 50 prosent av dem utsatt for migrene få en migrene hodepine etter 16 timer uten mat. Han antyder at migrenepasienter spise tre velbalanserte måltider om dagen. Han understreker at frokost ikke skal hoppes over, spesielt i tilfelle av barn. Hvis fasting er nødvendig av religiøse grunner, snakk med legen din om bruk av forebyggende medisin.

Potensielle Diet Triggers

Det finnes en rekke matvarer som for mange vil utløse en migrene. Betale hensyn til følgende matvarer i matdelen av dagboken. For de fleste vil disse matvarene ikke dukke opp som en allergi på en tradisjonell matallergi test. Ikke forsøk å kutte alle disse matvarene ut av kostholdet ditt, men vurdere dem som mistenkt i din matdagbok. Deretter kuttet de mistenkte seg så du teste hver enkelt.

Kjemikaliene som ofte er ansvarlig for å utløse en migrene er tyramin og andre aminer, koffein, mononatriumglutamat (MSG), nitrater, nitritter, aspartam, sulfitt, mat fargestoffer, tilsetningsstoffer og fettsyre.

Disse kjemikaliene er funnet i alderen ost, sterk ost, sitrusfrukter, spekemat, sjokolade, nøtter, fet mat, stekt mat, syltet sild, kylling lever, kjøtt og grønnsaksekstrakter, svinekjøtt, sjømat, hermetisk fiken, tørket frukt, bondebønner , tomater, koffeinholdige drikker, rødvin og øl.

Sunt kosthold

En lav-fett diett med komplekse karbohydrater kan bidra til å redusere alle aspekter av en migrene. Det er også viktig å spise regelmessig.

Spesifikke matvarer som kan være nyttig i kamp migrene inkluderer peppermynte, cayenne pepper, ingefær, fet fisk og fiskeoljer, hvitløk, havremel, og kalsium-rik grønnsaker som spinat, brokkoli og grønnkål, og magnesium-rik mat som spinat, hel korn og svarte bønner.

Vitaminer, mineraler og urter

Dr. Harvey B. Simon, førsteamanuensis i medisin ved Harvard Medical School og en lege ved Massachusetts General Hospital, forteller at studier har vist vitamin B2 eller riboflavin kan betydelig redusere antall migrene opplevd. Men denne vitamin reduserer ikke alvorligheten eller varigheten av migrene led.

I tillegg har studier vist magnesium kosttilskudd er effektive i å lindre migrene smerte, spesielt med kvinner som lider et hormon endring som utløser migrene.

Den urtemedisin feverfew er også effektivt for noen, men overforbruk kan føre til rebound hodepine.

Kosthold og høye triglyseridnivåer

Høye triglyseridnivåer kan være en budbringer av koronarsykdom, men en slik diagnose trenger ikke ha deg følelsen som om sverd Damocles henger over hodet. Den gode nyheten er at kan senkes triglyseridnivåer effektivt med flittig oppmerksomhet til kosthold.

Triglyercides

Triglyserider er alltid naturlig tilstede i kroppen din til noen varierende grad, som de er den kjemiske formen som mest fett eksisterer. Selv om de er i en form av fett, kan triglyserider også bli dannet fra andre energikilder, så vel som karbohydrater. Triglycerider er enten lagret i fettceller for senere bruk, eller mobilisert inn i blodet i kroppen for å gi energi.

Triglyserider og hjertesykdom

Det bør først bemerkes at triglyserider ikke direkte forårsake hjertesykdom. Forhøyede triglyseridnivåer er bare en markør som betyr en økt risiko for koronar dysfunksjon. Mens vitenskapen har ennå ikke fullt avdekke årsakene til koblingen mellom triglyserider og hjerteproblemer, så det er en sammenheng, ville det behoove deg å fokusere på å senke triglyseridnivåer som har vært ansett overdreven.

Triglyserider og Low Carb

Ifølge en studie ved Duke University, enkeltpersoner etter en lav carb diett i seks måneder viste både en økning i HDL nivå ("gode" kolesterolet) og en nedgang i triglyseridnivåer sammenlignet med en kontrollgruppe. Triglyseridnivåer falt med 74,2 poeng i lav carb gruppen, sammenlignet med en endring av 27,9 poeng for kontrollgruppen. Dermed er en lav carb diett en god innsats for å redusere triglyseridnivåer.

Low Carb Livsstil

I studien, low carb dieters fulgte en ekstremt lav carb tilnærming (mindre enn 20 gram per dag ved starten av studien), mer beslektet med Atkins enn andre "høyere low carb" dietter. Å gjenskape effekten av studien, vil du ønsker å gjennomgå den samme strategien.

