Digidexo.com

bilbatteri vann fra springen

Bør jeg Filter en baby vann fra springen?

Filtrering risikorammer

The Environmental Working Group forteller oss: "Mellom 2004 og 2009, vann leverandører over hele USA oppdaget 316 forurensninger i vann som leveres til publikum." Kjemiske forurensninger og organismer som Cryptosporidium og fecal bakterier kan være til stede i kommunal vannforsyning. Filtrere vannet kan gi en viss beskyttelse mot disse farene.

Filtrering kan ikke være nok

De fleste leger anbefaler at nyfødte får vannet sitt utelukkende fra morsmelk eller morsmelkerstatning, som drikkevann kan føre til farlig saltmangel i de helt unge. Selv filtrert vann kan inneholde forurensninger slik som farmasøytiske midler. Omvendt osmose filtre eller destillasjon kan ytterligere redusere eksponeringen.

Bottom Line

Små barn er best hydrert med morsmelk. Hvis dette ikke er tilgjengelig, er kjøpt destillert vann et bedre valg enn filtrert, noe som i seg selv bedre enn enkelt vann fra springen. Tilbyr et spedbarn vann eller formel blandet med vann som er unboiled og ufiltrert utsetter ham for kjemiske farer og potensiell smitte.

Avionisert vann Vs. Vann fra springen

Avionisert vann Vs. Vann fra springen


Vann fra springen i USA må møte standardene til det amerikanske Environmental Protection Agency for å sikre at det er trygt for drikkevann. Men noen mennesker velger å "deionize" vann før man spiser.

Identifikasjon

Deionisert vann er vann som har hatt mineraler fjernes. Disse mineraler inneholder natrium, jern, kobber, kalsium og bromid. Det gjøres ved å utsette vannet for en elektrisk belastning som trekker i mineralene og fjerner dem. Avionisert vann brukes i legemiddelindustrien, kjemisk produksjon og produksjon skinnvarer.

Bruksområder

Ifølge American Water Works Association, er vann fra springen i USA i meste, trygt å drikke. De mest vanlige klager på vann fra springen er forbundet med smak eller lukt, vanligvis på grunn av klorinnholdet. Som klor trekkes fra deionisert vann, har det en bedre smak.

Misforståelse

Det er mulig å kjøpe hjem kits til deionize vann og noen forhandlere markedsfører dem som et alternativ til "uren" vann fra springen tilgjengelig i de fleste hjem. Fremgangs deionization fjerner ikke bakterier eller virus, da disse ikke er tiltrukket av den elektriske ladningen i løpet av prosessen på samme måte mineraler er.

Hvordan å balansere vann fra springen pH

Hvordan å balansere vann fra springen pH


Vann pH refererer til hvor sure eller alkaliske det er. James Forleo, en kiropraktisk lege med mer enn 30 års erfaring, sier pH-papir kan brukes til å teste vannnivå. Måten vannet brukes dikterer den ideelle pH-nivå. For eksempel, vann som er sur-pH 6 og mindre er ideell for rengjøring, fordi det lathers raskt. Drikkevann bør ha et pH-område på 6 til 8,5. Laurette Willis, en personlig trener og foredragsholder, forteller at alkalisk drikkevann holder sunn oksygen tilgjengelig til blodceller. Det finnes ulike metoder som kan brukes for å balansere pH i vann fra springen.

Hvordan å balansere vann fra springen pH

•  Tilsett 4 ss. av frisk sitronsaft til en liter av surt vann for å heve pH-verdien. Ifølge Best Water Filter Guide nettsted, ved hjelp sitron for å heve vann pH er en kostnadseffektiv metode som også er ideell for å øke vannets smak. Baking soda fungerer også godt for å heve vann pH. Den PRLog råder til å legge 1/4 ts. natron til en liter med vann for å heve pH-verdien.

Bruk en Distiller for å balansere vannet pH. En distiller ikke bare balanserer pH, men det rids også vannet i alle andre forurensninger. Det fungerer ved å koke vannet, for så å kjøle dampen sluppet tilbake til flytende form. Under destillasjonsprosess, er sure giftstoffer fjernes, slik at vann med nøytral eller alkalisk pH. Denne metoden ulempe er at det er dyrt og bruker mye energi. Gabriel Cousens, en lege og en ernæringsfysiolog, i sin bok "Bevisst Eating", sier at dette problemet kan elimineres ved bruk av en solcelledrevet Distiller.

Bruk en ioniseringsfunksjonen å balansere vann fra springen pH. Ioniseringsprosessen anvender elektrisk strøm for å separere de sure og alkaliske partikler i vann. Ifølge Cousens, er i alkalisk vann som brukes til drikkevann, mens den sure holdes for rengjøringsformål. Ulempen er at ioniseringsutstyr er dyre.

Filter vann ved hjelp av en mugge som fungerer ved å filtrere klor ut, heve vannet pH. Filtrering mugger er billig og kan kjøpes på et kjøkken apparatet butikken. Fordelen med disse kanner er at filtrene er utskiftbare når de slites ut uten å måtte kjøpe hele kannen igjen.

Regnvann vs. vann fra springen

Regnvann er laget av vanndamp dannet rundt luftbårne partikler, som varierer avhengig av plasseringen. Det er generelt mer ren enn tilgjengelig "friskt" vann fra kilder som elver og innsjøer. Som en direkte naturprodukt, er regnvann underlagt noen testing for innholdet. Vann fra springen er behandlet vann trekkes fra ferskvannskilder som elver, innsjøer og brønner. Vann fra springen behandling krever testing for desinfeksjon og klarhet og for riktig nivå av oppløste metaller og organiske stoffer.

Kretsløp

Den forskyvning av vann fra væske til gass (fordamping) og kondensering av den gassformige vanndampen tilbake i væskeform er den kretsløp. I naturen, er denne fordampningen av vann fra land, innsjøer og elver som danner skyer og deretter faller tilbake til jorden som regn eller snø. Dette er også den prosessen som brukes i vann Distillers.

Regnvann

Vanndamp former rundt luftbårne partikler. Som disse damp / partikkelkombinasjoner få i størrelse og vekt (ofte gjennom kondens drevet av temperaturen synker), faller de som regn. Fallende regnet en tendens til å feie andre luftbårne partikler som det stuper. Dette fører til "skitne regn" når regnet faller gjennom støvete eller disig luft. Denne tendensen gjør det også regn nær radioaktivt nedfall en potensiell fare. De fleste regnvann har kun spormengder av urenheter.

