Digidexo.com

Fysioterapi Oppvarming Utstyr

Varme har vært brukt i århundrer for å lette helbredelse ved behandling av skader. Fysioterapeuter bruke ulike typer oppvarmingsutstyr for å hjelpe i behandlingen av sine pasienter basert på den bestemte sykdom eller skade.

Whirlpool Bath

For pasienter utvinne fra utvidet sykdom eller kirurgi, letter et boblebad healing, bevegelse og smerte reduksjon i lemmene.

Hot Tubs

Ved bruk av badestamper, fordyper terapeuten pasientens hele kroppen i varmt vann for å lette fysioterapi for lindring av ryggsmerter, muskelproblemer, forstuinger og til hjelp i avslapping.

Parafin Bath

Varm voks brukes i parafin terapi hjelpemidler i behandling av leddgikt, tennis albue, hånd og håndledd skader og arrvev. Det beroliger også muskler og hydrater og mykgjør huden.

Kortbølge Diatermi

Behandling med en kortbølge diatermi enhet bidrar til å øke blodstrømmen til spesielle skadde eller smertefulle områder av kroppen. Den brukes til å behandle ryggproblemer, slitasjegikt, revmatoid artritt, stiv eller smertefulle ledd og muskel stammer.

Fuktig Hot Packs

Fuktig varme pakker brukes av fysioterapeuter for å lette muskelsmerter og spenninger ved å øke blodsirkulasjonen i det berørte området. De er nyttig i behandling av muskel forstuinger, og også avlaste smertefulle leddgikt leddene.