Følgende Atkins

Å følge Atkins planen, vil din carb grensen for de to første ukene være på mindre enn 20g per dag. Dette vil tillate kroppen å få bytte inn i ketose, en fettforbrennende tilstand som mange av dietten fordeler er utledet. Etter de to første ukene, doble din carb teller til 40g per dag, og pass på å konsumere majoriteten av karbohydrater fra grønnsaker og frukt (unntatt elementer som bananer og mais, som er overdrevet sukkerholdig). Etter seks måneder på denne planen, har triglyseridnivåer sjekket igjen, og du vil sannsynligvis bli gledelig overrasket over forskjellen.

Sunt kosthold å krympe Fibroids

Fibroids er ikke-cancerous livmor svulster. De består av uterine muskelceller som vokser i klumper unormale. De kan vokse i livmorveggen, eller utenfor livmoren, eller inne i selve livmorhulen. Fibroider kan variere fra den størrelse med en ert til størrelsen av en full-term baby. De er lydhøre for østrogen hormon og kan vokse i løpet av en kvinnes fruktbare år.

Unngå Beef og Dairy

Utviklingen av en fibroid er kompleks. Ifølge Dr. Andrew Weil, kan kostholdet spille en rolle i å hjelpe krympe livmor svulster fordi det bidrar til mengden østrogen som sirkulerer i kroppen din. Å miste vekt kan også hjelpe krympe livmor fibroids fordi østrogen er også produsert i overdreven kroppsfett. Men, unngå visse matvarer som inneholder tilsatt hormoner, vanligvis østrogen kan ha en innvirkning på hormonelle nivåer. Siden biff er kjent for å ha hormoner lagt til det og høye nivåer av fett, unngå er det sterkt anbefalt. Dette omfatter også å utelate full fete meieriprodukter, som smør og ost, med mindre de har økologisk produsert.

Reduser inntak av kaffe

Redusere mengden av kaffe i kostholdet kan ha en betydelig innvirkning på krympende fibroids. Forbruker 4 til 5 kopper daglig av din favoritt kaffe faktisk øker østrogennivået, utløser fibroid vekst. En studie utført i 2001 i tidsskriftet Fertility and Sterility viste at kvinner som spiste 500 mg koffein daglig, tilsvarende 4 til 5 kopper, produsert 70 prosent mer østrogen enn kvinne som drakk en kopp om dagen. Mens det kan være vanskelig for noen kvinner å slutte koffein, er den gode nyheten at bare redusere kaffeforbruket kan gjøre en forskjell i østrogennivået.

Høy Fiber

Kanskje det viktigste skrittet for å krympe livmor fibroids er å spise fiber rik på fytoøstrogener. Fytoøstrogener er plante østrogen som binder seg til samme celle kroppen din gjør. Ved å konkurrere med østrogen kroppen allerede gjør, forårsaker fytoøstrogener en reduksjon i østrogennivåer. En studie viste at når kvinner med den gjennomsnittlige amerikanske kostholdet byttet sitt kosthold av 12 g fiber daglig til 40 g daglig, var det en 36 prosent reduksjon av blod østrogen nivå fra 8 til 10 uker. Kilder til fytoøstrogener blant annet soya, soyaprodukter, linfrø og nøtter. Ved å gjøre disse enkle endringer, kan du redusere østrogennivået i blodet og dens innflytelse på fibroid.

Epilepsi kosthold for barn

Den epilepsi eller ketogen diett for barn er en høy-fett, lav-karbohydrat diett som kan lykkes i å kontrollere anfall uten medisiner. Det krever tilsyn og overvåking av en lege og kostholdsekspert og kan være utfordrende å vedlikeholde.

Epilepsi Symptomer og Diagnose

Epilepsi er en forstyrrelse i hjernen som involverer gjentatte, spontane anfall. Risikofaktorer inkluderer en familiehistorie med epilepsi, hodeskade eller annen skade hjernen. Anfall kan variere fra petit mal - korte blundere i bevissthet - til tonisk-kloniske anfall, som forårsaker voldsomme muskelsammentrekninger og tap av bevissthet. Diagnosen er vanligvis laget av electroencephalograph (EEG), leder CT og MRI.