Tap Water

Enten trukket fra overflatevann (elver og innsjøer) eller grunnvann (brønner), er ferskvann en opphopning av regnvann og hva ble vasket sammen med det.
Vann renseprosesser desinfisere (drepe vannlevende organismer) og avklare (fjerne uønskede partikler) kilden vann. For å bli en godkjent leverandør, må vannbehandling operasjonen teste behandlet vann regelmessig for å verifisere riktige spor av metaller og organiske stoffer, og sende ut rest desinfeksjonsmidler for å holde vannet trygt til de fjerneste punktene i distribusjonssystemet.

Regnvann Collection Systems

Det finnes en rekke kommersielle eller lett utformede regnvann innsamlingssystemer tilgjengelig. Mange kommuner i områder med pålitelige nedbør bruk innsamlingssystemer som viktigste kilde for sine vannforsyningssystemer. Noen hjemme systemer inkluderer testing egnet til å gi drikkevann utstyr, men disse systemene kan levere vann til toalett, vanning og aksje vanning bruksområder. Enkle solenergi Distillers konvertere regnvann i rent drikkevann ved å generere vanndamp og kondensere vanndamp samtidig la de luftbårne partikler bak.
Den primære ulempe for regnvann systemer er deres krav til vanlig nedbør. Deres primære fordelen er (utover den opprinnelige investeringen) de gir gratis vann.

Regnvann vs. vann fra springen

Hvis du bor i et område med vanlig nedbør, som ikke er utsatt for høye nivåer av farlige luftbårne partikler, er regnvann en nyttig "gråvann" kilde for vanning bruksområder. Forsterke samlet regnvann med destillasjon eller høy filtreringssystemer (for eksempel omvendt osmose filter) kan også gi rent drikkevann og matlaging vann. Etter installasjon og vedlikeholdskostnader for regnvann innsamlingssystemer, er det produserte vannet gratis og er like pålitelig som den lokale nedbør.

Vann fra springen koster brukeren hver gang kranen åpnes. Imidlertid er det leverte vann desinfiseres, testet med hensyn til organiske og oppløste metaller og bærer restdesinfeksjonsmiddel til de mest fjerntliggende deler av systemet. Vann fra springen er ikke underlagt innfall av naturen.

En takrennesystem med en vannkran backup gir det beste fra begge systemene til familien som har råd til kostnads- og arealbehov ved å ha begge deler.

Hvordan Tørk en humidor med vann fra springen

Hvordan Tørk en humidor med vann fra springen


Humidors vanligvis holde sigarer på mellom 68 og 70 grader Fahrenheit og 70 prosent og 72 prosent luftfuktighet. Humidors krever destillert vann for å gi fuktighet i dem fordi destillert vann doesn & rsquo; t har kjemikalier og mineraler som kan endre smaken av sigarer. Selv om du kan bruke vann fra springen til å tørke ned en humidor, er du nødt til å gå gjennom et ekstra trinn å destillere det først.

Bruksanvisning

•  Tilsett vann fra springen til et hjem Distiller. Denne enheten kan ligne på en kaffemaskin. Det varmer vannet før det går over til damp. Dampen kondenseres i kondensatoren sløyfer og destillert vann drypper inn i en pott. Dette er vannkran som er blitt renset, og kan anvendes for å fukte en humidor.

•  Tørk den indre overflate med en ny svamp fuktet med destillert vann. Av samme grunn må destillert vann, må du bruke en ny svamp. Det vil være fri for såpe eller andre kjemikalier som kan påvirke smaken av sigar. Sørg for å tørke ned alle de eksponerte treoverflater inne i humidor.

fukte svampen med destillert vann og sett den på en plastpose inne i humidor. Lukk humidor og la den over natten.

Fukt svampen hvis det er tørt neste morgen og la det sitte en natt. Etter to dager svampen og plastposen kan fjernes. Humidor har absorbert den nødvendige fuktighet for å holde sigarer, men du trenger for å kalibrere hygrometer før du kan lagre sigarer i humidor.

Tips og advarsler

 • Don & rsquo; t bruk papirhåndklær til å tørke ned en humidor fordi de kan makulere på tre overflaten.

Er Sinus Skyll med vann fra springen trygt?

Er Sinus Skyll med vann fra springen trygt?


En sinus skylling - også kalt nasal vanning eller nasal lavage - renser sinus med en saltoppløsning. Butikk-kjøpte pakker er tilgjengelige, eller du kan lage din egen blanding som er like sikker og effektiv, ifølge Mayo Clinic. I stedet for destillert eller renset vann, kan vann fra springen brukes, men med forsiktighet.

Fordeler ved å bruke vann fra springen

Vann fra springen er den rimeligste vann som kan brukes til en sinus skyll. Det er alltid på hånden og kan kokes på forhånd for bekvemmelighet.

Ulempene ved å bruke vann fra springen

De fleste vann fra springen kommer fra fylkes eller byen systemer som behandler vannet for visse urenheter før den når offentligheten. Men mange urenheter som er utpekt som trygt for offentlig konsum, som for eksempel klor, kan irritere nesehulene. Vann fra springen bør kokes først og deretter avkjølt til en komfortabel, men fortsatt varmt, temperatur.

Fordeler ved å bruke behandlet vann

Behandlet vann, slik som destillert eller renset vann, er blitt behandlet eller kokt, som fjerner urenheter fra vannet; det har en tendens til å være lettere på nesen enn vann fra springen.

Ulempene ved å bruke behandlet vann

Destillert eller renset vann er dyrere enn vann fra springen, selv om prisen er vanligvis minimal (rundt $ 1 per gallon). Vannet skal være oppvarmet til en behagelig varme, enten i mikrobølgeovn eller på komfyren.

Advarsel

Mens vann fra springen trolig ikke vil føre til drastisk eller langvarig skade, bør forsiktighet fortsatt brukes. Noen mennesker bruker vann fra springen uten problemer, mens andres sensitive neser krever behandlet vann.

Prøv å bruke vann fra springen i flere sinus skyllinger og merke noen negative endringer i nesehulen. Ved første tegn på ubehag, bytte til destillert eller renset vann og se om situasjonen bedrer seg.

Oppskrift

Legg 1/4 ts. av vanlig ikke-jodinneholdende salt og 1/8 ts. natron til 8 oz. av varmt vann (fra springen, destillert eller renset). Omrør løsningen inntil den var oppløst. Teste løsningen for å sikre en behagelig temperatur; vannet er for kaldt er ubehagelig og vann som er for varmt er farlig.

