Digidexo.com

symptomer på innflammatorisk brystkreft

Symptomer på inflammatorisk brystkreft

Ifølge American Cancer Society, er inflammatorisk brystkreft en sjelden, svært aggressiv form for kreft som er vanskelig å diagnostisere med tradisjonelle metoder som mammografi og generelle physicals. Forblir ubehandlet, inflammatorisk brystkreft kan spre seg til andre deler av kroppen, slik som i lymfeknutene. Det kan gå ubemerket for en tid fordi det ikke gir de klumper forbundet med felles brystkreft. Symptomene blir merk bare etter kreftcellene begynner å hindre blodårene i lymfesystemet, som deretter fører til brystvevet blir hovne og betent. Ifølge en National Cancer Institute overvåkings, epidemiologi og sluttresultatet database, er sjansene for å overleve fem år etter diagnose med inflammatorisk brystkreft er om lag 40 prosent, mens sjansene for å overleve fem år med andre typer brystkreft er om lag 87 prosent.

Plutselige endringer i Breast Utseende

En bryst påvirket av inflammatorisk brystkreft kan bli misfarget eller vises mørbanket. Det kan se rosa, rødt eller lilla. Det kan også ha en dimpled utseende.

Plutselige brystforstørring

Ett bryst kan plutselig hovne opp eller synes tyngre enn den andre.

Varm Feeling

Ett bryst kan føle merkbart varmere enn den andre.

Lymfeknute Endringer

De underarm lymfeknuter og de over eller under kragebeinet, kan hovne opp.

Ubehag

De berørte brystet kan klø og / eller verke.

Nipple Endringer

Brystvorten på den berørte brystet kan flate eller vende seg innover. Dessuten kan brystvorten vises hovne eller har sprø hud.

Aggressive typer brystkreft

Når en klump eller annen uvanlig forekomst i brystet oppdages leger skåret i brystet ta en prøve av det skadede vevet. Mange klumper er et resultat av kalsium oppbygging, og er referert til som "godartet", hvilket betyr at de er ikke kreft. Hvis det registreres en malignitet i prøven, er flere tester som kreves for å fastslå om kreften er invasiv eller presenterer noen av egenskapene til mer aggressive former for brystkreft. Det er på dette punktet at flere tester er nødvendig for å finne ut hvilken type kreft er tilstede.

Invasiv

Brystkreft merket som "krenkende" har spredd seg utover den opprinnelige utgangspunktet. Enten er ble opprinnelig funnet i en melkekanal eller lobule i bryst, har den spre seg til andre deler av brystet og truer med å spre seg videre hvis det ikke fjernes, og utryddet. Når kreftcellene komme inn i blodbanen eller lymfesystemet gjennom lymfeknutene, kan det utgjøre en alvorlig trussel.

Svulster

Når en kreft er funnet å være invasiv, legene se til vevsprøve og karakteren tumoren basert på et system som bestemmer graden av behandling som kreves for å stoppe spredningen av sykdommen. Graderingen systemet er fra en til tre, med tre å være det mest sannsynlig invasiv og å spre seg raskt gjennom kroppen. Jo nærmere cellen ligner den opprinnelige vev, jo lavere grad. Svulster også testes med hensyn til nærvær av hormoner. De med høyere nivåer av østrogen kan behandles med hormonblokkerende medikamenter for å bremse utviklingen.

Inflammatorisk

Inflammatorisk brystkreft er en av de aggressive typer brystkreft som ikke vanligvis begynner som en klump i brystet. I stedet en rødhet og fortykning av brystvev karakteriserer sykdommen. Andre symptomer inkluderer en plutselig økning i bryststørrelse, en invertert brystvorte eller engorged lymfeknuter under armene eller i nakken. Inflammatorisk brystkreft ikke oppdages av en mammografi, som er årsaken til at en lege bør sjekke ut noen endring i utseendet eller følelsen av brystet. Siden de første symptomene ofte gå ukjent, har sykdommen utviklet seg ofte til andre deler av kroppen før det blir detektert.

Paget sykdom

En annen form for aggressiv brystkreft er Pagets sykdom, som har sin opprinnelse på og rundt brystvorten. Det er preget av kløende, flassende rødhet som ligner på eksem. Sårene kan begynne lekker og bli smertefullt. Oftest er Pagets sykdom et symptom på invasiv brystkreft. Noen ganger kan en klump er til stede, men ikke alltid. Pagets sykdom er oftest funnet hos kvinner over 50 år som ikke har hatt barn, og som har en familiehistorie med brystkreft. En biopsi er den beste måten for å teste om huden er like tørr eller er et tegn på aggressiv brystkreft.

Metaplastiske

En sjelden form for aggressiv brystkreft er kalt metaplastiske brystkreft, eller metaplastiske karsinom. Sykdommen kan starte i kjertlene, men oftest begynner i epitelet i brystet. Metaplastiske brystkreft er vanligvis invasiv og har reist til andre områder av kroppen etter når det er diagnostisert. Symptomer kan inkludere nye klumper i brystet, invertert eller misfargede brystvorter eller smilehullet på huden av brystet som får den til å klø og hovne opp. Behandling av denne type kreft er avhengig av stadiet av sykdommen og individets generelle helsetilstand, men vanligvis følger andre brystcancerbehandlinger.

Er Testosteron Legal?

Er Testosteron Legal?


Testosteron overgrep blant idrettsutøvere er helt klart et problem. Likevel er det mange juridiske bruk av foreskrevet testosteron for både menn og kvinner. Noen ganger dette er relatert til hormonnivået, men det har andre bruksområder også.

Definisjon

Testosteron er et hormon som finnes i både menn og kvinner; menn har langt mer enn kvinner gjør.

Juridisk Bruk hos menn

Noen menn har naturlig lavere nivåer av testosteron enn gjennomsnittet. Når dette ned til unormale nivåer, kan de bli gitt testosteron. En mannlig prevensjonsmiddel å bruke testosteron er også under utvikling.

Juridisk bruk hos kvinner

Testosteron er et av legemidlene som brukes til å behandle menopause-relaterte problemer. Den kan også brukes til å behandle symptomer på terminal brystkreft.

Lovlig bruk i Sex Transition

Biologiske kvinner som er overgangen til menn er ofte foreskrevet testosteron.

Ulovlig bruk

Idrettsutøvere og kroppsbyggere har brukt testosteron ulovlig å øke muskelstyrke. 80 prosent av positive ulovlige narkotika tester blant idrettsutøvere skyldes testosteron og to beslektede stoffer.

Kontinuerlig Daglig Inntak av Milk Thistle & Helseeffekter

Kontinuerlig Daglig Inntak av Milk Thistle & Helseeffekter


Milk Thistle har vært brukt i to tusen år som en løsning på mange plager, spesielt lever klager. I løpet av begynnelsen av det tjuende århundre, leger i USA benyttet melk tistel frø å kurere forholdene i lever, milt og nyrer. Milk thistle har også blitt brukt med hell for å reversere effektene av sopp forgiftning. En kjemisk forbindelse i frøene av Silybum planter er antatt å være den biologisk aktive element som gir helsefordeler.

