Digidexo.com

Hva kan gjøres for løs hud på beina?

Den eneste dårlige delen om å miste vekt er løs hud som ofte følger. Baggy hud på bena --- spesielt lår området --- kan være en byrde. Ikke bare det gjør deg ukomfortabel med seg shorts og badedrakter i varmt vær, men det kan også føre til lav selvfølelse. Hvis du søker å redusere forekomsten eller bli kvitt hengende hud, flere løsninger er tilgjengelige for alle budsjett og alder.

Fakta

Løs hud på beina er ofte et resultat av kjepphest dietter, slippe en betydelig mengde vekt, eller å miste vekt for fort. Aldring er også en faktor. Ifølge Columbia University Sunn serviceavdeling, bør hudens elastisitet vurderes når vekten kutte for å unngå posete hud.

Trening

Den billigste måten å redusere overflødig leg hud er mosjon. Hvis du allerede har gått ned i vekt, fokus på styrke og styrketrening. Knebøy jobbe lår og hamstrings, og lunges fokusere på dine lår og setemuskler. Hvis du har løs hud i leggene, prøv kalv reiser. Pilates er også en utmerket måte å tone bena. Alle øvelsene kan gjøres hjemme eller på et treningsstudio.

Ikke-kirurgiske Solutions

Flere kremer og lotions er tilgjengelige i supermarkeder og narkotika butikker som hevder å stramme løs hud. Over-the-counter kremer etter aveeno er et godt valg hvis du har et budsjett, eller du kan kjøpe dyrere merker som filosofi eller Bliss. Før du investerer i noe produkt, forskning ingrediensene. Det kan være lurt å snakke med legen din for en resept anbefaling. I tillegg er en sunn diett og vann forbedrer hudens elastisitet. Konsumere en diett rik på frukt, grønnsaker og magert kjøtt.

Kirurgisk Solutions

Lår lift kirurgi fjerner overflødig hud, og ifølge docshop.com, tre typene er tilgjengelige: indre, bilateral, og mediale heiser. Recovery tid er flere uker, og risikoer inkluderer hengende hud og blodpropp. De fleste forsikringsselskaper dekker ikke plastisk kirurgi, så du blir nødt til å betale av egen lomme eller skaffe finansiering med din kirurg. Ifølge talksurgery.com, et lår heis koster rundt $ 4.000.

Betraktninger

Før du starter et treningsprogram eller søker plastisk kirurgi, ta kontakt med din fastlege for å bekrefte at du er helsemessig skikket. Videre, hvis du trenger hjelp med å lære trening form, besøke en trener eller en treningstime. Det er lett å skade deg selv i løpet av styrke og styrketrening. Øvelses og ikke-kirurgiske løsninger vil kun forbedre utseendet av løse ben hud.