Virkningene av bakterier og mineraler i vann fra springen

Vann er den mest vitale ting for livet. Dessverre er vann fra springen pepret med tusenvis av forurensninger, og mange mennesker er uvitende om hva deres drikkevann inneholder. Når folk blir informert om kvaliteten på deres vann, kan de gjøre bevisste valg og finne ut om vann fra springen er noe de ikke har noe imot å konsumere.

Det er hundrevis av mineraler som finnes i vann fra springen, men det vanligste mineralet er fluor. Fluor har vært i amerikanske samfunn i mer enn femti år og har blitt brukt til å forebygge sykdom, fremme helse, og kjempe mot tannråte. To andre mineraler som finnes i drikkevann er kalsium og magnesium. Disse to mineralene er også gunstig for helsen. Kalsium og magnesium er helt naturlig, og kan også bli funnet i mat.

Klor i vann fra springen

Klor er en annen kjemikalie som brukes i vann fra springen. Det brukes til å drepe bakterier som E. coli og annen skadelig bakterie som er fremtredende i vann fra springen. Klor er et effektivt desinfeksjonsmiddel som ble lagt til offentlig vannsystem til å drepe bakterier og eliminere vannbårne sykdommer; Men i store doser, kan klor være skadelig for helsen. For eksempel gravide kvinner som drikker klor har en større sjanse for misdannelser og spontanaborter.

Betraktninger

Nivået av bakterier i vann fra springen kan variere basert på den økonomiske velstanden i et land. For eksempel, har høye nivåer av miljøgifter som kan føre til død er funnet i vann fra springen i Haiti, Mexico, Den dominikanske republikk, Mellom- og Sør-Amerika og Midt-Østen.

Risiko

Embetsmenn ta mange forholdsregler for å sikre at vannsystem er trygt og rent, men det er mange tilfeller der bakterier som E. coli og parasitter siver inn i folks boliger gjennom vannsystemet. Når dette skjer, tjenestemenn ofte utstede en "koke vann rådgivende" advarsel folk til desinfeksjonsmiddelet sitt vann fra springen før du bruker det for drikking eller rengjøring.

Vann fra springen Versus Bottled

Selv om vann fra springen har sin andel av bakterier, er det generelt tryggere enn flaskevann. Vann fra springen er regulert av Environmental Protection Agency (EPA), og flaskevann er regulert av Federal Drug Administration (FDA). EPA har strengere retningslinjer, som reduserer mengden av miljøgifter som er tillatt i kommunale vannsystemer.

Forebygging / løsning

Mange byer forsøker å bøte på de bakterier nivåer i deres vann, men enkeltpersoner må innse de øker sin helserisiko når de bestemmer seg for å konsumere vann fra springen. Den mest effektive ting en person kan gjøre er å kjøpe en renset vann filter for å eliminere eventuelle bakterier og skadelige forurensninger. Vann filtre er stadig i popularitet fordi de effektivt kan gi trygg og rent vann.

Hvordan Filter fluor fra vann fra springen

Hvordan Filter fluor fra vann fra springen


De fleste vannforsyninger i USA legge fluor til vannet, noe som betyr at vannkranen du drikker inneholder fluor. Fluor kan ha mange negative bivirkninger for helsen din, inkludert skader på tenner og bein, hevder Fluor Action Network, selv om de fleste helseeksperter er uenige. Det kan være lurt å vurdere å filtrere fluor ut av vann fra springen for å unngå bivirkninger. En rekke alternativer er tilgjengelige hvis du ønsker å begynne å redusere fluor i vann fra springen.

Bruksanvisning

Kjøp og bruke en vannfilter som bruker en aktivert alumina patron; andre typer og merker av filter (for eksempel Brita) ikke fjerne fluor svært godt.

Drikk kildevann. Dette vannet inneholder mye mindre fluor enn vann fra springen.

Installer en vann destillasjonsenhet. Disse enhetene bruker teknologi som omvendt osmose til å filtrere ut det meste av de skadelige komponenter i vann fra springen.

Hva er forskjellen mellom destillert vann og vann fra springen?

Forskjellene mellom destillert vann og vann fra springen gå utover det faktum at vann fra springen kommer fra hjem kraner og destillert vann kommer fra en flaske. Den store forskjellen mellom disse to typene av vann er at den renhet og innhold av vann fra springen er regulert av myndighetene og destillert vann er det ikke. Destillert vann forblir konsekvent uansett hvor den er kjøpt; Men hva som er i vann fra springen varierer fra sted til sted.

EPA Forskrift

US Environmental Protection Agency regulerer landets vann fra springen kvalitet, mens destillert vann ikke er regulert av EPA. Dette offentlig etat overvåker mengden av miljøgifter og andre stoffer som finnes i lokale drikkevannet for å sørge for at de følger offentlige standarder. EPA regelverket sikre at vannet er trygt for konsum.

Tap Water Purity

University of Illinois avdeling i fysikk sier at forskjellen mellom destillert vann og vann fra springen er at vann fra springen ikke går gjennom den samme renselsesprosess som destillert vann. Vann fra springen, som ikke er høyt renset, kan inneholde spormengder av stoffer som salter, nitrater, kloraminer, fluorid, og mikroorganismer, så lenge de oppfyller mengder EPA regelverket.

Destillert vann Purity

Destillert vann kommer fra rekondenseres damp. Renseprosessen omfatter kokende vann og samle vanndamp som returnerer til sin flytende tilstand. Denne prosessen fører til urenheter for å skille for destillert vann, slik at vannet i sin reneste form.

Vann Sammensetning

Forskjellen mellom destillert vann og vann fra springen er at vannet sammensetningen av destillert vann er konsistent fordi det går gjennom den samme destillasjon. Selv om alle vann fra springen i USA må oppfylle EPA standarder, varierer sammensetning avhengig av beliggenhet og hvordan det lokale renseanlegget filtrerer vannet. Sammensetningen ytterligere endringer hvis folk har filtrering publikummere hjemme.

Ice Cubes

University of Illinois avdeling i fysikk sier at det er synlige forskjeller mellom destillert vann og vann fra springen. For eksempel isbiter laget av vann fra springen er ikke klart, og inneholder mye luftbobler. Isbiter laget av destillert vann er mer gjennomsiktig.

Industrielle og husholdning bruker

Flere bransjer bruker destillert vann mer enn vann fra springen på grunn av destillert vann renhet. Disse næringene inkluderer drikke produsenter og bil væskeprodusenter. Folk ofte bruker destillert vann i stedet for vann fra springen i hjem akvarier og i apparater som dampstrykejern og luftfuktere.