Lever betingelser

Konsekvent inntak av melk tistel er sitert av urte nettsteder som Skye Herbals som et effektivt middel for behandling av skrumplever. Den tørkede frukten av melk tistel urter inneholder en kompleks falconoid kalles silymarin. Tilhengerne hevder silymarin bidrar til å senke kroppens enzymnivåer, noe som gir raskere leverens evne til å avgifte kroppen. 2010-studien notert på amerikanske National Library of Medicine nettstedet undersøkte effekten av daglige melk tistel bruk på barn som lider av leukemi og tilhørende toksisitet av leveren. Konklusjonene var at melk tistel har ingen bivirkninger i kombinasjon med kjemoterapi behandlinger. Silybum ble også forbundet med en bevegelse mot en betydelig reduksjon i levertoksisitet.

Som rapportert på Nasjonalt Senter for komplementær og alternativ medisin (NCCAM) nettsider, laboratoriestudier har også vist at daglig inntak av melk tistel kan beskytte og fremme levercellevekst og bedre hepatitt C. Bruken av melk tistel kan også hemme betennelse og kamp mot oksidering av prosessen, som er en kjemisk prosess som skader friske leverceller.

Betraktninger

Funnene i studier av effekter av melk tistel inntak på levercirrhose har ikke vært konsekvent. En forsknings oppsummering på National Cancer Institute nettside fant ingen overbevisende bevis for at kontinuerlig inntak av melk tistel kan ha nytte lider av skrumplever. The New York Times opplyser at innholdet i studiene selv er ofte på feil. Studier ble ofte dårlig utformet eller hadde alvorlige metodeproblemer, så en sann vurdering av fordelene med melk tistel ikke kunne oppnås. NCCAM sier også at design av forskningsstudier i hepatitt C var ofte ikke strenge nok til å gi autentiske resultater. Selv om noen studier har gitt en reduksjon i symptomer assosiert med hepatitt C leversykdom, var det ingen signifikante endringer hos virus aktivitet eller leverbetennelse.

Andre bruksområder

Web MD nettside melder at den daglige bruken av melk tistel, kombinert med tradisjonell behandling, kan forbedre symptomene på diabetes ved å forbedre blodsukkernivået og redusere kolesterolet. Ifølge Web MD nettside, har forskning også vist at daglig inntak av melk tistel resultert i sunnere nivåer av insulin. Det har også vært forslag som melk tistel kan hjelpe med symptomer på prostatakreft, brystkreft og hjertesykdommer, men lite forskning har blitt utført i disse områdene.

Side Effects

Noen tar melk tistel bør ikke ta den sammen med andre medisiner. Melk tistel kan reagere med tradisjonell medisinering og føre til symptomer som kvalme, diaré og oppblåsthet. Milk thistle inntak kan også være farlig for kvinner som er gravide eller ammer. Noen tar melk tistel langsiktig bør også konsultere legen sin for å sikre en streng dosering mønster er observert. Forskning pågår fortsatt som den lenge vilkårene effekter av melk tistel, så det bør tas med forsiktighet og stoppet helt hvis det oppstår uønskede bivirkninger.

Symptomer på brystkreft klumper

Det er ikke uvanlig for kvinner, særlig i alderen 30-50, for å ha bryst klumper. Det store flertallet av disse klumper er ikke kreft. Mange går unna på egenhånd. Mens en kvinne opplever bryst klumper kan hun ha en rekke symptomer fra dem. Som med alle endringer i kroppen, bør lege informert av disse bryst klumper når de dukker opp.

Pain

Smerte er den vanligste og åpenbare symptom på brystkreft klumper. Hormonelle endringer (Menstruasjon, graviditet) kan gjøre bryst klumper mer smertefull. Fibrocystic bryst sykdom er også en godartet tilstand som forårsaker smertefulle klumper skal vises. Smerte kan variere fra en mild verke til en alvorlig skyting eller stikkende smerter.

Ømme å ta på

Noen bryst klumper har ingen symptomer før de er trykket på. Disse hardere klumper (ofte lipomas) er vanligvis består av fettvev. De føler anbud når trykket og kan være smertefullt når de forstørre og blir gnidd av armbevegelse eller klær. Klumper som bare ømme å ta på kan også være fra en feit nekrose, forårsaket av en skade på hud eller blåmerke.

Størrelse

En endring i størrelsen på bryst klumper er ikke uvanlig med cyster. De kan føle seg annerledes når de vokser og avtar med en kvinners månedlige syklus. Symptomer på slike typer bryst klumper inkluderer en følelse av tyngde før menstruasjonssyklusen når cyste forstørrer.

Rødhet

Hvis rødhet, hevelse og varme oppstå med bryst klumper, kan det være et tegn på en infeksjon. Symptomer på infiserte klump - også kalt en abscess - inkluderer følelsen generelt syk og kjører en feber. Infeksjoner er mest vanlig etter graviditet når en kvinne ammer. De bør behandles av en lege, som trolig vil foreskrive antibiotika. Mens sjeldne, er det også mulig at rødhet kan være forårsaket av en blodpropp, som også må sjekkes av en lege.

Discharge

Noen ganger vil et bryst klump produsere utflod fra brystvorten. En intraductal papillomer er en klump som kan bringe en blodig utflod fra brystvorten. Klar eller brun utflod er også en mulig symptom fra bryst klumper.

Betraktninger

En klump eller endring i brystet bør undersøkes av lege. Brystkreft vanligvis ikke har symptomer, men kan bare bli diagnostisert med biopsi. Dersom det skjer endringer i bryst, vil legen utføre et mammogram og eventuelt et bryst sonogram for å bestemme behovet for en biopsi.

Tegn og symptomer på brystkreft sykdommer

Tegn og symptomer på brystkreft sykdommer


Riktig bryst helse og tidlig forebygging av både godartet og ondartet sykdom er av den største betydning i kvinners helse. Å vite alle de tegn og symptomer på vanlige tilstander i bryst og omkringliggende vev, gir deg den kunnskapen som trengs for å hjelpe leve et langt og sunt liv. Når noen av disse symptomene dukker opp, gjøre en avtale med legen din for å finne den egentlige årsaken til dem.

Endringer i Shape

Åpenbare endringer i form av brystkreft og til indikerer brystsykdom slik som kreft eller inflammatorisk brystkreft. Endring av størrelse eller form av brystkreft ofte føre til brystene skal vises asymmetrisk, med en bryst være merkbart større enn den andre, eller misdannet. Teksturen av brystet endres også, i tillegg til den form og størrelse. Små fordypninger vises, eller støt, på overflaten av huden på brystet.

Utskrivning

En blodig eller pustuløs utflod som kommer fra brystvortene ofte indikerer bryst sykdom som brystkreft, ifølge Mayo Clinic. Beviset på dette utslippet betegner vanligvis en ondartet tilstand som krever umiddelbar diagnose for å kunne ta riktige skritt i å behandle den.

Innovervendte brystvorter

I forbindelse med andre symptomer, når niplene vises inverterte eller flate, kan bryst sykdommer slik som inflammatorisk brystcancer og brystcancer være mulig. Symptomet ofte faller sammen med andre symptomer som smerte og hevelse.

Smerte

Smerter i brystene og brystvortene, men en indikasjon på flere forhold og problemer, kan være en avslørende tegn på bryst sykdom. Når smerten følger slike symptomer som væske fra brystvortene, bryst hevelse eller klumper, ta kontakt med din lege.

