Digidexo.com

Supermat som øker immunitet

Supermat som øker immunitet


Det er hundrevis av supermat som kan øke immunforsvaret og gi kroppen god helse. Disse matvarer inneholder grønnsaker, nøtter, frukt og fisk.

Funksjon

Immunsystemet er den del av kroppen som kamper infeksjon og sykdom. Ved å holde immunforsvaret sunt, kan sykdommer forebygges eller reduseres.

Grønnsaker

Noen av de beste grønnsaker for å øke immunitet er røtter og knoller; gulrøtter, søtpoteter og yams. De har alle beta-karoten, som hjelper kroppen med å produsere vitamin A.

Frukt

Noen av de beste frukt for å øke immunitet er bananer, druer og aprikoser. Disse fruktene har vitamin B i vanlige (B2, B3, B5). B-vitaminer bidra til å produsere antistoffer, få energi og selv holde nervesystemet på sporet.

Nøtter og fisk

Nøtter og fisk regnes også super immun økte. Fisk er en god kilde til omega-3 fettsyrer. Disse syrene bidra til å redusere betennelse og kolesterol. Nøtter som hasselnøtter og cashewnøtter bidra til økt energi.

Advarsel

Uten fordelene med sunn mat, er underernæring hengende. Et svekket immunforsvar kan også føre til ulike former for kreft og infeksjoner.