Digidexo.com

Hvordan å gjøre en Biggest Loser Vekttap Challenge i arbeid

Har den endeløse rekke av selskapets lunsjer og breakroom snacks forlot din og din kollega klær litt strammere? Synes du selv vemodig å se på Biggest Loser på TV, ønske at du hadde en kombinasjon av samarbeid og konkurranse for å hjelpe deg jeg vekttap innsats? Kjemp tilbake mot bule på kontoret sammen med dine kollegaer ved å gjøre en Biggest Loser Challenge på jobb. Her er hvordan du setter opp din egen Biggest Loser Challenge for å gjøre din arbeidsplass en montør, sunnere en.

Hvordan å gjøre en Biggest Loser Vekttap Challenge i arbeid

•  Ta en avstemning av medarbeidere som ønsker å delta i Biggest Loser Challenge.

For å starte planleggingen av vekttap utfordringen på kontoret, må du vite hvor mange deltakere du vil ha.

Gjennomføre en veie i for deltakerne.

Den første delen av Biggest Loser Challenge på arbeidsplassen innebærer å vite startvekten din. Dette trenger ikke å være en offentlig hendelse (lykke å finne deltakere hvis du ikke holder vekten private!) Men forsikre deg om at alle dokumenterer sin startvekt offisielt.

Bestem deg veie i ganger og en sluttdato for kontoret Biggest Loser Challenge.

Velg en ukentlig veie-in tid for deltakerne. Også velge en sluttdato for utfordringen; velge en månedlig vinner (selv om konkurransen er lenger enn det) fungerer godt og holder deltaker motivasjonen høy.

Implementere fysisk aktivitet og kosthold sporing systemer og informasjon.

Det er viktig å bidra med ressurser på kosthold og trening for de som ikke er treningskunnskapsrike. Sunne oppskrifter, øvelser, slanking og blodtrykk informasjon er alle gode eksempler på nyttige materialer som ville være nyttig under en Biggest Loser Challenge.

Lag en premie for dem som ser suksess jeg din Biggest Loser vekttap utfordring.

Eksempler på Biggest Loser vekttap suksess er en kupong for gratis lunsj, kinobilletter, eller en sjanse til å forlate kontoret noen timer tidlig på en dag med vinnerens valg. Bestem deg for en premie, og holde det morsomt!

Kjør utfordring igjen.

Tilby Biggest Loser vekttap utfordring mer enn en gang og du vil sannsynligvis se en økning i deltakere. Din arbeidsplass vil være egnet på kort tid!