Avskalling av hud

Avskalling eller flakdannelse av nippelen huden, sammen med andre signaler symptomer, er symptomatisk for brystkreft og inflammatorisk brystkreft, ifølge Mayo Clinic.

Klumper

Merk klumper i eller rundt brystvevet, slik som under armene, indikerer både godartede og ondartede bryst sykdommer. Klumper som kommer og går med kvinnens menstruasjonssyklus er normale hormonelle forekomster, men når klumper ikke går bort kan det være en indikasjon på ondartet bryst sykdom.

Hovne lymfeknuter

Ifølge Mayo Clinic, lymfeknuter under armene, i brystene og noen ganger i nakken blir hovne og hardt når bryst sykdom og andre forhold er tydelige. Lymfeknuter svelle til å bekjempe infeksjoner, som er en vanlig funksjon, men når lymfeknutene fortsette å hovne opp uten å gå ned, å kontakte legen din er nødvendig for å stille en diagnose.

Phylloides Sarkom Symptomer

Phyllodes svulster forekommer bare i brystet og anses primære bryst sarkomer dukker opp fra melkekjertlene mesenchymale vev. Phyllodes tumorer oppstår i bryst mykt vev og, selv om det meste godartede og sjeldent, kan de være ondartet. Disse bindevevs Stroma svulster har epiteliale presentasjoner og vokse svært raskt. Skjønt primære symptomer på svulsten er begrenset, kan de sekundære symptomer og komplikasjoner godt bli alvorlige.

Hudforandringer

Phyllodes tumorer kan vokse raskt, og en av de første symptomene omfatter huden på området der klump blir funnet å bli rødlige og til tider gjennomsiktig eller halv-gjennomsiktig.

Form og størrelse

Svulsten klump er fast og blir stor, den gjennomsnittlige størrelsen er 5cm. De kan også være så stor som 30 cm, og mens de ikke forårsaker noen smerte, de er varm å berøre. Disse utvikler seg vanligvis i venstre bryst og forvrenge formen av brystkreft.

Skjelettsmerter

Pasienter der kreften sprer seg kan oppleve sekundære symptomer som skjelettsmerter. Dette skjer når kreftsvulst påvirker ben og ledd av pasienten.

Fatigue

Pasienter med Phyllodes svulster kan ikke identifisere svulsten og rutinemessig har tretthet og legge merke til bevegelse av brystvevet, dette skjer spesielt hos kvinner med mer kroppsfett. Pasienten vil bli utmattet og har staver av svimmelhet som tyder svulsten sprer seg utover brystvevet.

Pustevansker

Noen pasienter kan oppleve åndenød eller pustevansker, som er et vanlig tegn på hjerte-eller lungesykdom. Dette er også et sekundært symptom på tumorer, noe som tyder på tumorene har påvirket lungene eller hjertet regionen i tillegg.

Lymfødem

A komplikasjoner av denne typen svulst inkluderer lymfødem. Dette skjer når kroppen beholder lymfe forårsaker hevelse i det berørte området.

Sårdannelse

Huden på brystet kan bli sårdannelse (trykknekrose), men hevelsen fortsetter å være mobile.

Godartet bryst klump Symptomer

Bryst klumper kan oppstå i alle, inkludert babyer, barn og voksne menn og kvinner, selv om de er mer vanlig blant kvinner i fertil alder som ennå ikke har opplevd menopause. Selv om noen uvanlige endring eller klump i bryst bør vurderes av en lege så snart som mulig, mange klumper i brystet er godartede og vil ikke skape noen sykdom eller kreft, og kan behandles med medisiner, kirurgi eller hjemmetjenester.

Discharge

Utløp av væske fra brystvorten er et symptom på godartet bryst klumper og andre brystforhold, i henhold til Federal Citizen Information Center. Kvinner med mange klumper i brystet kan oppleve en hvit eller farget utflod som kan være et resultat av å bruke medisiner som p-piller eller lidelser som skjoldbrusk problemer. Et utslipp som ser blodig kan være et symptom på en intraductal papillomer, som er en klump eller vekst nær kanalene innsiden av brystvorten.

Betennelse

Betennelse er et symptom på godartet bryst klumper, ifølge Federal Citizen Information Center. Kvinner som ammer kan utvikle en plugget kanal, noe som kan føre til en klump å utvikle seg i brystet og resultere i symptomer som betennelse, rødhet og smerter. Inflammasjon kan også resultere fra en klump bryst forårsaket av en abscess eller mastitis, som er en infeksjon av brystet vanlig i ammende kvinner.

Pain

Smerter i brystet er et symptom på godartet bryst klumper, ifølge National Library of Medicine. Godartet bryst klumper kan bli mer smertefullt under premenstruelt syndrom eller etter en skade i brystet. Smerter kan skyldes berøre godartet bryst klumper inkludert cyster, plugget kanaler og abscesser. Klumper som resulterer fra bryst-infeksjoner kan forårsake smerte selv fra trykket av en BH eller skjorte.

Shape Endringer

Ifølge Mayo Clinic, kan endringer i form av brystkreft være symptomer på godartet bryst klumper. En godartet klump i eller i nærheten av brystvorten kan føre til at brystvorten til å bli invertert hos kvinner som har brystvortene ble tidligere plassert normalt. Godartet bryst klumper kan også føre til en bryst til å bli større i størrelse eller misdannet når sammenlignet med det andre brystet.

Hudforandringer

Endringer i huden på og rundt bryst er symptomer på godartet bryst klumper, ifølge Mayo Clinic. Klumper kan føre til at huden på brystet å vises rød eller mørbanket i nærheten av plasseringen av klump. Andre hudforandringer forårsaket av godartet bryst klumper kan omfatte en dimpled utseende eller hevelse i huden rundt området av klump.

Tekstur endringer

Ifølge National Library of Medicine, kan godartet bryst klumper føre til endringer i tekstur eller preget på brystet. Godartet klumper som fibroadenomas kan føre til at brystene blir gummiaktig og klumpen kan bevege seg rundt når brystet er presset. Cyster er godartede klumper i brystet kan føle squishy, ​​mens fibrocystic klumper kan føle tykk og fast når presset.

Diagnostisering av brystkreft Pain

Symptomer

Brystsmerter kan manifestere seg i en rekke ulike måter, og det resulterer fra en rekke årsaker. Ofte smertene er forårsaket av fibrocystic endringer, en hardere av tykk bindevev som støtter kjertlene. Smerten kan også være forårsaket av dannelsen av væskefylte klumper, eller cyster. Mesteparten av tiden smerte indikerer ikke noe alvorlig, men det finnes en rekke metoder for å bestemme årsaken til smerten.

Metoder

Den fremste metoden som brukes av en lege er en klinisk eller fysisk, bryst eksamen. Legen vil føle brystet for eventuelle støt eller uregelmessigheter som kan forklare smertene. Ofte hos eldre kvinner, er et mammogramor ultralyd kreves for bedre å undersøke de områder av smerte og fastslå årsaken. Endelig kan et bryst biopsi bli utført, hvor vevet er tatt og undersøkt for å fastslå problemet.

