Digidexo.com

Hvordan få en slankere mage

Mange mennesker ønsker å gå ned i vekt, og magen området er ofte det første stedet folk ønsker å trimme og tone. Enten du har slitt med vekten i mange år eller bare nylig har utviklet den fryktede reservehjul, er det flere teknikker, inkludert kosthold endringer og mageøvelser, som du kan iverksette for å bidra til å få en slankere mage. Og heldigvis, ifølge Dr. Michael Jensen, en endokrinolog og fedme forsker ved Mayo Clinic, "... magefett er den første typen fett du har en tendens til å tape når du taper vekt."

Hvordan få en slankere mage

Rett ryggen når du sitter og står. Ved å forbedre holdningen din, forbedrer du musklene i kjernen regionen, som omgir magemusklene. Uansett hvor du er (kontor, butikk, eller middagsbordet) du kan fokusere på å sitte og stå rett, og trekke navlen inn ryggraden. Forbedret holdning styrker magemusklene.

Stå med føttene fra hverandre. Passe fingrene og utvide armene rett ut foran deg, parallelt med bakken. Trekk dine hender, armer og skuldre sammen til én side av kroppen (som om du drar en imaginær padle gjennom vannet), og deretter gå tilbake armene til bakken parallell posisjon. Hele tiden fokus på å holde magemusklene stramme. Gjør 3 sett med 20 repetisjoner på hver side av kroppen. Hvis det er nødvendig, holde på et tomt papir håndkle roll eller liten pinne som din late padle.

Stå med føttene fra hverandre. Passe fingrene og sette dem bak hodet slik at hendene vugge baksiden av hodet ditt. I én bevegelse, heve venstre kne i luften og senk høyre albue og prøve å ta hevet igjen før du går tilbake til utgangsposisjonen. Gjenta bevegelsen med den andre siden, heve høyre kne i luften og senke venstre albue. Hvis du er bare begynnelsen trener, vil du ikke være i stand til å ta på kneet til albuen, noe som er helt normalt. Mens du utfører denne øvelsen, ikke presse hodet eller halsen og ned til bakken. Hold ser frem så mye som mulig. Ikke bare vil dette hindre en nakkeskade, men det vil også tvinge magemusklene til å engasjere seg.

Spis mer fullkorn. Ifølge Dr. Penny Kris-Etherton, en respektert professor i ernæringsvitenskap ved Penn State University, spise hele korn gjør det lettere for kroppen å forbrenne fett. Prøv å spise hele korn brød, pasta og kornprodukter, snarere enn raffinerte karbohydrater som hvitt brød og hvitt sukker.

Redusere fett i kostholdet ditt. Mens noen enumettet fett, som nøtter, frø og olivenoljer, har påviste helsefordeler, er de fortsatt fett Overspising slags fett vil legge pounds, spesielt til magen området. Et sunt, balansert kosthold med hele korn, sunt fett, proteiner, frukt og grønnsaker er nøkkelen til å redusere mage fett. Aldri engasjere seg i sult eller kjepphest dietter, fordi de er nesten alltid usunt for kroppen. Det beste alternativet er en moderat og balansert kosthold.

Delta i hjerte-øvelser. Mens det er viktig å målrette magemusklene med spesifikke styrkeøvelser, vil de ikke bli kvitt magen fett alene. Generell kardiovaskulær trening er avgjørende for å miste vekt og slanking magen. Eksperter foreslår å engasjere seg i minst 60 minutter per dag med aerob trening (rask gange og løping); jo mer intens kardiovaskulær trening, kan den slankere magen bli.

Hint

  • Ifølge American Heart Association, overflødig fett i mageområdet er en av de sterkeste risikofaktorer for hjertesykdom, spesielt blant kvinner. Derfor, hvis du har overflødig fett i mageområdet, engasjere seg i disse trinnene for en sunnere kropp, og diskutere risikofaktorer med legen din.