Digidexo.com

Hvordan behandle Herpes Simplex

Hvordan behandle Herpes Simplex


En kald sår kalles herpes simplex type en. Det er motstandsdyktig mot kroppens indre immunsystem. En kald sår vises, typisk et sted rundt munnen, når viruset er utsatt for fukt, varme forhold. Den kalde sår er relatert til seksuelt overfør herpes virus, som kalles herpes simplex type to. Det finnes en rekke måter å behandle herpes simplex virus når den dukker opp.

Hvordan behandle Herpes Simplex

•  Slapp av og ta deg tid til å bremse ned. Stress kan bringe på herpes simplex manifestasjoner, slik at folk som er utsatt for forkjølelsessår spesielt sårbare når de blir stresset.

Se en lege for en resept av en anti-viral medisin. Det finnes en rekke medisiner som har vist seg pålitelig i å bli kvitt de stygge forkjølelsessår og kan bidra til å undertrykke gjentakelse av et annet utbrudd. Når barn blir behandlet med medisiner, kan det bidra til å redusere alvorlighetsgraden og hyppigheten av utbrudd som voksne. Medisinen må tas oralt, som aktuelle salver ikke hjelper.

Unngå kontakt med en person som er å ha et utbrudd eller utslett. Herpes simplex to er en seksuelt overført sykdom, som kan overføres til og med når det ikke er noen ytre av den.

Prøv akupunktur for lindring fra en kald sår. Den gamle healing metoden innebærer små nåler som sitter fast til poeng i kroppen din. Akupunktøren finner kilden til stress eller av den fysiske ubalansen som forårsaker forkjølelsessår og forsiktig setter nåler i det punktet.

Ta 125 mg aspirin hver dag. Dette har vist seg å være nyttig for omtrent halvparten av folk som prøver dette hjemme rette.