Diagnose

Mesteparten av tiden, indikerer brystsmerter ikke noe mer alvorlig enn hormonelle endringer forårsaket av pubertet, overgangsalder, graviditet eller menstruasjon. Smerten kan også være forårsaket av vekten av store bryster, eller det kan opprettholdes fra trauma fra brystoperasjon. Imidlertid er brystsmerter også et symptom på fibrocystic bryst sykdom, helvetesild, bruker visse medisiner som digoksin eller oxymetholone, eller infeksjon. Til slutt, noen ofre for brystkreft klager over brystsmerter som en av sine symptomer.

Symptomer på mangel på vitamin D

Vitamin D er svært viktig og er kritisk til menneskelig overlevelse. Dessverre, over halvparten av amerikanerne er mangelfull på vitamin D. Ifølge Medical News Today, antall vitamin D-mangelfull mennesker over hele verden er anslått til 1 milliard. Personer som ikke klarer å innlemme vitamin D i sine dietter er å øke deres risiko for sykdom, og i noen tilfeller en mangel på vitamin D vil manifestere seg i ulike symptomer.

Svake Bones og Rakitt

Et symptom på et vitamin D-mangel er svake bein. Styrken av en persons ben er avhengig av deres tetthet og størrelse. Tettheten av ben avhenger av mengden av fosfor, kalsium og andre mineraler som en person får. Tilstrekkelige mengder vitamin D er viktig for kalsiumopptak og kontrollerende fosfatnivåer.

En sjelden symptom på vitamin D-mangel er rakitt. Rakitt kan forårsake bein ømhet eller smerte, tannlege og skjelettdeformiteter, progressiv svakhet og svekket vekst. Rakitt er sjelden i USA; men når det skjer er det ofte sett på barn i alderen 6 til 24 måneder.

Pain

Ifølge National Center for Biotechnology Information, et annet symptom på vitamin D-mangel er kroniske korsryggsmerter. Forskere fra Saudi Arabia oppdaget at testpersoner med korsryggsmerter som ble undersøkt over en 6-års periode viste klinisk forbedring når vitamin D-nivåer ble riktig oppfylt.

Sykdom

Vitamin D-mangel kan manifestere seg på forskjellige sykdommer. Lave nivåer av vitamin D har blitt assosiert med diabetes, Crohns sykdom, hypertensjon og multippel sklerose. I tillegg til dette, er de som ikke får nok vitamin D mer sannsynlig å utvikle og dø av brystkreft, tykktarm, prostata, bukspyttkjertel og andre kreftformer.

Betraktninger

Det er sant at vitamin D kan bli absorbert av huden gjennom eksponering for sollys; Men mange mennesker ikke får en tilstrekkelig mengde vitamin D fra soleksponering. Dette gjelder spesielt for personer som bor i klima med lite eksponering for sollys, må holde seg innendørs eller jobbe innendørs i dagslys timer.

Forebygging

The National Institutes of Health anbefaler flere kilder til mat som er høy i vitamin D. De øverste matvarer inneholder sopp, laks, makrell, sardiner, tunfisk og appelsinjuice beriket med vitamin D. En spiseskje tran inneholder også mer enn nok av individets daglige dose av vitamin D.

Mastalgia Symptomer

Mastalgia Symptomer


Mastalgia, mer kjent som brystsmerter, rammer opp til 70 prosent av kvinner en gang i sitt liv, ifølge Mayo Clinic; 10 prosent av kvinnene har moderat til alvorlig mastalgia mer enn fem dager per måned. Brystsmerter er klassifisert som enten syklisk (relatert til menstruasjonssyklusen) eller noncyclic; symptomene varierer noe avhengig av hvilken av disse kategoriene smerten faller inn. Selv mastalgia kan påvirke hvilken som helst kvinne, er det mindre vanlig blant dem som er postmenopausal.

Sykliske smerter i brystene Symptomer

Syklisk mastalgia klart korrelerer til menstruasjonssyklusen, vanligvis vokser mer og mer intense i løpet av de to ukene før starten av menstruasjonen, og deretter lettelser opp, ifølge Mayo Clinic. Syklisk brystsmerter er vanligvis kjedelig, tung eller verkende, og kan oppstå sammen med bryst hevelse eller "lumpiness." Begge brystene er vanligvis berørt, særlig de øvre, ytre områdene. Syklisk mastalgia er mest utbredt blant premenopausale kvinner i 20-årene og 30-årene og perimenopausal kvinner i 40-årene, ifølge Mayo Clinic.

Noncyclic brystsmerter Symptomer

Noncyclic brystsmerter, som navnet antyder, er ikke relatert til menstruasjonssyklusen. Denne smerten kan komme og gå eller være konstant, og er vanligvis karakterisert som en følelse av trykk, svie eller sårhet, ifølge Mayo Clinic. Noncyclic mastalgia vanligvis føles først og fremst i et fokusert område på bare ett bryst, selv om smertene kan spre seg at brystkreft. Noncyclic mastalgia er mest utbredt blant postmenopausale kvinner i 40-årene og 50-årene, ifølge Mayo Clinic.

Extramammary brystsmerter

Av og til, hva synes å være mastalgia har sin opprinnelse andre steder. Anstreng en brystmuskelen kan føre til smerter i brystveggen som ser ut til å komme fra brystet, for eksempel. Dette er referert til som extramammary brystsmerte, ifølge Mayo Clinic.

Årsaker

Det er ofte umulig å finne en enkelt årsak til mastalgia. Mulige faktorer inkluderer reproduktive hormoner, særlig hvis smertene er syklisk; anatomiske forhold, slik som cyster, kirurgi eller skader i eller nær bryst; en fettsyre ubalanse, som kan gjøre brystvev mer følsom; og bruk av hormonelle midler, inkludert noen ufruktbarhet narkotika, p-piller og antidepressiva. Kvinner med store bryster kan være mer utsatt for noncyclic mastalgia, vanligvis ledsaget av smerter i nakke, skuldre og rygg, ifølge Mayo Clinic.

Lindre symptomene

Ulike hjem rettsmidler kan lindre ubehag av mastalgia symptomer. Plassere varme eller kalde omslag på brystene dine, begrense eller eliminere koffein fra kostholdet ditt og iført en støttende bh (eller sports-BH, når du trener eller sover) kan tilby noen lettelse, ifølge Mayo Clinic. Over-the-counter smertestillende midler, for eksempel paracetamol eller ibuprofen, kan være nyttig også. Noen leger anbefaler å holde en journal av smerte for å fastslå om smertene er syklisk eller noncyclic.

Andre behandlingsalternativer for syklisk mastalgia inkluderer å ta en p-pille, eller justere dosen hvis du allerede tar en; noncyclic mastalgi kan bli forbedret ved anvendelse av en aktuell ikke-steroid anti-inflammatorisk medikament, ifølge Mayo Clinic.

Bryst infeksjon symptomer

En brystkreft-infeksjon forekommer i vevet av brystene kalt parenchymalvevet. Det er vanligvis forårsaket av en bakterie som kalles Staphylococcus auereus, noe som betyr at det er en type staph infeksjon. Staph bakterier finnes på normal hud, men hvis de formere seg for mye på grunn av en svikt i immunsystemet, eller inn gjennom huden på brystet inn i vevet, kan de forårsake en infeksjon. Ofte vil kvinner som ammer får et bryst infeksjon på grunn av sprekker og brudd i brystvortene forårsaket av sykepleie. Det er mange potensielle symptomer på brystinfeksjoner, og mange bryst infeksjoner vil klare seg på egenhånd. Men oppsøke lege umiddelbart hvis du har mistanke om en infeksjon.