Ting som genererer luftbobler i vann fra springen

Ting som genererer luftbobler i vann fra springen


Bobler i stillestående vann fra springen på grunn av gasser og andre saker som finnes i vannet. Noen av disse boble dannende midler kommer fra rørleggerarbeid, andre fra kilden til vann, og atter andre fra overlagt introduksjon. Disse boblene skal normalt ikke føre til noen alarm, fordi de er nesten alltid ikke-giftig og vil forsvinne over tid hvis stående.

Gasser

Luft noen ganger går vannrør. Dette er den vanligste årsaken til bobler i vann fra springen. Oksygen og hydrogen i luft bindinger med andre vannmolekyler, mens nitrogen og andre gasser danner bobler som vises for øyet. Siden dette er den samme luften som vi puster, har det ingen dårlig helseeffekter, og kan overlates til fordampe på egen hånd. I sjeldne tilfeller kan andre gasser som metan eller radon inn i vannforsyningen på grunn av forurensning. Disse vil imidlertid ofte misfarge vann i tillegg til å tilsette bobler. Hvis du mistenker at en giftig gass er i din vannforsyning, eller det tester positivt for en slik gass, ta kontakt med din lokale vannverket umiddelbart.

Partikler

Som med luft, kan noen ganger små partikler av skitt inn VVS. Når de strømmer med vann fra springen og slå seg ned i et drikkeglass, for eksempel, kan de forårsake bobler og danner på grunn av overflatespenningen av vann rundt luftlommer festet til seg selv. Disse boblene vil fordampe, og partiklene vil slå seg ned vekk fra resten av vannet over tid på grunn av tyngdekraften. Hvis du er bekymret for skitt, sand eller andre partikler i vannet, kan en kullfilter hjelpe.

Fra Rørlegger

Over tid, metallrør som vi bruker til å bære vann inn i våre hjem kan bryte, korrodere og forfall. Hvis oksydert metall fra rørene går inn i vannet, kan stykker av overflatekorrosjon oppløses i meget små mengder i vann. Når disse kommer ut av springen, de oppfører seg som andre typer partikler og fange bobler rundt seg selv. Igjen, disse vil synke over tid, boblene de forårsaker vil fordampe og du kan filtrere ut disse forurensninger fra vanntilførselen.

Tilsetningsstoffer til drikkevann

Noen lokale og statlige myndigheter mandat at visse kjemikalier, for eksempel flouride, legges til drikkevann. I sjeldne tilfeller kan disse kjemikaliene ikke fullt oppløse, danner gasser eller partikler som fungerer som de som er beskrevet tidligere. Hvis du er bekymret for tilsetningsstoffer til drikkevann, ta kontakt med lokale myndigheter for å finne ut hva de tillater eller mandat i drikkevannet.

Slik tester vann fra springen og flaskevann med Ph Strips

PH-verdien angir surhet og alkalitet nivåer i vann. PH-skalaen er utformet for å bli målt 1 til 14, med 7 være nøytral. Readings under 7 betyr at vannet er surt og over 7 indikerer at vannet har en tendens mot grunnleggende eller alkalisk. Jo nærmere en 1 lesning, vannet er surere. Jo nærmere lesningen er til 14, jo mer basen vannet er. Sunt drikkevann skal falle nær nøytral spekter av pH-skalaen, som ligger mellom 6,5 og 8,5. Testing kan gjøres ved hjelp av en strimmel kit kjøpt på jernvareforretninger, basseng forsyne butikker og dyrebutikker. Foruten drikkevann, nøytral pH målinger er også nødvendig for svømmebassenger og karene.

Slik tester vann fra springen og flaskevann med Ph Strips

•  Slå på vannkilden, mest sannsynlig vasken, og la vannet renne i 30 sekunder. Fyll opp et glass med vann og la stå i noen minutter før du tester vannet. Hvis testing vann på flaske, hell den i et rent glass.

Dypp en strimmel i vannet og flytt det i en frem og tilbake bevegelse i ca fem sekunder eller hva tid angitt i bruksanvisningen som fulgte med settet. Sørg for at hendene er tørre og stripe ikke blir våt før du setter i vannet. Dette kan endre resultatene.

Fjern stripe fra vannet og legge den på et flatt underlag i 15 til 20 sekunder. Den fargen på indikatoren spissen vil begynne å endre.

Match fargen på strimmelen med den fargekart som fulgte med settet. Ulike farger vil indikere pH-nivået, avhengig av merke av teststrimler brukes. Etter å bestemme pH-nivået, kast stripen. De kan ikke brukes mer enn én gang.

Effekten av høyt svovelinnhold i vann fra springen

Effekten av høyt svovelinnhold i vann fra springen


Hvis du slår på vannet i ditt hjem og det lukter som råtne egg, er det et trygt satse på at du har et høyt svovel teller i vannet ditt. Svovel er et mineral som finnes naturlig i grunnvann, ettersom regn og overflatevann siver gjennom steinene i jorden og plukker opp mineraler i bergarter. Det er en av de mineraler som er målt i løpet av en vannkvalitet test.

Historie

Svovel er ikke et regulert forurensning. Ingen offisielle minimum eller maksimum trygge nivåer eksisterer. Environmental Protection Agency har en dinking vann standard for sulfat på 250 milligram per liter (mg / L), men dette er først og fremst på plass fordi konsentrasjoner høyere enn det vil føre til endringer i lukt og smak. Selv om mennesker og dyr for å justere smaken og lukten av vann med høyt svovelinnhold, vil det påvirke smaken av en hvilken som helst mat og drikke tilberedes med det.

Effekter

Det synes ikke å være noen langsiktige helserisiko forbundet med høyt svovel vann for voksne. De fleste mennesker opplever diaré, dehydrering og andre gastrointestinale problemer når de først spiser dette vannet, men effekten av slitasje over tid. Spedbarn og små barn er mer påvirket av diaré enn voksne er; men selv for dem, effektene er ikke stor. Food and Nutrition Board også registrert en sammenheng mellom høyt svovelinnhold og ulcerøs kolitt risiko, men uttalte at forholdet ikke er blitt grundig evaluert nok til å fortjene et inntak grense.

