Hjem rette for Toddler Diaré

by Fernando

Pjokk diaré er en rotete sykdom. Det er også svært ubehagelig og opprivende til et lite barn å ha diaré. Siden ingen anti-diaré medisiner er tilgjengelig eller anbefalt for bruk med småbarn, hjem rettsmidler er den eneste måten å behandle det.

Betydning

Pjokk diaré venstre ubehandlet kan føre til dehydrering, som kan være livstruende.

Identifikasjon

For væsker, bland 1 qt. vann med 1 ts. av sukker og en klype salt. Bland matvarer, slik som vanlig brød eller toast, kjeks, eplemos og kylling uten hud er det beste for sine mageproblemer. Anstrengt gulrøtter er en annen populær hjemme bøte for pjokk diaré.

Effekter

Vannet med sukker og salt er bedre enn rent vann eller fruktjuice i Rehydrerende pjokk. Bland matvarer redusere mage irritasjon som fører til diaré. Elektrolyttene i anstrengt gulrøtter kan hjelpe rette diaré.

Betraktninger

En potte-trent pjokk med diaré, selv på hjem rettsmidler, kan ha ulykker. Ha dette i bakhodet og forberede seg ved å bruke gamle sengetøy, plassere et gammelt teppe eller annen buffer der barnet sitter og ved å gi pjokk med enkel tilgang til badet.

Misforståelse

Mesteparten av tiden diaré er måten kroppen blir kvitt ting. Mange ganger diaré indikerer ikke sykdom, men bare kroppen å kvitte seg med en fornærmende mat.

Advarsel

Hos barn med andre helseproblemer, hvis diaré varer mer enn 2 dager med eller uten hjem rettsmidler, eller hvis barnet slutter å spise, drikke, eller har feber eller andre symptomer, kontakt lege umiddelbart.