Digidexo.com

Hjem rettsmidler for å miste vekt Fast

Alle ønsker å miste de ekstra pounds umiddelbart. Det er ingen magisk kule diett for å ta vekten av umiddelbart, bør man huske en ikke få vekten alt på en dag, men det er praksis for å fjerne vekt som fungerer hvis brukt samvittighetsfullt. Endringer i ens livsstil om matvaner og mosjon vil gjengi de ekstra pounds borte for godt, selv om det tar litt tid for å oppnå denne effekten.

Vann

Drikk vann hver dag. Drikke mye vann hver dag holder deg mett. Vann inneholder ingen kalorier og kroppen din trenger vann for å eksistere. Prøve å legge noen dråper sitron, lime, appelsin eller andre fruktjuicer til vannet for å gjøre det smake bedre hvis du ikke bryr seg for rent vann. Vann renser kroppen system og fjerner urenheter fra kroppen. I stedet for å nå for en candy bar eller bag of chips, drikke et glass av frukt flavored eller rent vann i stedet.

Spise

Grunnen til at du legger på vekt er at du tar i mer kalorier enn kroppen expends. En grunn til at du tar i mer mat enn du trenger er at kroppen føles sult. Spis frokost, en midt morgen snack, lunsj, en midt på ettermiddagen snack og middag. Velge sunn mat for disse måltid arrangementer som hele korn brød, soya, frukt og grønnsaker (se Ressurser nedenfor). Kroppen vil ikke føle deg sulten, og du vil ikke nå for feil mat valg.

Spise måltidene sakte og nyte smaken av maten. Ta deg tid til å sitte for hvert måltid og snack. Se på din mat og ta hensyn til hvordan spise føles, bevegelse av tungen i munnen, tennene beveger seg opp og ned sliping opp maten, svelge handling, hva musklene du bruker for å gjøre dette. Betalende oppmerksomhet til alle detaljer av spising bringer bevissthet til spiseprosessen rende du mindre sannsynlig å spise tankeløst i fremtiden.

Trening

Tar inn færre kalorier er halve kampen for å miste vekt. Legge til en øvelse regime til din daglige rutine kombinert med et sunt kosthold gjør at du mister vekt raskere siden øvelsen expends mer kalorier enn å sitte stille.

I stedet for å vente på heisen, sprint opp trappen. Hvis du besøker en bygning med 20 etasjer, klatre trinnene i minst ett eller to av etasjene. Parkere bilen på den ytterste enden av parkeringsplassen og gå de ekstra skritt. Hvis du har et verksted, prøv hagearbeid. Ikke bare er dette stor oppgave, men du kan vokse sunn mat valg som tomater og andre grønnsaker. Kjør med hunden din eller barna i stedet for å se dem spille. Kjøpe en bakgård spill som hestesko å spille selv om du er alene. Få en tredemølle og gå på det når du ser på TV. Det som er viktig å huske er å holde kroppen i bevegelse, og du vil miste vekt raskere enn ved diett alene.