Digidexo.com

Hvordan få oljen av frukt frø

Hvordan få oljen av frukt frø


Frukt-frøolje, slik som druekjerneolje, er høy på essensielle fettsyrer, vitamin E og linolsyre. Enten du er interessert i å bruke olje i matlaging eller for hud-og hårpleie, frukt frø olje inneholder flere nærende fordeler som varierer fra frukt til frukt. Utvinne olje fra frukt frø hjemme kan gjøres enkelt ved hjelp av et hjem olje expeller.

Hvordan få oljen av frukt frø

•  Rengjør frukt frø grundig ved å skylle støv eller rusk som kan være knyttet til dem.

Forvarm ovnen til 150 grader Fahrenheit.

Dryss frø på bakeplate. Det skal bare være et enkelt lag av frø på arket.

Sett stekeplate i ovnen og varme i 30 minutter. Varmet frø vil gi mer olje enn kald. Fjern fra ovnen etter 30 minutter.

Plasser bollen under tuten av din expeller trykk for å samle opp oljen avrenning.

Flyte nok frø inn i seed trakten til den er 3/4 full. Slå på maskinen hvis du bruker en elektrisk modell eller sveiv håndtaket hvis du bruker en manuell modell.

Samle opp oljen i din bolle og overvåke frøene å sikre at de er fôring i pressen riktig. Du må kanskje presse frøene ned eller skrape sidene ned for å holde pressen utvise jevnt og trutt.

Fortsett å legge frøene til du har trykket dem alle. Overføre olje fra din innsamling bolle til lagrings krukke og lukke tett.

Kontroller olje neste dag. Separasjon kan ha funnet sted dersom det ikke var noe vann eller andre materialer som er tilstede. Det er bare å helle oljen fra overflaten av vannet og lagre.