Digidexo.com

Hvordan ta Oral EDTA

Hvordan ta Oral EDTA


Oral EDTA (etylendiamintetraeddiksyre) ble innført av tyskerne i 1931 som en terapi for kardiovaskulær sykdom. EDTA er et syntetisk aminosyre sies å reversere heavy-metal forgiftning fra inntak. Noen av fordelene med EDTA omfatte fjerning av virkningene av en hjertestans, redusere brystsmerter og kortpustethet, redusere blodtrykket, reduserer forekomsten av Alzheimers sykdom og eliminere dårlig sirkulasjon, blant andre fordeler. Å vite hvordan du skal ta oral EDTA er nøkkelen til suksessen. Selv om oral EDTA er tilgjengelig på resept, kan du kjøpe det over disk.

Bruksanvisning

•  Spør legen din om det er trygt for deg å ta EDTA, spesielt hvis du allerede tar andre medisiner eller vitaminer. Også spørre ham hva dosering av medisinen ville være best for deg å ta gitt nivåene av metall i systemet ditt.

Klargjør et glass vann for å vaske ned EDTA.

Sett en tablett av oral EDTA inn i munnen din, og skyll den ned med vann. Hvis du tar flytende EDTA, sette riktig dosering av flytende EDTA (se instruksjoner på flasken og konsultere legen din for dosering) i en kopp juice og drikke det.

Hint

  • Ifølge Cardio Renew, flytende EDTA absorberer mer av metal forgiftning i systemet ditt i en kortere periode enn EDTA tabletter.
  • Ikke ta muntlig EDTA eller andre medisiner uten først å konsultere lege.