Betydning

Vann med konsentrasjoner over 250 mg / l regnes av EPA for å ha høye svovelnivåer. De fleste offentlige vannforsyninger har konsentrasjoner på mindre enn 500 mg / L, men noen høyere konsentrasjoner er funnet i områder tett ved gruver, på grunn av min avrenning påvirker vanntilførselen. I tilfeller som dette, mange mennesker bytter til flasker eller filtrert vann på grunn av smaken. Men selv i tilfeller hvor svovelnivåer på over 1000 mg / L har blitt tatt opp, har folk vært i stand til å tilpasse seg.

Betraktninger

Høyt svovelinnhold i vann har en korroderende effekt på metallrør, slik som de som er laget av kobber, stål og jern, og kan skade varmtvannsberedere. Skala buildup fra svovel kan tette rør og påvirke vannføringen, til slutt krever rør erstatning. I tilfeller som dette, kan plastrør være en bedre løsning. Svovel fører også en svart slim for å danne inne varmtvannsberedere og vann bløtgjøring systemer, som flekker vasker, badekar, vaskemaskiner og klær enten gule eller svarte. Svovel-elskende bakterier som gjør sitt hjem i høyt svovelinnhold vann forårsake dette.

Forebygging / løsning

Den beste måten å bekjempe høyt svovelinnhold er med en vannfiltreringssystem som omvendt osmose eller ionebytting. Disse systemene fjerne svovel fra vannet og, mens de er effektive, er de langsomme og kan avløpsvann. Med mindre konsentrasjonen er så høy som å forårsake en støtende lukt, de fleste velger å bruke flaskevann til drikke og matlaging og bruke svovel vann for vasking og husholdningsbruk, hvis de gjør noe i det hele tatt.

Hvordan Rense vann fra springen

Hvordan Rense vann fra springen


Kroppen din er 55 til 75 prosent vann. Hjernen din, dine vitale organer og kroppslige systemer trenger en kontinuerlig tilførsel av vann for å fungere skikkelig. Så følger det logisk at en ren, sunn tilførsel av vann er ekstremt viktig. Du kan kjøpe renset vann, og du kan kjøpe vannfiltre. Men du kan også spare penger og sikre din sikkerhet i vannet ved å rense ditt eget vann. Enten du ønsker å rense vannet for daglig drikking eller å holde i ditt hjem nødsituasjon forsyninger kit, er denne metoden rask og enkel.

Bruksanvisning

Utarbeidelse av Containere

•  Kjøp din vannbeholdere. Federal Emergency Management Association (FEMA) anbefaler at du kjøper mat-grade vannbeholdere fra overtallige eller camping forsyne butikkene.

Vask beholdere grundig med oppvaskmiddel og vann. Skyll godt.

Helt senk containerne i en løsning av 1 ts. klor blekemiddel til hver liter vann. La beholderne sitte i blekeløsningen i 5 minutter. Skyll godt med en svakere blekemiddel / vann løsning.

Rense vannet

Fest et stykke ost klut over en dyp gryte. Hell vann din gjennom ost klut i potten.

Plasser potten på komfyren toppen på høy varme. Bringe vannet til fosskoking. Tillate den å koke i minst ett minutt. Hvis du bor mer enn én kilometer over havet, la vannet koke i minst tre minutter. Still vann til side. La den avkjøles.

Hell den avkjølte vannet inn dine desinfisert beholdere.

Legg 1/8 ts. på 5 til 6 prosent klor for hver liter vann. Hvis vannet er svært skyet eller skummel, tilsett 1/4 ts. blekemiddel per gallon. Forsegle lokkene tett og rist beholderne for å blande godt.

Vent minst 30 minutter før du drikker eller bruker den nylig renset vann. Hvis vannet er ekstremt skyet eller skummel, vent i minst 60 minutter.

Tips og advarsler

 • Forsegle dine vannbeholdere tett, date dem og lagre dem på et kjølig, mørkt sted. Bytt ut renset vann hver 6. måned. Hvis du ikke ønsker å kjøpe vannbeholdere, kan du erstatte plast brusflasker.
 • Ikke bruk beholdere som har blitt brukt til å lagre fruktjuice, melk, plantevernmidler, olje, løsemidler eller andre kjemikalier. Ikke bruk blekemiddel som inneholder fargestoffer, parfyme eller andre tilsetningsstoffer. Ikke drikk direkte fra vannbeholdere. Dette kan forurense det rensede vann.

Slik tester vann fra en drikkefontene

Slik tester vann fra en drikkefontene


Drikkevannskvalitet er et problem som plager offentlige institusjoner, boliger og arbeidsplassen alike. Vannfontener kan avle monumentale mengder bakterier, noe som gjør toalett vann ser bedende i sammenligning. Vann fra vannfontener kan også inneholde ulike miljøgifter som arsen, kvikksølv og bly. Rutinemessig testing drikkevann fra vannfontener er avgjørende for å beskytte folkehelsen. Dette er spesielt viktig i offentlige skoler, der vannflasker er forbudt og studenter blir tvunget til å drikke fra vannfontener for å holde seg hydrert.

Bruksanvisning

Testing Water Fountains for Bakterier

Finn steder som offentlige skoler eller høyskoler som inneholder offentlig drikkevann fontener. Gå til disse stedene og kartlegge plasseringen av alle vannfontener.

Be om tillatelse til å teste vannfontener for forurensninger for videre navigering. Når tillatelse er gitt, gjelder et lite stykke tape til hver vannfontene, merking hver tilsvarende. Ex: Vann fontenen 1, Vann fontenen 2, etc.

Sett inn en Q-tip inn i tuten av drikkevannet fontene og gni i en sirkulær bevegelse for å få så mye prøve som mulig. Plasser Q-tip inn i en Q-tip prøveholder og merk deretter. Fyll opp en flaske med vann fra samme vannfontene å gjenskape mengden av bakterier en som drikker normalt ville bli utsatt for under vannfontene bruk.

Etter at prøvene er samlet inn, de trenger å bli plassert på en agar petriskål for vekst. Ved hjelp av en markør, dele en petriskål i halvparten. Den ene siden vil bli reservert for Q-tip, mens den andre siden vil bli brukt til vannprøven.

Vannet prøven må fortynnes videre, siden alt drikkevann inneholder noen bakterier. Ved hjelp av en p-10 pipette, overføre 10 ul av drikkevann prøven inn i tre separate beholdere, noe som betyr at 10 pl for hver beholder. Ved hjelp uteksaminert sylindere, fyll den første prøvebeholderen til 10 ml, den andre til 100 ml og den tredje til én liter. Hensikten med denne fortynning er å separere bakteriene nok for å visualisere mengden av kolonier opprinnelig i fontenen vann.