Brystsmerter

Bryst smerte eller ubehag er en av de mest vanlige symptomer på en bryst-infeksjon. Dette er forårsaket av et overskudd av staph bakterier i vevet, som presser på melkekanalene. Smerten kan være enkle ubehag, eller det kan være ledsaget av ømhet når du trykker på brystet, samt varme i brystene. Smerten kan også være ledsaget av kløe i brystene.

Klump eller hevelse

En bryst infeksjon kan også føre til en klump eller hevelse i brystet. Klumpen kan være smertefullt. Svellingen kan være begrenset til en side av brystet bare. I tillegg, kan svellingen og klump være ledsaget av rødhet. Bryst klumper kan også være en indikasjon på brystkreft, men kreft klumper vanligvis ikke har forbundet smerte og hevelse. Unntaket fra dette er en sjelden form for brystkreft, kalt inflammatorisk brystkreft, noe som kan resultere i hevelse i brystet og brystsmerter. Hvis du opplever en klump ledsaget av hevelse og smerte, er det beste løpet av handlingen for å konsultere legen din, som kan fortelle deg om symptomene er forårsaket av et bryst infeksjon eller brystkreft.

Nipple Symptomer

Bryst-infeksjoner kan også forårsake symptomer forbundet med nippelen. Dersom følelse eller tekstur av brystvorten endringer, kan det være et tegn på en bryst-infeksjon. Hvis du opplever uvanlig utflod fra brystvorten, som også kan være et tegn på et bryst infeksjon. Dette uvanlig utflod kan være klar eller det kan inneholde puss. Utflod fra brystvorten er også et tegn på inflammatorisk brystkreft, samt av et bryst infeksjon, så det er viktig å gå til en lege.

Sprekker og brudd i nippelen er også en av årsakene til brystinfeksjoner, i tillegg til ett av symptomene. Hvis du oppdager sprekker og pauser, kan det tyde på at du er utsatt for et bryst infeksjon eller at andre symptomer er forårsaket av en infeksjon.

Andre tegn på infeksjon

Lymfeknutene under armen kan bli forstørret, hovne eller ømme. Lymfeknutene, kalt axillaris lymfeknuter, er lokalisert nær bryst under armhulen. De berørte lymfeknuter vil være på samme side som den infiserte brystet. Du kan vanligvis føler og / eller se forstørrede lymfeknuter.

En bryst infeksjon kan også være ledsaget av en vedvarende, lavgradig feber.

Diagnose / behandling

Bryst infeksjoner er vanlig i ammende kvinner, og så ingen tester kan være nødvendig hvis du har en infeksjon mens du ammer. Men hvis du ikke ammer, eller infeksjonen vedvarer, kan tester være nødvendig for å diagnostisere brystkreft infeksjon og utelukke mer alvorlig sykdom. Testene inkluderer en mammogram eller en biopsi for å teste for potensielle kreftceller.

En bryst infeksjonen er behandlet ved å påføre varme til det bryst femten til tyve minutter fire ganger daglig. Varmen bør være en fuktig varme. Legen kan også foreskrive antibiotika. Hvis du ammer, kan du bli oppfordret til å pumpe morsmelk i stedet for å la barnet ditt til sykepleier, før infeksjonen er løst.

Tegn og symptomer på høyt kalsiumnivå i blodet

Tegn og symptomer på høyt kalsiumnivå i blodet


Høy kalsium i blodet er en bekymring, fordi dette problemet indikerer muligheten for en underliggende medisinsk tilstand som for eksempel cancer. The Mayo Clinic sier høye kalsiumnivåer er en indikasjon på lunge, bryst eller andre typer kreft i blodet. Men ikke bli skremt til du får mer informasjon fra legen din. Noen medikamenter kan også forårsake en person til å ha høye kalsiumnivåer i blodet hennes.

Kvalme

Den medisinske termen for høyt blod kalsium er hyperkalsemi og det er en rekke forhold og andre faktorer som kan føre en person til å utvikle dette problemet. Tegn og symptomer varierer avhengig av person. I henhold til den virtuelle Medical Side, er kvalme ett tegn på høye nivåer av kalsium i blodet. Høye kalsiumnivåer forstyrre appetitten og hvordan en person føler seg etter han spiser. Dehydrering kan også sette inn som et resultat fordi drikke væske kan også bringe på kvalme hos mennesker som har denne tilstanden.

Increaced urinmengde

Ifølge Virtual Medical Center Nettstedet, er økt urinmengde et annet symptom på høye kalsiumnivåer i blodet. Nyrene sliter med å behandle overflødig kalsium og andre problemer som nyre smerte, steiner eller nyresvikt kan forekomme. Nyrene blir overarbeidet og tretthet setter inn.

Bone Pain

Virtual Medical Center Nettsted sier også at skjelettsmerter er et annet tegn på for mye kalsium i blodet. De høye kalsiumnivåer påvirke den normale prosessen med beinmineralisering. Kroppen trenger adekvate doser av kalsium for å bygge sterke bein, men vil med andre næringsstoffer, for mye av en god ting kan være dårlig. Hvis kroppen er å håndtere mer kalsium enn den kan håndtere, sluttresultatet i skjelettsmerter. Dette er grunnen til at mennesker med brystkreft eller lungekreft lider med smerter i andre deler av kroppen.

Forvirring

Høy blod kalsium kan også føre til en person til å bli veldig forvirret fordi det overskytende kalsium resulterer i hjernen tåke. Hjernen fungerer ikke som den skal fordi det overskytende kalsium påvirker impulsoverføringen fra hjernen til nerver. Medisiner kan hjelpe på andre områder, men de kan også gjøre dette problemet verre.

Menopause tegn, symptomer og behandling

Det er uunngåelig at en dag, hvis du er en kvinne, du skal gå gjennom overgangsalder. Enten medisinsk indusert eller brakt videre naturlig, er overgangsalder bundet til å hilse hver kvinne, akkurat som menstruasjon gjorde. Siden overgangsalderen har flere stadier, kan symptomene noen ganger forveksles med noe helt annet. Dessverre, for kvinner er det en naturlig prosess som ikke kan unngås. For noen, vil det være en vanskelig tid, og for andre, for å understreke det ingenting om i det hele tatt. Nedenfor er informasjon knyttet til overgangsalder.

Hva er overgangsalder?

Når du har hatt den siste perioden, det kalles menopause. Hvis du etter 12 måneder en kvinne har ikke hatt en periode, er hun anses å ha gått gjennom overgangsalderen. Når en kvinne slutter å produsere egg, er overgangsalder brakt videre. Også i løpet av denne tiden, vil eggstokkene opphøre i produksjonen av hormonene testosteron, progesteron og østrogen. Gjennomsnittsalderen for overgangsalder å skje er rundt 50-52, men har vært kjent for å forekomme så tidlig som 40 og så sent som 65.

