Digidexo.com

Halodrol bivirkninger

Halodrol, et anabole steroid liquigel produsert av Gaspari Nutrition, er et steroid supplement brukes til å øke testosteron, muskelstyrke, muskelstørrelse og utholdenhet i sine brukere. Som med en hvilken som helst anabole steroider, er det en rekke av sideeffekter som kan oppstå ved bruk.

Hemming av Fat Produksjon

En av de mest merkbare og ønskelige bivirkninger ved bruk av Halodrol er medikamentets evne til å bremse produksjonen av fettpartiklene, mens på samme tid bygge muskel. Som forventet, er det også ulemper til denne bivirkning. Stoffet setter en økt nivå av stress på karsystemet, med langsiktige interne problemer (som nyresvikt) en sterk mulighet.

Levertoksisitet

Leveren er hovedfunksjon er å behandle og bryte ned hvilken som helst forbindelse som kommer inn i kroppen. Når en utenlandsk stoff (for eksempel Halodrol) er inntatt, er leveren tvinges til å overarbeid selv, forårsaker enzym nivåer for å bli opphøyet til et nivå høyere enn normalt. Fordi leveren har å slite så hardt for å behandle disse forbindelsene, er det mulighet for langsiktige skader hos brukere.

Gynocomastia

Gynocomastia er et begrep som brukes for å referere til utvikling av kvinnelige-lignende brystvev hos brukere av anabole steroider. Halodrol er intet unntak til dette problemet. De fleste folk ikke innser at i tillegg til å øke nivåene av testosteron i brukere, steroider også øke nivåene av østrogen som et middel til motvekt. Denne ytterligere østrogen binder seg til brystvevet hos enkelte brukere, noe som resulterer i utvikling av større og mykere bryster.

Aggresjon

En av de mest omtalte bivirkninger av steroider er utbruddet av økt aggresjon, mer kjent som "roid raseri", hos brukere. Den viktigste årsaken til dette problemet er forhøyet nivå av testosteron i forbindelse med de andre kjemikalier som er tilstede i tillegg. Denne kombinasjon av kjemikalier som kan lede til voldsomme adferd og selv psykose hos noen brukere. Det er viktig å innse at personligheten spiller en viktig rolle i hvorvidt økt aggresjon effekter et individ, med de med voldelige tendenser den mest sannsynlige til å stille ut denne bivirkningen.

Advarsel

Disse bivirkningene kan komme fra å bruke noen anabole steroid, ikke bare Hemadrol. Hvis du opplever noen av disse bivirkningene, må du oppsøke lege umiddelbart. Hvis du er under 18 år, kan steroider stunt vekst mønstre og føre til bivirkningene som er nevnt ovenfor.