6. Fordel vannprøve delen av agarplaten i tre separate seksjoner. Merke dem i henhold til ml fortynning (10ml, 100ml og 1000ml). Ved hjelp av p-10 mikropipette, overføre 10 ul prøve fra hver fortynning beholder til de merkede seksjoner på agar petriskål, med start ved den høyeste fortynning (1000 ml). Starter på høyeste fortynning er nødvendig for å unngå å forurense prøven er konsentrasjoner.

Påfør pinnen til den andre halvdelen av petriskål. Sørg for at hver petriskål korrelerer til en viss vannfontene, så eksperimentelle resultatene ikke blir misreported.

Plasser platene i en inkubator ved 37 grader Celsius og fjerne etter 12 timer. Plasser en plate under et mikroskop og se de fortynnede vannprøver. Små kuler som kalles bakterielle kolonier bør være synlig. Telle koloniene for hver prøve. Denne metoden skal gi rom for tilstrekkelig sammenligning av bakteriell forurensning i en vannfontene.

Etter dette trinnet, kan platene bli satt tilbake i inkubator for videre vekst. Når en betydelig mengde av bakteriene har vokst fra Q-tip prøver, kan det bli fotografert og sammenlignet med vannfortynning data.

Testing av Vann til ikke-biologiske forurensinger

Finn et laboratorium på nettet som behandler vannprøver i nærheten av din plassering.

Place de merkede vannprøver i en container og sende dem til testlaboratoriet.

Når resultatene er oppnådd, sammenligne dem til gjennomsnittlig lokale vann forurensninger som kan fås fra ditt lokale vannverk.

Hvis konsentrasjonene av miljøgifter er høyere enn registrert lokalt nivå, kan dette tyde på et problem som må fikses. Et eksempel er gamle blyrør utvasking bly i drikkevann.

Begrens vann fontener som prøver indikerer det høyeste nivået av ikke-biologisk forurensning.

Hint

 • Ikke samle inn prøver og deretter vente i mer enn 24 timer å behandle dem. Dette kan skew resultatene ved at bakterier for å gjenskape mer enn normalt.
 • Hvis det er mistanke om feil i de eksperimentelle data, gå tilbake og re-samle prøven. Det er ingen skade i å gjenta prosedyren om igjen for å bekrefte resultatene.
 • Utfør fortynning og agar plating del av denne prosedyren under en laminær hette eller ren boks for å unngå forurensning hvis det er mulig.
 • Hold bakterieprøver fra barn og alltid autoklav etter eksperimenter.

Hvordan Rens jeg Vann fra forskjellige Vannmasser?

Hvordan Rens jeg Vann fra forskjellige Vannmasser?


Kriser kan skje uten muligheten til å forberede seg på dem. Noen ganger i løpet av en naturkatastrofe, vil vannledninger bryte, forårsaker vann for å bli forurenset eller linjer som skal stenges helt. Finne drikkevann i disse tider er avgjørende for å overleve. I hjemmet, varmtvannsberedere, vannsenger og toalett bolle reservoarer er de mest pålitelige steder å finne vann. Utenfor hjemmet, kan ulike vannforekomster som innsjøer, bekker, regn vann bassenger, og elver komme godt med for å levere vann. Uansett hvor vann er funnet, må den renses for å kvitte seg med urenheter og forurensning før du drikker. (Se referanse 1) Ved filtrering og koking eller klorerings, kan vann fra forskjellige kilder blir drikkes.

Bruksanvisning

Filter

•  Samle ulike beholdere. Ulike beholdere vil være behov for å hente vann, og for å fange den under filtrering.

Samle vann. Samle vann fra hvilken som helst kilde til vann funnet ved hjelp av en beholder.

Finn et filter. Finne noen rent sengetøy, håndkle, skjorte, eller noe materiale med en liten pore størrelse.

Sett klut over en annen beholder. Brett kluten flere ganger og sted over toppen av en tom container. Duken vil tjene som et filter.

Hell vann gjennom filteret. Hell den oppsamlede vann direkte på duken. Beholderen under duken vil fange opp det filtrerte vann.

Byll

Finn en metallbeholder. Nå at vannet er filtrert, kan det kokes for å fjerne parasitter eller andre mikrober. Et metall kan vil arbeide for denne prosessen.

Start en liten brann. Bruk tre, bøker eller noe brannfarlig å brukes til en liten brann. Hvis kampene ikke er tilgjengelig, bruk primitive metoder for å starte en brann. Slike metoder inkluderer linser og sollys, friksjon, flint og stål, eller et batteri gnidd på stålull. (Se Referanse 2)

Sett en flat stein i brannen. Finn en flat stein stor nok til å plassere boksen på. Avhengig av hvor stor brannen er, sette den direkte på toppen eller på siden av brannen.

9. Plasser kan på berget. Plasser kan av filtrert vann på fjell.

Kok i 15 minutter. Det kan av vann må hurtig koke i minst 10 minutter for å drepe eventuelle bakterier eller parasitter.

Klorering

Finn blekemiddel. Dersom kokende vann ikke er et alternativ, kan blekemiddel brukes til å rense vann i stedet.

Legg blekemiddel. Det er anbefalt av staten Washington Department of Health å legge 04:57 dråper blekemiddel per liter vann. (Se Referanse 3)

Bland blekemiddel og vann grundig ved å riste eller røre.

La oss stå før du drikker. Etter at blekemiddel har vært blandet, la vannet stå for en minst 30 til 60 minutter, avhengig av hvor grumset vannet er.

Tips og advarsler

 • Etter rensing, kan vannet lagres i en lufttett beholder i opptil seks måneder.
 • Ikke bruk vann fra klimaanlegg, radiatorer eller andre kjølesystemer på grunn av høye tungmetallkonsentrasjoner.
 • Ikke bruk vann som kan være forurenset med kloakk, kjemikalier eller olje.

Metode for rensing av vann fra Fluor Arsen

Rensing av vann kan oppnås ved hjelp av en rekke metoder. Noen metoder er bedre enn andre ved å filtrere ut visse kjemikalier, inkludert fluor (en redusert form av fluorid) og arsen.

Kullfiltre

Karbonfiltre bruke granulert aktivert karbon (GAC) for å virke som en barrikade til mange forskjellige organiske og uorganiske kjemikalier. Selv om den har en viss kapasitet for å fjerne fluor, har det ingen kapasitet til å fjerne arsen. Som arsen er svært giftig, ikke bruk denne metoden hvis du er bekymret for om arsen i drikkevannet.