Peri-menopause

Peri-menopause er scenen som skjer før overgangsalderen. Dette stadiet kan oppstå hvor som helst i en kvinnes trettiårene til femtiårene. Det er i denne fasen at det kan virke som kroppen din er gal. Perioder kan begynne å bli ganske uforutsigbar. Det er ikke uvanlig for dem å bli lettere, eller tyngre, varer lenger, eller kortere. Du kan legge merke til de ikke lenger er på en tidsplan, men kan starte og stoppe omtrent når som helst de liker. I denne fasen er det ikke uvanlig å ha en periode og deretter gå måneder uten å ha en. Peri-menopause synes å foregå omtrent to år før menopause. Det er heller ikke uvanlig å oppleve menopausale symptomer i denne fasen.

Kirurgisk Menopause

Menopause kan bringes videre av kirurgi som har fjernet livmoren og eggstokkene. Disse operasjonene er kalt en hysterektomi og ooforektomi. Det er vanligvis en medisinsk tilstand som garanterer fjerning av disse kvinnelige organer. Når disse type operasjoner er utført, vil menopause skje umiddelbart. Symptomene en kvinner vil oppleve er vanligvis mer ekstrem enn en kvinne går gjennom overgangsalder naturlig.

Vanlige symptomer på overgangsalder

De fleste kvinner vil oppleve i det minste noen av de symptomer på menopause. Det er i utgangspunktet opp til henne genetisk sminke på hvordan hun vil takle opplevelsen. Når eggstokkene slutter å virke, kan det ta hjernen litt tid å fange opp. For en tid, er hjernen sender ut hormon meldinger til eggstokkene, men de svarer ikke. Det er i denne perioden fysiske og følelsesmessige reaksjoner kan bli en avgjørende faktor i hvordan en kvinne takler henne å justere kropp og omstendigheter rundt henne.

Noen av de vanligste symptomene på overgangsalder er hetetokter, nattesvette, søvnløshet, rastløse ben, hodepine, hjertebank, panikkanfall, humørsvingninger og irritabilitet, depresjon, konsentrasjonsvansker, vektøkning, tretthet, nedsatt sexlyst, tørrhet i vagina, oppblåsthet og ømme bryster. En kvinne kan også legge merke værhår nå vokser på hennes hake, overleppe og bryst. Dette er all grunn til den lille mengden av testosteron en kvinne er fortsatt i produksjon.

Rapporter tyder på at om lag 20 prosent av kvinner går gjennom overgangsalder vil oppleve plagsomme symptomer, mens 15 prosent ikke vil ha et problem med de kroppslige endringer i det hele tatt. Flertallet av kvinner vil oppleve litt av begge deler. Det er anslått at det er 38 millioner kvinner i USA går gjennom noen trinn av overgangsalder.

Behandlinger

Hvis din mor og bestemor syntes å håndtere gjennom overgangsalder, sjansene er ganske gode for å gjøre det samme. Mange ting kommer inn i bildet i hvordan du vil takle disse andre enn genetikk endringer. Din fysiske og emosjonelle miljø, holdning og støttegruppen, vil også ha en stor rolle i hvor godt du klarte. Kvinner med sterke følelsesmessige støtte grupper, er funnet å tilpasse seg disse hormonelle endringer bedre enn kvinner uten.

Det er ganske få naturlige rettsmidler der ute som sier de vil lette symptomer på overgangsalder. Slike ting som soya, lin-frø har vært tenkt av mange å arbeide underverk på sine hormonelle endringene som skjer. Som med alle medisiner, resept eller naturlig, er det best å lese etiketten nøye for ikke å ta noe som vil forstyrre andre medisiner du tar. Også har mange kvinner funnet at trening eller yoga, har syntes å lette symptomer på overgangsalder.

Hormonbehandling har vært den vanligste og effektiv metode for behandling av menopause. I det siste har denne terapien har kommet i søkelyset som studier har vist det kan være helserisiko involvert i hormonbehandling. Alt fra brystkreft til blodpropp har vært knyttet til denne type terapi. Sørg for å studere risikoen og snakke med legen din før du bestemmer deg på dette kurset for behandling. For noen kvinner, risikoen oppveier gevinsten.

Symptomer og Relief for naturlig lav Østrogen

Som kvinner begynner å nærme seg overgangsalder, østrogennivået ofte begynner å slippe. Symptomene på lavt østrogennivå er ofte typisk for overgangsalder symptomer generelt. Fra hetetokter til leddgikt smerte, kan symptomene på lavt østrogen være ganske ødeleggende. Skulle du lider av noen av disse symptomene, skyldes overgangsalder eller andre faktorer, en rekke behandlingstilbud eksisterer for å bidra til å redusere de mer ødeleggende symptomer.

Typiske symptomer på lavt østrogen

Selv hetetokter og nattesvette er de mest kjente symptomer på lavt østrogen, kan mange andre mer vage symptomer plage de med lavt østrogennivå. Psykiske symptomer kan inkludere en ADD-lignende manglende evne til å fokusere, hukommelsesproblemer, depresjon, tap av libido og til og med panikkanfall. Fysiske symptomer kan påvirke nesten alle områder av kroppen, inkludert ledd (artritt), skjeden (tørr eller infeksjon) og hode (migrene). Andre generelle symptomer på lavt østrogen er generelle utmattelse og tørr hud.

Videre bevis - antyder at hjertesykdom og risikoen for hoftefrakturer kan øke med lave østrogennivået - som vist på steder som Dr. Philip J. Tuso fra 2000 studie på østrogenmangel.

Behandlingstilbud

Den mest effektive behandlingen for kvinner som lider av østrogenmangel er hormonbehandling (HRT). Som navnet antyder, er hormonbehandling et hormon supplement som introduserer østrogen og andre hormoner tilbake i kroppen. Imidlertid har nyere studier antydet at hormonbehandling bærer betydelig helserisiko, spesielt for kvinner med en historie med brystkreft, genital blødning, blodpropp og andre forhold. Mens hormonbehandling kan bidra til å beskytte mot hjertesykdom, kan det også øke hjertesykdom, brystkreft, hjerneslag og blodpropp. Således er hormonbehandling nå betraktet som en midlertidig løsning for noen av de mer alvorlige symptomer på lav østrogen, men er ikke generelt anbefalt som en permanent løpet av behandlingen.

Alternativer til hormonbehandling søke å lindre spesifikke symptomer på lavt østrogennivå. Linfrø og soya kan hjelpe med hetetokter, kan antidepressiva hjelpe med humør og vannbasert glidemiddel kan hjelpe med vaginal tørrhet. Mange kvinner velger urte rettsmidler som klaseormedrue å reetablere østrogennivå. Men de fleste av disse urte kosttilskudd har ikke blitt anmeldt av FDA for effektivitet. Derfor har bivirkninger som ikke er blitt undersøkt og det er begrenset regulering om hva ingrediensene er faktisk i en gitt supplement.

Livsstilsendringer

Kosthold og mosjon både kan bidra til å avlaste mange av de psykiske symptomene på lavt østrogen. Meditasjonsteknikker og yoga kan hjelpe avverge depresjon og stress. Siden trening kan også redusere nivåene av østrogen, ta kontakt med en lege eller ernæringsfysiolog før du prøver noen spesifikk trening rutine.

Mange matvarer kan bidra til å regulere hormonelle nivåer også. I tillegg til den nevnte soya og linfrø, kan andre matvarer som kan gi lav estrogen symptomlindring omfatter epler, alfalfa, kirsebær, poteter, yam og ris.