Ketogen diett for barn

Ketogen diett, først brukt i 1920 og 1930 for å kontrollere anfall hos barn, er å nyte en oppblomstring i popularitet som et alternativ behandling for barn med vanskelige å kontrollere epilepsi. Resultater fra en studie ved Johns Hopkins, der forskere studert effekten av diett på 150 barn med vanskelige å kontrollere epilepsi, bidratt til å reetablere dietten som et mulig middel til å kontrollere anfall. I studien, publisert i Pediatrics tidsskriftet i 1998, fant forskerne at etter tre måneder, forble 83 prosent av barna på diett; over en tredjedel av dem - 34 prosent - hadde en 90 prosent nedgang i beslag. Etter et år, forble 55 prosent på diett, med over en fjerdedel av dem - 27 prosent - opplever en 90 prosent nedgang i anfallsfrekvens. Syv prosent var anfallsfrie. Ketogen diett krever barnet til å innta fire ganger så mange kalorier fra fett - typisk fra smør, majones eller krem ​​- som fra protein eller karbohydrater. Begrense mengden karbohydrater tvinger kroppen til å brenne fett for energi, og dette dietetically indusert tilstand av faste - også kalt ketosis-- undertrykker anfall. Selv om det høres lik andre høy-protein dietter, som Atkins diett, er det ikke en diett for deg og barnet ditt til å gjennomføre uten medisinsk tilsyn. Ifølge Dr. Solomon L. Moshe, direktør for klinisk nevrofysiologi og barn nevrologi ved Albert Einstein College of Medicine i New York, må barnets familie jobbe tett med både en lege og en kostholdsekspert for diett for å være effektive og trygge, Web MD
rapporter.

Betraktninger

Hvis barnet ditt har vanskelige å kontrollere epilepsi - mer enn to anfall i uken, til tross for hensiktsmessig medications-- og er eldre enn 1, kan det være lurt å spørre legen din om han er en god kandidat til ketogen diett. Resultatene av kosten er oppmuntrende, men du bør være oppmerksom på at det er utfordrende for både foreldre og barn likt. Siden kostholdet er nøye kalibrert for hvert enkelt barn, må du veie og overvåke alt han bruker, helt ned til mengden av karbohydrater i sin tannkrem og være klar over at de minste avvik - selv cookie smuler - kan resultere i en anfall. Du vil også måtte gi supplerende vitaminer og kalsium i tillegg. Hvis barnet ditt er veldig ung og har ikke utviklet sterke smak i mat, kan dette kostholdet være lettere for ham. Du kan bekymre barnets kolesterol på denne dietten. Mens barn på denne dietten har høyere kolesterolnivå, tar skade fra høy-fett diett år å samle; barnet ditt kan bare trenger å være på ketogen diett for et par år.
Hvis du er disiplinert nok til å måle og styre matinntaket - samt kreative nok til å hjelpe barnet å takle slike potensielle fallgruvene som Halloween, bursdager, og spilletid på venners hus - ketogen diett bare kan være det rette svaret.

Forholdsregler

Aldri justere eller begrense barns kosthold å etterligne ketogen diett uten direkte tilsyn fra en lisensiert lege. Følg alle legens ordre om både kosthold og reseptbelagte medisiner for barnet ditt.

Hvordan spise Brat kosthold

Hvordan spise Brat kosthold

Gastrointestinale plager er en av de verste helsemessige problemer som alle kan lide. Brat kosthold er ofte anbefalt som diaré behandling og for urolig mage ledsaget av diaré og oppkast.

Matvarer i Brat kosthold er "permer" og forårsake mild forstoppelse. For alle som trenger en diaré diett, er Brat kosthold anbefales.

Her er hvordan du kan spise Brat kosthold.

Hvordan spise Brat kosthold

Når noen er syke og trenger diaré behandling, begynner å introdusere væske først før fast føde. Slurker med vann og Gatorade og lignende drikker er gode valg. Hold deg unna sitrus juice eller melk. Citrus inneholder syre og kan videre forstyrre magen. Melk forårsaker slim og er ikke godt tolerert når kvalme er til stede.

For oppkast diaré, innføre mat litt om gangen. Som et lokkemiddel for barn å spise litt, skjære maten opp i små, morsomme figurer.

B - BANANAS

Spis bananer. Bananer er en blid frukt som kan constipating, en god ting når symptomene er diaré.

R - RICE

Spise ris. Ris er godt tolerert, og vil sannsynligvis ikke forårsake ytterligere kvalme.

A - eplemos

Spis applesauce. Den kremete konsistensen av applesauce går ned lett, og den kalde lindrer en tørr hals.

T - TOAST

Spise toast. Toast har vært et fast innslag i "syke dietter" for år. Nesten alle liker toast, og med litt gelé, legger det trengte kalorier for pasienten å få styrke.

Hint

 • Prøv bratty diett også: legg te og yoghurt. Te legger væsker som er nødvendig for at pasienten holder seg hydrert. Yoghurt gir gode kulturer / bakterier som er tapt under utbrudd av diaré og oppkast.
 • En god diaré kosthold inneholder bland matvarer som sitter godt. Prøv små porsjoner først.
 • Unngå sitrus (appelsiner, grapefrukt) og juice med sitrus. De kan irritere magesekken.
 • Unngå krydret mat.