Omvendt osmose

Omvendt osmose er en annen metode for rensing av vann. Denne metoden har vist seg å redusere, men ikke fullstendig fjerne, mange tungmetaller og oppløste salter. Det har imidlertid vist seg å ha liten effekt fjerne fluor.

Kombinasjoner

Den beste måten å sikre at drikkevannet er fritt for fluor og arsen er å bruke en kombinasjon av filtrering metoder. Det finnes en rekke produkter tilgjengelig som bruker flere filtrering metoder. For eksempel, en produktet bruker omvendt osmose kombinert med en avionisering modul, som produserer langt overlegne resultater filtrere ut arsen og fluor i forhold til hver metode brukes på egen hånd.

Hvorfor er natriumkarbonat brukt til å fjerne hardhet fra vann?

Hvorfor er natriumkarbonat brukt til å fjerne hardhet fra vann?


Hardt vann inneholder høye nivåer av oppløste mineraler, spesielt kalsium og magnesium. Man kan bruke natriumkarbonat (sodaaske) for å bløtgjøre permanent hardt vann inneholdende kalsiumsulfat. De kalsiumioner i sodaaske og det harde vannet vil reagere for å danne kalsiumkarbonat, som felles ut av vannet og synker til bunns.

Hvorfor skal Hard Water bløtgjøres?

Hvis du har hardt vann fra springen, kan det skape mineralforekomster på dine retter og vaskeri, eller uløselig såpe avskum på badekar og vask. Hvis disse mineralforekomster bygge opp i rørene, kan det tette dem over tid. Hardt vann er ikke farlig, men det kan være en plage.

Hvordan hjelper Sodium Carbonate?

Natriumkarbonat reagerer med kalsiumsulfat i hardt vann for å lage kalsiumkarbonat, en fast substans. Kalsiumkarbonat kan siles ut av vannet ved hjelp av et filtreringssystem.

Hard Water behandlingsmetoder

Hardt vann blir typisk behandlet med en kombinasjon av natriumkarbonat og kalsiumhydroksyd (lesket kalk), hvilke bindinger med magnesium for å skape magnesiumhydroksyd, en annen fast substans. Noen husholdninger behandle deres vann ved hjelp av en ioneutveksler, som erstatter kalsiumioner med natriumioner, men denne behandlingen er kanskje ikke egnet for personer med høyt blodtrykk.

Symptomer på Vann forurensning fra metangass

Symptomer på Vann forurensning fra metangass


Metan er en fargeløs og luktfri gass. Selv om det ikke er ansett som giftig for mennesker, kunne puste høye konsentrasjoner av gassen forårsake kvelning, som fører til død ved kvelning. Likeledes er metan brannfarlig og utgjør en risiko for brann eller eksplosjon hvis det akkumuleres i lukkede rom.

Godt vann er spesielt utsatt for forurensning fra metangass, siden metan akkumulerer naturlig i underjordiske vannførende lag. Kulldrift og olje- og gassboreaktiviteter forverre potensialet for metangass forurensning av grunnvann, siden gruvedrift og boring utgivelser ofte metan reserver fanget i jorden. Mens metangass er vanskelig å oppdage uten overvåkningsutstyr, kan nøye observasjon avsløre noen symptomer på vannforurensning fra metangass.

Artesisk betingelser

Akkumulering av metangass i grunnvannet ofte øker trykket av vannkilde, slik at en "artesisk tilstand." Når nok metan akkumulerer å trykksette vannforsyning, vil metan-tilført vann gjøre gurgling lyder på godt og vil ofte spruter fra kraner. Artesisk forholdene er mest vanlig i oppvarmede vannsapplikasjoner.

Bobler i vann

Ifølge regjeringen i Alberta, California, kan metangass i vann kan oppdages ved å fylle et glass med vann fra springen. Vann med metangass vises musserende eller melkeaktig med fine bobler. Når boblene klare fra bunnen til toppen som de stiger, oppløste gasser er til stede i vannet og fordampning i luften. Boblene indikerer tilstedeværelse av metan, nitrogen eller karbondioksid i vann.

Pumping Problemer

Overflødig metangass akkumulering i vann kan føre til vanskeligheter med å pumpe vannet. Vanskeligheter med å pumpe på grunn av gassakkumuleringen er kjent som "gasslåsing" og bevirker at pumpen for å miste sin suge. Vanligvis, en pumpe som håndterer vann som er forurenset med store mengder metangass vil fungere som normalt for et tidsrom og deretter, uten forvarsel, vil pumpen fortsette å kjøre, men vil ikke lenger hente vann. Ifølge regjeringen i Alberta, stopper metan pumpen fungerer som den skal når gassbobler skal samle i pumpehjulet og blokkere vannstrømmen gjennom pumpen.

Skadet Vel Casing

Mens en skadet brønnforingsrør er ikke definitive bevis på nærvær av metangass i vann, indikerer det en økt risiko for metangass forurensning. Ifølge Kentucky Department for Environmental Protection, en brønnforingsrør "hindrer forurensninger fra å migrere inn i brønnen." Vel foringsrør som ikke er riktig forseglet eller som har hull eller sprekker kan være slik at metangass å gå inn i vannforsyningen. Hvis du kan høre lyden av rennende vann i din godt når pumpen er slått av, så vel casing er sannsynlig å ha en lekkasje, noe som skaper en mulighet for metangass siver inn i vannforsyningen.

Vann Testing

Den eneste måten å bekrefte vannforurensning fra metangass er å ha vannet testet. Ifølge Water Systems Council, "metan kan være vanskelig å oppdage i vann, så er det viktig at et sertifisert laboratorium utfører testen. Kontakt statlige eller lokale helsestasjon for en liste av stats sertifiserte laboratorier i ditt område."

Fordelene av en countertop vann Distiller

Fordelene av en countertop vann Distiller


Mange er opptatt av urenheter som finnes i vann fra springen og foretrekker å gi sine familier ren og renset drikkevann fra countertop vann Distillers. Det er mange fordeler med å benkeplate vann Distillers, men dessuten bare sunt drikkevann.

Hva er countertop Vann Distillers?

Countertop vann Distillers er vannrensesystemer som varierer i størrelse fra små bærbare som er like i størrelse til vannkokere, helt opp til store de som er på størrelse med små kjøleskap. Mindre de er vanligvis hjemme-enheter som sitter på disken og plugge rett inn i stikkontakten. De har vannmagasiner som kan holde opp til tre eller fire liter vann om gangen og kan fylles manuelt med vann fra springen. Større kommersielle benkeplate Distillers er vanligvis koblet direkte til vannlinjen og er hardt kablet direkte inn i strømboksen.