Behandling av symptomer på overgangsalder

Overgangsalder er opphør av menstruasjon over en periode på 12 måneder og når eggstokkene slutter å fungere. En kvinnes kropp gjennomgår hormonelle endringer i overgangsalderen som forårsaker fysiske og følelsesmessige symptomer. Behandlinger er tilgjengelig for å gjøre overgangen mer utholdelig.

Ufrivillig barnløshet

Hormonbehandling (HRT) innebærer å ta østrogen eller østrogen og progesteron kombinert - hormoner som oppveier for fallende østrogennivå. Lavt østrogennivå kan forårsake hetetokter og vaginal tørrhet, og HRT kan lindre disse symptomene. HRT, mens effektive, har vist seg å øke risikoen for hjerteinfarkt, hjerneslag og brystkreft. På grunn av slike risikofaktorer, vil den enkelte og hennes lege trenger å få tilgang til risikoen og fordelene av HRT. Østrogen kremer er tilgjengelige for å bekjempe vaginal tørrhet. De kremer brukes daglig i to uker, deretter en gang eller to ganger i uken etter å opprettholde fuktighet.

Medisiner

Antidepressiva som Prozac og Zoloft kan være foreskrevet for å bidra til å dempe hetetokter og hjelp med emosjonelle problemer forbundet med fallende østrogennivå. Lavt østrogennivå kan føre til tap av beinmasse, slik at leger kan foreskrive medisiner som Boniva å bekjempe osteoporose. Klonidin kommer i pille eller lapp form og kan bidra til å redusere hetetokter. Stoffet brukes hovedsakelig for høyt blodtrykk og kan ha ubehagelige bivirkninger.

Hjem Rettsmidler

Hetetokter kan utløses av visse vilkår eller matvarer som varme drikker, krydret mat, alkohol og varmt vær. Unngå disse forholdene eller matvarer kan hjelpe avverge hetetokter. Å spise sunt og trene regelmessig kan lindre symptomer på overgangsalder ved å redusere stressnivået. Bruk over-the-counter vaginal smøremidler som KY jelly for vaginal ubehag under samleie. Vitamin E og Black cohosh har blitt brukt til å redusere hetetokter, men ingen vitenskapelige bevis er tilgjengelig for å bekrefte deres effektivitet. Diskutere eventuelle treningsprogrammer, kostholdsendringer eller supplement inntak med legen din først.

Østrogen Dominant Symptomer

Betegnelsen "østrogen dominans" refererer til et overskudd av østrogen som er ute av balanse med progesteron-nivåer i en kvinnes system. Hos kvinner bygger østrogen slimhinnen i livmoren hver måned og øker kroppsfett. Progesteron blir at fett til energi. I tillegg til de normale hormonvariasjoner forårsaket av menopause, kan andre faktorer bidrar til østrogen dominans, slik som et diett lite fiber og absorpsjon av miljøgifter. Resultater av symptomer er forbundet med østrogen dominans, noen av disse er potensielt alvorlige.

Østrogen Domiance

Den avdøde Dr. John Lee kom opp med uttrykket "østrogen dominans" i sin første bok om naturlig progesteron. Ifølge Dr. Lee, kan selv kvinner med lavt østrogennivå opplever symptomer på østrogen dominans hvis hun har en progesteron mangel.

Bivirkninger

Når østrogennivået er ute av sync med progesteron, kan mange bivirkninger bryter ut, inkludert ømme bryster, vektøkning, væskeansamlinger, hodepine eller migrene og uregelmessige blødninger.

Kronisk østrogen dominans

Når østrogen dominans forblir ubehandlet, kan denne kroniske hormonell ubalanse føre til en rekke av mer alvorlige tilstander og sykdommer inkludert infertilitet, endometriose, kraftig blødning, tapte perioder, fibroider og eventuelt hjertesykdom og kreft.

Spesifikke kreftrisiko

Sjansene for å utvikle visse kreftformer går opp når østrogen dominans er til stede. De mest vanlige kreftformer som kan oppstå fra denne tilstanden er livmor (kreft i livmoren), livmor og brystkreft.

Østrogen dominans kan også bidra til vekst av fibrocystic bryst sykdom.

Andre symptomer

Et overflødighetshorn av andre symptomer er forbundet med østrogen dominans. Ifølge Dr. Lee, kan symptomer inkluderer håravfall, redusert sexlyst, tørre øyne, uklar tenkning, galleblæren sykdom og autoimmune sykdommer som lupus.

Kvinner kan også være mer utsatt for tyreoidforstyrrelser og, som et resultat, ofte oppleve kalde hender og føtter.

Østrogen dominans Symptomer hos menn

Dr. Lee hevdet at menn ikke er immune mot østrogen dominans. Han sier at det kan øke risikoen for prostatakreft og stimulere brystcellevekst hos menn.

Diagnose og behandling

Hvis du tror du kan lide av østrogen dominans, kan din lege utføre en fullstendig undersøkelse, inkludert blodprøver. Hvis det oppdages tilstanden, kan du bli bedt om å bruke en progestin (progesteron) supplement til å balansere og motsette effekten av det overskytende østrogen.

Symptomer på Gynecomastia

Gynecomastia er utvidelsen av mannlige bryster med eller uten melkeproduksjonen. Det er en ganske vanlig lidelse som oppstår i ett eller begge brystene ved starten av puberteten, eller kan være et resultat av en underliggende medisinsk lidelse som en hormonell ubalanse. I pubescent tenåringer, er tilstanden vanligvis forbigående og forsvinner av seg selv i omtrent ett år; Imidlertid, i tilfelle av at denne tilstanden synes å være en permanent fysisk forandring, det kan bli korrigert med kirurgi. Gynekomasti må ikke forveksles med pseudogynecomastia, som er utvidelsen av den ene eller begge av de mannlige bryster på grunn av akkumulering av kroppsfett.

Symptomer

Det viktigste symptomet på denne lidelsen er rett og slett en markant utvidelse av mannlig brystkreft ledsaget av melkeproduksjon eller mangelen på dem. Smerte kan være til stede rundt aureola. Symptomene kan avta på egen hånd uten noen behandling. Emosjonelle plager og forlegenhet er vanligvis angitt med de fleste pasienter som en motivator for å søke behandling.

Årsaker

Ifølge healthscout.com, kan gynekomasti være et resultat av en hormonell ubalanse. Visse medisiner som inneholder steroider eller hormonet østrogen kan også være den skyldige bak denne tilstanden. I tilfelle av tunge drikker, kan leveren bli svekket, og derfor ute av stand til å motvirke den østrogen som er funnet naturlig i hann-legemet i svært små mengder.

Denne tilstanden kan også signalisere at en testikkel svulst har utviklet, som krever øyeblikkelig legehjelp. Svulster som skiller ut hormoner og finnes i organer som lungene eller bryster er ofte årsaken til tilstanden. Det er mindre sannsynlig, men er en mulighet. Pasienter med Klinefelters syndrom har en høyere forekomst av gynecomastia. Drug bruk kan også forårsake utbruddet av denne tilstanden.

Behandling

Hvis dette ser ut til å være en permanent kroppslig forandring, er kirurgi et alternativ, men pasienten bør være godt undersøkt og en full historie bør tas før en endelig avgjørelse å fortsette med kirurgi. Hvis medisinen er å klandre, kan en endring være nødvendig. Hormonbehandling kan være et alternativ.