Årsaker til hyppig vannlating hos barn

Det kan være frustrerende når din tidligere toalett-trent barnet begynner å ha hyppig vannlating og urin ulykker. Hyppig vannlating hos barn kan føre til inkontinens i løpet av dagen eller over natten, og kan forårsake forlegenhet og sosial tilbaketrekning i barnet ditt. Ifølge Mayo Clinic og National Center for Diabetes, Digestive og nyre sykdommer, årsaker til hyppig vannlating hos barn inkluderer livsstilsfaktorer og blære lidelser.

Slow Development

Utvikling av et barns evne til å holde urin i kan oppstå langsomt og kan føre til hyppig vannlating, særlig om natten mens hun sover.

Kapasitet

Barn har mindre blærekapasitet enn voksne gjør, og er ikke i stand til å holde så mye urin så lenge som en voksen kan.

Følelser

Hvis barnet opplever følelsesmessig stress eller angst, hyppig vannlating og urin ulykker kan forekomme, noe som og kan resultere i enda mer angst.

Vaner

Drikke en stor mengde vann, juice eller koffeinholdige brus kan føre til at barnet å produsere en overdreven mengde urin, spesielt på natta.

Infeksjoner

Hyppig vannlating kan være forårsaket av blære eller urinveisinfeksjoner. Disse typer infeksjoner er mer vanlig hos jenter som følge av spredning av vaginal bakterier til urinveiene.

Blæreforstyrrelser

Strukturelle problemer av blæren, nyrene eller urinveiene, samt blæreirritasjon på grunn av allergiske reaksjoner på matvarer eller medisiner, kan føre til hyppig vannlating hos barn.

Sunt kosthold for barn

Sunt kosthold for barn

Alle er klar over at barn må spise riktig og holde seg aktiv til å lede sunt liv, men hva som er "sunt"? Å velge riktige typer og mengder av frukt, grønnsaker, korn og proteiner er viktig for å sikre et næringsrikt kosthold for barnet ditt.

Gjøre deg kjent med Food Pyramid

Selv om de fleste voksne er kjent med United States Department of Agriculture (USDA) næringspyramiden, en guide for et sunt kosthold, få vet at USDA har også en mat pyramide for barn. Denne guiden er en forenklet versjon av den voksne næringspyramiden, og veileder barna i sunn og trygg å spise og trene vaner. I tillegg til å illustrere hva slags mat barna bør spise, pyramiden illustrerer også hvor mange elementer fra alle gruppene barn bør sikte på å konsumere daglig.

Forstå Pyramid form

Selv om næringspyramiden gang var sammensatt av eske regioner har guiden blitt endret til å representere mengden av matvarer som bør forbrukes bedre. Næringspyramiden, både for voksne og barn, er nå sammensatt av seks fargerike seksjoner, hver og en i skyggen av diagonale linjer. De seks seksjoner ta opp en unik mengde plass på pyramiden, noe som indikerer at barn bør spise mer av enkelte typer mat enn andre. De seks seksjoner på pyramiden representerer korn, frukt, grønnsaker, kjøtt og bønner (protein), meieriprodukter og oljer.

Spise riktig mengde Hver gruppe

Ifølge barnas versjon av næringspyramiden, bør barn som mål å konsumere minst 6 gram av korn daglig; av disse, bør 3 gram være fra hel-hvete kilder. I tillegg bør barn å spise omtrent 2 1/2 kopper grønnsaker og 1 1/2 kopper frukt daglig. Hvis over en alder av åtte, bør barn spise tre kopper melk, og barn som er mellom to og åtte bør spise to kopper melk. Til slutt, er barn rådes til å spise 5 gram protein fra kjøtt eller bønner om dagen. Overall, barn bør sikte på å konsumere bare 1800 kalorier om dagen.

Velge riktig mat for hver gruppe

Selv om enkelte produkter er en del av de seks atskilte seksjoner --- for eksempel, er smør et melkeprodukt --- næringspyramiden bidrar til å differensiere hver type mat. Guiden antyder at for å oppnå optimal helse, bør barn forsøker å konsumere en rekke grønnsaker av forskjellige farger. I tillegg er de retningslinjer foreslår at mer enn halvparten av kornene forbrukes bør være hel hvete i motsetning til hvit melprodukter. I tillegg er olje nå en mat-gruppen, som forskere tror at disse produkter er gode for hjerne og hjerte utvikling, men pyramiden råder barn å konsumere oljer laget av fisk, grønnsaker og nøtter bare.

Trening som en del av et balansert kosthold:

I tillegg til å spise et utvalg av sunn mat, illustrerer næringspyramiden også viktigheten av trening og fysisk aktivitet som en del av et næringsrikt og sunt kosthold. Mens trening er ikke mat, det gir en måte å gi fra seg unødvendige kalorier og forynge kroppen. Barn rådes til å delta i fysiske aktiviteter, blant annet ridning sykler, rulleskøyter, løping, spille sport, stretching og trapper i minst 45 minutter daglig.