Digidexo.com

Hvit te og vekttap

Hvit te og vekttap


Kosthold og mosjon er den eneste sanne og sunne måter å miste en betydelig mengde vekt. Men, som omfatter hvit te i ditt daglige kosthold kan gi deg den ekstra boost du på din vekt-tap reisen. Ikke bare hvit te fremme vekttap ved å brenne eksisterende fett, det hindrer også nye fett fester seg til kroppen din.

Adipogenese

Som rapportert av ernæring og metabolisme magasin, en studie utført av tyske forskere konkluderte med at forbruket av hvit te drastisk redusert adipogenese. Adipogenese er genereringen av nye fettceller i kroppen. Forskerne brukte lab-laget adipocytter (fettceller) som ble dosert med hvit te ekstrakt for å gjennomføre studiet. Ifølge Nutrition and Metabolism bladet "hvit te ekstrakt er en naturlig kilde som effektivt hemmer adipogenese og stimulerer lipolyse aktivitet."

Lipolyse aktivitet

Lipolyse er den prosess hvor kroppen bryter ned lagret fett og støter den inn i blod damp. Fettet er senere omgjort til ketonlegemer, som vil være tilgjengelig som en kilde til energi. Hvit te stimulerer lipolyse aktivitet, noe som i sin tur fremmer vekttap. Med regelmessig inntak av hvit te, vil kroppen din stadig brenne fett lagret i fettcellene.

Sunnere valg

Hvit te inneholder null kalorier. Når du velger å drikke hvit te å tilfredsstille din søt tann, motstå du fristelsen av fet og kalori laden snacks. Den naturlig søt smak vil dempe suget av andre søtsaker og vil eliminere behovet for krydder te med sukker.

Andre helsemessige fordeler

Polyfenoler er potente antioksidanter som hindrer utviklingen av kreftceller. Fordi hvite teblader er dampet, polyfenoler som er til stede under innhøsting er til stede når det forbrukes. Å drikke hvit te bevarer også tannhelse som det hindrer plakk. Videre, på grunn av sin lette hue, hvit te vil ikke flekker på tennene som mørkere te og kaffe.

Hvit te vs grønn te

Grønn te er kjent for sine vekt-tap fordeler. Selv om hvit te ikke er anerkjent på denne måten, har kineserne brukt det i århundrer for å opprettholde sunne vekter. Ifølge Oprah.com, "te er fra samme plante som grønn te, men det er produsert på en annen måte." Som de fleste te, grønn te laget av modne bladene som er vissent for å produsere en mørk nyanse og bitter smak når yret. Imidlertid er hvit te laget premature blader som er blitt dampet, i stedet for vissent, å beholde sin fuktighet.