Spørsmål til Ask

Det er viktig å være klar over dette problemet og vet å vite så mye om det som mulig, noe som er grunnen til at pasienten bør spørre sine familie lege viktige spørsmål før noen gang bestemmer seg for en metode for behandling. Noen viktige spørsmål å vurdere er som følger: Er dette pseudogynecomastia eller gynecomastia? Hva har forårsaket denne lidelsen? Hva er de tilgjengelige behandlinger? Kan dette være knyttet til eventuelle andre lidelser eller sykdommer? Kan dette være relatert til en hormonell problem? Kan min medisinering være årsaken? Er kirurgi en levedyktig alternativ?

Fysiske Aides

Noen elementer kalt kompresjons vester som er noen ganger slitt av menn med gynecomastia. Disse bidrar til å flate brystet og gi et mer maskulint utseende. Disse kan veldig lett bestilles på nettet og fraktet til en bolig for konfidensialitet.

Symptomer på lavt østrogennivå

Som kvinner blir eldre kroppene deres går gjennom endringer. En av de mer vanlige endringer er et fall i østrogennivåer. Kvinner som er pre-menopausal vil noen ganger begynner å føle symptomer assosiert med lavt østrogennivå. Hvis dette skjer er det viktig å diskutere disse endringene med en lege, og komme opp med en trygg og sunn måte å bekjempe lavt østrogennivå.

Identifikasjon

Østrogen er et meget viktig hormon til det menneskelige legeme, spesielt til kvinnekroppen. Østrogen har en hånd til å kontrollere mange av kvinnekroppens ufrivillig kroppsfunksjoner, og som den kvinnelige kroppen begynner å alder er det en nedgang i mengden av østrogen som blir produsert. Som kvinner tilnærming overgangsalder de kan begynne å merke effekten av lavt østrogennivå, eller disse symptomene kan begynne å skje til kvinner som har hatt en hysterektomi å fjerne eggstokkene.

Effekter

Mange av symptomene på lavt østrogennivå er symptomene mer vanligvis forbindes med utbruddet av overgangsalder. Disse inkluderer plutselige endringer i kroppstemperatur som kan omfatte hetetokter og frysninger, kroniske leddsmerter det blir gradvis verre, væskeansamlinger som kan føre til en plutselig vektøkning, bouts med depresjon og angst og tilbakevendende ryggsmerter.

Potensiell

Hvis lavt østrogennivå får lov til å fortsette så de kan lage nye symptomer. Disse inkluderer økning forvirring eller følelsen av at personen er bosatt i en tåke, subtile tap av minnet som får stadig verre, nattesvette som kan vekke personen opp midt på natten, tørr hud som også kan inkludere tørrhet og det vaginal kan også være et tap av libido eller seksuell lyst. Det er også en mulighet for at personen kan begynne å legge merke til et tap av tetthet i bein som kan gjøre bein mer skjør og utsatt for brudd.

Forebygging / løsning

Flere behandlinger er tilgjengelige for å hjelpe til med lave østrogennivåer, og en lege kan anbefale en av dem, eller en kombinasjon av noen få. En av de mer vanlige behandlinger er hormonbehandling der et regiment av medisiner er tatt for å bidra til å erstatte de lave nivåer av hormoner. I noen tilfeller kan legen anbefale en endring i dietten til en mer balansert diett av frukt, kjøtt, meieriprodukter og grønnsaker. Legen kan også anbefale å miste vekt, som det kan bidra til å redusere effektene av lavt østrogennivå.

Advarsel

Mens hormonbehandling er vanlig, er det ikke brukes over lengre tid på grunn av mulig helserisiko. Hormonbehandling kan føre til brystkreft, eggstokkreft, blodpropp og mulig demens. Det er av denne grunn at leger vil bruke en rekke behandlinger som inkluderer kosthold og trening for å prøve å redusere den negative virkningen at lavt østrogennivå kan ha uten å stole for mye på hormonbehandling.

Hormon ubalanse symptomer

Det endokrine systemet består av kjertler som produserer og skiller ut hormoner i kroppen vår. Disse unike kjemikalier spre seg inn i kroppsvæsken etter at de er tatt opp av en celle eller en gruppe av celler. Forskjellige typer av hormoner har varierende effekter på andre celler og kroppsvev. Du kan oppleve en rekke ubehagelige symptomer når noe kaster dette nøye utformet system ut av klask.

Hvorfor Hormoner Bli ubalansert

Når hormoner er utgitt i uregelmessige mengder som enten er sparsom eller overdreven, er kroppen din ikke klarer å fungere som normalt. Disse hormon ubalanser kan være forårsaket av en dysfunksjon i systemet som styrer hormonene i blodet.

Hvis en persons lever eller nyrer ikke fungerer som de skal, kan det resultere i svært høy hormon nivået i blodet.

Kvinner naturlig oppleve varierende hormonnivåer i løpet av sine menopausal år.

Hormon ubalanse og overgangsalder

Når kvinner når overgangsalderen, eggstokkene slutter å produsere østrogen. En gradvis nedgang i østrogennivået kan begynne mange år før menopause faktisk skjer.
Mange kvinner velger hormonbehandling for å korrigere de ofte plagsomme symptomer av et hormon ubalanse.

The American Menopause Foundation sier symptomer på overgangsalderen-relaterte hormonelle ubalanser kan inkludere osteoporose, uregelmessig menstruasjon, humørsvingninger, søvnløshet, depresjon, urininkontinens, tap av libido, tørr hud og tynt hår.

Menorrhaiga

Et symptom på en hormonell ubalanse hos premenopausale kvinner kan være kraftig blødning under menstruasjon (menorrhaiga). Under en normal menstruasjonssyklus en balanse mellom østrogen og progesteron justere oppbygging av slimhinnen i livmoren (endometrium), som er utgytt under menstruasjon. Når hormonene er ute av balanse, kan det buildup bli overdreven, noe som resulterer i en tung menstrual flow.

Hormonbehandling

The Mayo Clinic sier utskifting østrogenbehandling er langt den mest effektive behandling for lindring av menopausale hetetokter og nattesvette. Det kan også redusere vaginal tørrhet, kløe, svie og smertefullt samleie.

På grunn av sin potensielle helserisikoer, spesielt brystkreft og hjertesykdom, er langvarig hormonterapi for forhindring av postmenopausesymptomer ikke anbefalt. Men for kvinner med moderate til alvorlige symptomer, fordelene av kortsiktig behandling oppveier de mulige farer.

Lave hormon nivåer i menn

Testosteron (en kraftig androgene hormonet produseres hovedsakelig av testiklene) nivåer kan variere betydelig blant menn, men som en generell regel eldre menn har lavere testosteronnivå enn yngre menn.

The Mayo Clinic sier symptomer på lavt testosteron inkluderer avtagende seksuell lyst, søvnløshet, økning i kroppsfett og en reduksjon i bentetthet. Noen menn kan også oppleve depresjon, problemer med konsentrasjon og glemsel.

Testosteron terapi kan lindre symptomene på lavt testosteronnivå, men det kan også øke faren for prostatakreft og andre helsemessige problemer.