Vann Distillers produsere kvalitet, rent drikkevann ved å fjerne alle urenheter, mineraler, klor og fluor, og å redusere nivået av kjemiske forurensninger. Mineralene fjernet kan bli gjenvunnet fra maten vi spiser.

Hjemme bekvemmelighet

Med en benkeplate vann Distiller på kjøkkenet, er tilgangen på rent, renset vann beleilig rett på fingertuppene. Du trenger ikke lenger å slepe store tomme mugger til butikken for å få dem etterfylt, eller gå uten destillert vann fordi du ikke kunne komme til butikken.

De mindre enhetene kan brukes som attraktive vann mugger ved middagsbordet, og selv barn kan håndtere dem.

Stor Påminnelse

Countertop vann Distillers er designet for å komplimentere dine kjøkkenapparater og legge til innredning av rommet. Men mer enn det, de er en flott måte å oppmuntre familien til å drikke vann i stedet for usunn brus eller sukker drikker.

Barn, spesielt, elsker å fylle sine egne briller og vil nyte drikkevann bare for å få det privilegium. Og resultatet er lykkeligere og sunnere barn.

Bedre for miljøet

Med benkeplate vann Distillers er det ikke mer behov for plastflasker som er fylle miljøet og skader jord i utrolige tiltak. Selv om de fleste av oss er trofast kaste de tomme vannflasker i papirkurvene, er det tusenvis bare blir kastet, og de er utsette kjemikalier og forurensning i miljøet.

Hvis du foretrekker å ta din egen forsyning av vann for å fungere, må du kjøpe en bokser av plast eller metall beholder stedet for å kjøpe flaskevann. Også, noe som gir barna sine egne fargede containere er en fin måte å få dem til å drikke mer vann samtidig som du lærer dem hvordan de skal holde miljøet sunn.

Badende Nyfødte

Komponentene som er i vann fra springen som klor og fluor kan tørke ut en babyens hud uavhengig av hva slags sensitiv hud såpe produkter brukes. Disse komponentene legge til spørsmål om vugge cap og deres lille organer tørker ut og peeling.

De benkeplate Distillers produsere ren og smaksfri vann som er ideell for en babyens sensitiv hud. I tillegg, siden det ikke er noen sterke kjemikalier i vannet, vil den såpe og sjampo vare mye lenger fordi svært lite er nødvendig for å lage skum.

Innendørs Planter og snittblomster

Stueplanter kan få halte, blir skranglete og stoppe blomstring fordi de harde mineraler i vann fra springen hindre røttene fra å drikke. Ofte vil jorda fortsatt føler våt, men vi gir dem mer vann tenker de er tørst, men dette overwatering oppfordrer sykdom og rot råtne. I tillegg kan kjemikalier, klor og fluor i vann fra springen ødelegge røttene og hindre plantene fra blomstrende.

Destillert vann fjerner hardhet forårsaket av mineraler og lar røttene å drikke vannet fritt. Det eliminerer også klor og fluor, som kan akkumuleres med mineraler i jorden over en tidsperiode, og å skade plantene. Planter er sunnere og avskårne blomster leve lenger.

Bilbatterier

Av og til trenger vi å fylle våre bilbatteri med vann. Den verste typen av vann for å bruke er vanlig vann fra springen på grunn av mineraler i det som klamrer seg til komponentene i batteriet og ødelegger det. Destillert vann er fri for alle mineraler, klor og fluorider som kan ødelegge batteriet.

Med benkeplate vann Distiller, kan du helle vann rett inn i en stor vannflaske eller container for bekvemmeligheten av å fylle batteriet.

Hvordan Fyll en Mediflow Vann Pillow

Hvordan Fyll en Mediflow Vann Pillow


Mediflow vann puter er et utmerket alternativ til standard puter fordi de tillater brukeren å tilpasse sin komfort nivå ved direkte å kontrollere nivået av fasthet og støtte. De kan også bidra til å lindre nakke-og ryggsmerter. Disse putene er relativt enkle å vedlikeholde og ta vare på. Å vite hvordan du skal fylle din Mediflow vann pute er det første skrittet for å få en god natts søvn.

Hvordan Fyll en Mediflow Vann Pillow

Bruk multipurpose verktøy som fulgte med pute for å fjerne vanntett cap. Hetten og ventilen er plassert på undersiden av din Mediflow pute, noen få inches bort fra venstre kant. Plasser bunnen bunnen av verktøyet inn ventilens cap og vri den mot klokken til capsen er løs nok til å fjerne.

•  Bruk samme multiverktyg som en trakt for å legge vann til puten. Sett bunnen av verktøyet inn ventilåpningen igjen av hetten og stramme provisorisk trakt på plass. Dette vil tillate deg å enkelt legge vann uten risiko for søl.

Legg til mengden av vann som direkte tilsvarer ønsket nivå av fasthet. For å gjøre dette, stå puta oppreist i en stol for å få støtte. Ved hjelp av din krukke, helle vann ned i puten gjennom trakten til puten når ønsket fasthet. Det anbefales at du starter ut på et middels fasthet, som krever omtrent 80 til 100 gram vann. Hvis du finner ut at puten er for fast eller for myk, kan du legge til eller trekke vann til din smak.

Fjern gjenværende luft igjen i puta. La puta å holde seg oppreist på stolen etter at du har fylt den. Bruk begge hender, finne linjen der vannet begynner i puta og luften begynner. Tømme denne luftfylte delen ved å trykke lett og flytte hendene i en feiende bevegelse mot ventilen. Dette vil sikre at vann og fasthet er fordelt jevnt utover puten.

Sett ventilhetten tilbake på puten. Fortsett å legge trykk på den tomme delen av puten og skyv lokket tilbake på plass. Tips puten over nær vasken for å se etter lekkasjer og for å sørge for at lokket er riktig installert.

Hint

 • Hvis du hører en skvulpet lyd når du bruker puten, er det fortsatt luft i puten som må fjernes. Fjern lokket igjen og gjenta trinn fire og fem for å eliminere all luft.
 • Hvis du bruker vann fra springen til å fylle puta, trenger du ikke å tilsette kjemikalier. Hvis du bruker godt vann, sted bare en dråpe eller to av blekemiddel i det å holde vannet ditt fra avl bakterier.
 • Endre vannet i Mediflow pute minst en gang i året. Endre vannet mer regelmessig vil ikke skade din pute på noen måte.