Digidexo.com

Hvordan kan jeg Behold Fit, ned i vekt og få litt muskler på 14?

Hvordan kan jeg Behold Fit, ned i vekt og få litt muskler på 14?


Du kan ikke ha betalt mye oppmerksomhet til kroppen din før du slår 14. Men nå som du er i videregående skole kan du føler at det er på tide å gå ned litt i vekt, få litt mer muskler, eller bare holde seg i form. Du trenger ikke å vie timer med trener eller slanking for å føle seg godt om deg selv. Oppholder seg i form eller bare å komme på sporet tar dedikasjon, men ikke en anstrengende trening rutine.

Hvordan kan jeg Behold Fit, ned i vekt og få litt muskler på 14?

•  Øvelse daglig. Enten du foretrekker et treningsstudio, spille en sport eller bare gå en tur, er det viktig at du trener minst 15 til 20 minutter om dagen. Du vil gå ned i vekt og øvelsen vil bidra til å øke stoffskiftet. Carry £ 5 vekter med deg mens du går for å bidra til å bygge muskler i armene, eller slitasje ankel vekter. Har små sett med push-ups eller sit-ups - 10 til 15 vil være nok i å bygge litt muskler.

Pass på hva du spiser. Avhengig av dine mål, kan du ikke trenger å kutte ut matvarer du elsker - bare spise mindre porsjoner. Hvis du elsker chocolate chip cookies, ikke sitte foran TVen med en beholder med dem, plasserer en eller to kjeks på en tallerken og la resten av cookies på kjøkkenet. Bytt ut chips med grønnsaker eller frukt. Prøv å unngå stekt eller sukkerholdige matvarer. Protein er bra for deg, så prøv å spise mer fjørfe og fisk i stedet for storfekjøtt eller svinekjøtt. Spis mindre porsjoner av mat du liker som kanskje ikke er bra for deg - med andre ord, spiser nok til å smake, men ikke nok til å fylle deg opp.

Drikk rikelig med vann. Drikk et glass vann før du spiser frokost og under måltider. Ofte kan du føle deg sulten når faktisk du er tørst. Vann vil hjelpe deg å føle deg mett, så du vil ikke spise så mye. Drikkevann spyler også giftstoffer fra kroppen din. Vann er sukkerfri, kalorifritt og natriumfritt - og det holder kroppen frisk og hydrert.